Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.091
- Πόντοι
- 1.496
Για την Δημοτικη Αστυνομια που εβαλες το λινκ.Ευχαριστώ για το βρισίδι να 'σαι καλά.
Αυτό δηλαδή δεν είναι ειρωνεία;
Αν ο άλλος έχει μάθει να μην νιώθει τίποτα... Είπαμε έχεις 1 εκ. στο σπίτι είσαι μάγκας, κλέβεις ένα 20ε. ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ
Αυτό πως σας φαίνεται; Φαντάζομαι θα αρέσει στην παρέα
Δημοτική Αστυνομία: Το τελικό ν/σ που ανοίγει το δρόμο σε 1.264 προσλήψεις (έγγραφο) - Aftodioikisi.gr
Το τελικό νομοσχέδιο του ΥΠΕΣ: «Δημοτική Αστυνομία, Φορείς Λαϊκών Αγορών, απλούστευση διαδικασιών μεταξύ Ο.Τ.Α. και Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, ρυθμίσεις εξομάλυνσης της εκλογικής διαδικασίας κατοίκων εξωτερικού και λοιπές ρυθμίσεις του Υπουργείου Εσωτερικών», ψηφίστηκε χθες στη Βουλή (μόνο από...www.aftodioikisi.gr
Εβλεπα σε Επιτροπη της Βουλης τον Βοριδη να μιλαει για το συγκεκριμενο νομοσχεδιο που αφορουσε αλλαγες στη Δημοτικη Αστυνομια με αυξημενες αρμοδιοτητες. Λιγο που προλαβα να δω, ο Βοριδης απευθυνομενος σε βουλευτη του ΚΚΕ μαλλον, ελεγε <Δεν ειμαστε 40 χρονια πισω. Και εφημεριδα εχετε. Και απο ολα τα μεσα να ενημερωνετε στην εποχη του διαδικτυου. Δεν χρειαζεται η αφισορυπανση,> Δηλαδη οτι οι δημοτικοι αστυνομικοι θα κυνηγανε και οσους ρυπαινουν παντου με τις αφισες τους.
Βεβαια απο τη προθεση στη πραξη, απεχει, και μενει να το δουμε.
Εγω ειμαι υπερ αυτου. Και απορω γιατι χρειαστηκε να τελειωνει τη θητεια της η κυβερνηση για να προχωρησει στα αυτονοητα.
Βεβαια παντα θα υπαρχουν καποιοι που θα λενε Αφου κλεβουν οι πολιτικοι, ο Τσοχατζοπουλος, η Καιλη χρηματιζεται, μας πειραξε η αφισορυπανση και ο βανδαλισμος παντου;>
Εγω δεν συμφωνω με αυτην τη λογικη.