You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Grand Ritorno
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ass4ever
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 107K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
στο lido δεν ήταν αυτή το καλοκαίρι?
τον σεπτέμβριο-οκτώβριο νομίζω την πέτυχε το μάτι μου..
τον σεπτέμβριο-οκτώβριο νομίζω την πέτυχε το μάτι μου..
στο λιντο; για σκεψου. ισως θελει να εχει λιγοτερο ανταγωνισμο! μιλω για τη λεπτουλα πρωιν αφρο και μετα ριτορνο για χρονια.
ισως να παω λιντο να δω. δεν εχω πατησει ποτε και απ αυτα που εχω δει τα τελευται 2 χρονια, μονο στο γκραν ριτορνο, αλκα και κινκυ θα ξαναπηγαινα.
Πηγα lido το σαβατο δεν ηταν εκει η μικρηστο λιντο; για σκεψου. ισως θελει να εχει λιγοτερο ανταγωνισμο! μιλω για τη λεπτουλα πρωιν αφρο και μετα ριτορνο για χρονια.
ισως να παω λιντο να δω. δεν εχω πατησει ποτε και απ αυτα που εχω δει τα τελευται 2 χρονια, μονο στο γκραν ριτορνο, αλκα και κινκυ θα ξαναπηγαινα.
Πηγα lido το σαβατο δεν ηταν εκει η μικρη
κριμα! που να πηγε, αραγε; μπορει να ειχε περιοδο!
G.Ritorno εχθες ητανε γεματο, πολλα τα μωρα κ πολυ χαβαλε με Ριτα Νικιτα κ στανταρ πριβεδιαρα Γκρευς...σιγή ασυρμάτου βλέπω ρε παίδες στο thread..τι κατάσταση επικρατεί στο μαγαζί αυτή την στιγμή..?
Kurtinaitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
G.Ritorno εχθες ητανε γεματο, πολλα τα μωρα κ πολυ χαβαλε με Ριτα Νικιτα κ στανταρ πριβεδιαρα Γκρευς...
Και ο Παναθηναικός γεμίζει τη Λεωφόρο σε κυριακάτικο ντέρμπυ.
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Και ο Παναθηναικός γεμίζει τη Λεωφόρο σε κυριακάτικο ντέρμπυ.
Νωριτερα το ιδιο βραδυ σε περασμα απο wall strip,ηταν αδειο,ξενερωτη φαση,αν και νεο καταστημα κ σε μερα ντερμπυ....Και ο Παναθηναικός γεμίζει τη Λεωφόρο σε κυριακάτικο ντέρμπυ.
Kurtinaitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Φιλτατε ειλικρινά περιμένεις ο Πλατανιάς επειδή έχει το ίδιο λογότυπο να χτυπήσει τα εισιτήρια του Παναθηναικού;Νωριτερα το ιδιο βραδυ σε περασμα απο wall strip,ηταν αδειο,ξενερωτη φαση,αν και νεο καταστημα κ σε μερα ντερμπυ....
εκει δουλευει φιλε,κανονικα...παιδια sos για κρυσταλ(μαρτα).ξερει κανεις αν ειναι ακομα στο μαγαζι για εορταστικη επισκεψη?και παλι ευχαριστω και καλες γιορτες!!!!
ευχαριστω πολυ για την ενημερωση!!καλα να περναμε!!!εκει δουλευει φιλε,κανονικα...
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.994
- Πόντοι
- 36.618
Η Κορίνα σε χθεσινό πέρασμα ηταν εκεί!Τωρα τι καπνο φουμαρει το μόνο που ξέρω είναι ότι είναι από ρουμανία!
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 75
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 2K