Νέα

Grand Ritorno

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ass4ever
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
γεια. μηπως ξερει κανεις τι εγινε η ρουσλανα;

Soulis(1)

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
στο lido δεν ήταν αυτή το καλοκαίρι?

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
τον σεπτέμβριο-οκτώβριο νομίζω την πέτυχε το μάτι μου..

στο λιντο; για σκεψου. ισως θελει να εχει λιγοτερο ανταγωνισμο! μιλω για τη λεπτουλα πρωιν αφρο και μετα ριτορνο για χρονια.

ισως να παω λιντο να δω. δεν εχω πατησει ποτε και απ αυτα που εχω δει τα τελευται 2 χρονια, μονο στο γκραν ριτορνο, αλκα και κινκυ θα ξαναπηγαινα.

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
315
Πόντοι
21
στο λιντο; για σκεψου. ισως θελει να εχει λιγοτερο ανταγωνισμο! μιλω για τη λεπτουλα πρωιν αφρο και μετα ριτορνο για χρονια.

ισως να παω λιντο να δω. δεν εχω πατησει ποτε και απ αυτα που εχω δει τα τελευται 2 χρονια, μονο στο γκραν ριτορνο, αλκα και κινκυ θα ξαναπηγαινα.
Πηγα lido το σαβατο δεν ηταν εκει η μικρη

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
σιγή ασυρμάτου βλέπω ρε παίδες στο thread..τι κατάσταση επικρατεί στο μαγαζί αυτή την στιγμή..?

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
315
Πόντοι
21
σιγή ασυρμάτου βλέπω ρε παίδες στο thread..τι κατάσταση επικρατεί στο μαγαζί αυτή την στιγμή..?
G.Ritorno εχθες ητανε γεματο, πολλα τα μωρα κ πολυ χαβαλε με Ριτα Νικιτα κ στανταρ πριβεδιαρα Γκρευς... :tits2:

terisxr

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
paidia i kristal(proin marta bg)einai akoma sto magazi??giati piga duo fores tin proigoumeni evdomada kai apousiaze...exei paei allou??opoios xerei as enimerwse...euxaristw!!!

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
315
Πόντοι
21
Και ο Παναθηναικός γεμίζει τη Λεωφόρο σε κυριακάτικο ντέρμπυ.
Νωριτερα το ιδιο βραδυ σε περασμα απο wall strip,ηταν αδειο,ξενερωτη φαση,αν και νεο καταστημα κ σε μερα ντερμπυ....

terisxr

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
παιδια sos για κρυσταλ(μαρτα).ξερει κανεις αν ειναι ακομα στο μαγαζι για εορταστικη επισκεψη?και παλι ευχαριστω και καλες γιορτες!!!!

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Νωριτερα το ιδιο βραδυ σε περασμα απο wall strip,ηταν αδειο,ξενερωτη φαση,αν και νεο καταστημα κ σε μερα ντερμπυ....
Φιλτατε ειλικρινά περιμένεις ο Πλατανιάς επειδή έχει το ίδιο λογότυπο να χτυπήσει τα εισιτήρια του Παναθηναικού;

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445
θα παω αυριο κ θα ενημερωσω για μαρτα

alkos1982

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους... Η Κορινα ξέρετε αν δουλεύει ακόμα. ( μελαχρινη με βυζους) . Ξέρει κανείς τι καπνό φουμαρει..?Ευχαριστώ

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618
Η Κορίνα σε χθεσινό πέρασμα ηταν εκεί!Τωρα τι καπνο φουμαρει το μόνο που ξέρω είναι ότι είναι από ρουμανία! :cheesy:

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445
και η μαρτα (κρυσταλ) δουλευει κανονικα

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom