Νέα

Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 383K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

aidiogliftis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
3.106
Πόντοι
446
αν καταλαβα καλα στο σημειο που περιγραφει ειναι στο παλιο δρομο ,οπου εχει φαναρι .Το εχω περασι με τη μ,ηχανη παλια πριν γινει ο νεος δρομος οπου δεν περναει απο το Αγρινιο ,παρα πολλες φορες πηγαινοντας για Πραγ Λευκαδα.Επομενως ο γυφτος παραβιασε το κοκκινο σηματοδοτη και για αυτο αναφερει πως ειναι εξαλοι οι κατοικοι και παρολιγον επεισοδια .Αυτοι οι βρωμογυφτοι οποως συμπεριφερονται ετσι σκατα ειναι και στο οδηγμα.Θα επρεπε καποτε αυρο το μπουρδελο που λεμε ταχα κρατος να παρει σοβαρα μετρα ,οπως σε καποιες πολυ σοβαρες χωρες.Παραδειγμα περσες με κοκκινο αποπειρα ανθρωποκτονιας με δολο ,εκτος απο ποινη ,μονιμη αφαιρεση διπλωματος τελος δεν ξαναοδηγας ποτε ξανα στη ζωη σου , ναι υπαρχει σε χωρες πολιτισμενες και αλλα τετοια μετρα ,αλλα που εδω στη μπανανια ,εδω ο αλλος ειχε πιει και ειχε ξανασκοτωσει και ηταν εξω και ξανα ατυχημα πιωμενος μεχρι να κανασκοτωσει ..ε τι μονο με ενα ατομο νεκρο να μην μπορει να οδηγησει ο ανθρωπος δεν παμε καθολου καλα μα καθολου καλα.
Αδερφέ πολύ καλά τα γράφεις αλλά εγώ σε ρωτάω το εξής απλό :
Ποιος γαμημενος γύφτος έχει δίπλωμα ώστε να του το αφαιρέσουν? Κανείς...
Έχουν πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας? Άδεια οδήγησης? Ασφάλεια? Κτεο?
Αρχίδια έχουν.
Πριν 6 μήνες πλήρωσα €500 επειδή είχα ξεχάσει να ανανεώσω την ασφάλεια του αυτοκινήτου, την πάτησα γιατί μου ερχόταν κάποια email από το site που είχα κάνει την ασφάλιση και νόμιζα ότι ήταν προμοταρισμα.
Του δείχνω του μπάτσου 6 συνεχόμενες ετήσιες ανανεώσεις που έτυχε να τις έχω στο ντουλάπι του αυτοκινήτου, με καμία κυβέρνηση να μην κατανοήσει ότι ήταν απερισκεψια μου.
Λοιπόν τι να λέμε τώρα, έχουμε καταντήσει καρπαζοεισπρακτορες επειδή ήμαστε νομοταγεις και αυτά τα ζώα ζουν στο απυρόβλητο με την ανοχή απάντων των πολιτικών αρχιδιων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom