Νέα

Γυαλιά ηλίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα imaginas.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 348
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Τι μάρκα γυαλιών ηλίου φοράς;

• Arnette

Ψήφοι: 4 4,4%
  • Bolle

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Oakley

Ψήφοι: 8 8,8%
  • Rayban

Ψήφοι: 26 28,6%
  • Adidas

• Carrera

Ψήφοι: 1 1,1%
  • D&G

Ψήφοι: 5 5,5%
  • Prada

Ψήφοι: 10 11,0%
  • Cebe

• Uvex

• Yves Saint Laurent

• Versace Sunglasses

• Tommy Hilfiger

Ψήφοι: 2 2,2%
  • American optical

• Tag Heuer

• Του κιλού!!!

Ψήφοι: 8 8,8%
  • Άλλο (αναφέρατε)

Ψήφοι: 21 23,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    91

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Είναι απλά μαλάκες. Ποτέ μην ξαναπάρεις χωρίς απόδειξη πάντως.
Εφόσον δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, πήγαινε σε άλλο οπτικό και ζήτα να σου βάλουν φακούς άλλους, 20 ευρώ έχουν. Από το να πετάξεις το γυαλί, είναι κρίμα. Αν θέλεις το καλύτερο δυνατόν κι οδηγείς, βάλε polarized φακούς, γύρω στα 40 έχουν. Αλλιώς κάνε το δώρο σε κάποιον φίλο!

Έντιτ: Προφανώς δε μιλάω για φακούς ανταλλακτικούς ίδιας μάρκας. Απλά για ό,τι σου πουν. ρώτα τη μάρκα των φακών που θα σου βάλουν και ζήτα και καρτελάκι.
Τι μάρκα προτείνεις?Και αν και οι καινούργιοι φακοί μου προκαλούν το ίδιο πρόβλημα θα είναι συν 20-40 Ευρώπουλα πεταμένα?Σύνολο 160?  Δεν υπάρχει τρόπος να βρεί ο οπτικός από πριν τι φακό χρειάζομαι?

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
sunglassesxx.jpg

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Τι μάρκα προτείνεις?Και αν και οι καινούργιοι φακοί μου προκαλούν το ίδιο πρόβλημα θα είναι συν 20-40 Ευρώπουλα πεταμένα?Σύνολο 160?  Δεν υπάρχει τρόπος να βρεί ο οπτικός από πριν τι φακό χρειάζομαι?

πρώτη φορά φόρεσες γυαλιά ηλίου τώρα? :think:

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
πρώτη φορά φόρεσες γυαλιά ηλίου τώρα? :think:
Ναι,δεν έχω ξαναβάλει στη ζωή μου. Για την ακρίβεια είναι η τρίτη φορά που τα φοράω αυτά τα γυαλιά και με έπιασε και τις τρεις αφόρητος πονοκέφαλος

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ναι,δεν έχω ξαναβάλει στη ζωή μου. Για την ακρίβεια είναι η τρίτη φορά που τα φοράω αυτά τα γυαλιά και με έπιασε και τις τρεις αφόρητος πονοκέφαλος

ε τότε μπορεί να φταίει και ότι δεν έχεις συνηθίσει να φοράς (δεν θυμάμαι πάντως να είχα πονοκεφάλους όταν είχα πρωτοφορέσει γυαλιά ηλίου)

σ'αυτήν την περίπτωση, αυτό που θα μπορούσες να κάνεις, είναι να δανειστείς από κάποιον δικό σου ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και να τα φορέσεις έξω για κανά δυο μέρες (ώστε να τεστάρεις αν έχεις γενικότερο πρόβλημα και δεν φταίνει οι φακοί των γυαλιών που αγόρασες)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Άλλη μαλακία δε βρήκες να ποστάρεις;
Ασς κάνε αυτό που σου είπε ο Κοσμάς και μετά πήγαινε σε κάποιον οπτικό και συζήτησε μαζί του.

Ποιος Κοσμας ρε? Πας καλα?

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Άλλη φορά θα πατάω 5 φορές το enter για να καταλαβαίνεις ότι απευθύνομαι σε άλλον. :uglystupid:

είσαι άδικη, θα βοηθούσε και με τρεις φορές πάτημα το enter να γίνει πιο ευκολονόητο πως είναι δυο διαφορετικές προτάσεις που απευθύνονται σε δυο διαφορετικούς ανθρώπους.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
είσαι άδικη, θα βοηθούσε και με τρεις φορές πάτημα το enter να γίνει πιο ευκολονόητο πως είναι δυο διαφορετικές προτάσεις που απευθύνονται σε δυο διαφορετικούς ανθρώπους.

Δεεεν είμαι άδικη, πφφ.
Λέω 'κάνε αυτό που είπε ο Κοσμάς'. Έστω κι αν δεν κατάλαβε ποιος είναι ο Κοσμάς, ο ίδιος δεν πρότεινε τίποτα, οπότε γιατί μπερδεύτηκε? Μια φωτό έβαλε την οποία σχολίασα κιόλας. Fail λέμε. :P

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Δεεεν είμαι άδικη, πφφ.
Λέω 'κάνε αυτό που είπε ο Κοσμάς'. Έστω κι αν δεν κατάλαβε ποιος είναι ο Κοσμάς, ο ίδιος δεν πρότεινε τίποτα, οπότε γιατί μπερδεύτηκε? Μια φωτό έβαλε την οποία σχολίασα κιόλας. Fail λέμε. :P

πιθανόν να οφείλεται σε άτυχη στιγμή.
πιθανόν να οφείλεται στη μισαλλοδοξία του.
πιθανόν και στα δύο προηγούμενα.

η ζωή όμως προχωρά, δεν στεκόμαστε, συνεχίζουμε!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
πιθανόν να οφείλεται σε άτυχη στιγμή.
πιθανόν να οφείλεται στη μισαλλοδοξία του.
πιθανόν και στα δύο προηγούμενα.

η ζωή όμως προχωρά, δεν στεκόμαστε, συνεχίζουμε!

Eίναι προκατειλλήμενος επειδή με αντιπαθεί. Να σημειωθεί ότι κέρδισα χαχαχα :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom