Νέα

Grand Ritorno

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ass4ever
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
315
Πόντοι
21
Πέρασμα με παρέα πριν λίγες μέρες.Είχε μια ξανθιά ρωσσοβλαχόφατσα Χριστίνα αν θυμάμαι καλά, που δεν ξεκόλαγε κι ήρθε στα πρώτα 2 λεπτά που κάτσαμε και να μην ξεκολά με τίποτα.Βρε καλή μου βρε χρυσή μου τώρα ήρθαμε τίποτα αυτή να μην φεύγει.Θέλω ποτό κλπ καλά της κάνω πέρνα αργότερα..Μου κάνει πες την αλήθεια να περάσω αργότερα ή όχι?Οk άστο καλύτερα μην περάσεις...Ορε πούστη μου εκνευρίστηκε κάργα!Άρχισε να μου χώνει γερά!Το αποκορύφωμα μου λέει : Μην πάς με τις καινούριες. Σε θέλουν μόνο για τα λεφτά σου! Σώπα ενώ εκείνη γιατί με ήθελε? Άκρως αντιεπαγγελματίας.Δηλαδή επειδή εκείνη δεν θα είχε δουλειά να μην έχουν κι οι άλλες!
Τα ιδια μου κανανε κι εμενα (μου τα χωσανε ασχημα)πρωτα αυτη η Χριστινα(ηταν λιωμα) και μετα με πολυ τουπε η Αλμαζα(εχει τη νοσο των σταρ και δεν δεχεται απορριψη)συν οτι στο μπερδεμα της εκραξε ασχημα καποιες κοπελες οτι δουλευουν βρωμικα?!(ενω αυτη ειναι η κυρια του μπουρδελου?) ειναι αλλου τα ρωσσοβλαχομουνα....

11for11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Κριτικές
5
Like
199
Πόντοι
1
έχει δει κανένας την Λουίζα Νταμάτα την βραζιλάνα απο το Lido Palace  :zfuck: ή την Μάρθα απο Baby Gold?  :cum:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
έχει δει κανένας την Λουίζα Νταμάτα την βραζιλάνα απο το Lido Palace  :zfuck: ή την Μάρθα απο Baby Gold?  :cum:

ντα μάτα σταμάτα! μάρτα κατα τύχη την έψαχνες στο θρέντ του ιδρύματος που έχει ενταχθεί τους τελευταίους 16 μήνες.Αλλά τώρα διακοπάρει

SK1971

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
1
μια απαραδεκτη μαυριδερή κακασχημη από το ιρακ, ιραν μπαγκλαντες - και εγω δεν ξερω που, τι την έχουν εκεί ? την έχω διώξει 200 φορές και ατη εκεί δεν λεέι να καταλάβει !

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
μια απαραδεκτη μαυριδερή κακασχημη από το ιρακ, ιραν μπαγκλαντες - και εγω δεν ξερω που, τι την έχουν εκεί ? την έχω διώξει 200 φορές και ατη εκεί δεν λεέι να καταλάβει !

κάτι μου θυμίζει αυτό. μπλιάχ! έχει και δυό τρεις που μιλούν ρώσσικα και είνα μιλφάκια ψιλομπαζάκια. άκρως εκνευριστικές. τη μία την διώχνω κάθε φορά που πάω και αυτή όλο έρχεται...  :idiot:

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Τα ιδια μου κανανε κι εμενα (μου τα χωσανε ασχημα)πρωτα αυτη η Χριστινα(ηταν λιωμα) και μετα με πολυ τουπε η Αλμαζα(εχει τη νοσο των σταρ και δεν δεχεται απορριψη)συν οτι στο μπερδεμα της εκραξε ασχημα καποιες κοπελες οτι δουλευουν βρωμικα?!(ενω αυτη ειναι η κυρια του μπουρδελου?) ειναι αλλου τα ρωσσοβλαχομουνα....

ποιά είναι αυτή η χριστίνα; μια νεαρή αφράτη με μπούτια και μεγάλα fake βυζιά;

πάντως, ορισμένες είναι απαράδεκτες, σίγουρα, και δεν τιμούν ούτε το μαγαζί, ούτε τον εαυτό τους, ούτε το γένος!

είναι μέσα στη βιολογία τους να πληγώνονται όταν οι άντρες διαλέγουν άλλες.

μιά φορά, ζήτησα τηλ από μια, δε μου το έδωσε, και όταν με είδε να παίρνω τηλ από δύο άλλες, και να κερνάω τη μία, έγινε κατακόκκινη και μας κοιτούσε συνέχεια!!! :grin:

ζηλιάρες τα γύναια....

alexar

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Κριτικές
12
Like
62
Πόντοι
11
Xριστίνα γύρω στα 30 βλαχορωσίδα μεγαλο κουτελο.Κανονικός προς αφρατος σωματότυπος μπλε μάτια.Μακριά ξανθά μαλλιά.Δεν εχω δει αν έχει σιλικονη

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Xριστίνα γύρω στα 30 βλαχορωσίδα μεγαλο κουτελο.Κανονικός προς αφρατος σωματότυπος μπλε μάτια.Μακριά ξανθά μαλλιά.Δεν εχω δει αν έχει σιλικονη

λοιπόν, ο τύπος πιο πάνω είχε δίκιο. 3 φορές μου μίλησε στο παρελθόν. η πρώτη ήταν να με ρωτήσει από πού είμαι. της είπα αθήνα και μου απάντησε <<όχι>> δυο φορές και έφυγε. η δεύτερη ήταν να μου ζητήσει ποτό αμέσως. της είπα μόλις έκατσα, δεν ξέρω τί θα κάνω. απάντηση - τι θα πεί δεν ξέρω, τέτοια γυναικάρα, αν σου έλεγα πάμε να με γαμήσεις τί θα μου έλεγες, δεν ξέρω; τρίτη περίπτωση. έρχεται. μου λέει θα πιούμε; της λέω δεν έχω όρεξη. μου λέει <<φύγε>>! θα χαλάσεις την διάθεση των υπολοίπων!!

μιλάμε για άξεστο πρώτου βαθμού τσόκαρο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
λοιπόν, ο τύπος πιο πάνω είχε δίκιο. 3 φορές μου μίλησε στο παρελθόν. η πρώτη ήταν να με ρωτήσει από πού είμαι. της είπα αθήνα και μου απάντησε <<όχι>> δυο φορές και έφυγε. η δεύτερη ήταν να μου ζητήσει ποτό αμέσως. της είπα μόλις έκατσα, δεν ξέρω τί θα κάνω. απάντηση - τι θα πεί δεν ξέρω, τέτοια γυναικάρα, αν σου έλεγα πάμε να με γαμήσεις τί θα μου έλεγες, δεν ξέρω; τρίτη περίπτωση. έρχεται. μου λέει θα πιούμε; της λέω δεν έχω όρεξη. μου λέει <<φύγε>>! θα χαλάσεις την διάθεση των υπολοίπων!!

μιλάμε για άξεστο πρώτου βαθμού τσόκαρο.
υπαρχουν και τα μπινελίκια στα ρώσσικα. δε μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ κάνουν δουλειά.

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
αρχηγεε  μαθε μας κανα ρωσσικο.....φωνηεν

vakhos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
παιδια καλησπερα. ξερει κανεις αν δουλευει καποια ευγενια η μισελ ( μιλφακι-35)?
ευχαριστω

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445
λεω να περασω απο το μαγαζι σημερα...για πριβε ποια αξιζει?

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
παιδια τι ωρα ανοιγει το μαγαζι?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom