Νέα

Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 385K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

aidiogliftis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
3.238
Πόντοι
446
αν καταλαβα καλα στο σημειο που περιγραφει ειναι στο παλιο δρομο ,οπου εχει φαναρι .Το εχω περασι με τη μ,ηχανη παλια πριν γινει ο νεος δρομος οπου δεν περναει απο το Αγρινιο ,παρα πολλες φορες πηγαινοντας για Πραγ Λευκαδα.Επομενως ο γυφτος παραβιασε το κοκκινο σηματοδοτη και για αυτο αναφερει πως ειναι εξαλοι οι κατοικοι και παρολιγον επεισοδια .Αυτοι οι βρωμογυφτοι οποως συμπεριφερονται ετσι σκατα ειναι και στο οδηγμα.Θα επρεπε καποτε αυρο το μπουρδελο που λεμε ταχα κρατος να παρει σοβαρα μετρα ,οπως σε καποιες πολυ σοβαρες χωρες.Παραδειγμα περσες με κοκκινο αποπειρα ανθρωποκτονιας με δολο ,εκτος απο ποινη ,μονιμη αφαιρεση διπλωματος τελος δεν ξαναοδηγας ποτε ξανα στη ζωη σου , ναι υπαρχει σε χωρες πολιτισμενες και αλλα τετοια μετρα ,αλλα που εδω στη μπανανια ,εδω ο αλλος ειχε πιει και ειχε ξανασκοτωσει και ηταν εξω και ξανα ατυχημα πιωμενος μεχρι να κανασκοτωσει ..ε τι μονο με ενα ατομο νεκρο να μην μπορει να οδηγησει ο ανθρωπος δεν παμε καθολου καλα μα καθολου καλα.
Αδερφέ πολύ καλά τα γράφεις αλλά εγώ σε ρωτάω το εξής απλό :
Ποιος γαμημενος γύφτος έχει δίπλωμα ώστε να του το αφαιρέσουν? Κανείς...
Έχουν πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας? Άδεια οδήγησης? Ασφάλεια? Κτεο?
Αρχίδια έχουν.
Πριν 6 μήνες πλήρωσα €500 επειδή είχα ξεχάσει να ανανεώσω την ασφάλεια του αυτοκινήτου, την πάτησα γιατί μου ερχόταν κάποια email από το site που είχα κάνει την ασφάλιση και νόμιζα ότι ήταν προμοταρισμα.
Του δείχνω του μπάτσου 6 συνεχόμενες ετήσιες ανανεώσεις που έτυχε να τις έχω στο ντουλάπι του αυτοκινήτου, με καμία κυβέρνηση να μην κατανοήσει ότι ήταν απερισκεψια μου.
Λοιπόν τι να λέμε τώρα, έχουμε καταντήσει καρπαζοεισπρακτορες επειδή ήμαστε νομοταγεις και αυτά τα ζώα ζουν στο απυρόβλητο με την ανοχή απάντων των πολιτικών αρχιδιων.

aidiogliftis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
3.238
Πόντοι
446
Ορίστε μέχρι και πολιορκητικοί κριοί οι βρωμόγυφτοι:

Δεν υπολογίζουν τίποτα εντελώς, μπουκάρουν στην ψύχρα.
Με την ανοχή του μαλακα του Μητσοτάκη.
Ας κουμάνταρε το μαγαζί κανένας τύπου Τραμπ και σου λεγα εγώ με τα σκουπίδια.

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.242
Πόντοι
456
Με την ανοχή του μαλακα του Μητσοτάκη.
Ας κουμάνταρε το μαγαζί κανένας τύπου Τραμπ και σου λεγα εγώ με τα σκουπίδια.

Ο μαφιοζακος κουλης ξερει μονο να τα βαζει με τους απλους Έλληνες πολίτες που προσπαθούν να επιβιώσουν.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.293
Πόντοι
34.538

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.293
Πόντοι
34.538

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.293
Πόντοι
34.538

sparos-gr

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
20
Like
994
Πόντοι
1.011
Έχετε σκεφτεί ότι ίσως το σύστημα μας ,χρειάζετε τέτοια άτομα εκτός του συστήματος για να κάνουν διάφορες βρωμοδουλιές ?

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Cross Xaroula

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
390
Πόντοι
21
Έχετε σκεφτεί ότι ίσως το σύστημα μας ,χρειάζετε τέτοια άτομα εκτός του συστήματος για να κάνουν διάφορες βρωμοδουλιές ?
Με τοις απαραιτητες ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΟΛΙΕΣ!!!!:angry::(

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.252
Πόντοι
2.356
αν καταλαβα καλα στο σημειο που περιγραφει ειναι στο παλιο δρομο ,οπου εχει φαναρι .Το εχω περασι με τη μ,ηχανη παλια πριν γινει ο νεος δρομος οπου δεν περναει απο το Αγρινιο ,παρα πολλες φορες πηγαινοντας για Πραγ Λευκαδα.Επομενως ο γυφτος παραβιασε το κοκκινο σηματοδοτη και για αυτο αναφερει πως ειναι εξαλοι οι κατοικοι και παρολιγον επεισοδια .Αυτοι οι βρωμογυφτοι οποως συμπεριφερονται ετσι σκατα ειναι και στο οδηγμα.Θα επρεπε καποτε αυρο το μπουρδελο που λεμε ταχα κρατος να παρει σοβαρα μετρα ,οπως σε καποιες πολυ σοβαρες χωρες.Παραδειγμα περσες με κοκκινο αποπειρα ανθρωποκτονιας με δολο ,εκτος απο ποινη ,μονιμη αφαιρεση διπλωματος τελος δεν ξαναοδηγας ποτε ξανα στη ζωη σου , ναι υπαρχει σε χωρες πολιτισμενες και αλλα τετοια μετρα ,αλλα που εδω στη μπανανια ,εδω ο αλλος ειχε πιει και ειχε ξανασκοτωσει και ηταν εξω και ξανα ατυχημα πιωμενος μεχρι να κανασκοτωσει ..ε τι μονο με ενα ατομο νεκρο να μην μπορει να οδηγησει ο ανθρωπος δεν παμε καθολου καλα μα καθολου καλα.
Όποιος το διάβασε αυτό ολόκληρο, είναι ήρωας.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.252
Πόντοι
2.356
Αρχίδια έχουν.
Πριν 6 μήνες πλήρωσα €500 επειδή είχα ξεχάσει να ανανεώσω την ασφάλεια του αυτοκινήτου, την πάτησα γιατί μου ερχόταν κάποια email από το site που είχα κάνει την ασφάλιση και νόμιζα ότι ήταν προμοταρισμα.
Του δείχνω του μπάτσου 6 συνεχόμενες ετήσιες ανανεώσεις που έτυχε να τις έχω στο ντουλάπι του αυτοκινήτου, με καμία κυβέρνηση να μην κατανοήσει ότι ήταν απερισκεψια μου.
Λοιπόν τι να λέμε τώρα, έχουμε καταντήσει καρπαζοεισπρακτορες επειδή ήμαστε νομοταγεις και αυτά τα ζώα ζουν στο απυρόβλητο με την ανοχή απάντων των πολιτικών αρχιδιων.
Τύπε, να αδειάζεις πού και πού τον φάκελο spam.

Cross Xaroula

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
390
Πόντοι
21
Η δουλειά να γίνει και δεν υπάρχει πρόβλημα αν πεθάνουν και μερικοί άνθρωποι
Εμεις ημαστε.Αυτοι ειναι ΤΕΡΑΤΑ και οχι ζωα γιατι τα προσβαλουμε αμα τους ονομασουμε....

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.741
Πόντοι
9.931

Εκατομμύρια ευρώ από ληστείες και κλοπές ξεπλένουν εγκληματικές οργανώσεις Ρομά Γυφτων επενδύοντας σε γνωστή αλυσίδα καφέ, ανοίγοντας καταστήματα με τη μέθοδο του franchise, όπως και σε πολυτελείς ανακαινίσεις δικών τους ακινήτων, τα οποία αποκτούν με τα κλεμμένα...

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.159
Πόντοι
7.865
Εχθές καθόμουν σε μια καφετέρια στο Γαλάτσι, την Nobell ή κάπως έτσι. Σε κάποια φάση πάει να μπεί μέσα ντουέτο γύφτων για να πουλήσει λουλουδια. Μεγάλη γυφτισσα με μικρό μαζί. Πάει μια γκόμενα που κάνει εκεί την κουμανταδόρισσα να της πεί ότι δεν μπαίνεις κτλ, αλλά προφανώς πετάχτηκε ο μαλάκας και άρχισε την κουμουνίλα. Πέρασαν όλα τα τραπέζια και έφαγαν άκυρο απο όλα και πάνε σε αυτόν τον γυφτουπερασπιστή νεοκουμούνη φλώρο στο τέλος. Έδωσε κάτι λεφτά για να αγοράσει ένα λουλουδι για την κυρία που ήταν μαζί του. Φεύγοντας το γυφτάκι τον κοίταξε με πολύ πονηρό ύφος. Και καλά έκανε. Μόλις είχε κονομήσει ένα νέο S24 (όταν το πήρε χαμπάρι μετά απο 2-3 λεπτά και άρχισε να γκαρίζει και να κλαίει είτε το μοντέλο). Έφαγε καραμούζα κυρίως απο εμένα και άλλους 2 που του είπαμε να σκάσει και να μην κλαίει και να πρόσεχε περισσότερο, γιατί μισώ τους γύφτους, όπως και τους υποστηρικτές τους και δεν θέλω να μπαίνουν όπου πάω να αράξω, γιατί ουσιαστικά πάω και χώνω λεφτά να ξεφύγω απο την κακομοιριά της καθημερινότητας που μας εχουν επιβάλει οι νεοεποχίτες νεοκουμουνηδες και νεοφιλελέδες. Προφανώς μαύρο και στο μαγαζί που τους έβαλε μέσα και ανέχτηκε την επιβολή κάποιου εις βάρος των άλλων και αυτομάτως έχει γίνει μη ασφαλής χώρος για τους πελάτες του. Κάβλωσα που γάμησαν αυτόν που τους υπερασπίστηκε και του την έφεραν, γιατί για ακόμα μια φορά έδειξαν τι στον πούτσο είναι και πως δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανοχή και εμπιστοσύνη. Θεωρώ πως για να στρώσουν πρέπει να ζήσουν ότι ζούν στην Ρουμανία αδιάκοπτα απο την εποχή του Τσαουσέσκου. Διαβάζω εδώ για παρακρατικούς και θλίβομαι. Δεν χρειαζόμαστε παρακράτος μάγκες... Παραβαίνουν ήδη όλους τους νόμους, οπότε απλά να επιβάλλουν τις ποινές που πρέπει. Απο εκεί και πέρα αν είσαι έξυπνος διαχειριστής τους βάζεις να αλληλοεξοντωθούν. Ουτε ακραίοι, ούτε παρακρατικοί, ούτε σωτήρες, ουτε τίποτε. Απλά να κάνουν κάποιοι την δουλειά τους και επιτέλους να ψηφίσετε κάποιον που δεν προστατεύει αυτή την αγέλη ζώων, λαθραίων και περιθωριακών.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.159
Πόντοι
7.865
Αρχίδια έχουν.
Τίποτε δεν πληρώνουν συναγωνιστά. Και πλέον οι αστυνομικοί δεν μπαίνουν στον κόπο να τους ελέγξουν για αυτά και πολύ κακώς. Και ναι, επιτέλους να το καταλάβουν όλοι πως μονο εσένα θα γαμήσει το κράτος και θα πληρώνεις σαν μαλάκας, όχι τον πάκη, τον γύφτο κτλ... Απο την στιγμή που σε σταμάτησε και δεν είχε ασφάλεια, άντε γειά... Και οκ, έσφαλλες και να πληρώσεις, αλλά όμως όλοι μας να είμαστε σε αυτό το καθεστώς και να μην καταλαβαινει ο μπάτσος Χριστό. Δυστυχώς αν σε δεί σκουροχρωμο, σε λένε Βαλάντη, Αλί κτλ, απλά σε αφήνει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom