Νέα

Greek lover με τρίχα για πουλόβερ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 147
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
το απο που κραταει η σκουφια της μονικας δεν αναιρει οτι ειναι ΘΕΑ

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οταν δεν καταλαβαινετε τι γραφει ο αλλος καλο θα ηταν να μην κανετε σαχλα εξυπνακιστικα χαζοχαρουμενα σχολια :) χιουμορ ηταν περι της ιταλικης ομορφιας μιας και η μπελουτσι ειναι αλβανιδα.....μηπως να μιλαω σε πιο απλες φρασεις? λολα να ενα μηλο ας πουμε? :)

και ξαναλεω.......δεν θελουν ΟΛΟΙ οι αντρες να γαμισουν μια γυναικα.....εαν εσεις θελετε να γαμησετε οποια γυναικα γνωριζετε ή μιλατε ή συζητατε τοτε καποιο προβληματακι υπαρχει μαλλον.....υπαρχει και το ενδεχομενο να μην τη γουσταρει τη γκομενα......δεν γαμιεται Ο,ΤΙ κινειται :) και αυτο ειναι που ξεχωριζει μαλλον τους ελληνες απο τους ξενους οπως το ακριβως αντιθετο ξεχωριζει τις ελληνιδες απο τις ξενες ;)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
ναι, επισης πιστεουμε οτι υπαρχει φιλια, αναμεσα σε αντρα και γυναικα..

αυτο ειναι οτι ποιο απαξιωτικο μπορει να πει μια ελευθερη γυναικα σε εναν ελευθερο αντρα. "θελω να μεινουμε φιλοι"

μια φορα επανω σε ραντεβου με μια κοπελα με το που μου ειπε "θελω να μεινουμε φιλοι" ενω την εχω βγαλει σε καλο εστιατοριο για φαγητο, γυρναω και της λεω με μια ηρεμια: καλα βρε φιλαρακι, τοτε κερνα εσυ σημερα διοτι εγω πρεπει να κρατησω τα λεφτα για να παω να γαμησω !!!

πολυ γελιο !!! το αξιζε ομως!!!

Επισκέπτης
σουηδεζες ηταν.....τις γνωρισα......ηταν φιλες και γνωστες και συναδελφοι του φιλου που επισκεφθηκα και μου ειπαν μονες τους οτι στη νοιτα σουηδια κατα βαση ειναι μελαχροινες και τα βαφουν......στη βορια σουηδια ειναι ανοιχτοχρωμες....και οχι φυσικα δεν ειπα οτι ειναι ειδος προς ανεπαρκεια....απλα ηταν κατι το οποιο μου εκανε απιστευτη εντυπωση......γενικως παντως θα γνωριζεις οτι τα ξανθα μαλλια πλεον ειναι ειδος προς εξαφανιση λογω του global warming και ολων των σχετικων περιβαλλοντικων προβληματων ετσι?

ζορζ δε νομιζω :) δεν θελουν ΟΛΟΙ να γαμησουν.........ιδιως αυτοι που ειναι χορτασμενοι απο γαμησι και δε βλεπουν καθε γκομενα ως επικειμενο μουνι.....δεν ειμαι και καμια σουπερ γκομενα αλλωστε να πεφτουν στα ποδια μου οι ιταλοι και οι ισπανοι λατινοι εραστες.....

Δηλαδή τι θες να μας πεις; Ότι στη Σουηδία, έστω στη Νότια δεν υπάρχουν ξανθιές; Ή ότι επειδή εσύ γνώρισες 5-10-15 μελαχροινές , πάει να πει ότι όλες είναι μελαχροινές. Έλεος ρε εσείς. Πριν κάνετε "submit" διαβάζετε τι γράφετε, έτσι ώστε αν είναι πολύ μεγάλη παπαριά να το μαζεύετε λιγάκι ...

Όσο για τους Ιταλούς, θεωρώ ότι είναι πιο γλύφτες και ληγούρια από τους Έλληνες και χειρότεροι μπαζοφονιάδες. Κάνουν απίστευτα κοπλιμέντα σε κάτι πατσόλες που εγώ θέλω να τις πυροβολήσω με την καραμπίνα ή να αμολύσω το σκυλί να τις διώξει ...

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
"θελω να μεινουμε φιλοι" ενω την εχω βγαλει σε καλο εστιατοριο για φαγητο, γυρναω και της λεω με μια ηρεμια: καλα βρε φιλαρακι, τοτε κερνα εσυ σημερα διοτι εγω πρεπει να κρατησω τα λεφτα για να παω να γαμησω !!!

πολυ γελιο !!! το αξιζε ομως!!!
Άψογη ατάκα…  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Τη Μπελούτσι προσωπικά δεν τη γουστάρω καθόλου. Το μόνο δυνατό χαρακτηριστικό της είναι το ύψος , που έχει πραγματικά πολύ μεγάλο (1.80+).
Κατά τα άλλα δεν γουστάρω καραμελάχροινες.

Θα προτιμούσα κάθε τελευταία Νορβηγίδα, Γερμανίδα , Αυστριακή σερβιτόρα/πωλήτρια σε αυτό το ύψος!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Οταν δεν καταλαβαινετε τι γραφει ο αλλος καλο θα ηταν να μην κανετε σαχλα εξυπνακιστικα χαζοχαρουμενα σχολια :) χιουμορ ηταν περι της ιταλικης ομορφιας μιας και η μπελουτσι ειναι αλβανιδα.....μηπως να μιλαω σε πιο απλες φρασεις? λολα να ενα μηλο ας πουμε? :)

Εφοσον δεν μπορεις να αποδειξεις με απτα στοιχεια οτι η Bellucci ειναι αλβανιδα τοτε σταματα να το γραφεις. Ειναι ΤΟΣΟ απλο.

Το να το λες οτι ΙΣΩΣ ειναι αλβανιδα επειδη το διαβασες απο ενα ξεμπαρκο post ενος τυχαιου ατομου σε καποιο θαμμενο thread του bourdela.com ( γιατι αντι να δωσεις Link θα μου πεις "ετσι λεγεται, ετσι ακουσα, ετσι μου ειπαν κτλ κτλ" ) δεν σημαινει κατι.

Δεν την μειωνει το ΑΝ ειναι απο την αλβανια, γιατι ολοι και ολες ξερουμε οτι και απο σκατα να ηταν φτιαγμενη, ολες σε αυτην θα θελατε να μοιασετε. Fine with me. ( και οσες δεν θελαν να της μοιασουν ειναι επειδη εχουν συνειδητοποιησει οτι ποτε δεν προκειται να το καταφερναν )

Και εφοσον εχει μεγαλωσει στην Ιταλια απο γονεις με Ιταλικα κατ'εξοχην ονοματα, για εμενα την κανει Ιταλιδα. Οπως επισης και το γεγονος πως ο σωματοτυπος της δεν φερνει σε μεση Αλβανιδα, αλλα σε μεση Ιταλιδα.

Και οποιος σου λεει πως ολοι οι αντρες δεν θελουν να γαμησουν, ειναι γιατι δεν θελουν να φανουν λιγουρια μπροστα σε αυτη που θελουν να γαμησουν. Επισης εξισου απλο. :)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157

αυτη τη γλωσσα χρησιμοποιεις φιλτατη μουνιτσα και μετα αναρωτιεσαι γιατι στην πεφτουνε..

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Τη Μπελούτσι προσωπικά δεν τη γουστάρω καθόλου. Το μόνο δυνατό χαρακτηριστικό της είναι το ύψος , που έχει πραγματικά πολύ μεγάλο (1.80+).

Θα προτιμούσα κάθε τελευταία Νορβηγίδα, Γερμανίδα , Αυστριακή σερβιτόρα/πωλήτρια σε αυτό το ύψος!

Ο ορισμος του : Ο καθενας με τα γουστα του! ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Λακη εχεις παει σουηδια? εχεις γνωρισει σουηδους? ή απλα μας λες πιπες? σου ειπα κατι απλο και καθεσαι και το ψειριζεις.....
κοριτσι (μουνιτσα συγκεκριμενα) παει σουηδια ναι? γνωριζει σουηδους και σουηδες ναι? βλεπει μαυρη ριζα (την οποια αγορακι ισως δεν παιρνει πρεφα γιατι κοιταει βυζαρες) και απορει....βλεπει μια φορα ριζα λεει θα τυχε...βλεπει και δευτερη φορα ριζα.....και τριτη....και ρωτησε πλεον σουηδεζα.....γιατι μαυρη ριζα και βαφη στο μαλλι? δεν ειστε ολες ξανθες?σουηδεζα απανταει λοιπον οτι σε νοτια σουηδια ειμαστε σε μεγαλο ποσοστο μελαχροινες στο μαλλι σε αντιθεση με τη βορια σουηδια....και επιτελους μου λυθηκε και η απορια πως λιαζονται τοσες ωρες οι σουηδεζες χωρις να γινονται σαν τον κωλο της μαιμους αλλα σοκολατενιες....

και επειδη εγινε καποια παρεξηγηση....δεν εγινε κανενα κομπλιμεντο απο ιταλους προς ελληνιδες....ουτε το θεωρησα κομπλιμεντο....πανω σε συζητησεις εγιναν ολα αυτα μιας και ειχα 2 συγκατοικους ιταλους και καμποσους γνωστους και φιλους.....

παντως δεν τους γουσταρω τους ιταλους γενικα σα λαο....πιο πολλα κοινα στοιχεια εχουμε με τους ισπανους.....

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16

λες και δεν καταλαβε ποιο σκοπο εχω οταν ξεκιναω να την βγαλω ραντεβου σε ακριβο εστιατοριο. αλλα εκεινη σκεφτηκε οκ να παμε στο κυριλατο να φαμε καλα, να κανουμε και κανα κοζι, να επιβεβαιωθω ως γυναικα οτι αρεσω, και να του τη ριξω την χυλοπιτα αλλα να τον κρατησω και ως ψυχολογος μου, διοτι μου αρεσει να μονολογω μαζι του απο την στιγμη που οι φιλες μου δεν με αντεχουν και συνεχεια με διακοπτουν.

Επισκέπτης
Οπως επισης και το γεγονος πως ο σωματοτυπος της δεν φερνει σε μεση Αλβανιδα, αλλα σε μεση Ιταλιδα.

Η μέση Ιταλίδα δεν είναι 1.85. Απέχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ...

Εκτός κι αν εννοείς "μέση Ιταλίδα με γόβες πάνω σε σκαμνί".

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
αυτη τη γλωσσα χρησιμοποιεις φιλτατη μουνιτσα και μετα αναρωτιεσαι γιατι στην πεφτουνε..

χρησιμοποιω τη γλωσσα που αρμοζει στον καθενα :) οταν βεπω δειγματα αντιληπτικης ανικανοτητας και σχολια τυπου "να τανε η ζηλια ψορα" εφοσον προφανως ο συγκεκριμενος δεν εχει αντιληφθει τι γραφω τοτε θα απαντησω αναλογα....γιατι με τις εξυπναδες πολλοι γελασαν (και συνηγορησαν κι ολας οπως δειχνουν τα παρακατω ποστ) αλλα με τον εξυπνακια κανεις ;)

αναλ το οτι ειναι απο αλβανια το ειχε πει η μπελουτσι στο E! σε μια συνεντευξη της....φυσυικα και ειναι καταγεγραμμενη ως ιταλιδα πολιτης ομως...και εγω ειμαι απο κωνσταντινουπολη αλλα δεν διαθετω τουρκικη υπηκοτητα.....δεν θα ψαξω να βρω λινκ γιατι δεν εχω καμια διαθεση να αποδειξω το αν ειναι ή δεν ειναι η μπελουτσι αλβανιδα :) αν βρεις παντως κατι πες το μου και μενα....

εφοσον ολοι οι αντρες θελουν να γαμησουν να υποθεσω οτι θετε να με γαμησετε? ολοι? επειδη απλα μου μιλατε? μαλιστα....τοτε να αυξηθουν παραυτα τα μπουρδελα και τα στουντια γιατι καποιοι δεν καλυπτονται επαρκως και θελουν να γαμησουν οποια γυναικα συναντανε και τις βρισκουν ολες αξιογαμησιμες :) ευτυχως οπως εγραψα και πριν αυτο δεν ισχυει εξω....ισως γιατι εκει οι αντρες γαμανε πιο ευκολα και δεν τους λειπει? δεν γνωριζω.....
οχι ο καθενας με τα γουστα του......γιατι αν το εγραφε γκομενα αυτο θα την λεγατε ζηλιαρα......τους αντρες σε ενα αλλο ποστ τους λεγανε γκει (σε οσους δεν αρεσε η μπελουτσι και καλα...) και ξαφνικα ο καθενας αποκτα γουστα? :P

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Η μέση Ιταλίδα δεν είναι 1.85. Απέχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ...

Εκτός κι αν εννοείς "μέση Ιταλίδα με γόβες πάνω σε σκαμνί".

Ο σωματοτυπος ενος ανθρωπου δεν κρινεται αποκλειστικα απο το υψος του!

Και μη μου πεις οτι εχει καποια σχεση ΕΣΤΩ μακρυνη με οποιαδηποτε αλβανιδα... ( οχι επειδη την γουσταρω, αλλα επειδη εχουμε ματια και βλεπουμε )

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

178
εγω παλι για τη μονικα θα σκεφτομουν να γινω λεσβια χαχαχα ειναι απ τις ελαχιστες μελαχροινες που μ αρεσουν

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
το λεσβιακο? εγω? για τη μονικα θυσια γινομαι :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εγω παντως οχι.. πιστεψε με....  ;)

εφοσον δε θες να με γαμησεις γιατι μου μιλας τοτε? με ποια ιδιοτητα? να με γαμησεις δε θες...φιλη σου δεν ειμαι.....με ξερεις σε ξερω δεν ειμαστε ανωνυμοι πλεον....αρα τι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom