House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Βατραχοπέδιλα ταρταρούγα vintage lookνα και το αλλο ψωνιο με μαρες μασκα και βατραχοπεδιλα κυκλοφορει στην παραλια σαν τον ζαν ζακ κουστο
Βατραχοπέδιλα ταρταρούγα vintage lookνα και το αλλο ψωνιο με μαρες μασκα και βατραχοπεδιλα κυκλοφορει στην παραλια σαν τον ζαν ζακ κουστο
εγω παντως φοραω και στολη σαν καλος ψαροντουφεκας και κυκλοφορω στην παραλια ασχετα οτι παντα πιανω τ'αρχιδια μου αλλα απο εξοπλισμο σκιζωΒατραχοπέδιλα ταρταρούγα vintage look
ρε μην μου γαματε το θρεντ τοσο κοπο εκανα να το φτιαξωΤι χρώμα είναι το nano pod σας?
....ασχετα οτι παντα πιανω τ'αρχιδια μου....
ρε μην μου γαματε το θρεντ τοσο κοπο εκανα να το φτιαξω
ήταν ερώτηση παγίδα για επίδοξους gayρε μην μου γαματε το θρεντ τοσο κοπο εκανα να το φτιαξω
οχι ρε παντα βαζω το χερι απο μεσα απ'ευθειας στην πηγηΔλδ η στολή έχει ασπράδια στο σημείο των Balls? (όπως στα jeans από το ξύσιμο)
σκατα προυπηρχε εγω το ανοιξα και οχι δεν θελω γυαλια ορασεως φοραω φακους επαφης δεν θα χαλασω το θεσπεσιο προσωπακι μου με γυαλιαεχει συγχωνευτει με αλλο ρε γκαβο-προυπηρχε το θεμα! μηπως θες γυαλια ορασεως τελικα?
σκατα προυπηρχε εγω το ανοιξα και οχι δεν θελω γυαλια ορασεως φοραω φακους επαφης δεν θα χαλασω το θεσπεσιο προσωπακι μου με γυαλια
5 σελιδες ειναι δικες σου, οι αλλες ειναι απο το προηγουμενο! δεν το χεις λεμεεεεεεε!
καταστημα οπτικων και να ζητας εγγυηση γνησιοτητας....Θέλω να αγοράσω γυαλιά ηλίου σε καλή τιμή. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η προστασία από τον ήλιο και η τιμή, ούτε η μάρκα ούτε τίποτα άλλο. Γνωρίζετε τίποτα καλό?
βρες ρε μλκ του παιδιου το θρεντ που λεωκαταστημα οπτικων και να ζητας εγγυηση γνησιοτητας....
εδω εισαι ;)χμμμ το χτυπάω στην αναζήτηση αλλά τζίφος. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις