Νέα

Greek lover με τρίχα για πουλόβερ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 147
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Παντως στο εξωτερικο οι Ελληνες εχουν φημη πουστηδων.

Και δυστυχως επαλληθευονται στην αγγλια τουλαχιστον :( και οντως την εχουν τη φημη....βεβαια εκτος απο τη φημη του πουστη εχουμε και τη φημη του τριτοκοσμικου και πολλων αλλων οποτε αλλη μια πινελια.....

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Οι ελληνιδες στο εξωτερικο δεν μας ειπες νιτσα τι ειναι
πουτανες ή σαβουρογκομενες 15ης διαλογης?

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Το δευτερο, διαπιστωμενα.

Γιατι ετσι πως ειναι ουτε για πουτανες δεν κανουν.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
αρα καλα καναμε που μαμουσαμε και πτανες στο εξωτερικο.
Σημ. Οι ελληνες παντα θα γαμανε με οποιο τροπο τους κατσει. εντος και εκτος εδρας  ;)
Οι ξενοι ποτε.Να γαμηθουν ισως.
Για τους πουστοαγγλαρες αφαιρεστε το ισως.
Ελληνες vs. Ολοι οι αλλοι μαλακες,σαβουρογκομενες,κυριες που το παιζουν πουτανες,αλβανοσκυλα = 10-0

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πτανες :) αλλα καλως ή κακως στο εξωτερικο τις εχουν περι πολλου.....οποτε αν νομιζετε οτι εδω ειναι ψωνισμενες που να πατε εξω.......με τη διαφορα οτι εκει στους ξενους καθονται και με ευκολια......αβυσσος...... :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Bordel 2 χρονια στην αγγλια η ποσοτητα των ελληνων και ασιατων πουστηδων ξεπερνουσε κατα πολυ την αγγλικη.....και οχι απλα πουστηδες.....ξεφωνημενες ετσι?φουστα μπλουζα...ταγερακι ντε πιες και γοβα.......προφανως η καθε εκολλαπτομενη αδερφη θεωρει οτι θα παει στην αγγλια να απελευθερωθει και μαζευονται ολοι εκει οποτε αστο καλυτερα :)

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
συμφωνω οτι οι  σκατολουγκρες αυξανονται με γεωμετρικη προοδο στην ελλαδα και μας χαλαν το ιματζ.
δεν πειραζει ομως συμβαινει σε ολους τους κλαδους να υπαρχουν και αυτοι που παρεκλινουν και το παιζουν διαφορετικοι παιρνοντας το κρεας στο λοκο.
Τους ευχομαι οι κολολουγκρες να πεθανουν απο AIDS.
Σημ. μερικοι θα πεθανουν και χωρις να το ευχομαι  ;)
Its your time little boys!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
Πτανες :) αλλα καλως ή κακως στο εξωτερικο τις εχουν περι πολλου.....οποτε αν νομιζετε οτι εδω ειναι ψωνισμενες που να πατε εξω.......με τη διαφορα οτι εκει στους ξενους καθονται και με ευκολια......αβυσσος...... :P

και εδω αν εισαι τυπου ωνασης σου καθονται πανευκολα, τις βλεπω στην μυκονο καθε καλοκαιρι που με το που θα εντοπισουν καποιον πλουσιο τα δινουν ολα, με βαθμο δυσκολιας μηδαμινο !!!
ενω αν πας με εντιμο τροπο να τις προσεγγισεις απλα την εχεις φαει !!!
αρα ...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Δεν ειμαι τοσο μαλακας ωστε να ειμαι στο εξωτερικο και να ασχολουμαι με Ελληνιδες...

εδω στην Ελλαδα που πλεον ειμαι μονιμα και δεν εχω ασχοληθει σοβαρα, θα το κανω οταν ειμαι εξω?

Δεν ειναι αβυσσος, ακατοικητο ειναι, ειδικα για τις Ελληνιδες.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
και εδω αν εισαι τυπου ωνασης σου καθονται πανευκολα, τις βλεπω στην μυκονο καθε καλοκαιρι που με το που θα εντοπισουν καποιον πλουσιο τα δινουν ολα, με βαθμο δυσκολιας μηδαμινο !!!
ενω αν πας με εντιμο τροπο να τις προσεγγισεις απλα την εχεις φαει !!!
αρα ...

Στη μυκονο ρε φιλε θα πας για να γαμησεις Ελληνιδες? Παμε καλα?

Για να μην σου πω το αλλο, τι διαολο να πας να κανεις στη Μυκονο, μεσα στον καγκουροκοσμο.

Αλλα με Ελληνιδες?

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
τωρα ξεφυγαμε παλι. δηλαδη αν συναγωνιστη σου καθονταν μια μετρια ελληνιδα δεν θα τη γαμαγες και θα την αφηνες μετά? Συναγωνιστης εισαι θα πηγαινες για αλλα.
Γαμηστες και αφηστες

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
τωρα ξεφυγαμε παλι. δηλαδη αν συναγωνιστη σου καθονταν μια μετρια ελληνιδα δεν θα τη γαμαγες και θα την αφηνες μετά? Συναγωνιστης εισαι θα πηγαινες για αλλα.
Γαμηστες και αφηστες

Θα την γαμουσα, αλλα δεν θα εμπαινα στον κοπο για να το κανω.

Δηλαδη δεν θα κοιταζα να της κανω καμακι η κατι για να την ριξω, ειμαι αρκετα ρατσιστης ωστε να τους δωσω σημασια, ειδικα σε ενα μερος οπου οι ξενες, και ειδικα αυτες που εχω σε προτιμηση/εκτιμηση ειναι αφθονες.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
Στη μυκονο ρε φιλε θα πας για να γαμησεις Ελληνιδες? Παμε καλα?

Για να μην σου πω το αλλο, τι διαολο να πας να κανεις στη Μυκονο, μεσα στον καγκουροκοσμο.

Αλλα με Ελληνιδες?

αφου απο εκει ειμαι τι να κανω. και εγω σου λεω το τι παρατηρω εκει, εκει το φαινομενο το βλεπεις πολυ εντονα !!! και σημειωση μην νομιζεις οτι και οι ξενες ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορουν, οι ιταλιδες ερχονται και κυνηγανε τους ιταλους μην ξενογαμησουν, οι υπολοιπες ευρωπαιες ειναι μετριου επιπεδου, ως προς την προσεγγιση.
για αυτο και εγω εχω κανει την αποσταση ελλαδα - ταυλανδη, σαν να ειναι ομονοια - περαμα!!!
αλλα λυπαμαι για την σημερινη καταντια που εχει ο τοπος μας!!!

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Bordel 2 χρονια στην αγγλια η ποσοτητα των ελληνων και ασιατων πουστηδων ξεπερνουσε κατα πολυ την αγγλικη.....και οχι απλα πουστηδες.....ξεφωνημενες ετσι?φουστα μπλουζα...ταγερακι ντε πιες και γοβα.......προφανως η καθε εκολλαπτομενη αδερφη θεωρει οτι θα παει στην αγγλια να απελευθερωθει και μαζευονται ολοι εκει οποτε αστο καλυτερα :)
σου λειπουν οι αντρες με παντελονι? ρε τις καυμενες τι τραβανε

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
αφου απο εκει ειμαι τι να κανω. και εγω σου λεω το τι παρατηρω εκει, εκει το φαινομενο το βλεπεις πολυ εντονα !!! και σημειωση μην νομιζεις οτι και οι ξενες ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορουν, οι ιταλιδες ερχονται και κυνηγανε τους ιταλους μην ξενογαμησουν, οι υπολοιπες ευρωπαιες ειναι μετριου επιπεδου, ως προς την προσεγγιση.
για αυτο και εγω εχω κανει την αποσταση ελλαδα - ταυλανδη, σαν να ειναι ομονοια - περαμα!!!
αλλα λυπαμαι για την σημερινη καταντια που εχει ο τοπος μας!!!

Αν ξερεις ιταλικα και δεν εισαι λιγουρη, οι ιταλιδες ειναι πολυ ζεστες και σωστες στη συμπεριφορα τους.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
Αν ξερεις ιταλικα και δεν εισαι λιγουρη, οι ιταλιδες ειναι πολυ ζεστες και σωστες στη συμπεριφορα τους.

δικιο εχεις, αλλα αυτο που λες ανταποκρινεται στην μειοψηφια των ιταλιδων. που να ηξερα ταυλανδεζικα, ή κινεζικα ή γιαπωνεζικα !!! εκει να δεις ζεστασια !!!

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
αν σας ενημερώσω τώρα εγώ ότι στις βορειοευρωπαϊκές χώρες οι κούκλες (barbie, ken κτλ.) είναι μελαχροινές, εν αντιθέσει με τις δικές μας που είναι πλατινέ, θα προσγειωθείτε καθόλου ή θα με πείτε κακιά?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
αν σας ενημερώσω τώρα εγώ ότι στις βορειοευρωπαϊκές χώρες οι κούκλες (barbie, ken κτλ.) είναι μελαχροινές, εν αντιθέσει με τις δικές μας που είναι πλατινέ, θα προσγειωθείτε καθόλου ή θα με πείτε κακιά?

χαχα το ειχα γραψει παλιοτερα αυτο νομιζω αλλα φωνη εν τη ερημω......

μιμικο στο εξωτερικο δεν καθονται στους τυπου ωναση......στο εξωτερικο οι ελληνιδες οσο τις εχω ζησει τουλαχιστον σε 3 χωρες απλα καθονται και δεν ειναι καθολου κομπλεξικες......προφανως επειδη δεν τις απασχολει τι αποψη θα σχηματισουν για αυτην......δεν ειναι στο χωριο της ουτε στη γειτονια της.....

αναλ και οι ελληνιδες οταν δεν εισαι λιγουρης και εισαι πχ ιταλος (οπως αντιστοιχα εσυ εισαι ελληνας και πας σε ιταλιδα) μια χαρα ειναι.....

μπορντελ τα παντελονια λειπουν γενικως......οχι σε μενα :)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Θα πουμε απλα πως το παραδειγμα ειναι αρκετα ακυρο για μια τετοια κουβεντα.

Σαφως και θα ηταν μελαχρινες, καθως εκει δεν υπαρχουν μελαχρινες/μελαχρινοι σε τετοια πλειοψηφια οπως εδω. Γιαυτο και εδω εχουμε ξανθιες κουκλες, γιατι δεν παιζουν πολλες φυσικες ξανθιες.

Γιαυτο επισης τις ονομαζουμε και κουκλες, γιατι δεν παιζει να βρεις τετοιες γκομενες γενικοτερα :cheesy:

Εγω παντως ειμαι λατρης του μαυρου μαλλιου, αν και Ελληνας. Οχι καστανο και λοιπες μαλακιες, οσο πιο μαυρο γινεται :)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

λογικο μου φαινεται εμενα... παντα το διαφορετικο σε σχεση με την πλειοψηφια κανει εντυπωση
ο κεν δεν ειναι παντα μελαχρινος? :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom