Νέα

Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 382K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Jelly Bean

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
53
Like
6.705
Πόντοι
7.636
Εν το μεταξύ αυτές τις μαλακίες τις έκαναν τα γνωστά άγνωστα αποβράσματα .... οι γύφτοι είχαν πάει για καλώδια :confused: :confused:
Μα στο κέντρο της Αθήνας στα επεισόδια οι γνωστοί άγνωστοι είναι...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Γενικώς εμένα στα @@ μου ας με βρίζετε και ας γελάτε είναι στην ανθρώπινη φύση ό,τι ξεφεύγει από τον κανόνα να το εξοστρακίζει οπότε συνεχίστε να γελάτε παρακαλώ.
Μα δεν ξεφεύγεις από τον κανόνα, είσαι ο κανόνας.

Ένας ακόμη συστημικός αριστερούλης που έχει ψευδαισθήσεις ότι είναι κάτι διαφορετικό, ότι.....πολεμάει το σύστημα εκ των έσω:2funny:
και ζήτω ο ζακ, ζήτω ο μεχμέτ,ζήτω ο κάθε γύφτουλας..

Ρεαλισμός μηδέν, μόνο ουτοπικές παπαριές και νουθεσίες για τις ζωές των άλλων.

Δεν έχει υπάρξει τίποτα πιο συστημικό στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης από το να είσαι αριστερός.

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.062
Πόντοι
3.506
Άμα σε διασκεδάζω αντί να σε προβληματίζω πάει να πει ότι έχεις αρνητικό IQ.

Το 051 θα μπορούσε να είναι ο ΑΦΜ. Μας έχουν με barcode από τόσα χρόνια και κάποιους σας φόβιζε το εμβόλιο.

Δεν κάνω καμία επανάσταση. Μπορεί η καθημερινότητα μου να είναι πιο κοντά στα κοινωνικά πρέπει και από τη δικιά σου, όμως γνωρίζω ότι είναι ένας απαραίτητος συμβιβασμός και ότι η κατάσταση που επικρατεί είναι φρικτή.

Το δήλωσα εκ των υστέρων και το μόνο που έγινε ήταν μια καταγραφή στο βιβλίο συμβάντων. Δεν ήθελα κάτι παραπάνω από τους ανθρώπους που εκείνη την ώρα με "εξυπηρετούσαν" και ύστερα μπορεί το επόμενο "ραντεβού τους" να ήταν έξωση μιας γριάς για κόκκινο δάνειο ή διακοπή ηλεκτροδότησης με τη βία για έναν άνεργο.

Γενικώς εμένα στα @@ μου ας με βρίζετε και ας γελάτε είναι στην ανθρώπινη φύση ό,τι ξεφεύγει από τον κανόνα να το εξοστρακίζει οπότε συνεχίστε να γελάτε παρακαλώ.
Μπράβο φίλε που έχεις δική σου σκέψη οι περισσότεροι εδώ φυτευτη σκέψη σαν τον κανέναν όταν ρώτησε ο Πολύφημος πως λένε τον Οδυσσέα - όταν αποκτήσουν οντότητα θα αποκτήσουν και δική τους σκέψη

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Σε ευχαριστώ που είπες αυτό που ήθελα. Αυτό θέλουν και αυτοί να τους φοβάσαι και για αυτούς που δεν πιάνει αυτός ο φόβος πιάνει η θρησκεία και το τι ψυχή θα παραδώσεις.

Έτσι πάει αυτό είναι καλά ρυθμισμένο για να μην χαλάει η σούπα.

Επίσης υπάρχει και αυτό το οποίο η πλούσια ελληνική γλώσσα φρόντισε να προσδιορίσει:

Εγώ που δεν τους φοβάμαι και δεν τους σέβομαι σου κάνω;
Μια χαρά θα σταματούσα, θα εδειχνα τα χαρτιά μου και θα συνεχιζα το δρόμο μου σα να μην τρέχει τίποτα. Κάθε κοινωνία για να λειτουργήσει θεσπίζει κανόνες και νόμους και αναθέτει σε υπαλλήλους να τους εφαρμόσουν. Τα υπόλοιπα είναι "επαναστατικότητα" της συμφοράς. Να μη σταματάει κανείς για έλεγχο και να τρέχουμε σαν παλαβοί να ξεφύγουμε, παίρνοντας σβαρνα ότι βρούμε στο δρόμο μας, για να μη θεωρήσουν ότι φοβόμαστε και είμαστε σκυλακια των αφεντικών. Να μη θεωρήσουν ποιοί; Ο κάθε καμμενος κι ο κάθε ανεγκεφαλος;

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
Άμα σε διασκεδάζω αντί να σε προβληματίζω πάει να πει ότι έχεις αρνητικό IQ.
με τις μαλακίες που αραδιάζεις,μόνο για διασκέδαση είσαι
επίσης είσαι τόσο μαλάκας που όταν σε έκλεψε (όπως λες) ο αλαβανός,αν σου πήδαγε την γυναίκα να έλεγες δεν πειράζει μωρέ έχει καιρό να γαμήσει :crazy: :upsidedown:

Τελευταία τροποποίηση:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.115
Πόντοι
3.556

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.115
Πόντοι
3.556
Μπράβο φίλε που έχεις δική σου σκέψη οι περισσότεροι εδώ φυτευτη σκέψη σαν τον κανέναν όταν ρώτησε ο Πολύφημος πως λένε τον Οδυσσέα - όταν αποκτήσουν οντότητα θα αποκτήσουν και δική τους σκέψη

Πες τα ρε τύπε ... ίδιες σκέψεις όλοι, ίδιο κούρεμα, ίδιο ντύσιμο :confused:

Σε τι κόσμο φέρνουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα ?

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.062
Πόντοι
3.506
Πες τα ρε τύπε ... ίδιες σκέψεις όλοι, ίδιο κούρεμα, ίδιο ντύσιμο :confused:

Σε τι κόσμο φέρνουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα ?
Μερικοί εδώ είναι πιο γύφτοι από τούς γύφτους πας στο δέντρο ποταμό και άμα είσαι ξένος στην πέφτουν αμέσως 6-7 γύφτοι τα ίδια και εδώ άμα πεις κάτι το διαφορετικό αμέσως ντου - αν έχω λάθος διορθωσε με

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.115
Πόντοι
3.556
Μερικοί εδώ είναι πιο γύφτοι από τούς γύφτους πας στο δέντρο ποταμό και άμα είσαι ξένος στην πέφτουν αμέσως 6-7 γύφτοι τα ίδια και εδώ άμα πεις κάτι το διαφορετικό αμέσως ντου - αν έχω λάθος διορθωσε με

Έτσι ακριβώς τύπε, με τη μόνη διαφορά πως το γυφτρόνι δεν πήγε βόλτα στο πάρκο και του την έπεσαν, ήταν ένα απόβρασμα σαν τον σεσημασμένο πατέρα του που του πέρασε την τέχνη.

Και στον τύπο εδώ του την πέφτουμε γιατί απλά γράφει μαλακίες υποστηρικτικές για ένα απόβρασμα της κεκωνίας.

Θα μου πεις γιατί είναι απόβρασμα, επειδή δεν ακολουθεί τους νόμους ? Όχι μόνο αυτό ... γιατί πολύ απλά διαταράσσει και τρομοκρατεί πολίτες, φυσιολογικότατη λοιπόν η κατάληξη του.-

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.062
Πόντοι
3.506
Έτσι ακριβώς τύπε, με τη μόνη διαφορά πως το γυφτρόνι δεν πήγε βόλτα στο πάρκο και του την έπεσαν, ήταν ένα απόβρασμα σαν τον σεσημασμένο πατέρα του που του πέρασε την τέχνη.

Και στον τύπο εδώ του την πέφτουμε γιατί απλά γράφει μαλακίες υποστηρικτικές για ένα απόβρασμα της κεκωνίας.

Θα μου πεις γιατί είναι απόβρασμα, επειδή δεν ακολουθεί τους νόμους ? Όχι μόνο αυτό ... γιατί πολύ απλά διαταράσσει και τρομοκρατεί πολίτες, φυσιολογικότατη λοιπόν η κατάληξη του.-
Έχεις αδικαιολογητο μίσος φίλε για μια κοινωνική ομάδα που είσαι αναγκασμένος να συνυρπαξεις αλλά βέβαια είσαι νομοταγής δεν πιστεύω να κάνεις καμιά τρελα - πάντως μην τρελαίνεσαι δες τι ωραία παίζουν οι πολιτικοί που ο καθένας τούς έχει καμία 20 άρια κουμπαριες με τους γύφτους και σόι πάει το βασίλειο

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.115
Πόντοι
3.556
Έχεις αδικαιολογητο μίσος φίλε για μια κοινωνική ομάδα που είσαι αναγκασμένος να συνυρπαξεις αλλά βέβαια είσαι νομοταγής δεν πιστεύω να κάνεις καμιά τρελα - πάντως μην τρελαίνεσαι δες τι ωραία παίζουν οι πολιτικοί που ο καθένας τούς έχει καμία 20 άρια κουμπαριες με τους γύφτους και σόι πάει το βασίλειο

Κάπου τα χεις μπερδέψει τύπε μέσα στη βαβούρα των γεγονότων.
Δεν είμαι καθόλου αναγκασμένος να συνυπάρξω με όποιο ταραχοποιό στοιχείο οποιασδήποτε κοινωνικής ομάδας και αν κάτι περνάει από το χέρι μου για να τους "κόψει" θα το κάνω χωρίς δεύτερη σκέψη.
Όσο για τους πολιτικούς τα κονέ δεν τα κάνουν με τα γυφτρόνια αλλά με τις ηγεσίες, όπως ακριβώς δλδ και στις υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.832
Πόντοι
6.256
Τι τα συζηταμε, οποιος μενει κοντα σε γυφτους ξερει. Το θεμα ειναι πως τους εντασεις στη κοινωνια οταν δεν θελουν οι ιδιοι να ενταχθουν. Ουτε τα παιδια τους δεν αφηνουν να πανε σχολειο καλα καλα.
Η Δομνα ειπε σήμερα οτι πανω απ τα μισα γυφτακια δεν πανε σχολειο και οτι θα κόψει επιδοματα αν δεν πηγαινουν.
Νωρίς ξύπνησε κι αυτη.
Οπως με τις μκο που θα τις ελεγχαν αλλα στην κιβωτο γινοταν παρτυ.

Δε βαριεσαι. Κανεις δεν αναλαμβανει την ευθύνη

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.832
Πόντοι
6.256
Ο γυφτάκος ουσιαστικά ήταν νεκρός από την 1η στιγμή. Δεν είχε σχεδόν καθόλου εγκεφαλική λειτουργία και απλά κρατιότανε τυπικά στην ζωή λόγω των μηχανημάτων και όσο θα άντεχε η (νεανική) καρδιά του...
Φαντάζομαι ότι η Ελ. Αστ θα ήταν ενήμερη ότι ήταν απλά θέμα χρόνου και θα έχει προετοιμαστεί για αυτό
Κέρδιζε χρόνο ο πετυχημενος προπο μας

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.298
Πόντοι
216
Η Δομνα ειπε σήμερα οτι πανω απ τα μισα γυφτακια δεν πανε σχολειο και οτι θα κόψει επιδοματα αν δεν πηγαινουν.
Στην σωστη κατευθυνση ειναι αυτη η αποφαση αλλα.....
Ποιος θα επιβεβαιωνει οτι πανε σχολειο?
Οι δασκαλοι οι καθηγητες ?
Μια χαρα θα περασουν ........... ουτε ψυλλος στον κορφο τους ......

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456

Ελληνική Αστυνομία
@hellenicpolice

⚠
Δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφιών 4 ημεδαπών.
❗
Οι ανωτέρω, από τα τέλη Οκτωβρίου 2022 έως τα μέσα Νοεμβρίου 2022, διέπραξαν:
1f538.png
2 ληστείες,
1f538.png
17 διαρρήξεις οικιών
1f538.png
4 κλοπές κρατικών πινακίδων κυκλοφορίας
1f4b5.png
Η λεία τους ξεπερνά τις 300.000 ευρώ.
Image

Πρόκειται για τους: 1.ΑΜΠΑΤΖΗ Εμμανουήλ, αγνώστου πατρός και της Φωτεινής, γεν.2004, 2.ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Μπάμπη, αγνώστου πατρός και της Μαρίας, γεν.2002, 3.ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ Ευάγγελο, αγνώστου πατρός και της Δέσποινας, γεν.2003, 4.ΑΣΣΗΜΟΓΛΟΥ Παντελή του Χρυσοβαλάντη και της Νικολέτας, γεν.1998

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.832
Πόντοι
6.256
Στην σωστη κατευθυνση ειναι αυτη η αποφαση αλλα.....
Ποιος θα επιβεβαιωνει οτι πανε σχολειο?
Οι δασκαλοι οι καθηγητες ?
Μια χαρα θα περασουν ........... ουτε ψυλλος στον κορφο τους ......
Σιγα μη δυσαρεστησουν τους ψηφοφόρους νεατερνταλ

Συνημμένα

• IMG_20221208_133243.jpg
    IMG_20221208_133243.jpg
    2,9 MB · Εμφανίσεις: 33

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.832
Πόντοι
6.256

Ελληνική Αστυνομία
@hellenicpolice

⚠
❗
1f538.png
2 ληστείες,
1f538.png
17 διαρρήξεις οικιών
1f538.png
1f4b5.png
Image

Πρόκειται για τους: 1.ΑΜΠΑΤΖΗ Εμμανουήλ, αγνώστου πατρός και της Φωτεινής, γεν.2004, 2.ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Μπάμπη, αγνώστου πατρός και της Μαρίας, γεν.2002, 3.ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ Ευάγγελο, αγνώστου πατρός και της Δέσποινας, γεν.2003, 4.ΑΣΣΗΜΟΓΛΟΥ Παντελή του Χρυσοβαλάντη και της Νικολέτας, γεν.1998
Ημεδαποί ειναι φίλε;
Καλα παιδιά δείχνουν

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.096
Πόντοι
5.006

Ελληνική Αστυνομία
@hellenicpolice

⚠
❗
1f538.png
2 ληστείες,
1f538.png
17 διαρρήξεις οικιών
1f538.png
1f4b5.png
Image

για ισλανδοι φαινονται....
:confused: :confused: :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom