Νέα

Greek lover με τρίχα για πουλόβερ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 147
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 0 άτομα (0 μέλη και 0 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
εφοσον δε θες να με γαμησεις γιατι μου μιλας τοτε? με ποια ιδιοτητα? να με γαμησεις δε θες...φιλη σου δεν ειμαι.....με ξερεις σε ξερω δεν ειμαστε ανωνυμοι πλεον....αρα τι?
τωρα.... μου την πεφτεις ????
αν ναι, σε παρακαλω αποτραβηξου, μας βλεπει κοσμος..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
τωρα.... μου την πεφτεις ????
αν ναι, σε παρακαλω αποτραβηξου, μας βλεπει κοσμος..

Καθε αλλο.....απλα προσπαθω να αντιληφθω που ειναι το παραξενο και το παραλογο στο να μιλανε και να συζητανε δυο ατομα αντιθετου φυλου χωρις να θελει ο ενας να γαμησει τον αλλον και τι μεγεθους προβλημα μπορει να εχει αυτος που θεωρει οτι δεν υπαρχει αντρας που να μιλαει σε γυναικα χωρις να θελει να τη γαμησει :)
και επιτελους προσπαθω να αντιληφθω τι ρολο παιζω στη ζωη σου γιατι η σχεση μας περναει κριση :2funny:

178
εγω παλι για τη μονικα θα σκεφτομουν να γινω λεσβια χαχαχα ειναι απ τις ελαχιστες μελαχροινες που μ αρεσουν

1.78? δηλαδη πιο ψηλη απο τον μεσο ελληνα που ονειρευεται τις διμετρες γκομενες? αυτο κι αν ειναι βιτσιο :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ωραια η παρεα σας αλλα βρωμαν τα ποδια σας και παω να κανω καμια δουλεια :)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Καθε αλλο.....απλα προσπαθω να αντιληφθω που ειναι το παραξενο και το παραλογο στο να μιλανε και να συζητανε δυο ατομα αντιθετου φυλου χωρις να θελει ο ενας να γαμησει τον αλλον και τι μεγεθους προβλημα μπορει να εχει αυτος που θεωρει οτι δεν υπαρχει αντρας που να μιλαει σε γυναικα χωρις να θελει να τη γαμησει :)
και επιτελους προσπαθω να αντιληφθω τι ρολο παιζω στη ζωη σου γιατι η σχεση μας περναει κριση :2funny:

στο πρωτο να σου πω, πως αστο καλλιτερα.. μην προσπαθεις διοτι κατα πασα πιθανοτητα δεν θα το καταφερεις..

στο δευτερο, να σου πω οτι η σχεση μας περναει κριση, διοτι καποιος δεν εκανε του αλλου καποια [size=11pt]χάρη[/size]..  :P

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Αυτο ειναι το προβλημα σας. ( ενα απο τα εκατομυρια )

Το οτι βαφτιζετε φιλια την συζητηση δυο ατομων. Το να συζητας απλα με ατομο διαφορετικου φυλου ΔΕΝ ειναι παραλογο ουτε παραξενο.

Παραλογο και παραξενο ειναι ΠΩΣ ενα ατομο απο την συζητηση περι φιλιας μεταξυ των δυο φυλων, αναγει το θεμα σε κουβεντα μεταξυ τους, βαφτιζοντας αυτη την κουβεντα ΦΙΛΙΑ.

Γιαυτο και οι γυναικες δυσκολα κανουν πραγματικες φιλιες, ακομα και με ατομα του ιδιου φυλου. Γιατι δεν εχουν ιδεα οι περισσοτερες τι εννοουμε οταν λεμε φιλια. Γιαυτο αλλωστε δεν μπορουν να κατανοησουν οτι δεν μπορει να υπαρξει φιλια μεταξυ αντρας και γυναικα. ( μπορει, υστερα απο πολυ δυσκολες συνθηκες, οι οποιες ειναι πολυ σπανιες )

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αναλ εγω δεν μιλησα ποτε για φιλια.....αν και χρονια τωρα κανω πιο πολυ παρεα με τους αντρες παρα με τις γυναικες οποτε εχω δημιουργησει μια-δυο σχεσεις τις οποιες αποκαλω φιλια....στη συγκεκριμενη περιπτωση ομως μιλησα μονο για καποιες συζητησεις τις οποιες εκανα με καποια ατομα και βιαστηκαν καποιοι να πουν οτι θελανε να με γαμησουν.....εγω δεν ειπα ουτε οτι μου κανανε καποιο κομπλιμεντο ουτε οτι μου το παιξανε κολληταρια....συζητηση γινοτανε παρουσια και ιταλιδων μαλιστα....ελπιζω να το ξεκαθαρισα :)

ζορζ τα προβληματα ξεκινανε οταν αυτοι που κατηγορουν τους λουκουμαδες και τους κοκκινιστους δεν τιμανε τον λογο τους οποτε ασε τις χαρες και τις υποχρεωσεις :)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Αναλ εγω δεν μιλησα ποτε για φιλια.....αν και χρονια τωρα κανω πιο πολυ παρεα με τους αντρες παρα με τις γυναικες οποτε εχω δημιουργησει μια-δυο σχεσεις τις οποιες αποκαλω φιλια....στη συγκεκριμενη περιπτωση ομως μιλησα μονο για καποιες συζητησεις τις οποιες εκανα με καποια ατομα και βιαστηκαν καποιοι να πουν οτι θελανε να με γαμησουν.....εγω δεν ειπα ουτε οτι μου κανανε καποιο κομπλιμεντο ουτε οτι μου το παιξανε κολληταρια....συζητηση γινοτανε παρουσια και ιταλιδων μαλιστα....ελπιζω να το ξεκαθαρισα :)

Μονο εσυ ξερεις τι σχεση εχουν αυτα που εγραψες εδω, με αυτα που ειπα παραπανω. :cheesy:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
τωρα ξεφυγαμε παλι. δηλαδη αν συναγωνιστη σου καθονταν μια μετρια ελληνιδα δεν θα τη γαμαγες και θα την αφηνες μετά? Συναγωνιστης εισαι θα πηγαινες για αλλα.
[size=11pt]Γαμηστες και αφηστες[/size]

Και πάνω απ' όλα, [size=12pt]ΜΗΝ ΤΙΣ ΠΑΝΤΡΕΥΟΣΑΣΤΕ[/size]...Μόνο αυτό τις καίει :rockon:

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ρε ποιος γαμαει στο εξωτερικο της ελληνίδες?
ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ(οπως το γραφω) ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ μολις τις παρατήσουν..
τις βλεπετε εδω που οι αλβανοι τους κολλανε κ ψωνίζονται?ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ στα εξωτερικά...
εγω λονδινο,αμστερνταμ που ειχα συναντήσει μου εγλυφαν τα μπαλάκια για να πάμε καφε κ ελεγα οτι εχω κανονισει!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
14
Πόντοι
16
Πολύ σωστά! Οι ελεεινίδες κάπου στα 30-35 κάνουν σα λυσσασμένες για γάμο και λυσσάνε περισσότερο που οι άντρες δε τις γουστάρουν παρά μόνο (ίσως) για γαμήσι :)

"Τι συμβαίνει με τουσ άντρες που είναι άνω των 35 και ελεύθεροι; Έχουν πρόβλημα δέσμευσης; Απλώς τυχαίνει να είναι μόνοι ή το έχουν επιλέξει; Η άποψη που επικρατεί στις γυναικοπαρέες είναι οτι οι 9 στους 10 έχουν πρόβλημα, είναι αλήθεια; "

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Λοιπον παιδες,εζησα 12 χρονια στη Γερμανια και εκανα παρεα με γερμανους-ιδες,ιταλους-ιδες(κυριως),Γιουγκους,ισπανους και οποια αλλη ρατσα μπορειτε να φανταστειτε...!Η αληθεια ειναι οτι οι Γερμανιδες εκαναν κρα μολις εβλεπαν Ελληνα,Ιταλο,Ισπανο,Πορτογαλο ακομα και Τουρκο ναι,ναι καλα διαβασατε ακομα και Τουρκο!!!οι περισσοτερες Γερμανιδες μουναρες τα ειχαν με Ελληνες,Ιταλους,Πορτογαλους κ.λ.π. γιατι παντα τους τρελενε το μεσογειακο τεμπαραμεντο,τα μεσογειακα χαρακτηριστικα,το οτι ειμαστε πιο macho και δεν ειχαμε καμμια σχεση με τους Γερμανους οι οποιοι ηταν στην πλειοψηφεια τους ΦΛΩΡΟΙ :idiot:!!!Πριν καποια χρονια(ενω ειχα επιστρεψει ηδη στην Ελλαδα για μονιμη εγκατασταση)μια ξαδερφη μου θα παντρευοταν ενα Γερμανο( :think: ας το προσπερασω αυτο...)και εκανε το γαμο της εδω στην Ελλαδα.Απο τον γαμπρο ηρθαν καποιο στενοι φιλοι στην πλειοψηφια τους φλωροι και παντρεμενοι με μουναρες παρακαλω!!! :headbang: :headbang: :headbang:
Στο γλεντι φυσικα εμεις το καψαμε σαν γνησιοι Ηπειρωτες με κλαρινα και βιολια, μπουζουκια κ.λ.π...Εγω με 2 ακομα ξαδερφια μου (απο τα μεγαλα πειραχτηρια και γλεντζεδες)καναμε το μεγαλυτερο κεφι και ξεσηκωσαμε και τους υπολοιπους.Φυσικα η μπαλα πηρε και τις Γερμανιδες(σιγα μην τις αφηναμε) :dancing:.Να δειτε χορο οι γερμανιδες πανω στα τραπεζια να χορευουν τσιφτετελι και να λικνοζονται μαζι μας κι ολα αυτα μπροστα στους συζυγους τους :rockon: :rockon: :rockon:Το αποκορυφωμα ομως πιο ηταν....λιγο πριν φυγουμε ολοι τα ξημερωματα ηρθε η Θεια μας και μας ειπε οτι οι κυριες θελουν να ερθουν μαζι μας!!!!!Στην αρχη μειναμε και οι 3 μαλακες και την κοιτουσαμε αφου πιστευαμε οτι μας εκανε πλακα...κι ομως τελικα τις περιμεναμε εξω,ηρθαν σαν κυριες πηγαμε βγαλαμε τα ματια μας και ουτε γατα ουτε ζημια...Οταν τελειωσε η φαση και τις ρωτησα<<οι αντρες σας δεν εχουν προβλημα που ηρθατε μαζι μας>>??? σκασανε στα γελια και οι 3 και μου ειπαν<<μην σε απασχολουν αυτοι δεν λενε τιποτα>> :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: τα συμπερασματα δικα σας!!!

ntaryl

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα 
Το συγκεκριμενο ποστ μου κινησε το ενδιαφερον και το διαβασα απο την αρχη .ειπα να εκθεσω την γνωμη μου.
Ειμαι κατοικος διασημου τουριστικου νησιου αυτο σημαινει οτι απο εδω περναει ολη η υφηλιος .Εχω γνωρισει αρκετο κοσμο αφου κατα καποια χρονικα διαστηματα δουλευα σε τουριστικο γραφειο.αυτο που εχω να πω ειναι οτι εμεις οι ελληνες προτιμουμε τις ξενες  ισως επειδη ειναι πιο ευκολες ισως δεν ζητανε πολλα ισως απλα επειδη εχουν αλλα κριτηρια για  τον αντρα .Δεν ειναι Ψεμμα οτι οι ελληνιδες κρινουν τον αντρα  με κλιμακα Sergei Bubka.το οτι τα τελευταια χρονια στα νησια εμφανιζονται μεγαλες παρεες απο γυναικας της ηλικιας των 30 ετων σημαινει κατι ?Ναι τοσο καιρο κανανε την ζωη τους αλλα τωρα συμορφωνονται για να βρουν κανενα παλικαρι.Μετα τα 30 ομως δεν διαλεγουν αλλα τις διαλεγουν.Σχετικα με τις αμερικανες απλα εχω να πω οτι ειναι κουκλαρες αλλα ποτε δεν προκειτε να ακουσεις απο αυτες το σε αγαπαω απλα ενα good time .αμα σε γουσταρει θα φας και ο κοσμος να χαλασει αλλα  αμα δεν γουσταρει ξεχασε το. .Ιταλιδες ειναι τελειες .Δεν ειναι ολες μανεκεν σαν την Monika  αλλα ειναι μια γυναικα η οποια μετραει και  ειναι και απλη .Σουηδεζες,Νορβηγεζες οσες εχω γνωρισει οι περισοτερες ξανθιες πολυ  εντυπωσικες αλλα  το μονο  που με χαλαει ειναι η προφορα τους (αγρια  Βικινγκ).Δεν εχω κατι με τις Ελληνιδες απλα ισως να με χαλαει οτι ζητανε πολλα .Δεν λεω να ζητησεις αλλα με μετρο και μεσα σε λογικο πλαισιο.Οπως ανεφερε η mounitsa  σε προηγουμενο ποστ  σχετικα με την κυταριτιδα ειναι σωστο .Βλεπεις ο Ελληνας εχει το κακο συνηθειο να τρωει αργα το βραδυ η να τρωει φαγητα τα αποια ειναι πλουσια σε λιπαρα .και ποτε να μην κανει Γυμναστικη .Φφιλη αμερικανα ειχε ερωτευτει τα χορτα και την μπριζολα .Σχετικα με γυναικες μελαμψες(βραζιλια,αγ Δομινικο κτλπ)Εχω να πω οτι ειναι απλα το ονειρο του καθε αντρα.το τελειο οι Ισπανιδες ειναι απλες και πολυ γλυκες .
Βαθμο ευκολιας Ξεκιναμε Αλβανιδες,Αμερικανες,Αγγλιδες ,Γαλλακια,βραζιλιανεςΓερμανιδες ,Ισπανιδες,Ιταλιδες ,ελληνιδες
Σχετικα με τισ αλβανιδες υπαρχουν αρκετα ωραιες αλλα οι περιοστερες ειναι Χαμηλοκωλες.Προσοχη υπαρχει Ζηλεια και εκει σκοτωνουν μακρια.
Ελληνιδες αν ειναι ομορφες σημαινει οτι πρεπει να προσπαθησεις πολυ για να κανεις κατι μαζι τους .Βλεπει νομιζουν οτι αυτες ειναι μονο (ντιβα)Προτιμοτερο να βρεις μια κοπελιτσα συμπαθητικη και να την μεταμορφωσεις εσυ .(Με μετρο μην παρουν τα μυαλα της αερα).Οσο για την ερωτηση σχετικα με ποσους εχεις παει δεν ειναι παραξενο Εχω ακουσει παραπλησιο  απο γυναικα .αυτη ειχε προβλημα αμα μιλαγα σε καμια και επειδη ειχα γυναικεια ονοματα στο κινητο μου .
αυτα που ειπα ισως να μην αρεσουν σε καποιους οι καποιες .ειναι μονο απο προσωπικη εμπειρια .

καλο  βραδυ 

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
στα Μουνεια world rankings η Ελληνίδα ειναι ίδια κατάταξη με Αλβανίδα..
Βεβαια εδω πιστευτουν και το παιζουν οτι ειναι στις θέσεις 110 της παγκόσμιας κατάταξης(οπως θεωρει ο εφτάγκολος οτι μαμάει κ δερνει γενικά)και οταν πάει εξωτερικό ΧΥΣΙΜΟ,ΠΙΠΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ απο τον ξάθε βρωμιάρη...

Για τις Γερμανίδες καριολες που ειπε ο φίλος δεν θέλω να πω κατι,απλά οτι και οι Ελληνίδες αυτα ονειρευονται..Τον 'γερμανό' τους..Και το εχουν καταφέρει...

ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΕΣ..Μονο ο ΓΥΦΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ,Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, δινει αξια σε αλβανεζες και ελληνίδες..ΟΛΟΙ ΔΙΝΟΥΝ αλλα όση όσο τα 15 λεπτά του χυσίματος..Ο ελληνας παλευει μήνες για αυτα τα 15 λεπτά..ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ..

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΕΣ..Μονο ο ΓΥΦΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ,Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, δινει αξια σε αλβανεζες και ελληνίδες..ΟΛΟΙ ΔΙΝΟΥΝ αλλα όση όσο τα 15 λεπτά του χυσίματος..Ο ελληνας παλευει μήνες για αυτα τα 15 λεπτά..ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ..

Δυο ερωτησεις....

1.ΓΥΦΤΟ - ΜΑΛΑΚΑ - ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ θεωρεις τον εαυτο σου ????

2.Οι αλβανιδες τι προβλημα εχουν ? Για τις ελληνιδες εχω διαβασει παλαιοτερη αποψη σου....ουσιαστικα δν διαφερει απ'των περισσοτερων εδω μεσα...που εκτος απο εξαιρεσεις των 5-10 ατομων...ολοι οι υπολοιποι επειδη δν μπορουν να ριξουν ουτε ελληνικη μυγα...τα ριχνουν στις "μυγες"....

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
mclein οχι.εγω δεν παρακαλω για να γαμήσω..

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
mclein οι αλβανιδες που μενουν ελλαδα εχουν γινει ιδιες..
λες να μην μπορω να ρίξω γκομενα?σεβαστο κ δικαιωμα σου να λες οτι θες..

Επισκέπτης
mclein οι αλβανιδες που μενουν ελλαδα εχουν γινει ιδιες..
λες να μην μπορω να ρίξω γκομενα?σεβαστο κ δικαιωμα σου να λες οτι θες..
εχεις ασχοληθει με τις αλβανιδες...τις ελληνιδες...τις ρωσιδες κλπ με το ιδιο ποσοστο κ κατεληξες στο συμπερασμα της αξιολογησης ??? Ή σου εκατσαν 1-2 στραβες...κ τα συμπερασματα για ολες ?

δεν με απασχολει αν μπορεις να ριξεις γκομενα ή οχι...αν ειναι ελληνιδα ή αλλοδαπη...το μονο που πιστευω με σιγουρια κ οντως ειναι δικαιωμα μου...ειναι οτι σιγουρα εχεις προβλημα με το αντιθετο φυλο...φυσικα μιλαω επικοινωνιακα...;)

mclein οχι.εγω δεν παρακαλω για να γαμήσω..
Οι αλλοι παρακαλανε δηλαδη ? Ειναι γονατιστοι ή σε καποια αλλη σταση ?
Προσεξε,δν λεω οτι δεν υπαρχουν μουνοδουλοι...αλλα εσυ βαζεις ταμπελιτσες σε οσους ασχολουμαστε με ελληνιδες κ συμπεριφερομαστε ΣΙΓΟΥΡΑ διαφορετικα απο εσενα...

mclein δεν θα μπω στο τρυπάκι σου...δεν θα γίνω ο 3213131231ος που τσακώνεται μαζί σου..καλο βράδυ..
ακομη ενα προβλημα σου ειναι πως δεν αντεχεις τη συζητηση με επιχειρηματα...εισαι πολυ καλος στο μονολογο,φαινεται κ απ'το site στην υπογραφη σου...αλλα στο διαλογο πατωνεις...δυστυχως ή ευτυχως για σενα,μονο με 3-4 ατομα εχω ανεβασει τους τονους κ μονο με τον Todok παραφερθηκα....δεν νομιζω οτι τσακωθηκα ποτε με καποιον αλλα κ αν εγινε...ανθρωπος ειμαι κ τα λαθη με βαραινουν...δεν θα δικαστω/κριθω απο σενα...υπαρχουν αρμοδιοι γι'αυτο το σκοπο στο site...

Να'σαι καλα...

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
mclein δεν θα μπω στο τρυπάκι σου...δεν θα γίνω ο 3213131231ος που τσακώνεται μαζί σου..καλο βράδυ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom