milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
ναι PRADA ΜΙΑΖΩΗΩραίο γυαλικό φίλε! Το ίδιο έχει και το κολλητάρι μου χεχε.
ναι PRADA ΜΙΑΖΩΗΩραίο γυαλικό φίλε! Το ίδιο έχει και το κολλητάρι μου χεχε.
Ρε παιδιά πήρα κάτι γυαλιά ηλίου Bikkembergs και κάθε φορά που τα φοράω μετά ζαλίζομαι. Μάλλον είναι μούφα ε? Τι φταίει ρε γαμώτο? Υπάρχει τρόπος να καταλάβει ο πελάτης αν το γυαλί είναι ψεύτικο?
Από μαγαζί με οπτικά τα αγόρασα. Όταν λές να αλλάξω τους φακούς τι εννοείς? Να αλλάξω το χρώμα ή το είδος του φακού?
Όχι δεν έχω μυωπία, αλλά μιλάμε για φοβερή ζαλάδα όταν τα φοράω αυτά. Ας πούμε τώρα που γράφω αυτό το μήνυμα τα βλέπω λίγο θολά τα γράμματα, γιατί τα φόραγα όλη μέρα σήμερα
Ρε παιδιά πήρα κάτι γυαλιά ηλίου Bikkembergs και κάθε φορά που τα φοράω μετά ζαλίζομαι. Μάλλον είναι μούφα ε? Τι φταίει ρε γαμώτο? Υπάρχει τρόπος να καταλάβει ο πελάτης αν το γυαλί είναι ψεύτικο?
Όχι δεν είναι μάσκα το μοντέλο είναι το ΒK620-02, ψάχνω τόση ώρα να το βρώ, αλλά τίποταΕίναι μάσκα? Δηλαδή έχει ενιαίο φακό? Σε μερικούς που ξέρω *και σε μένα* δημιουργεί ζαλάδα αυτού του είδους ο φακός, ειδικά αν έχεις λίγο αστιγματισμό.
Στο πλάι έχει κάποιους κωδικούς. Τσέκαρέ τους στο ίντερνετ αν ταιριάζουν με το συγκεκριμένο μοντέλο.
Μπορείς να το αλλάξεις πάντως αν σε ζαλίζει και δεν το έχεις γρατζουνίσει/whatever.
Όχι δεν είναι μάσκα το μοντέλο είναι το ΒK620-02, ψάχνω τόση ώρα να το βρώ, αλλά τίποτα
Βασικά πήγα σήμερα και μου έλεγε ότι μεταχειρισμένο γυαλί δεν παίρνουν πίσω και να αλλάξω το φακό άμα θέλω κλπ, αλλά ρε γαμώτο με τόσο πόνοκέφαλο που μου έφερε αυτό το γυαλί δεν ξέρω αν θα έχω το κουράγιο να το ξαναφορέσω ανεξαρτήτως φακού!!Εντωμεταξύ για να δώ αν μου κάνει ένα γυαλί πρέπει να το δοκιμάσω μια μέρα με ήλιο, αλλά πως? αφού δεν αφήνουν να τα πάρεις από το μαγαζί. Στην τελική ρε γαμώτο τόσο ιδιότροπα είναι τα δικά μου μάτια? Αφού συνέβη σε εμένα θα συμβαίνει και στους περισσότερους πιστεύω, δεν θα έπρεπε να πουλάνε τέτοιους φακούς!
Πήγα πρόσφατα για άλλο λόγο και δε μου βρήκε τίποταδεν πας και σε κανέναν οφθαλμίατρο καλύτερα, αν σου είναι εύκολο
Βασικά πήγα σήμερα και μου έλεγε ότι μεταχειρισμένο γυαλί δεν παίρνουν πίσω και να αλλάξω το φακό άμα θέλω κλπ, αλλά ρε γαμώτο με τόσο πόνοκέφαλο που μου έφερε αυτό το γυαλί δεν ξέρω αν θα έχω το κουράγιο να το ξαναφορέσω ανεξαρτήτως φακού!!Εντωμεταξύ για να δώ αν μου κάνει ένα γυαλί πρέπει να το δοκιμάσω μια μέρα με ήλιο, αλλά πως? αφού δεν αφήνουν να τα πάρεις από το μαγαζί. Στην τελική ρε γαμώτο τόσο ιδιότροπα είναι τα δικά μου μάτια? Αφού συνέβη σε εμένα θα συμβαίνει και στους περισσότερους πιστεύω, δεν θα έπρεπε να πουλάνε τέτοιους φακούς!