You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Greek lover με τρίχα για πουλόβερ...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 147
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Και πάνω απ' όλα, [size=12pt]ΜΗΝ ΤΙΣ ΠΑΝΤΡΕΥΟΣΑΣΤΕ[/size]...Μόνο αυτό τις καίει
Να και καινούριο κρούσμα:
"Ειμαι πανω απο 2 χρονια μ'εναν αντρα. Ειμαστε κι οι δυο στα τριαντα-πεντε μας, δηλαδη καθε αλλο παρα μικροι! ΜΕνουμε ο καθενας μονος του, και εχουμε μια σχετικη οικονομικη ανεση γιατι εργαζομαστε σε καλες θεσεις σε μεγαλες εταιρειες. Συνηθως βρισκομαστε ειτε στο σπιτι μου ειτε στο δικο του. Εκεινος τωρα οπου να'ναι θα πρεπει να φυγει απο το σπιτι που νοικιαζει (ο σπιτονοικοκυρης του του ειπε πως θελει να πουλησει το σπιτι). Αποφασισε λοιπον να παει να νοικιασει ενα σπιτι (και μαλιστα πολυ μικροτερο απο αυτο που νοικιαζε ως τωρα) μονος του. Εγω δεν εχω πει τιποτα, αλλα δε μ'αρεσει αυτη η εξελιξη, δε ξερω, κατι δε μου αρεσει. Θα περιμενα να μου πει -με αφορμη την αναγκαστικη μετακομιση του- να μεινουμε μαζι. Το λογικο αυτο δεν ειναι, τη στιγμη που οπως ειπα ειμαστε τριανταπενταρηδες και οι δυο και εχουμε σχεση 2+ χρονια; Η ειμαι βιαστικη;Θα ηθελα γνωμες... Κατα τ'αλλα μου εχει πει καποιες φορες πως θα ηθελε (πως ειναι ανοιχτος) στο να κανουμε οικογενεια. Μπερδεμα!"
Ας καταθέσω κι εγώ τις εμπειρίες μου ως Ελληνίδα που έτυχε να περάσω αρκετά μεγάλα διαστήματα σε τρεις χώρες στο εξωτερικό (χωρίς να διατηρώ επαφές με την ελληνική κοινότητα), να ταξιδέψω σε περισσότερες και να συναναστραφώ ανθρώπους διαφόρων εθνικοτήτων: γενικά η αντιμετώπιση ήταν κάτι παραπάνω από θετική.
Κανένα θέμα με την καταγωγή μου αν και, πρέπει να πω, στη Γερμανία συνήθως με περνούσαν για Ιταλίδα, στην Αγγλία για Ισπανίδα, στις ΗΠΑ για Γαλλίδα και οι Μεξικάνοι για Αργεντινέζα.
Πιστεύω ότι δεν σκέφτονταν την Ελλάδα ως τόπο καταγωγής, απλώς λόγω μεγέθους, από την άποψη ότι οι άλλες χώρες είναι πιο μεγάλες και πιο πολυπληθείς.
Πάντως, όσες φορές έτυχε να φιλοξενήσω φίλους από το εξωτερικό (Δ. Ευρώπη - Β. Αμερική, αλλά και από το Περού), όλοι ανεξαιρέτως οι άνδρες εντυπωσιάστηκαν από τις Ελληνίδες, τις οποίες θεώρησαν πολύ ωραίες, ιδίως στο πρόσωπο. (Αυτά στη Σαλονίκη, απ'όπου κατάγομαι, αλλά δεν νομίζω να ίσχυε κάτι διαφορετικό στη Ν. Ελλάδα!)
Σχετικά με τους Έλληνες, πράγματι, διέκρινα, όπως είπε και ο ntaryl, μία αδυναμία των Βορειοευρωπαίων γυναικών καθώς και των Βορειαμερικανίδων προς τους μελαμψούς με δασύτριχα στήθη και - μεγάλο προσόν - τα καστανά μάτια!
Από εμφάνιση και ταμπεραμέντο τώρα, εγώ θεωρώ τους Ιταλούς, -ίδες ωραίους αλλά εξαιρετικά ματαιόδοξους, δηλ. μπορώ να τους φανταστώ άντρες και γυναίκες όλη μέρα στον καθρέφτη. Επίσης, πολύ φασαριατζήδες. (Πάντως, η Μόνικα είναι κουκλάρα).
Σαφώς πολύ ωραίοι/ες οι Ισπανοί και πιο απλοί από τους Ιταλούς. Γενικά πολύ κοντά στην ψυχοσύνθεσή μας (όπως και οι Ιρλανδοί στο Βορρά, έξω καρδιά).
Αγγλία - Γερμανία - Αυστρία - Γαλλία - Βέλγιο - Ελβετία τίποτα το ιδιαίτερο, μάλλον ξενέρωμα και από εμφάνιση και γενικώς.
Στην Ολλανδία μου έκανε μεγάλη εντύπωση η κομψότητα των ανθρώπων, το στυλ καθώς και η φιλικότητα.
Στις Δανία, Νορβηγία, Σουηδία και Φιλανδία αυτό που πρόσεξα πιο έντονα ήταν ότι είναι μάλλον μικροκαμωμένοι/-ες, λεπτοί με μικρό σκελετό, όχι πολύ ψηλοί - καμία σχέση με τους Βίκινγκς που περίμενα να αντικρύσω. Πολύ περισσότερες νταρντάνες βρίσκονται, μου φαίνεται, στη Γερμανία παρά εκεί.
Για τις Ανατολικές δεν ξέρω πέρα από δύο Σερβίδες φίλες που έχω, οι οποίες είναι Κυρίες με όλη τη σημασία και πολύ θηλυκές ως παρουσίες.
Σχετικά με τις Λατίνες, θα ήθελα να πω ότι, ο σωματότυπος των Ινδιάνων σε όλη την Αμερ ήπειρο είναι πολύ χαρακτηριστικός, ίδιο στυλ άνδρες και γυναίκες και τον διαθέτουν στην συντριπτική τους πλειοψηφία: πολύ λιγνά ποδαράκια, μεγάλη πλαδαρή κοιλιά, φαρδιές πλάτες με πολύ μικρά στήθη για τις γυναίκες. Δέρμα μελαψό με μογγολικά σχεδόν χαρακτηριστικά. Προφανώς, μια στις τόσες μπορεί να βγαίνει και κάτι διαφορετικό, ή οι μιγάδες να είναι πιο ωραίες, αλλά μη φαντάζεστε Σακίρες παντού. Μακράν. Πάντως, μπορώ να φανταστώ ότι πρέπει να είναι πολύ θερμές, γιατί και με τους άντρες, πραγματικά περπατούσες στο δρόμο και μύριζες την τεστοστερόνη στον αέρα. (Εύα Μέντες - η πιο ερωτική ηθοποιός, κατά τη γνώμη μου).
Όλα τα παραπάνω αφορούν στην εξωτερική εμφάνιση. Δεν θα διακινδυνεύσω ισοπεδωτικές γενικεύσεις για την προσωπικότητα, αν και δέχομαι ότι πολλές από τις απόψεις μας διαμορφώνονται από το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώσαμε και μία εθνοτική ομάδα μπορεί πράγματι συλλογικά να μοιράζεται κοινά χαρακτηριστικά.
Πάντως, μάλλον δεν καταλαβαίνω αυτούς που βρίζουν αβέρτα και συλλήβδην τις Ελληνίδες, τους Έλληνες ή όποιον άλλον. Γιατί τόση χολή; Πόσες ιστορίες, δηλαδή, πήγαν στραβά; Παντού υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι και αλλιώτικοι. Για τους εκάστοτε συντρόφους μου γενικά μπορώ να πω ότι τους αγάπησα, με αγάπησαν - ή ίσως όχι -, μερικές φορές με στεναχώρησαν, μάλλον τους στεναχώρησα κι εγώ όσο κι αν δεν το ήθελα, πάντως, στο σύνολο, καμία πικρία. Ας είναι καλά, τους ευχαριστώ, έδωσα και πήρα.
Εν πάσει περιπτώσει, δεν καταδικάζω γενικά το ανδρικό φύλο για ο,τιδήποτε.
Κανένα θέμα με την καταγωγή μου αν και, πρέπει να πω, στη Γερμανία συνήθως με περνούσαν για Ιταλίδα, στην Αγγλία για Ισπανίδα, στις ΗΠΑ για Γαλλίδα και οι Μεξικάνοι για Αργεντινέζα.
Πιστεύω ότι δεν σκέφτονταν την Ελλάδα ως τόπο καταγωγής, απλώς λόγω μεγέθους, από την άποψη ότι οι άλλες χώρες είναι πιο μεγάλες και πιο πολυπληθείς.
Πάντως, όσες φορές έτυχε να φιλοξενήσω φίλους από το εξωτερικό (Δ. Ευρώπη - Β. Αμερική, αλλά και από το Περού), όλοι ανεξαιρέτως οι άνδρες εντυπωσιάστηκαν από τις Ελληνίδες, τις οποίες θεώρησαν πολύ ωραίες, ιδίως στο πρόσωπο. (Αυτά στη Σαλονίκη, απ'όπου κατάγομαι, αλλά δεν νομίζω να ίσχυε κάτι διαφορετικό στη Ν. Ελλάδα!)
Σχετικά με τους Έλληνες, πράγματι, διέκρινα, όπως είπε και ο ntaryl, μία αδυναμία των Βορειοευρωπαίων γυναικών καθώς και των Βορειαμερικανίδων προς τους μελαμψούς με δασύτριχα στήθη και - μεγάλο προσόν - τα καστανά μάτια!
Από εμφάνιση και ταμπεραμέντο τώρα, εγώ θεωρώ τους Ιταλούς, -ίδες ωραίους αλλά εξαιρετικά ματαιόδοξους, δηλ. μπορώ να τους φανταστώ άντρες και γυναίκες όλη μέρα στον καθρέφτη. Επίσης, πολύ φασαριατζήδες. (Πάντως, η Μόνικα είναι κουκλάρα).
Σαφώς πολύ ωραίοι/ες οι Ισπανοί και πιο απλοί από τους Ιταλούς. Γενικά πολύ κοντά στην ψυχοσύνθεσή μας (όπως και οι Ιρλανδοί στο Βορρά, έξω καρδιά).
Αγγλία - Γερμανία - Αυστρία - Γαλλία - Βέλγιο - Ελβετία τίποτα το ιδιαίτερο, μάλλον ξενέρωμα και από εμφάνιση και γενικώς.
Στην Ολλανδία μου έκανε μεγάλη εντύπωση η κομψότητα των ανθρώπων, το στυλ καθώς και η φιλικότητα.
Στις Δανία, Νορβηγία, Σουηδία και Φιλανδία αυτό που πρόσεξα πιο έντονα ήταν ότι είναι μάλλον μικροκαμωμένοι/-ες, λεπτοί με μικρό σκελετό, όχι πολύ ψηλοί - καμία σχέση με τους Βίκινγκς που περίμενα να αντικρύσω. Πολύ περισσότερες νταρντάνες βρίσκονται, μου φαίνεται, στη Γερμανία παρά εκεί.
Για τις Ανατολικές δεν ξέρω πέρα από δύο Σερβίδες φίλες που έχω, οι οποίες είναι Κυρίες με όλη τη σημασία και πολύ θηλυκές ως παρουσίες.
Σχετικά με τις Λατίνες, θα ήθελα να πω ότι, ο σωματότυπος των Ινδιάνων σε όλη την Αμερ ήπειρο είναι πολύ χαρακτηριστικός, ίδιο στυλ άνδρες και γυναίκες και τον διαθέτουν στην συντριπτική τους πλειοψηφία: πολύ λιγνά ποδαράκια, μεγάλη πλαδαρή κοιλιά, φαρδιές πλάτες με πολύ μικρά στήθη για τις γυναίκες. Δέρμα μελαψό με μογγολικά σχεδόν χαρακτηριστικά. Προφανώς, μια στις τόσες μπορεί να βγαίνει και κάτι διαφορετικό, ή οι μιγάδες να είναι πιο ωραίες, αλλά μη φαντάζεστε Σακίρες παντού. Μακράν. Πάντως, μπορώ να φανταστώ ότι πρέπει να είναι πολύ θερμές, γιατί και με τους άντρες, πραγματικά περπατούσες στο δρόμο και μύριζες την τεστοστερόνη στον αέρα. (Εύα Μέντες - η πιο ερωτική ηθοποιός, κατά τη γνώμη μου).
Όλα τα παραπάνω αφορούν στην εξωτερική εμφάνιση. Δεν θα διακινδυνεύσω ισοπεδωτικές γενικεύσεις για την προσωπικότητα, αν και δέχομαι ότι πολλές από τις απόψεις μας διαμορφώνονται από το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώσαμε και μία εθνοτική ομάδα μπορεί πράγματι συλλογικά να μοιράζεται κοινά χαρακτηριστικά.
Πάντως, μάλλον δεν καταλαβαίνω αυτούς που βρίζουν αβέρτα και συλλήβδην τις Ελληνίδες, τους Έλληνες ή όποιον άλλον. Γιατί τόση χολή; Πόσες ιστορίες, δηλαδή, πήγαν στραβά; Παντού υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι και αλλιώτικοι. Για τους εκάστοτε συντρόφους μου γενικά μπορώ να πω ότι τους αγάπησα, με αγάπησαν - ή ίσως όχι -, μερικές φορές με στεναχώρησαν, μάλλον τους στεναχώρησα κι εγώ όσο κι αν δεν το ήθελα, πάντως, στο σύνολο, καμία πικρία. Ας είναι καλά, τους ευχαριστώ, έδωσα και πήρα.
male123
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2007
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
Το κλιπακι ειναι φανταστικο....αυτο μονο για μουνοδουλους
[youtube=425,350]wv2lWqbFLIY[/youtube]
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 24
- Πόντοι
- 66
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=mhGkjjki8ts[/video] [/video]
mihail56
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=mhGkjjki8ts[/video] [/video]
Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί δε θα γίνουμε ποτέ Ευρωπαίοι....τι 1996,τι τώρα....ο Έλληνας πάσχει από γερομπισμπικίαση
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί δε θα γίνουμε ποτέ Ευρωπαίοι....τι 1996,τι τώρα....ο Έλληνας πάσχει από γερομπισμπικίαση
Ας καταθέσω κι εγώ τις εμπειρίες μου ως Ελληνίδα που έτυχε να περάσω αρκετά μεγάλα διαστήματα σε τρεις χώρες στο εξωτερικό (χωρίς να διατηρώ επαφές με την ελληνική κοινότητα), να ταξιδέψω σε περισσότερες και να συναναστραφώ ανθρώπους διαφόρων εθνικοτήτων: γενικά η αντιμετώπιση ήταν κάτι παραπάνω από θετική.
Οντως οι Ελληνίδες μετράνε στο εξωτερικό και έχουν τη φήμη οτι έχουν ωραία πρόσωπα.(δεν ξέρω γιατί).
Εδώ μερικά διεθνή καμάκια αναλύουν τις Ελληνίδες.
Ενας Ιρλανδός διεθνής γαμιάς κατάφερε να γαμήσει στη Θεσσαλονίκη όχι όμως στην Αθήνα.Φυσικά τον βοήθησε το μεξικάνικο σομπρέρο που φορούσε σε όλα τα Βαλκάνια.
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
εμενα μια ιταλιδα που μου την ειχε πεσει και την ειχα γαμησει ,μου λεγε οτι δεν της αρεσαν καθολου οι ελληνες επειδη ειχαν μεγαλα ενωμενα φρυδια και μονο εμενα ειδε και της γυαλισα
(εγω ειμαι ψιλοανοιχτοχρωμος)
εμενα μια ιταλιδα που μου την ειχε πεσει και την ειχα γαμησει ,μου λεγε οτι δεν της αρεσαν καθολου οι ελληνες επειδη ειχαν μεγαλα ενωμενα φρυδια και μονο εμενα ειδε και της γυαλισα
Αυτό με τα φρύδια ενοχλεί πολύ τις Γερμανίδες στους Τούρκους.Από την άλλη να αποψιλώσει κανείς τα φρύδια του μπορεί να περνάει στη Σκανδιναυία αλλά στην Ελλάδα τοποθετεί στην κατηγορία πουστρόνι.
mihail56
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εμενα μια ιταλιδα που μου την ειχε πεσει και την ειχα γαμησει ,μου λεγε οτι δεν της αρεσαν καθολου οι ελληνες επειδη ειχαν μεγαλα ενωμενα φρυδια
Πάλι καλά που δεν είπε,ότι οι Έλληνες είναι 40+ χρονών που τρώνε ακόμα στη μάνα τους,και δε ξέρουν να ψήσουν ούτε 1 κοτόπουλο.
Επισκέπτης
1)Στην Ολλανδία μου έκανε μεγάλη εντύπωση η κομψότητα των ανθρώπων, το στυλ καθώς και η φιλικότητα.
2)Στις Δανία, Νορβηγία, Σουηδία και Φιλανδία αυτό που πρόσεξα πιο έντονα ήταν ότι είναι μάλλον μικροκαμωμένοι/-ες, λεπτοί με μικρό σκελετό, όχι πολύ ψηλοί - καμία σχέση με τους Βίκινγκς που περίμενα να αντικρύσω. Πολύ περισσότερες νταρντάνες βρίσκονται, μου φαίνεται, στη Γερμανία παρά εκεί.
1)Μιλάς για το 55% των λευκών Ολλανδών
ή και για τους Αράπηδες ;;;;
2)Ωστέ είδες κοντούς και στη Νορβηγία ε ;;;;;;;;
Μόνο σε εσένα θα συνέβει αυτό .....
1)Μιλάς για το 55% των λευκών Ολλανδών
ή και για τους Αράπηδες ;;;;
2)Ωστέ είδες κοντούς και στη Νορβηγία ε ;;;;;;;;
Μόνο σε εσένα θα συνέβει αυτό .....
Σκανδιναυία είναι περίεργη περίπτωση.Γενικά Δανέζες χάλια,Σουηδέζες μουνάρες,Νορβηγίδες καλές.Δεν πιστεύεις όταν πηγαίνεις από την Κοπεγχάγη στο Μάλμοε που απέχει 45 λεπτά.Η διαφορά στην εμφάνιση από τις γκόμενες μεταξύ Δανίας Σουηδίας είναι αβυσσαλέα.Οι Σουηδέζες χαλαρά τα κορυφαία μουνιά στην Ευρώπη το απόλυτο.
Οι Σουηδοί από την άλλη είναι πολύ τεχνητοί.Οι γκόμενες τους θεωρούν ωραιοπαθείς και στημένους.Υπάρχει και το μετροσέξουαλ εκεί λόγω φεμινισμού.Γενικά δίνουν μεγάλη σημασία στην εμφάνιση.Οι Δανοί είναι εντελώς χάλια αλλά δεν αφήνουν τις Δανέζες να πάνε με ξένους για εθνικιστικούς λόγους(η πιο ακροδεξιά χώρα της Ευρώπης).Οι Νορβηγοί από την άλλη είναι μέτριοι έως κανονικοί εμφανισιακά αλλά αναπληρώνουν με τη Βίκινγκ επιθετική νοοτροπία.Αυτό έχουν και οι Αγγλοι.Ενώ είναι χάλια εμφανισιακά και χωρίς στυλ αναπληρώνουν με το imperial ύφος και γενικά κάνουν πολύ θόρυβο είναι ζωντανοί και κάνουν αισθητή την παρουσία τους δεν είναι παθητικοί όπως οι Σλαύοι.
Επίσης ένα βασικό είναι οι χώρες της Χάνσα.Μερικά από τα καλύτερα μουνιά της Ευρώπης βρίσκονται στις πόλεις της Χάνσα Αμβούργο,Βρέμη,Αμστερνταμ,Μπέργκεν,Γκντύνια,Ρίγα,Γκέτεμποργκ,Νίζνι Νόβγκοροντ.Είναι αυτό που ονομάζουμε νορδικός τύπος και κυριαρχεί σε Βόρεια Γερμανία,Ολλανδία,νότια Σκανδιναυία,Βαλτική,βόρεια Πολωνία μερικά από τα καλύτερα φυλετικά δείγματα της Ευρώπης.
Το άλλο άντρο του μουνιού είναι οι χώρες της παλιάς Αυστροουγγαρίας(Τσεχία,Ουγγαρία,νότια Πολωνία,δυτική Ουκρανία,Σλοβενία,Σλοβακία,Κροατία) μιλάμε για χώρες θρύλους γιατί οι βασιλιάδες διάλεγαν σωστά.
Το άλλο άντρο του μουνιού είναι οι χώρες της παλιάς Αυστροουγγαρίας(Τσεχία,Ουγγαρία,νότια Πολωνία,δυτική Ουκρανία,Σλοβενία,Σλοβακία,Κροατία) μιλάμε για χώρες θρύλους γιατί οι βασιλιάδες διάλεγαν σωστά.
Επισκέπτης
Σκανδιναυία είναι περίεργη περίπτωση.Γενικά Δανέζες χάλια,Σουηδέζες μουνάρες,Νορβηγίδες καλές.Δεν πιστεύεις όταν πηγαίνεις από την Κοπεγχάγη στο Μάλμοε που απέχει 45 λεπτά.Η διαφορά στην εμφάνιση από τις γκόμενες μεταξύ Δανίας Σουηδίας είναι αβυσσαλέα.Οι Σουηδέζες χαλαρά τα κορυφαία μουνιά στην Ευρώπη το απόλυτο.
Οι Σουηδοί από την άλλη είναι πολύ τεχνητοί.Οι γκόμενες τους θεωρούν ωραιοπαθείς και στημένους.Υπάρχει και το μετροσέξουαλ εκεί λόγω φεμινισμού.Γενικά δίνουν μεγάλη σημασία στην εμφάνιση.Οι Δανοί είναι εντελώς χάλια αλλά δεν αφήνουν τις Δανέζες να πάνε με ξένους για εθνικιστικούς λόγους(η πιο ακροδεξιά χώρα της Ευρώπης).Οι Νορβηγοί από την άλλη είναι μέτριοι έως κανονικοί εμφανισιακά αλλά αναπληρώνουν με τη Βίκινγκ επιθετική νοοτροπία.Αυτό έχουν και οι Αγγλοι.Ενώ είναι χάλια εμφανισιακά και χωρίς στυλ αναπληρώνουν με το imperial ύφος και γενικά κάνουν πολύ θόρυβο είναι ζωντανοί και κάνουν αισθητή την παρουσία τους δεν είναι παθητικοί όπως οι Σλαύοι.
Εμένα μου αρέσαν περισσότερο οι νορβηγίδες.
Βράδια στο Άκερ Μπρήτζ του Όσλο
είδα τις πιο πολλές ωραίες γυναίκες που έχω δει στη ζωή μου.
Εννοώ από φυσική ομορφιά, όχι πουτανο-φτιασίδι.
Ακόμη και με τζην και αθλητικά και t-shirt να είναι η άλλη
όταν είναι άνω του 1,75 , καλλίγραμμη , με ποδάρες
και βυζί που προσπαθεί να τρυπήσει το t-shirt
δεν χρειάζεται να τα ξέκωλα φτυασίδια που κάνουν οι δικές μας
με το στρίγκ να φαίνεται από το παντελόνι κτλ κτλ κτλ
Τη Δανία και την Φινλανδία δεν τις γουστάρω με τίποτε.
Αλλά σουηδία και περισσότερο νορβηγία γουστάρω τρελά.
Εμένα μου αρέσαν περισσότερο οι νορβηγίδες.
Βράδια στο Άκερ Μπρήτζ του Όσλο
είδα τις πιο πολλές ωραίες γυναίκες που έχω δει στη ζωή μου.
Εννοώ από φυσική ομορφιά, όχι πουτανο-φτιασίδι.
Ακόμη και με τζην και αθλητικά και t-shirt να είναι η άλλη
όταν είναι άνω του 1,75 , καλλίγραμμη , με ποδάρες
και βυζί που προσπαθεί να τρυπήσει το t-shirt
δεν χρειάζεται να τα ξέκωλα φτυασίδια που κάνουν οι δικές μας
με το στρίγκ να φαίνεται από το παντελόνι κτλ κτλ κτλ
Τη Δανία και την Φινλανδία δεν τις γουστάρω με τίποτε.
Αλλά σουηδία και περισσότερο νορβηγία γουστάρω τρελά.
Καλές οι Νορβηγίδες αλλά οι Σουηδέζες είναι άλλη φάση.Εντωμεταξύ οι Σουηδέζες και οι Νορβηγίδες φλερτάρουν χαλαρά.Είδα Αραβες να ρίχνονται στη μουνάρα Νορβηγίδα ρεσεψιονίστ και εκείνη να τους φλερτάρει κανονικά.
Σουηδία χρειάζονται χρήματα γιατί είναι όλα ακριβά.Ειδικά τα ποτά είναι πανάκριβα.Νορβηγία είναι λίγο kinky οι γκόμενες είδα να πάνε ακόμα και με τρισάθλιους Φιλιπινέζους το πιο κουφό ήταν που είδα έναν χάλια Κινεζοαράπη να βρίζει συνέχεια και οι γκόμενες να γουστάρουν τρελλά με τις βρισιές.
Σουηδία γουστάρουν πολύ το βαρύ βαλκανικό χιούμορ θυμάμαι σε μερικές έλεγα αστεία και σείονταν ολόκληρες από τα γέλια γελούσαν για πολλά λεπτά.Επίσης στις Ολλανδέζες αρέσει το βαρύ ελληνικό χιούμορ και το στυλ χαβαλέ.
Το πρόβλημα σε αυτές τις χώρες είναι οτι οι άντρες τους δεν το βάζουν κάτω έτσι και δουν Βαλκάνιο ανάβουν κόκκινα λαμπάκια συναγερμού και σου αρπάζουν κυριολεκτικά τη γκόμενα τραβώντας την από το χέρι.Γενικά στην Ευρώπη δε γουστάρουν Βαλκάνιους να καμακώνουν γιατί μας θεωρούν επικίνδυνους.Θα αφήσουν τον Αραβα,τον Αράπη,τον Ιταλό,τους πάντες εκτός από εμάς.
Επισκέπτης
Καλές οι Νορβηγίδες αλλά οι Σουηδέζες είναι άλλη φάση.Εντωμεταξύ οι Σουηδέζες και οι Νορβηγίδες φλερτάρουν χαλαρά.Είδα Αραβες να ρίχνονται στη μουνάρα Νορβηγίδα ρεσεψιονίστ και εκείνη να τους φλερτάρει κανονικά.
Εκεί που έκλαψα σχεδόν
είναι όταν έβλεπα Πάκια και άλλους τέτοιους γυφταραίους
να γαμάνε τέτοια μουνιά !!!!!!!!
Στην ελλάδα ούτε 4ο-κλασσάτο κοντοπούτανο παλαιάς κοπής δεν έτρωγαν.
Η τραγωδία η δική μου είναι ότι τα ταξίδια που έκανα εκεί πάνω
τα έκανα μεγάλος (>30) και όλα με γκόμενα.
Έπρεπε να είχα πάει στα 20+ .........
Εκεί που έκλαψα σχεδόν
είναι όταν έβλεπα Πάκια και άλλους τέτοιους γυφταραίους
να γαμάνε τέτοια μουνιά !!!!!!!!
Στην ελλάδα ούτε 4ο-κλασσάτο κοντοπούτανο παλαιάς κοπής δεν έτρωγαν.
Η τραγωδία η δική μου είναι ότι τα ταξίδια που έκανα εκεί πάνω
τα έκανα μεγάλος (>30) και όλα με γκόμενα.
Έπρεπε να είχα πάει στα 20+ .........
Πάκια δεν είδα Αράπηδες όμως σίγουρα είδα.Επίσης κάτι κωλοασιάτες.Γενικά είναι λίγο περίεργες οι δυναμικές στη Σκανδιναυία π.χ. στο Μάλμοε έβλεπες παντού Αραβες που κυκλοφορούσαν σε ομάδες.Ο συνδυασμός Αραβα Σουηδέζας ήταν πολύ σπάνιος ενώ ο συνδυασμός Σουηδού γυναίκας από Αραβία πολύ συχνός.Το αποτέλεσμα ήταν οι Αραβες στη Σουηδία να έχουν ένα βλέμμα γεμάτο μίσος.
Ηταν φοβερό.Καμάκωνα π.χ. δυο Σουηδέζες στο παγκάκι και έρχονταν από τη μια και την άλλη πλευρά παρέες Αράβων να κάτσουν να ακούσουν τι έλεγα.Εστηναν αυτί και δεν έλεγαν τίποτα.Ηταν τρομερά ενοχλητικοί.
Γενικά το βασικό είναι η κυριαρχία στο χώρο.Στη Σκανδιναυία υπάρχει τρομερή τριβή με τους Βίκινγκς.Δε σε αφήνουν να κυριαρχήσεις.Είχα κουφαθεί με τους Νορβηγούς δεν κάθονται ποτέ στο ίδιο μέρος γυρνάνε συνεχώς στο κλαμπ για να βουτήξουν όποια γκόμενα είναι διαθέσιμη.Οι Σουηδοί φαίνονται στημένοι αλλά είναι κέρβεροι.Οι δε Δανοί δε διστάζουν να κάνουν προσβλητικά σχόλια και να γελάνε στη μάπα σου.Πολλοί δεν τα καταλαβαίνουν καθόλου αυτά τους έλεγα είδατε τι έκανε αυτός τι έκανε ο άλλος και δεν είχαν πάρει πρέφα.Ανοιχτά μπαρ με νεοναζί ιδίως στην Κοπεγχάγη.Ξανά και ξανά ο τσολιάς έρχεται να επιβάλει την τάξη στους Βόρειους.
Πολλές Σουηδέζες είναι τελείως φρικιά γεμάτες πίρσινγκς στο πρόσωπο.Θέλουν να δείχνουν συνέχεια οι Σκανδιναυοί πόσο σκληροί είναι και πόσο αντέχουν στον πόνο.Οι γκόμενες πόσο ανθεκτικές είναι.Το ωραίο με τις Σουηδέζες είναι οτι όταν σε γουστάρουν σου μιλάνε πολύ κοντά στο αυτί με τη γλώσσα τους πού και πού να γλύφει το λοβό.Δεν πιστεύεις οτι κάνουν τέτοια.Οι δε Δανέζες έρχονται καμιά φορά και σου χουφτώνουν τον κώλο κανονικά.Δεν περίμενα γυναίκες να κάνουν τέτοια πράγματα λένε οτι το κάνουν και οι Αγγλίδες αλλά είναι εντελώς shocking.
Θυμάμαι μια Σουηδέζα σε κλαμπ της λέω πάμε στο ξενοδοχείο είναι εδώ κοντά.Μου λέει δεν μπορώ αύριο αρραβωνιάζομαι.Της λέω ο αρραβωνιαστικός είναι μαζί σου?Ναι,στο κλαμπ μου λέει.Εντάξει δε θα τον πάρουμε μαζί μας στο ξενοδοχείο της λέω.Μου λέει δεν μπορώ να έρθω τον αγαπάω.Μα της λέω δεν υπάρχει πρόβλημα.Μου λέει σου αρέσουν οι ψηλές ξανθιές?-Ναι.-Πρέπει να μείνεις στη Σουηδία.Το βλέπω και εγώ της λέω.
Πολλές Σουηδέζες είναι τελείως φρικιά γεμάτες πίρσινγκς στο πρόσωπο.Θέλουν να δείχνουν συνέχεια οι Σκανδιναυοί πόσο σκληροί είναι και πόσο αντέχουν στον πόνο.Οι γκόμενες πόσο ανθεκτικές είναι.Το ωραίο με τις Σουηδέζες είναι οτι όταν σε γουστάρουν σου μιλάνε πολύ κοντά στο αυτί με τη γλώσσα τους πού και πού να γλύφει το λοβό.Δεν πιστεύεις οτι κάνουν τέτοια.Οι δε Δανέζες έρχονται καμιά φορά και σου χουφτώνουν τον κώλο κανονικά.Δεν περίμενα γυναίκες να κάνουν τέτοια πράγματα λένε οτι το κάνουν και οι Αγγλίδες αλλά είναι εντελώς shocking.
Θυμάμαι μια Σουηδέζα σε κλαμπ της λέω πάμε στο ξενοδοχείο είναι εδώ κοντά.Μου λέει δεν μπορώ αύριο αρραβωνιάζομαι.Της λέω ο αρραβωνιαστικός είναι μαζί σου?Ναι,στο κλαμπ μου λέει.Εντάξει δε θα τον πάρουμε μαζί μας στο ξενοδοχείο της λέω.Μου λέει δεν μπορώ να έρθω τον αγαπάω.Μα της λέω δεν υπάρχει πρόβλημα.Μου λέει σου αρέσουν οι ψηλές ξανθιές?-Ναι.-Πρέπει να μείνεις στη Σουηδία.Το βλέπω και εγώ της λέω.
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
άσε που οι ξένες, είναι πολύ πιο επιρεπεις στo oral sex, ;)
ειδικά οι αμερικάνες το έχουνε, όπως οι δικές μας την καληνύχτα...