Νέα

Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 384K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ωστε για ρατσιστικους λογους δε πληρωνεις εισιτηριο; δεν ανεχεσαι να συνταξιδευεις με απλυτους; Δεν εχει προβλεφθει ακομα Α θεση στο μετρο και στο λεωφορειο, τι να κανουμε; Αν  και τοτε, μαλλον δεν θα  ηθελες να πληρωνεις, παλι κατι θα σου εφταιγε.
σε σχέση με τις προσφερόμενες υπηρεσίες το εισιτήριο είναι ακριβό

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Από την άλλη πλευρά είναι μερικά λεωφορεία που γουστάρεις να ταξιδεύεις όρθιος. Στο 608 μαζεύει γκόμενες τα απογεύματα και γίνεται στριμωξίδι...εκεί γουστάρω. :rockon:

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Ποιος σου είπε ότι δεν έχω; Είναι θέμα άποψης.

Το να πλήρωσεις για αεροπορικό εισιτήριο για να πας σε άλλη χώρα, το δέχομαι. Το να πληρώσεις εισιτήριο για να κινηθείς μέσα στην πόλη δε το δέχομαι. Πόσο μάλλον όταν τρως στην μάπα τη μπόχα μερικών που δεν πλένονται. Και πόσο μάλλον όταν μερικές φορές αναγκάζεσαι να ταξιδέψεις όρθιος ή να περιμένεις μισή ώρα για το λεωφορείο.

Και ποιος θα συντηρησει τα οχηματα ρε απλυτε? Δεν ειναι συστημα της Ελλαδας το εισητηριο ρε βλημα. Που θα μιλησεις εσυ για μποχα που ζεις σε καταυλισμους....

Ξερεις τι? Αν εισαι σε λεωφορειο και μπει ελεγκτης, πηδα απο το παραθυρο σαν το αλλο το μαλακισμενο στο περιστερι που πηδηξε απο το παραθυρο του τρολει και σκοτωθηκε. Σκεψου οτι αν σκοτωθεις θα σε κανουν ηρωα παντου. Γιατι εν ζωη εισαι τεραστιος μαλακας

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
Ποιος σου είπε ότι δεν έχω; Είναι θέμα άποψης.

Το να πλήρωσεις για αεροπορικό εισιτήριο για να πας σε άλλη χώρα, το δέχομαι. Το να πληρώσεις εισιτήριο για να κινηθείς μέσα στην πόλη δε το δέχομαι. Πόσο μάλλον όταν τρως στην μάπα τη μπόχα μερικών που δεν πλένονται. Και πόσο μάλλον όταν μερικές φορές αναγκάζεσαι να ταξιδέψεις όρθιος ή να περιμένεις μισή ώρα για το λεωφορείο.
Δεν σε υποχρεώνει κανείς να πας με το λεωφορείο, αφού μάλιστα σε ενοχλεί η μποχα των άλλων. ΣΤα ΜΜΜ πληρώνεις εισητήριο για την υπηρεσία που σου προσφέρουν. Μπαίνεις σε ένα ταξί να σε πάει από τον Πειραιά στη Κηφισίά. Με το που φτάνεις στο προορισμό σου, θα του πεις "δεν γουστάρω να σε πληρώσω γιατί περίμενα 10 λεπτά μέχρι να περάσεις" και περιμένεις να μη σου σπάσει το κεφάλι με το καπό του αυτοκινήτου?

Με την ίδια λογική γιατί να πληρώσεις εισιτήριο για το αεροπλάνο? Και εκεί μπαίνουν εχθροί του σαπουνιού, και εκεί υπάρχουν καθυστερήσεις!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Καλά όταν ακούω άτομο να επικροτεί τους ελεγκτές θέλω να τον ΔΙΑΛΥΣΩ!!!!!  :ak: :ak:

Δεν είναι φυσιολογικό ρε γαμώτο, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!

Εγω πάλι όταν ακούω άτομο που βρίζει τους ελεγκτές θέλω να το ΓΑΜΙΣΩ...

πλύνε τον κώλο σου...

Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
38
Πόντοι
6
Οι Ρομά της Ελλάδας, δεν έχω γνωρίσει Ρομά του εξωτερικού για να έχω άποψη γενικότερη, είναι παράσιτα της χαμηλότερης υποστάθμης. 

Ζουν με ελάχιστες εώς καθόλου υποχρεώσεις προς το κράτος και είναι πάντα πρώτοι όπου είναι να πάρουν.

Κλέβουν δε όχι από ανάγκη, αλλά εκ πεποιθήσεως. Μπορούν να σου ψειρίσουν κάτι τόσο μικρό όσο μια γλάστρα βασιλικό μέχρι ότι μπορείς να φανταστείς. Όσοι έχετε καταστήματα καταλαβαίνετε τι εννοώ.

Δε μιλάω καν για επαιτεία, εμπόριο ναρκωτικών κλπ κλπ

Αλλά αυτό που σπάει πραγματικά αρχίδια είναι η παντελής έλλειψη επαφής τους με την πραγματικότητα, η στρεβλή ίδεα περί δικαιοσύνης που έχουν, το δίκιο της φάρας πάνω απ' όλα.

π.χ. Γυναικολόγος σε νοσοκομείο της πόλης μου παρακολουθούσε έγγυο Ρομά. Η κοπέλα ήταν σε άσχημη φυσική κατάσταση από αλλεπάλληλες εγκυμοσύνες, είχε και κάποιο θέμα και τέλος πάντων της συστήνει έκτρωση γιατί κινδυνεύει η ζωή της. Τον γράφουν οι φίλοι μας εκεί που δεν πιάνει μελάνη και του την φέρνουν ετοιμόγεννη κάτι μήνες μετά. Η γυναίκα κατέληξε δυστυχώς και ο γιατρός χρειάστηκε να φύγει από την πίσω πόρτα του νοσοκομείου για να γλυτώσει από τον όχλο που είχε μαζευτεί και απειλούσε θεούς και δαίμονες..

Don Frantcesco

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
52
Πόντοι
1
Δεν έχουν καμία διάφορα με τους ντόπιους ρόμα. Μην σου πω ότι οι δικοί μας είναι και χειρότεροι 

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.499
Πόντοι
206
Το πολύ παλιό αφεντικό μου έκανε δουλειές μαζί τους και τους ήξερα σχεδόν όλους τι καπνό φούμαραν. Πιάνω αλλού δουλειά σε μια τύπισσα και είχαμε στο μαγαζί κάδο ΑΦΗΣ για ανακύκλωση. Ερχόντουσαν τα πιτσιρίκια και έβαζαν χέρι στο κάδο. Μια μέρα τους άρπαξα για τα καλά. Η αφεντικίνα μου μου την είπε άγρια για τη φασαρία. Της είπα ότι δεν έχουν μπέσα και θα μας κλέψουν αλλά αυτή ανένδοτη. Οπότε της είπα πως είναι αυτή το αφεντικό και εγώ δεν ξανασχολούμαι. Πήρα και ένα BT για το κινητό για να μη το έχω σε κοινή θέα και συνεχίσαμε. Ερχόντουσαν τα μικρά και συνέχιζαν. Αυτή με το σεις και το σας. Κάποια στιγμή έγινε το κακό και μας άρπαξαν όλα τα 50€ και τα 20€ από το ταμείο όπως και το κινητό της και μιας άλλης συναδέλφου. Πάνω από 3000€ ζημιά. Κλασικά αστυνομία κτλ. Της είπαν να κάνει μήνυση. Φυσικά ο δικηγόρος της της είπε να μην έχει πολλές ελπίδες.

Λίγες μέρες μετά εμφανίστηκαν πάλι κάτι μικρά. Την κοίταξα και εκεί φάνηκε η ήττα που είχε φάει. Έσφιξε τα χείλη της και μου κούνησε με νόημα το κεφάλι της. Μετά τόσα χρόνια δεν έχω ξεχάσει την κίνηση της. Όσοι έχετε δει τη σειρά 50-50 στο τελευταίο επεισόδιο με την Άβα Γαλανοπούλου που κάνει τη Σπαρτιάτισσα θα δείτε τι εννοώ.

Nikos256

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Με αυτους ειμαι φουλ ρατσιστης.

Χρονια ψαχνω να βρω ενα να δουλευει σε εργοστασιο, σε χωραφι να δουλευει τελος παντων αλλα ματαια

Εκτος απο τα επιδοματα που περνουν εχει αποδωσει κανενας ενα ευρο σε φορο σε αυτο το κρατος;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.000
Πόντοι
6.515
Εκτος απο τα επιδοματα που περνουν εχει αποδωσει κανενας ενα ευρο σε φορο σε αυτο το κρατος;

:2funny:

με τα (μισοκλεμμενα) αυτοκίνητα τους δεν λογαριαζουν κωδικες, ασφαλεια.
Εχουν αδειες? διπλωματα, ΚΤΕΟ, κλπ αμφιβαλλω  :S

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.499
Πόντοι
206
Στο μεταξύ έχω μάθει και ένα σκηνικό από τις τελευταίες Δημοτικές εκλογές και γελάω μόνος μου. Είναι ένα ορεινό χωριό που δεν έχει Γύφτους. Είναι σύνολο καμιά 500ριά άτομα με 4-5 συγκεκριμένα επίθετα. Πάει η υποψήφια πρόεδρος και παίρνει τους εκλογικούς καταλόγους. Διαπίστωσε πως ήταν εγγεγραμμένα σχεδόν 50 άτομα εντελώς άγνωστα. Το έψαξε και διαπίστωσε πως ο προηγούμενος που εκλεγόταν αρκετές τετραετίες είχε κάνει "μεταγραφές". Έβαλε κρυφά δικούς της ανθρώπους στις 3 εισόδους του χωριού και τους έστησε μπλόκο. Τους πήγαν συνοδεία στο σχολείο και φυσικά το έριξαν σταυρωμένο υπέρ της. Ο πρώην πρόεδρος από την ταραχή του που έχασε συνελήφθη βράδυ να αδειάζει τις αποθήκες του χωριού. Η τύπισσα του τη χάρισε διότι υπήρχε κίνδυνος βεντέτας.

Εκείνη την περίοδο μάλιστα δούλευα σε κατάστημα με τεχνολογικά είδη. Την επόμενη εβδομάδα των εκλογών ξεπουλήσαμε. Οι Βρωμά πήραν τα δωράκια τους από τους υποψηφίους και τα έκαναν κινητά, tablet και laptop.

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Εγω πάλι όταν ακούω άτομο που βρίζει τους ελεγκτές θέλω να το ΓΑΜΙΣΩ...

πλύνε τον κώλο σου...

Ωπ... καθώς τον Τραμου το οπαδό του Νεοφιλελευθερισμού του Αδώνιδος.

Το μέτρο με τους ελεγκτές είμαι γελοίο. Εφ´ όσον υπάρχει πρόβλημα θα έπρεπε να επαναφέρουν το σύστημα με τους εισπράκτορες. Και θα έδιναν απασχόληση σε κάποιους και δεν θα υπήρχε εισιτήριο-διαφυγή.

Δυστυχώς η μίζα για τα αυτόματα μηχανάκια είναι πιο γλυκιά, και υποθέτω πως μίζα θα πέφτει και κατά την επισκευή των.....

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
κανονικά έπρεπε να έχουν τέιζερ μαζί τους και όποιος σηκώνει κεφάλι να τρώει μία...

Χαλαρο σε βρίσκω σήμερα.

Θα έπρεπε να έχουν πιστόλι, να δικάζουν-να καταδικάζουν- και να εκτελούν τους παραβάτες στο πεζοδρόμιο.

Πιο βολικό δεν θα είναι...;

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
ΡΟΜΑ τουρκόγυφτοι τού κερατά, ίδίως αύτοί πού μάς κουβαλήθηκαν άπό ρουμανοβολυλγαρία τά τελευταία χρόννια.

Ναί, ναί, αύτούς πού άπέλασαν οί Γάλλοι καί τούς δεχθήκαμε έμείς οί "άνθρωπιστές" (ΜΑΛΑΚΕΣ).

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
387
Πόντοι
36
ΡΟΜΑ τουρκόγυφτοι τού κερατά, ίδίως αύτοί πού μάς κουβαλήθηκαν άπό ρουμανοβολυλγαρία τά τελευταία χρόννια.

Ναί, ναί, αύτούς πού άπέλασαν οί Γάλλοι καί τούς δεχθήκαμε έμείς οί "άνθρωπιστές" (ΜΑΛΑΚΕΣ).

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Ή άλήθεια είναι ότι αύτή ή Βολιώτισα χρειαζότανε μερικές γύφτικες μπάτσες.

Άν τήν πήδαγε ή γύφτισα μέ κανένα dildo θά ήταν άκόμα πιό καλά.

Βρωμιάρα...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.108
Πόντοι
34.538
Τα σκουπιδια αμαυρωσαν αλλη μια γιορτη..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom