τι ψεκάζουν τα καργιόλια ?
ή μήπως φταίνε οι βαρβαρικές ορδές που στο διάβα τους έσπειραν κακομούτσουνους υποκριτές ?
Να μαζευτούνε οι γύφτοι έξω απο μαγαζιά-σπίτια των ρομαλάγνων να τους προσφέρουν εικοσάρι κ κωλαράκι αν θέλουνε
Το λογικό έπραξε ο μπάτσος, κινδύνεψε η ζωή του και αμύνθηκε .Μπορεί η σφαίρα να μην έβρισκε στόχο και να ήταν μακαρίτης
Βρήκε τυχαία στο κεφάλι τον γύφτο και σχόλασε ο γάμος.
Η πολιτεία να δώσει τα εύσημα στο όργανο και να σπάσει όλα τα γκέτο , αν χρειαστεί και με ναπάλμ
Οταν καποιος κραταει οπλο και βρισκει τυχαια στοχο κακως το κραταει.
Με αλλα λογια λες οτι ο αστυνομικος ηταν ανεκπαιδευτος.
Εχασε την ικανοτητα να σημαδευει εκτος απο την ψυχραιμια του.
Μαλιστα.
Η ζωη του αστυνομικου κινδυνεψε λες, αλλα η σφαιρα βρηκε το γυφτο απο πισω,αρα οταν απομακρυνοταν.
Δεν ηταν αμυνα λοιπον.
Αμυνα δεν ασκεις σε εναν που εχει τραπει σε φυγη αλλα αντιποινα.
Η πολιτεια να δωσει τα ευσημα στο οργανο που τυχαια βρηκε στοχο και αφαιρεσε ζωη;
Χαριτωμενα τα λες τυπαρα μου χαχαχα
Και μετα ανατιναξη των γκετο με Ναπαλμ
Ωωωω ρε τυπε κλαμμα
Πολυ Ραμπο εβλεπες χαχα
Για τις εκφρασεις που χρησιμοποιεις πχ "ψεκασμα" η να μαζευτουν λεει οι ρομα εξω απο τα σπιτια των ρομολαγνων(ακου εκει λεξη-τι σχεση εχει η λαγνεια με την υποστηριξη του δικαίου)να παρουν κωλαρακι για 20 ευρω κτλ εχεις πλακα.Αληθεια
Λοιπον για να τελειωνει η κωμωδια
Θυμα ρομα εχω πεσει γιατι προσπαθησαν να με κλεψουν πριν 15 χρονια οταν ειχα σταματησει να παρω καφε στο καματερο.
Αρπαξαν μερικες ψιλες τα παιδια εγω καβαλησα τη μηχανη μου εφυγα και ολα καλα.
Ελπιζω να τους εγινε μαθημα
Επισης εχω δεχθει αλητηρια συμπεριφορα και απο συμπατριωτη μου ελληνα τον οποιο μαλιστα παρακαλεσα ευγενικα να οδηγει προσεκτικοτερα οταν πηγε να με κλεισει με το φορτηγο του και παραλιγο να με σκοτωσει.Εκεινος κατεβηκε απο το οχημα του βριζοντας και απειλοντας με.
Το θεμα εληξε απλα με το να τον γονατισω και να ακουμπησει η μαπα του το εδαφος για λιγο
Μετα ανακτησε την ευγενεια του.
Ολα καλα κι εκει
Δε κραταω κακιες παιδια απεναντι σε καμμια φυλη
Το δικαιο υποστηριζω και δε μ αρεσει να χανεται.
Επειδη ενας ρομα πηγε να με κλεψει πρεπει απο δω και περα να τους μισω;
Χαιρω πολυ ζουνε νομαδικα και υποβαθμισμενα.
Κι εχουν μεγαλα ποσοστα παραβατικοτητας.
Κι ο ελληναρας ομως δεν ηταν σωστοτερος.Πηγε να παρει τη ζωη μου με τη νταλικα του(ο ρομα απλα το κινητο μου)
Δηλαδη τι
Επρεπε να τον σκοτωνα;