Νέα

Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 384K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556

:tooth::tooth::tooth: σας τσουζει νιαμου που οι τσιγκανοι ειναι χαη. κωστακης και νεκταρια το μελλον της χωρας:takethis::takethis::takethis:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.854
Πόντοι
1.406

:tooth::tooth::tooth: σας τσουζει νιαμου που οι τσιγκανοι ειναι χαη. κωστακης και νεκταρια το μελλον της χωρας:takethis::takethis::takethis:
Τυπε για γυφτοι μεγαλα ειναι αυτα, το αντιστοιχο σε ανθρωπο ειναι σαν να παντρευονται 2 40ρηδες:confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: enduro

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
Λοιπον για να τελειωνει η κωμωδια
Θυμα ρομα εχω πεσει γιατι προσπαθησαν να με κλεψουν πριν 15 χρονια οταν ειχα σταματησει να παρω καφε στο καματερο.
Αρπαξαν μερικες ψιλες τα παιδια εγω καβαλησα τη μηχανη μου εφυγα και ολα καλα.
Ελπιζω να τους εγινε μαθημα
Επισης εχω δεχθει αλητηρια συμπεριφορα και απο συμπατριωτη μου ελληνα τον οποιο μαλιστα παρακαλεσα ευγενικα να οδηγει προσεκτικοτερα οταν πηγε να με κλεισει με το φορτηγο του και παραλιγο να με σκοτωσει.Εκεινος κατεβηκε απο το οχημα του βριζοντας και απειλοντας με.
Το θεμα εληξε απλα με το να τον γονατισω και να ακουμπησει η μαπα του το εδαφος για λιγο
Μετα ανακτησε την ευγενεια του.

Ολα καλα κι εκει
Δε κραταω κακιες παιδια απεναντι σε καμμια φυλη
Το δικαιο υποστηριζω και δε μ αρεσει να χανεται.
Επειδη ενας ρομα πηγε να με κλεψει πρεπει απο δω και περα να τους μισω;
Χαιρω πολυ ζουνε νομαδικα και υποβαθμισμενα.
Κι εχουν μεγαλα ποσοστα παραβατικοτητας.
Κι ο ελληναρας ομως δεν ηταν σωστοτερος.Πηγε να παρει τη ζωη μου με τη νταλικα του(ο ρομα απλα το κινητο μου)
Δηλαδη τι
Επρεπε να τον σκοτωνα;
ε ρε γέλια :tooth: :kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556
Τυπε για γυφτοι μεγαλα ειναι αυτα, το αντιστοιχο σε ανθρωπο ειναι σαν να παντρευονται 2 40ρηδες:confused:
τυπε μπορει επιτελους καποιος υπευθυνα να βγει στα ισα και να μιλησει για το ποια ειναι η διαφορα μεταξυ γυφτου/τσιγγανου/ρομα? ειναι ιδια ρατσα ολοι? η΄ καποιος ειναι ημιαιμος και καποιος καθαροαιμος? :undecided::undecided::undecided:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.574
Πόντοι
9.931

Θα καθαρίσει ο ψηλος:rockon:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.315
Πόντοι
6.056
Οχι, έγραψες κάποιες υποθέσεις ότι αν εκείνο δεν εκείνο, ότι αν έτσι δεν έτσι.

Εγώ έγραψα ότι έτρεξε επειδη τον καταδιωξαν.
Αυτό είναι το αποτέλεσμα.

Τα "αν" τα δικά σου ήταν οι υποθέσεις.
ειναι υποθεση το αν δεν εκλεβε δεν θα τον καταδιωκαν οντως εχεις δικιο...

εκλεψε τον κυνηγησαν δεν σταματησε τον πυροβολησαν για να μην κλαδεψει κοσμο τζαμπα<------γεγονος

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.103
Πόντοι
6.056
Οταν καποιος κραταει οπλο και βρισκει τυχαια στοχο κακως το κραταει.
Με αλλα λογια λες οτι ο αστυνομικος ηταν ανεκπαιδευτος.
Εχασε την ικανοτητα να σημαδευει εκτος απο την ψυχραιμια του.
Μαλιστα.
Η ζωη του αστυνομικου κινδυνεψε λες, αλλα η σφαιρα βρηκε το γυφτο απο πισω,αρα οταν απομακρυνοταν.
Δεν ηταν αμυνα λοιπον.
Αμυνα δεν ασκεις σε εναν που εχει τραπει σε φυγη αλλα αντιποινα.
Η πολιτεια να δωσει τα ευσημα στο οργανο που τυχαια βρηκε στοχο και αφαιρεσε ζωη;
Χαριτωμενα τα λες τυπαρα μου χαχαχα
Και μετα ανατιναξη με Ναπαλμ
Ωωωω ρε τυπε κλαμμα :2funny:
Για τις εκφρασεις που χρησιμοποιεις πχ "ψεκασμα" η να μαζευτουν λεει οι ρομα εξω απο τα σπιτια των ρομολαγνων(ακου εκει λεξη-τι σχεση εχει η λαγνεια με την υποστηριξη του δικαίου)να παρουν κωλαρακι για 20 ευρω κτλ εχεις πλακα.Αληθεια
Λοιπον για να τελειωνει η κωμωδια
Θυμα ρομα εχω πεσει γιατι προσπαθησαν να με κλεψουν πριν 15 χρονια οταν ειχα σταματησει να παρω καφε στο καματερο.
Αρπαξαν μερικες ψιλες τα παιδια εγω καβαλησα τη μηχανη μου εφυγα και ολα καλα.
Ελπιζω να τους εγινε μαθημα
Επισης εχω δεχθει αλητηρια συμπεριφορα και απο συμπατριωτη μου ελληνα οταν τον παρακαλεσα ευγενικα να οδηγει προσεκτικοτερα οταν πηγε να με κλεισει με το φορτηγο του και παραλιγο να με σκοτωσει.Εκεινος κατεβηκε απο το οχημα του βριζοντας και απειλοντας με.
Το θεμα εληξε απλα με το να τον γονατισω και να ακουμπησει η μαπα του το εδαφος για λιγο
Μετα ανακτησε την ευγενεια του.
Ολα καλα κι εκει
Δε κραταω κακιες παιδια απεναντι σε καμμια φυλη
Το δικαιο υποστηριζω και δε μ αρεσει να χανεται.
Επειδη ενας ρομα πηγε να με κλεψει πρεπει απο δω και περα να τους μισω;
Χαιρω πολυ ζουνε νομαδικα και υποβαθμισμενα.
Κι εχουν μεγαλα ποσοστα παραβατικοτητας.
Κι ο ελληναρας ομως δεν ηταν σωστοτερος.Πηγε να παρει τη ζωη μου με τη νταλικα του(ο ρομα απλα το κινητο μου)
Δηλαδη τι
Επρεπε να τον σκοτωνα;
που ήσουνα κρυμμένος τύπε ράμπο ? έριξες και καλά ξύλο στους ρομά εεέ ?
και εαν σε κάνανε κόσκινο τι θα έλεγες στον άγιο Πέτρο ? ότι το έπαιξες τσιμπουκάς να συγχωρεθούν οι αμαρτίες σου ?
Διέγνωσες εσύ ο χαχανούλης ότι ο αστυνομικός ήταν ανεκπαίδευτος επειδή εν κινήσει η σφαίρα δεν βρήκε πχ το λάστιχο του αυτοκινήτου?
Έχεις ποτέ ρίξει σε κινούμενο με μεγάλη ταχύτητα στόχο ? αν είχες ρίξει θα ήσουν σίγουρος πως μόνον τυχαία θα μπορούσες να βρείς κεφάλι
Για ναπάλμ που βλέπω πως σκούζεις ναι ναπάλμ στα άβατα , εκεί που κρύβονται όπλα κ ναρκωτικά . Εαν πέσει καμιά τυχαία απο "ανεκπαίδευτο" σε ρομαλάγνους , δε χάθηκε ο κόσμος. Η κοινωνία,οι πολλοί πολίτες προηγούνται των γκέτο και των εγκληματιών
Σου απάντησα στο στυλάκι σου, να μη παραπονιέσαι σε επόμενο ποστ έτσι ?:sunglasses:

Πάμε παρακάτω που σοβάρεψες ...
Δεν είναι δικαιολογία κ σοβαρή υπεράσπιση αυτό που επιχειρείς και το οποίο συνοψίζεται
στο "ναι μεν ο γύφτος είναι παραβατικός αλλά είναι κ ο έλληνας"
Αυτο το ρηχό επιχείρημα χρησιμοποίησε κομψί κομψά
και ο μαλακοτσίπρας λέγοντας πως να !! αφού οι τράπεζες κλέβουν σπίτια ας κλέβουν και οι γύφτοι κανά ψιλό
Έχεις δει κανά γκέτο ελλήνων που αποτελεί άβατο για την αστυνομία ? ΟΧΙ !!! επομένως η εξίσωση που κάνεις έλληνα με ρομά είναι τουλάχιστον αφελής εάν δεν είναι εκ του πονηρού βεβαίως βεβαίως

Εαν κάποιος πάει να σε σκοτώσει με όπλο ή να σε διεμβολίσει με κανά αγροτικό , θα τον αντιμετωπίσεις όπως το ένστικτο της αυτοσυντήρησης θα σου υπαγορεύσει . Σε τέτοιες περιπτώσεις οι αμπελοφιλοσοφίες πάνε περίπατο,
η ζωή σου
ή
η ζωή του
είναι η πραγματικότητα

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.854
Πόντοι
1.406
τυπε μπορει επιτελους καποιος υπευθυνα να βγει στα ισα και να μιλησει για το ποια ειναι η διαφορα μεταξυ γυφτου/τσιγγανου/ρομα? ειναι ιδια ρατσα ολοι? η΄ καποιος ειναι ημιαιμος και καποιος καθαροαιμος? :undecided::undecided::undecided:
Tυπε νομιζω πρεπει να απευθυνθεις σε καποια Γεωπονικη σχολη στο τμημα ζωικης παραγωγης για να εχεις μια επιστημονικα εμπεριστατωμενη αποψη :cool2:

• Χαχα
Αντιδράσεις: enduro

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
και εαν σε κάνανε κόσκινο τι θα έλεγες στον άγιο Πέτρο ? ότι το έπαιξες τσιμπουκάς να συγχωρεθούν οι αμαρτίες σου ?
Διέγνωσες εσύ ο χαχανούλης ότι ο αστυνομικός ήταν ανεκπαίδευτος επειδή εν κινήσει η σφαίρα δεν βρήκε πχ το λάστιχο του αυτοκινήτου?
Έχεις ποτέ ρίξει σε κινούμενο με μεγάλη ταχύτητα στόχο ? αν είχες ρίξει θα ήσουν σίγουρος πως μόνον τυχαία θα μπορούσες να βρείς κεφάλι
Για ναπάλμ που βλέπω πως σκούζεις ναι ναπάλμ στα άβατα , εκεί που κρύβονται όπλα κ ναρκωτικά . Εαν πέσει καμιά τυχαία απο "ανεκπαίδευτο" σε ρομαλάγνους , δε χάθηκε ο κόσμος. Η κοινωνία,οι πολλοί πολίτες προηγούνται των γκέτο και των εγκληματιών
Σου απάντησα στο στυλάκι σου, να μη παραπονιέσαι σε επόμενο ποστ έτσι ?:sunglasses:

Δεν είναι δικαιολογία κ σοβαρή υπεράσπιση αυτό που επιχειρείς και το οποίο συνοψίζεται
και ο μαλακοτσίπρας λέγοντας πως να !! αφού οι τράπεζες κλέβουν σπίτια ας κλέβουν και οι γύφτοι κανά ψιλό
Έχεις δει κανά γκέτο ελλήνων που αποτελεί άβατο για την αστυνομία ? ΟΧΙ !!! επομένως η εξίσωση που κάνεις έλληνα με ρομά είναι τουλάχιστον αφελής εάν δεν είναι εκ του πονηρού βεβαίως βεβαίως

Εαν κάποιος πάει να σε σκοτώσει με όπλο ή να σε διεμβολίσει με κανά αγροτικό , θα τον αντιμετωπίσεις όπως το ένστικτο της αυτοσυντήρησης θα σου υπαγορεύσει . Σε τέτοιες περιπτώσεις οι αμπελοφιλοσοφίες πάνε περίπατο,
η ζωή σου
ή
η ζωή του
είναι η πραγματικότητα
από το παιδικό του δωμάτιο γράφει,μη μασάς

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
ειναι υποθεση το αν δεν εκλεβε δεν θα τον καταδιωκαν οντως εχεις δικιο...
Ναι, είναι υπόθεση, το "αν" αυτο δηλώνει, διότι αλλιώς ξεκίνησαν και εξελιχτηκαν τα πράγματα.
Ας μιλάμε με γεγονότα καλύτερα.

εκλεψε τον κυνηγησαν δεν σταματησε τον πυροβολησαν για να μην κλαδεψει κοσμο τζαμπα<------γεγονος
Συμφωνούμε σε αυτό πιο πολύ διότι έτσι εξελίχθηκε.
Με μια παρένθεση όμως. (πυροβόλησαν 2 φορές επειδή είναι άχρηστοι)

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.854
Πόντοι
1.406
Ναι, είναι υπόθεση, το "αν" αυτο δηλώνει, διότι αλλιώς ξεκίνησαν και εξελιχτηκαν τα πράγματα.

Συμφωνούμε σε αυτό πιο πολύ διότι έτσι εξελίχθηκε.
Με μια παρένθεση όμως. (πυροβόλησαν 2 φορές επειδή είναι άχρηστοι)
Δυστυχως ισχυει :( χρειαζομαστε περισσοτερους γυφτους για εξασκηση στη σκοποβολη,να τον βρισκουν με την πρωτη:sunglasses:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Δυστυχως ισχυει :( χρειαζομαστε περισσοτερους γυφτους για εξασκηση στη σκοποβολη,να τον βρισκουν με την πρωτη:sunglasses:
Άρα και περισσότερα χρήματα για να τους αποζημιωνουμε.
Γιατί για να τους εξαφανισουμε δεν γίνεται.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296

η ζωή σου
ή
η ζωή του
είναι η πραγματικότητα
ρε σοβαρεψου
Με ποιό ακριβως τροπο ειναι απειλη καποιος που ΦΕΥΓΕΙ απο τον τοπο της συμπλοκης;Πως ακριβως μιλαμε για ΑΜΥΝΑ του αστυνομικου;
Για να σε δω εδω.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
από το παιδικό του δωμάτιο γράφει,μη μασάς
:2funny::2funny::2funny:
Εσυ τυπε ειπαμε αδικεισαι.Δε θα σου απαντουσα κανονικα μια και η αντιληψη σου αγγιζει πατο, αλλα εχεις τοσο πλακα ρε ειλικρινα.Διασκεδαζω.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
:2funny::2funny::2funny:
Εσυ τυπε ειπαμε αδικεισαι.Δε θα σου απαντουσα κανονικα μια και η αντιληψη σου αγγιζει πατο, αλλα εχεις τοσο πλακα ρε ειλικρινα.Διασκεδαζω.
εμείς να δεις πως διασκεδάζουμε με τις αστείες απόψεις σου :tooth: :tooth: :tooth:
γράφε εδώ να γελάμε,έχουμε κάνει καινούριο συκώτι
ειδικα΄ εκεί που δέρνεις - σε φοβούνται οι πάντες κτλ

chuck norris GIF

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.103
Πόντοι
6.056
ρε σοβαρεψου
Με ποιό ακριβως τροπο ειναι απειλη καποιος που ΦΕΥΓΕΙ απο τον τοπο της συμπλοκης;Πως ακριβως μιλαμε για ΑΜΥΝΑ του αστυνομικου;
Για να σε δω εδω.
κλείσε τη τηλεόραση κουρκούτιανες :cheesy:
Που φεύγει ? απο τον τόπο της συμπλοκής ? τι λε ρε μεγάλε ?
συμπλέχτηκε με τίποτα άλλους ρομά και έδωσε τόπο στην οργή ?
ή τον ξέρανες στο ξύλο εσύ όπως τους άλλους γύφτους που μας αφηγήθηκες και το έβαλε στα πόδια ? :2funny:

Αντιλαμβάνεσαι ότι ο γύφτος έκλεψε το βενζινάδικο , τον πήραν στο κυνήγι οι αστυνομικοί ώς όφειλαν,
παραβίασε φανάρια θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές αθώων ανυποψίαστων πολιτών
και προσπάθησε να διεμβολίσει ,να σκοτώσει τους αστυνομικούς ?

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
εμείς να δεις πως διασκεδάζουμε με τις αστείες απόψεις σου :tooth: :tooth: :tooth:
γράφε εδώ να γελάμε,έχουμε κάνει καινούριο συκώτι
ειδικα΄ εκεί που δέρνεις - σε φοβούνται οι πάντες κτλ

chuck norris GIF
Εχω δωσει κι εχω φαει τυπε.
Καποτε ο ανθρωπος βαζει μυαλο ομως γιατι πραγματι οταν σκεφτομαι τι εκανα και τι ρισκαρα επειδη εβραζε το αιμα μου
Αστα βραστα
Κανε φοκους στο νοημα των γραφομενων μου παντως και οχι στο αν εδειρα η οχι
Απο δω ρε τυπε τι εχω να κερδισω να τα γραφω;
Περιμενω λες επιβεβαιωση απο αγνωστους;
Καμμια πληροφορια για κανα πουτανακι μονο.
Χαιρομαι που σου ανταπεδωσα μερος απο το γελιο που μου χαριζεις παντως
:2funny::2funny::rockon:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
κλείσε τη τηλεόραση κουρκούτιανες :cheesy:
Που φεύγει ? απο τον τόπο της συμπλοκής ? τι λε ρε μεγάλε ?
συμπλέχτηκε με τίποτα άλλους ρομά και έδωσε τόπο στην οργή ?
ή τον ξέρανες στο ξύλο εσύ όπως τους άλλους γύφτους που μας αφηγήθηκες και το έβαλε στα πόδια ? :2funny:

Αντιλαμβάνεσαι ότι ο γύφτος έκλεψε το βενζινάδικο , τον πήραν στο κυνήγι οι αστυνομικοί ώς όφειλαν,
παραβίασε φανάρια θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές αθώων ανυποψίαστων πολιτών
και προσπάθησε να διεμβολίσει ,να σκοτώσει τους αστυνομικούς ?
Συμπλοκη του ρομα με τους αστυνομικους
Παραβιασε τα φαναρια ναι
Εμβολισε τις μηχανες των αστυνομικων ναι
Μετα πηγε να φυγει προφανως
Και του την αναψαν.
Εσυ το αντιλαμβανεσαι αυτο ρε μαλακα;Ναι η οχι;
Δηλαδη ξερεις τι μου λες τωρα;
Οτι επειδη περασε με κοκκινο και επειδη τρακαρε τις μηχανες(με κινδυνο να σκοτωθει καποιος πραγματι)επρεπε να του φυτεψουν μια σφαιρα στο κεφαλι οι μεγαλοι δικαστες.
Λοιπον κανε μου τη χαρη και διαβασε προσεκτικα οτι εγραψα και ασε στην ακρη μαλακιες τυπου ''περασε με κοκκινο εθεσε σε κινδυνο τις ζωες πολιτων κτλ''
Δε θα λεμε ξανα και ξανα τα ιδια
Παιδια εχεις ρε;
Πως θα ενοιωθες να ταν ο γιος σου που εφαγε τη σφαιρα επειδη σκεφτηκε να κανει τις μαλακιες της νιοτης του;
Και πραγματι κινδυνεψα τοτε με τους γυφτους.
Οπως σου ειπα εγινε πριν 15 χρονια
Αλλο ηθελα να πω αλλα εσυ ο κομπλεξικος αλλου εστιασες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom