Νέα

Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 382K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.091
Πόντοι
1.496
Ευχαριστώ για το βρισίδι να 'σαι καλά.

Αυτό δηλαδή δεν είναι ειρωνεία;

Αν ο άλλος έχει μάθει να μην νιώθει τίποτα... Είπαμε έχεις 1 εκ. στο σπίτι είσαι μάγκας, κλέβεις ένα 20ε. ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ

Αυτό πως σας φαίνεται; Φαντάζομαι θα αρέσει στην παρέα

Για την Δημοτικη Αστυνομια που εβαλες το λινκ.
Εβλεπα σε Επιτροπη της Βουλης τον Βοριδη να μιλαει για το συγκεκριμενο νομοσχεδιο που αφορουσε αλλαγες στη Δημοτικη Αστυνομια με αυξημενες αρμοδιοτητες. Λιγο που προλαβα να δω, ο Βοριδης απευθυνομενος σε βουλευτη του ΚΚΕ μαλλον, ελεγε <Δεν ειμαστε 40 χρονια πισω. Και εφημεριδα εχετε. Και απο ολα τα μεσα να ενημερωνετε στην εποχη του διαδικτυου. Δεν χρειαζεται η αφισορυπανση,> Δηλαδη οτι οι δημοτικοι αστυνομικοι θα κυνηγανε και οσους ρυπαινουν παντου με τις αφισες τους.
Βεβαια απο τη προθεση στη πραξη, απεχει, και μενει να το δουμε.

Εγω ειμαι υπερ αυτου. Και απορω γιατι χρειαστηκε να τελειωνει τη θητεια της η κυβερνηση για να προχωρησει στα αυτονοητα.
Βεβαια παντα θα υπαρχουν καποιοι που θα λενε Αφου κλεβουν οι πολιτικοι, ο Τσοχατζοπουλος, η Καιλη χρηματιζεται, μας πειραξε η αφισορυπανση και ο βανδαλισμος παντου;>
Εγω δεν συμφωνω με αυτην τη λογικη.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
18.986
Πόντοι
20.686
Η Δομνα ειπε σήμερα οτι πανω απ τα μισα γυφτακια δεν πανε σχολειο και οτι θα κόψει επιδοματα αν δεν πηγαινουν.
Νωρίς ξύπνησε κι αυτη.
Οπως με τις μκο που θα τις ελεγχαν αλλα στην κιβωτο γινοταν παρτυ.

Δε βαριεσαι. Κανεις δεν αναλαμβανει την ευθύνη
Ντρέπεται να πει όλα ?
Άκου πάνω από τα μισά.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.091
Πόντοι
1.496
Μιλαγε μια γυναικα που γνωριζε τον 16 χρονο, μπορει να ηταν και δασκαλα του, και ελεγε τι καλο παιδι που ηταν επειδη συμμετειχε σε ολες τις δραστηριοτητες του σχολειου κανονικα.

Ειπαμε, πεθανε, και ενας θανατος ειναι παντα τραγικος. Αλλα αυτη μιλαγε λες και επειδη πηγαινε κανονικα σχολειο, αν και συνηθως οι Ρομα δεν πανε, θα επρεπε το κρατος να του βγαλει κανα εφ ορου ζωης επιδομα για το κατορθωμα του.
Για τη κλοπη στον βενζινα και που πηγε να εμβολισει τις μηχανες, η κυρια δεν βρηκε σκοπιμο να πει μια λεξη.

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.298
Πόντοι
216
Μιλαγε μια γυναικα που γνωριζε τον 16 χρονο, μπορει να ηταν και δασκαλα του, και ελεγε τι καλο παιδι που ηταν επειδη συμμετειχε σε ολες τις δραστηριοτητες του σχολειου κανονικα.

Ειπαμε, πεθανε, και ενας θανατος ειναι παντα τραγικος. Αλλα αυτη μιλαγε λες και επειδη πηγαινε κανονικα σχολειο, αν και συνηθως οι Ρομα δεν πανε, θα επρεπε το κρατος να του βγαλει κανα εφ ορου ζωης επιδομα για το κατορθωμα του.
Για τη κλοπη στον βενζινα και που πηγε να εμβολισει τις μηχανες, η κυρια δεν βρηκε σκοπιμο να πει μια λεξη.
Εχει οικογενεια και πρεπει να την προστατεψει....

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.119
Πόντοι
3.556

Σχολείο το πρωί και "δουλειά" το βράδυ :confused:

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Μα δεν ξεφεύγεις από τον κανόνα, είσαι ο κανόνας.

Ένας ακόμη συστημικός αριστερούλης που έχει ψευδαισθήσεις ότι είναι κάτι διαφορετικό, ότι.....πολεμάει το σύστημα εκ των έσω:2funny:
και ζήτω ο ζακ, ζήτω ο μεχμέτ,ζήτω ο κάθε γύφτουλας..

Ρεαλισμός μηδέν, μόνο ουτοπικές παπαριές και νουθεσίες για τις ζωές των άλλων.

Δεν έχει υπάρξει τίποτα πιο συστημικό στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης από το να είσαι αριστερός.
Οτιδήποτε έχει κερδίσει η ανθρωπότητα ήταν με αγώνες και αίμα.
Φαντάσου κατάντια του ανθρώπινου είδους να έχει άλλους ανθρώπους για σκλάβους και αυτό να ισχύει μέχρι πριν μερικές δεκαετίες.
Ο Έλληνας βέβαια καταλαβαίνει μόνο στην τσέπη και τον καφέ.
Εγώ που δεν τους φοβάμαι και δεν τους σέβομαι σου κάνω;
Μια χαρά θα σταματούσα, θα εδειχνα τα χαρτιά μου και θα συνεχιζα το δρόμο μου σα να μην τρέχει τίποτα. Κάθε κοινωνία για να λειτουργήσει θεσπίζει κανόνες και νόμους και αναθέτει σε υπαλλήλους να τους εφαρμόσουν. Τα υπόλοιπα είναι "επαναστατικότητα" της συμφοράς. Να μη σταματάει κανείς για έλεγχο και να τρέχουμε σαν παλαβοί να ξεφύγουμε, παίρνοντας σβαρνα ότι βρούμε στο δρόμο μας, για να μη θεωρήσουν ότι φοβόμαστε και είμαστε σκυλακια των αφεντικών. Να μη θεωρήσουν ποιοί; Ο κάθε καμμενος κι ο κάθε ανεγκεφαλος;
Αν η συνείδηση σου είναι εντάξει με αυτό.... Αντιλαμβάνεσαι ότι ο νόμος που εσύ υπερασπίζεσαι επιτρέπει στον άλλο να πει ότι θεώρησε ύποπτος για κάτι και να καταπατήσει οποιοδήποτε δικαίωμα σου σαν άνθρωπος;
Έλα μετά εσύ να αποδείξεις ότι δεν "χτύπησες" στο κρατητήριο; Από το μυαλό μου τα βγάζω και αυτά; Είμαι εκτός πραγματικότητας;
Έτσι ακριβώς τύπε, με τη μόνη διαφορά πως το γυφτρόνι δεν πήγε βόλτα στο πάρκο και του την έπεσαν, ήταν ένα απόβρασμα σαν τον σεσημασμένο πατέρα του που του πέρασε την τέχνη.

Και στον τύπο εδώ του την πέφτουμε γιατί απλά γράφει μαλακίες υποστηρικτικές για ένα απόβρασμα της κεκωνίας.

Θα μου πεις γιατί είναι απόβρασμα, επειδή δεν ακολουθεί τους νόμους ? Όχι μόνο αυτό ... γιατί πολύ απλά διαταράσσει και τρομοκρατεί πολίτες, φυσιολογικότατη λοιπόν η κατάληξη του.-
Το ίδιο ένστικτο που σου λέει ότι θες να γαμήσεις και να φας δεν σου λέει ότι το κάθε ζωντανό έχει δικαίωμα στην ύπαρξη;
Και τα κουνούπια και οι κατσαρίδες ενοχλούν και τα φίδια σκοτώνουν.
Να τα εξαφανίζουμε από τον πλανήτη;
Ρε μάγκες μου κάποιοι εδώ μέσα έχετε ένστικτα χειρότερα και από εγκληματίες.
Με τη διαφορά βέβαια ότι το κάνετε κομψά.

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
1.888
Πόντοι
206

Ελληνική Αστυνομία
@hellenicpolice

⚠
Δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφιών 4 ημεδαπών.
❗
Οι ανωτέρω, από τα τέλη Οκτωβρίου 2022 έως τα μέσα Νοεμβρίου 2022, διέπραξαν:
1f538.png
2 ληστείες,
1f538.png
17 διαρρήξεις οικιών
1f538.png
4 κλοπές κρατικών πινακίδων κυκλοφορίας
1f4b5.png
Η λεία τους ξεπερνά τις 300.000 ευρώ.
Image

Πρόκειται για τους: 1.ΑΜΠΑΤΖΗ Εμμανουήλ, αγνώστου πατρός και της Φωτεινής, γεν.2004, 2.ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Μπάμπη, αγνώστου πατρός και της Μαρίας, γεν.2002, 3.ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ Ευάγγελο, αγνώστου πατρός και της Δέσποινας, γεν.2003, 4.ΑΣΣΗΜΟΓΛΟΥ Παντελή του Χρυσοβαλάντη και της Νικολέτας, γεν.1998
Πέφτω απ' τα σύννεφα ότι διέπραξαν κλοπές οι γύφτοι

Ξέρετε γιατί δεν παντρεύονται οι γύφτοι στην εκκλησία και κάνουν εικονικούς γάμους στα σπίτια τους ενώ είναι καλοί χριστιανοί;;

Για να παίρνουν επιδόματα άγαμου γονέα οι κατσαρίδες

Προτείνω πανελλήνιο αντάμωμα στο ΟΑΚΑ με δωρεάν φαγητό ποτό κόκα και στο τελείωμα του γλεντιού όλο το ΟΑΚΑ για πάρτη τους να το κάνουν σκραπ
Το ΟΑΚΑ χωράει περίπου 70000 συν ο αγωνιστικός άλλο τόσο συν άλλοι τόσοι στα περίχωρα θα μαζευτούν καμιά 300000

Είναι μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσουν τους μετεορ με τα ραφαλ και να τελειώνουμε επιτέλους με τις παραβατικές κατσαρίδες

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.096
Πόντοι
5.006

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Αν η συνείδηση σου είναι εντάξει με αυτό.... Αντιλαμβάνεσαι ότι ο νόμος που εσύ υπερασπίζεσαι επιτρέπει στον άλλο να πει ότι θεώρησε ύποπτος για κάτι και να καταπατήσει οποιοδήποτε δικαίωμα σου σαν άνθρωπος;
Έλα μετά εσύ να αποδείξεις ότι δεν "χτύπησες" στο κρατητήριο; Από το μυαλό μου τα βγάζω και αυτά; Είμαι εκτός πραγματικότητας;
Τι παλαβομαρες είναι αυτές που γράφεις; Το ερώτημά σου ηταν αν πρέπει να σταματάμε για έλεγχο και να φεύγουμε μετά ησυχα. Τρείς φορές σε ενα βράδυ σε απόσταση χιλιομέτρου. ΟΠΚΕ, ασφάλεια, Δίωξη στη σειρά. Ουτε με κατηγορησε κανενας για τίποτα ουτε πουλησα μαγκιά σε κανέναν. Από που έρχεστε κύριε, που πάτε κύριε, ευχαριστούμε, καλή συνέχεια οι όλες κουβέντες.
Σκατά στους μπάτσους, σκατά και στο παπαδαριό. Με κάνει σκυλάκι τωμ αφεντικών οτι έδειξα άδεια και δίπλωμα και εξηγησα τι ήθελα τα εργαλεία και ειδικό φορτίο στις 2 τα ξημερώματα στο αυτοκίνητο;

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
Πέφτω απ' τα σύννεφα ότι διέπραξαν κλοπές οι γύφτοι

Ξέρετε γιατί δεν παντρεύονται οι γύφτοι στην εκκλησία και κάνουν εικονικούς γάμους στα σπίτια τους ενώ είναι καλοί χριστιανοί;;

Για να παίρνουν επιδόματα άγαμου γονέα οι κατσαρίδες

Προτείνω πανελλήνιο αντάμωμα στο ΟΑΚΑ με δωρεάν φαγητό ποτό κόκα και στο τελείωμα του γλεντιού όλο το ΟΑΚΑ για πάρτη τους να το κάνουν σκραπ
Το ΟΑΚΑ χωράει περίπου 70000 συν ο αγωνιστικός άλλο τόσο συν άλλοι τόσοι στα περίχωρα θα μαζευτούν καμιά 300000

Είναι μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσουν τους μετεορ με τα ραφαλ και να τελειώνουμε επιτέλους με τις παραβατικές κατσαρίδες
έχουμε αυτά που είναι για πέταμα

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Τι παλαβομαρες είναι αυτές που γράφεις; Το ερώτημά σου ηταν αν πρέπει να σταματάμε για έλεγχο και να φεύγουμε μετά ησυχα. Τρείς φορές σε ενα βράδυ σε απόσταση χιλιομέτρου. ΟΠΚΕ, ασφάλεια, Δίωξη στη σειρά. Ουτε με κατηγορησε κανενας για τίποτα ουτε πουλησα μαγκιά σε κανέναν. Από που έρχεστε κύριε, που πάτε κύριε, ευχαριστούμε, καλή συνέχεια οι όλες κουβέντες.
Σκατά στους μπάτσους, σκατά και στο παπαδαριό. Με κάνει σκυλάκι τωμ αφεντικών οτι έδειξα άδεια και δίπλωμα και εξηγησα τι ήθελα τα εργαλεία και ειδικό φορτίο στις 2 τα ξημερώματα στο αυτοκίνητο;
Γούσταρες να έχεις εργαλεία στο αμάξι και καπότες στο ντουλαπάκι.
Γιατί να πρέπει να δώσεις λογαριασμό ρε μάστορα;

Poutsoxistis

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2022
Like
875
Πόντοι
81
Οι κανόνες του παιχνιδιού σου (νόμοι) λένε ότι πρέπει να σταματήσεις.

Το καλό σκυλάκι πάντα δείχνει υποταγή στο αφεντικό του οπότε λες καλησπέρα/μέρα στο όργανο δείχνεις τα χαρτιά σου και συνεχίζεις σαν να μην τρέχει τίποτα.
αν δεν σου αρέσει το πως είναι στημένη μια δυτική κοινωνία πάνε στο Αφγανιστάν ζήσε σε μια σπηλιά....εκεί σφάζονται για πλάκα δεν υπάρχουν δυτικοί νόμοι και τα αφεντικά που λες.....αντε να σε δω πάσα μου να επιβιώνεις εκεί.....εδώ εκ του ασφαλούς πουλάς ότι βλακεια σου κατέβει για επαναστατική αριστερή ιδεολογία....κλέφτες δολοφόνοι ανεπροκοποι τεμπέληδες ρουφιάνοι της πατρίδας αριστεροί.....

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.525
Πόντοι
1.406
Γιατι καποιοι εχουν στο αμαξι τους τα εργαλεια καποιου αλλου,οποτε πρεπει να τους βρισκουμε και να δινουν και λογαριασμο

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.119
Πόντοι
3.556
Το ίδιο ένστικτο που σου λέει ότι θες να γαμήσεις και να φας δεν σου λέει ότι το κάθε ζωντανό έχει δικαίωμα στην ύπαρξη;
Και τα κουνούπια και οι κατσαρίδες ενοχλούν και τα φίδια σκοτώνουν.
Να τα εξαφανίζουμε από τον πλανήτη;
Ρε μάγκες μου κάποιοι εδώ μέσα έχετε ένστικτα χειρότερα και από εγκληματίες.
Με τη διαφορά βέβαια ότι το κάνετε κομψά.

Τύπε οι αναγωγές σου θα αφήνανε και Ινδό γιόγκι με το στόμα ανοιχτό :confused:

Δε μου λες κάτι ... παρατηρώντας τα κολλήματα σου, τις ασυναρτησίες και τα σεντόνια ....

Τι ξέρεις για την προσωπική διαφορά ? να διασταυρώσω κάτι θέλω :think:

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.298
Πόντοι
216
γιατι καποιος μπορει να εχει οπλα, ναρκωτικα που σπερνουν τον θανατο,λαθρομεταναστεςνα ειναι σεσημασμενος και αλλα πολλα

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Σωστά. Γουσταρα να εχω τα ζαντολαστιχα τα δικά σου, τον καταλύτη του διπλανού σου και την κρεμαγιερα του απέναντι. Γιατί να πρέπει να δώσω λογαριασμό;
Όποιος δεν έχει τίποτα να κρύψει δεν έχει και λόγο να ενοχλείται. Τα υπόλοιπα είναι λόγια του αέρα.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Σωστά. Γουσταρα να εχω τα ζαντολαστιχα τα δικά σου, τον καταλύτη του διπλανού σου και την κρεμαγιερα του απέναντι. Γιατί να πρέπει να δώσω λογαριασμό;
Όποιος δεν έχει τίποτα να κρύψει δεν έχει και λόγο να ενοχλείται. Τα υπόλοιπα είναι λόγια του αέρα.

Ρε φίλε γιατί πρέπει να έχω κάτι να κρύψω; Απλά δεν γουστάρω να έχει ο άλλος δικαιώματα (και μάλιστα νόμιμα) πάνω μου.

Τώρα με λέτε αριστερό, στο νήμα με τις ελλεεινίδες συντηρητικό πορνόγερο επειδή με ενοχλεί που οι Ελληνίδες γαμιουνται με ότι βρούνε.

Πρέπει να απολογηθώ που δεν μου αρέσει να έχει ο άλλος πρόσβαση στην προσωπικότητα μου.
Δηλαδή στο κινητό που έχω VPN, antivirus, 15 κωδικούς και αλλάζω συχνά IP πρέπει να είμαι είτε τρελός είτε να έχω κάτι να κρύψω.

Πολύ απλά ΔΕΝ θέλω να παραβιάζεται η προσωπικότητα μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom