Νέα

Grand Ritorno

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ass4ever
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 108K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Rami στο έχω πει αξίζει !

Προσωπικά μιλάω στο συγκεκριμένο μαγαζί τρώω!

Θέλει προσοχή και πολύ εμπειρια !

Εχει φοβερά μουνιά!!

δε διαφωνώ. εγώ απλά είπα ότι το πριβέ με 50 ευρώ δεν έχει αξία για μένα. ιδίως για... πέντε λεπτά!!!

σαν στριπτιτζάδικο μ'αρέσει και πηγαίνω σχετικά τακτικά.

panagos35

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2006
Κριτικές
3
Like
38
Πόντοι
1
Επισκεψη σε strip μετά από 2-3 χρόνια. Ο λόγος της αποχής μου ήταν η απογοήτευση από τα ελληνικά μαγαζιά (έχοντας και αντίστοιχη εμπειρία από την Μόσχα όπου πήγαινα για δουλειές, η σύγκριση ήταν απογοητευτική για τα ελληνικά strip και γι' αυτό τα είχα εγκαταλείψει).
Πήγα όμως στο Grand Ritorno και είδα ένα πολύ καλό ρόστερ και πέρασα πολύ καλά. Έχει πολλές ωραίες κοπέλες -πήρα 5-6 χορούς απλούς (Χ10 €) αλλά δεν θυμάμαι ονόματα κοριτσιών (παρά μόνο την Αλμάζα από Ρωσία, την Όλγα από Ρωσιά που δεν είναι τόσο όμορφη για τα γούστα μου αλλά πολύ εργατική στον χορό, μια Λιθουανή ξανθιά, μια Ρουμάνα ξανθιά και κάπου εκει σταματάει να με βοηθάει η μνήμη μου - δεν θυμάμαι τις άλλες). Πάντως σχεδόν όλες ήταν από καλές μέχρι πολύ καλές. Πριβέ δεν πήρα γιατί θεωρώ τα 50 € πολλά για φραπε ειδικά όταν το αποτέλεσμα είναι αβέβαιο.

Vi

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Rami στο έχω πει αξίζει !

Προσωπικά μιλάω στο συγκεκριμένο μαγαζί τρώω!

Θέλει προσοχή και πολύ εμπειρια !

Εχει φοβερά μουνιά!!

παιδια τι να πω το εχω παραπονο. :headbang: :headbang: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
προσωπικα ενω το εχω επισκεφθει 3-4 φορες δεν εχω απολαυσει φραπε παρ'ολο που εχω πληρωσει για πριβε. σε αλα μαγαζια πχ κινκυ μουσες λιντο δεν τιθεται θεμα πριβε ανευ. ακομα και πολυ γνωστη μελαχρινη με σχιστα ματια (δεν λεω ονομα για ευνοητους λογους) με καριερα αρχικα στο μπειμπι γκολντ και στο κινκυ πριν παει στο γκραντ ριτορνο, και αφου εχει φραπεδιασει τη μιση αθηνα στα 2 προηγουμενα μαγαζια, εκει αρνηθηκε να κανει οτιδηποτε. :think: :think: :think: :think:
για το επιπεδο εμφανισης παντως ειναι νομιζω αρκετα πανω απο το μεσο ορο παντως. :)

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
343
Πόντοι
21
τυπε δεν ειναι 1.60 με την καμια..

Ξερουν κι αλλοι λεπτομερειες,οκ ισως εφαγα 2-3 ποντους...την επομενη φορα ολοι με μεζουρα!                                                                                                                                                                                                      Απ: Almaza από Alcatraz!

« Απάντηση #239 στις: 30/12/11, 08:08 »

Παράθεση

--------------------------------------------------------------------------------

Μπά; Φλέρτ μέ Σιρίνα; ...Θά δούμε καί τίποτα καλύτερο σύντομα; ...Άκου 2μετρο ρωσιδάκι! 1.63μ. μιλφάκι μάλλον.

Επισκέπτης
το οποιο του γαμαω ωραια τα κωλοφαρδουλα αμα λαχει.... :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Επίσκεψη στο ναό χθες με to team!

Moυναρες παντού , εχει πέσει ο μεσος όρος ηλικίας αρκετα.  Εγω κινήθηκα προς ρώσικη πλευρά και γευτηκα βιζάκι και μουνάκι !!
Ευτυχώς είχα τους σωματοφύλακες μου μαζί γιατί δεν ξεκόλλαγα με τίποτα!

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
375
Πόντοι
2.277
Επίσκεψη στο ναό χθες με to team!

Moυναρες παντού , εχει πέσει ο μεσος όρος ηλικίας αρκετα.  Εγω κινήθηκα προς ρώσικη πλευρά και γευτηκα βιζάκι και μουνάκι !!
Ευτυχώς είχα τους σωματοφύλακες μου μαζί γιατί δεν ξεκόλλαγα με τίποτα!

Τι κάνεις Γιάννη; Κουκιά σπέρνω...  :headbang: :headbang: :headbang:

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
πέρασα το σάββατο. πολλά γύναια, καλή ποιότης, αρκετές ρουμούνες νεαρές, οι περισσότερες όχι του γούστου μου.

καλή κατάσταση για αύγουστο, δεν το περίμενα. πήρα και τρία (!) τηλέφωνα. αναρωτιέμαι τί θέλουν... :rolleyes:

μια ρωσσίδα που δεν ξεκολλούσε με τίποτα από πάνω μου και άνευ ποτού, δεν την ενδιέφερε.

καλούτσικη νύχτα.

έχει και μια <<ξανθιά>> νεαρή ρωσσίδα που συνήθως κάθεται μόνη της στους καναπέδες στο βάθος και έχει και αρκετό ύφος αλλά έχει αφράτο σώμα και είναι και σφιχτότατη. μήπως ξέρει κανείς το όνομά της;

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Rami αγόρι μου μην μπερδεύεσαι!!!!

Στόχευσε και προχώρα . Εχει έρθει καινούργιο αίμα . Ψάχνουν οτι ξέρουμε όλοι!

Το καλό οτι είναι μικρές και μουνάρες.

Διαλέγεις και παίρνεις . Αλλες ψάχνουν χορηγούς , άλλες απλώς visites. O παρονομαστής είναι ίδιος.

Το κινητρό τους καθαρά το χρήμα σε αυτή την συγκεκριμένη φουρνιά. Θα εκμεταλλευτούν ότι είναι μουνάρες μέχρι τέλους!

Εγω δεν μπορώ να σε συμβουλέψω αντικειμενικά γιατί το συγκεκριμένο μαγαζί με πάει ρε παιδί μου .... μου κάθεται ....
το λέω κωλοφαρδία η οπως λέει ο ΚΟΡΟΝΑΚΙΣ επειδή δείχνω πολύ ΠΟΡΝΟ_κολοπαιδο δεν ξέρω!!!!!!!!

alexar

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Κριτικές
12
Like
62
Πόντοι
11
Πέρασμα με παρέα πριν λίγες μέρες.Είχε μια ξανθιά ρωσσοβλαχόφατσα Χριστίνα αν θυμάμαι καλά, που δεν ξεκόλαγε κι ήρθε στα πρώτα 2 λεπτά που κάτσαμε και να μην ξεκολά με τίποτα.Βρε καλή μου βρε χρυσή μου τώρα ήρθαμε τίποτα αυτή να μην φεύγει.Θέλω ποτό κλπ καλά της κάνω πέρνα αργότερα..Μου κάνει πες την αλήθεια να περάσω αργότερα ή όχι?Οk άστο καλύτερα μην περάσεις...Ορε πούστη μου εκνευρίστηκε κάργα!Άρχισε να μου χώνει γερά!Το αποκορύφωμα μου λέει : Μην πάς με τις καινούριες. Σε θέλουν μόνο για τα λεφτά σου! Σώπα ενώ εκείνη γιατί με ήθελε? Άκρως αντιεπαγγελματίας.Δηλαδή επειδή εκείνη δεν θα είχε δουλειά να μην έχουν κι οι άλλες!

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Rami αγόρι μου μην μπερδεύεσαι!!!!

Στόχευσε και προχώρα . Εχει έρθει καινούργιο αίμα . Ψάχνουν οτι ξέρουμε όλοι!

Το καλό οτι είναι μικρές και μουνάρες.

Διαλέγεις και παίρνεις . Αλλες ψάχνουν χορηγούς , άλλες απλώς visites. O παρονομαστής είναι ίδιος.

Το κινητρό τους καθαρά το χρήμα σε αυτή την συγκεκριμένη φουρνιά. Θα εκμεταλλευτούν ότι είναι μουνάρες μέχρι τέλους!

Εγω δεν μπορώ να σε συμβουλέψω αντικειμενικά γιατί το συγκεκριμένο μαγαζί με πάει ρε παιδί μου .... μου κάθεται ....
το λέω κωλοφαρδία η οπως λέει ο ΚΟΡΟΝΑΚΙΣ επειδή δείχνω πολύ ΠΟΡΝΟ_κολοπαιδο δεν ξέρω!!!!!!!!

το στοχευε κι προχωρα το εμαθα με τον πιο δυσκολο τροπο, οταν ημουνα μικροτερος!

και μενα μ αρεσει το μαγαζι. πηγαινω τακτικα. ισως να σ εχω δει, κιολας. :grin: ειναι και μικρο για να βλεπεις παντου ανετα. μονο το τσιγαρο δε μ αρεσει εκει. προσωπικο καλο. συνηθως εχει καλες γκομενες, αλλα τωρα πια τις καθημερινες εχει πολυ λιγοτερες.

μηπως ξερεις τι εγινε μια ρωσσιδα αναστασια με το ψευδονυμο μαρτινα; δουλευε σποραδικα.

και ποια ειναι η ξανθια που προανεφερα, αναρωτιεμαι.......

εμενα μου την επεσε μια ομορφη, οχι και τοσο νεα αλλα ουτε και μιλφ, με καλη συμπεριφορα. και δυο νεαρες μου εδωσαν τηλεφωνο επισης. μια ρου μουνα και μια ρωσσιδα.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Πέρασμα με παρέα πριν λίγες μέρες.Είχε μια ξανθιά ρωσσοβλαχόφατσα Χριστίνα αν θυμάμαι καλά, που δεν ξεκόλαγε κι ήρθε στα πρώτα 2 λεπτά που κάτσαμε και να μην ξεκολά με τίποτα.Βρε καλή μου βρε χρυσή μου τώρα ήρθαμε τίποτα αυτή να μην φεύγει.Θέλω ποτό κλπ καλά της κάνω πέρνα αργότερα..Μου κάνει πες την αλήθεια να περάσω αργότερα ή όχι?Οk άστο καλύτερα μην περάσεις...Ορε πούστη μου εκνευρίστηκε κάργα!Άρχισε να μου χώνει γερά!Το αποκορύφωμα μου λέει : Μην πάς με τις καινούριες. Σε θέλουν μόνο για τα λεφτά σου! Σώπα ενώ εκείνη γιατί με ήθελε? Άκρως αντιεπαγγελματίας.Δηλαδή επειδή εκείνη δεν θα είχε δουλειά να μην έχουν κι οι άλλες!

τρομερή ιστορία!!!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom