Νέα

Γυαλιά ηλίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα imaginas.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 348
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι μάρκα γυαλιών ηλίου φοράς;

• Arnette

Ψήφοι: 4 4,4%
  • Bolle

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Oakley

Ψήφοι: 8 8,8%
  • Rayban

Ψήφοι: 26 28,6%
  • Adidas

• Carrera

Ψήφοι: 1 1,1%
  • D&G

Ψήφοι: 5 5,5%
  • Prada

Ψήφοι: 10 11,0%
  • Cebe

• Uvex

• Yves Saint Laurent

• Versace Sunglasses

• Tommy Hilfiger

Ψήφοι: 2 2,2%
  • American optical

• Tag Heuer

• Του κιλού!!!

Ψήφοι: 8 8,8%
  • Άλλο (αναφέρατε)

Ψήφοι: 21 23,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    91

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά πήρα κάτι γυαλιά ηλίου Bikkembergs και κάθε φορά που τα φοράω μετά ζαλίζομαι. Μάλλον είναι μούφα ε? Τι φταίει ρε γαμώτο? Υπάρχει τρόπος να καταλάβει ο πελάτης αν το γυαλί είναι ψεύτικο?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ρε παιδιά πήρα κάτι γυαλιά ηλίου Bikkembergs και κάθε φορά που τα φοράω μετά ζαλίζομαι. Μάλλον είναι μούφα ε? Τι φταίει ρε γαμώτο? Υπάρχει τρόπος να καταλάβει ο πελάτης αν το γυαλί είναι ψεύτικο?

ανάλογα πού τα αγόρασες φίλε, αν τα πήρες από μαγαζί με οπτικά δύσκολο (αν έχεις υπόνοια ότι σου πούλησε μούφα όμως, μπες σε ένα άλλο μαγαζί με οπτικά και ρώτα τους για τον φακό)

στην τελικά αλλάζεις τους φακούς

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Από μαγαζί με οπτικά τα αγόρασα. Όταν λές να αλλάξω τους φακούς τι εννοείς? Να αλλάξω το χρώμα ή το είδος του φακού? Α! Επίσης να σου πώ ότι δεν έχω ξαναφορέσει γυαλιά ηλίου, είναι η πρώτη φορά

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Από μαγαζί με οπτικά τα αγόρασα. Όταν λές να αλλάξω τους φακούς τι εννοείς? Να αλλάξω το χρώμα ή το είδος του φακού?

δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και το χρώμα, τώρα που το λες...
στο είδος του φακού αναφερόμουν

όπως και να 'χει καλύτερα ρώτα κανέναν οπτικό

δεν φαντάζομαι να έχεις μυωπία?

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Όχι δεν έχω μυωπία, αλλά μιλάμε για φοβερή ζαλάδα όταν τα φοράω αυτά. Ας πούμε τώρα που γράφω αυτό το μήνυμα τα βλέπω λίγο θολά τα γράμματα, γιατί τα φόραγα όλη μέρα σήμερα

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Όχι δεν έχω μυωπία, αλλά μιλάμε για φοβερή ζαλάδα όταν τα φοράω αυτά. Ας πούμε τώρα που γράφω αυτό το μήνυμα τα βλέπω λίγο θολά τα γράμματα, γιατί τα φόραγα όλη μέρα σήμερα

*P

μην τα ξαναβάλεις και πήγαινε να ρωτήσεις σε οπτικό

από περιέργεια, πόσο σου κόστισαν?τα πήρες στην συνήθη τιμή τους?

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
120  Ευρώπουλα μαύρα, αλλά δεν ξέρω πόση είναι η συνήθης τιμή τους

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Είναι μάσκα? Δηλαδή έχει ενιαίο φακό? Σε μερικούς που ξέρω *και σε μένα* δημιουργεί ζαλάδα αυτού του είδους ο φακός, ειδικά αν έχεις λίγο αστιγματισμό.
Στο πλάι έχει κάποιους κωδικούς. Τσέκαρέ τους στο ίντερνετ αν ταιριάζουν με το συγκεκριμένο μοντέλο.
Μπορείς να το αλλάξεις πάντως αν σε ζαλίζει και δεν το έχεις γρατζουνίσει/whatever.

Επισκέπτης
Συνήθως φοράω τα κλασικά πορτοκαλοκαφέ rayban

Ένας φίλος μου λέει,ότι μοιάζω με κακοποιό των 80s με αυτά τα γυαλιά :2funny: :2funny: :2funny:

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
:knockinb:
Είναι μάσκα? Δηλαδή έχει ενιαίο φακό? Σε μερικούς που ξέρω *και σε μένα* δημιουργεί ζαλάδα αυτού του είδους ο φακός, ειδικά αν έχεις λίγο αστιγματισμό.
Στο πλάι έχει κάποιους κωδικούς. Τσέκαρέ τους στο ίντερνετ αν ταιριάζουν με το συγκεκριμένο μοντέλο.
Μπορείς να το αλλάξεις πάντως αν σε ζαλίζει και δεν το έχεις γρατζουνίσει/whatever.
Όχι δεν είναι μάσκα το μοντέλο είναι το ΒK620-02, ψάχνω τόση ώρα να το βρώ, αλλά τίποτα

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Επισκέπτης
Έχω και ετούτα επίσς:

Sunglasses_Chanel_DG_LV_Prada_Armani_Fendi_Cartier.jpg

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Με πρόλαβες.
Αποκλείεται να είναι fake πάντως. Βέβαια είναι και θέμα συνήθειας, μιας και δεν έχεις ξαναβάλει γυαλιά. Όπως και να έχει, πήγαινε να τα αλλάξεις ή σήμερα ή αύριο. Καλύτερα αύριο, που θα έχει ήλιο για να τα τσεκάρεις.

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Βασικά πήγα σήμερα και μου έλεγε ότι μεταχειρισμένο γυαλί δεν παίρνουν πίσω και να αλλάξω το φακό άμα θέλω κλπ, αλλά ρε γαμώτο με τόσο πόνοκέφαλο που μου έφερε αυτό το γυαλί δεν ξέρω αν θα έχω το κουράγιο να το ξαναφορέσω ανεξαρτήτως φακού!!Εντωμεταξύ για να δώ αν μου κάνει ένα γυαλί πρέπει να το δοκιμάσω μια μέρα με ήλιο, αλλά πως? αφού δεν αφήνουν να τα πάρεις από το μαγαζί. Στην τελική ρε γαμώτο τόσο ιδιότροπα είναι τα δικά μου μάτια? Αφού συνέβη σε εμένα θα συμβαίνει και στους περισσότερους πιστεύω, δεν θα έπρεπε να πουλάνε τέτοιους φακούς!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Βασικά πήγα σήμερα και μου έλεγε ότι μεταχειρισμένο γυαλί δεν παίρνουν πίσω και να αλλάξω το φακό άμα θέλω κλπ, αλλά ρε γαμώτο με τόσο πόνοκέφαλο που μου έφερε αυτό το γυαλί δεν ξέρω αν θα έχω το κουράγιο να το ξαναφορέσω ανεξαρτήτως φακού!!Εντωμεταξύ για να δώ αν μου κάνει ένα γυαλί πρέπει να το δοκιμάσω μια μέρα με ήλιο, αλλά πως? αφού δεν αφήνουν να τα πάρεις από το μαγαζί. Στην τελική ρε γαμώτο τόσο ιδιότροπα είναι τα δικά μου μάτια? Αφού συνέβη σε εμένα θα συμβαίνει και στους περισσότερους πιστεύω, δεν θα έπρεπε να πουλάνε τέτοιους φακούς!

δεν πας και σε κανέναν οφθαλμίατρο καλύτερα, αν σου είναι εύκολο

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Είναι απλά μαλάκες. Ποτέ μην ξαναπάρεις χωρίς απόδειξη πάντως.
Εφόσον δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, πήγαινε σε άλλο οπτικό και ζήτα να σου βάλουν φακούς άλλους, 20 ευρώ έχουν. Από το να πετάξεις το γυαλί, είναι κρίμα. Αν θέλεις το καλύτερο δυνατόν κι οδηγείς, βάλε polarized φακούς, γύρω στα 40 έχουν. Αλλιώς κάνε το δώρο σε κάποιον φίλο!

Έντιτ: Προφανώς δε μιλάω για φακούς ανταλλακτικούς ίδιας μάρκας. Απλά για ό,τι σου πουν. ρώτα τη μάρκα των φακών που θα σου βάλουν και ζήτα και καρτελάκι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom