Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
πές μας τώρα ότι είναι και χάλια γυναίκα εμφανισιακά να γελάμε όλο το απόγευμα...
Για την υπολοιπη ζωη μας θα ελεγα
πές μας τώρα ότι είναι και χάλια γυναίκα εμφανισιακά να γελάμε όλο το απόγευμα...
ναι, επισης πιστεουμε οτι υπαρχει φιλια, αναμεσα σε αντρα και γυναικα..
σουηδεζες ηταν.....τις γνωρισα......ηταν φιλες και γνωστες και συναδελφοι του φιλου που επισκεφθηκα και μου ειπαν μονες τους οτι στη νοιτα σουηδια κατα βαση ειναι μελαχροινες και τα βαφουν......στη βορια σουηδια ειναι ανοιχτοχρωμες....και οχι φυσικα δεν ειπα οτι ειναι ειδος προς ανεπαρκεια....απλα ηταν κατι το οποιο μου εκανε απιστευτη εντυπωση......γενικως παντως θα γνωριζεις οτι τα ξανθα μαλλια πλεον ειναι ειδος προς εξαφανιση λογω του global warming και ολων των σχετικων περιβαλλοντικων προβληματων ετσι?
ζορζ δε νομιζω δεν θελουν ΟΛΟΙ να γαμησουν.........ιδιως αυτοι που ειναι χορτασμενοι απο γαμησι και δε βλεπουν καθε γκομενα ως επικειμενο μουνι.....δεν ειμαι και καμια σουπερ γκομενα αλλωστε να πεφτουν στα ποδια μου οι ιταλοι και οι ισπανοι λατινοι εραστες.....
Άψογη ατάκα…"θελω να μεινουμε φιλοι" ενω την εχω βγαλει σε καλο εστιατοριο για φαγητο, γυρναω και της λεω με μια ηρεμια: καλα βρε φιλαρακι, τοτε κερνα εσυ σημερα διοτι εγω πρεπει να κρατησω τα λεφτα για να παω να γαμησω !!!
πολυ γελιο !!! το αξιζε ομως!!!
Οταν δεν καταλαβαινετε τι γραφει ο αλλος καλο θα ηταν να μην κανετε σαχλα εξυπνακιστικα χαζοχαρουμενα σχολια χιουμορ ηταν περι της ιταλικης ομορφιας μιας και η μπελουτσι ειναι αλβανιδα.....μηπως να μιλαω σε πιο απλες φρασεις? λολα να ενα μηλο ας πουμε?
Οταν δεν καταλαβαινετε τι γραφει ο αλλος καλο θα ηταν να μην κανετε σαχλα εξυπνακιστικα χαζοχαρουμενα σχολια χιουμορ ηταν περι της ιταλικης ομορφιας μιας και η μπελουτσι ειναι αλβανιδα.....μηπως να μιλαω σε πιο απλες φρασεις? λολα να ενα μηλο ας πουμε?
Τη Μπελούτσι προσωπικά δεν τη γουστάρω καθόλου. Το μόνο δυνατό χαρακτηριστικό της είναι το ύψος , που έχει πραγματικά πολύ μεγάλο (1.80+).
Κατά τα άλλα δεν γουστάρω καραμελάχροινες.
Θα προτιμούσα κάθε τελευταία Νορβηγίδα, Γερμανίδα , Αυστριακή σερβιτόρα/πωλήτρια σε αυτό το ύψος!
Άψογη ατάκα…
Οπως επισης και το γεγονος πως ο σωματοτυπος της δεν φερνει σε μεση Αλβανιδα, αλλα σε μεση Ιταλιδα.
αυτη τη γλωσσα χρησιμοποιεις φιλτατη μουνιτσα και μετα αναρωτιεσαι γιατι στην πεφτουνε..
Η μέση Ιταλίδα δεν είναι 1.85. Απέχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ...
Εκτός κι αν εννοείς "μέση Ιταλίδα με γόβες πάνω σε σκαμνί".
Τη Μπελούτσι προσωπικά δεν τη γουστάρω καθόλου. Το μόνο δυνατό χαρακτηριστικό της είναι το ύψος , που έχει πραγματικά πολύ μεγάλο (1.80+).
Κατά τα άλλα δεν γουστάρω καραμελάχροινες.
Θα προτιμούσα κάθε τελευταία Νορβηγίδα, Γερμανίδα , Αυστριακή σερβιτόρα/πωλήτρια σε αυτό το ύψος!
..και καμποσους γνωστους και φιλους.....
εφοσον ολοι οι αντρες θελουν να γαμησουν να υποθεσω οτι θετε να με γαμησετε? ολοι?
εγω παντως οχι.. πιστεψε με.... ;)