To χριστινακι μονιμως μεθυσμενη αρπαγμενη με πολυ αερα, βριζει ασυστολως αν δε τη προτιμησειςΤο Cotton σύμφωνα με το dj θα ανοίξει σε λίγες μέρες γύρω στις 7 Φεβρουαρίου...Τώρα για τη Χριστίνα δεν το περίμενα αυτό που αναφέρεις,πάλι καλά που δεν την πήρα για χορό!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Grand Ritorno
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ass4ever
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 108K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Ακούγεται σστείο το όλο σκηνικό...To χριστινακι μονιμως μεθυσμενη αρπαγμενη με πολυ αερα, βριζει ασυστολως αν δε τη προτιμησεις
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 52.000
- Πόντοι
- 36.618
Ακούγεται σστείο το όλο σκηνικό...
Όντως άκου μεθυσμένη....Πάρε καμιά άλλη για χορό πχ. τη Καρολίνα ή τη Κρύσταλ πρώην Μάρθα....
Τα μπινελικια ειναι και αστεια ειναι και ξενερωτικα ομως...Ακούγεται σστείο το όλο σκηνικό...
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Αναλόγως πως θα στα πει,κ σε τι φάση θα είσαι εκείνη την ώρα...Τα μπινελικια ειναι και αστεια ειναι και ξενερωτικα ομως...
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 52.000
- Πόντοι
- 36.618
γενικα στο μαγαζι για πριβε(παιζει τιποτα εξτρα?)τι επιλεγουμε ρε παιδια????
Στο πριβέ εδώ δεν νομίζω να παίζει κάτι...Όσες φορές έχω πάει ρίχνω ματιές στο χώρο που γίνεται το πριβε καθώς είναι δίπλα από εκεί που γίνονται οι κανονικοί χοροί και προφανώς δεν περιλαμβάνει τίποτα παραπάνω...
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 52.000
- Πόντοι
- 36.618
γουσταρω φουλ κρυσταλ(ματρα).παιζει τιποτα εξτρα στο πριβε η θα τα κλαψω τα 50-100-150 ευρο??ευχαριστω εκ των προτερων!!!
Η Κρυσταλ είναι από τις πιο ωραίες εκεί μέσα.Τώρα για εξτρά δεν νομίζω να παίζει μαζί της...Πάντως ένα πριβέ θα το δοκίμαζα μαζί της...
Επισκεψη Τριτη 12/2 .Εισοδος 15ε.ΥΠΕΡΒΟΛΗ θεωρω για καθημερινη.
ποτο και απλος χορος με Χριστινα.Δεν περασα ασχημα,πλακα ειχε.Πρωτη φορα ομως, οποτε μπορει οι συνοδοιποροι να ξερουν κατι παραπανω...
Υποσχεθηκε πραγματα για το prive αλλα λογω οικονομικων "στενοτητων" δεν πηρα..ισως καλυτερα...
Μια ακομη που μου αρεσε ηταν απο το καζακσταν αλλα δεν θυμαμαι ονομα.Μελαχροινη...
Αυτα...
ποτο και απλος χορος με Χριστινα.Δεν περασα ασχημα,πλακα ειχε.Πρωτη φορα ομως, οποτε μπορει οι συνοδοιποροι να ξερουν κατι παραπανω...
Υποσχεθηκε πραγματα για το prive αλλα λογω οικονομικων "στενοτητων" δεν πηρα..ισως καλυτερα...
Μια ακομη που μου αρεσε ηταν απο το καζακσταν αλλα δεν θυμαμαι ονομα.Μελαχροινη...
Αυτα...
Καλέ μου φίλε raminator κάνε μου μία ενημέρωση για roster , γιατί έχω σκοπό να έρθω μετά από καιρό
στο μαγαζί που με έχει ταισει Ρωσικο και Ρουμάνικο μουνί.
Πηγα σημερα Σαββατο, περιπου δεκαπεντε μουνια, σαββατοβραδο.κοσμος λιγος. ΠΟΛΥ λιγος..μιλακε για ΟΥΤΕ ΔΕΚΑ ΠΕΛΑΤΕΣ....
ΣΑΣΑ πολυ ωραια, αρκετες πατσαηουρεςπ. ΤΙΠΟΤΑ καινουριο.
Γραφω με νεο σμαρτ φόυν. Δησκολο το πλγκτρολογιο.
Τιποτα σπουδαιο. Παρακμη σε σχεση με τα προ διετιας..
ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΝΕΟΝ......
DocHollywood
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
Βόλτα χθες βράδυ απ'το κατάστημα, γύρω στη 1. Το δεκαπεντάευρω είσοδος είναι λίγο τσουχτερό για να πιείς ξέρω 'γώ μια μπύρα, κι ειδικά για καθημερινή, γι'αυτό κι είπα να το ρισκάρω κ να πάρω ένα ουίσκι, το οποίο ευτυχώς δεν με έστειλε αδιάβαστο.
Στο μαγαζί καμιά 5άρα πελάτες σκόρπιοι κ μια ντουζίνα κορασίδες να περιφέρονται κ να αράζουν στη μπάρα. Τα κορίτσια σε πολύ καλό επίπεδο γενικά, αν εξαιρέσεις κάνα-δυο σαύρες, κι όπως ήταν λογικό, δεδομένης της αναδουλειάς, με το που πήρα το ποτό μου, πέσαν πάνω μου σα τα στούκας, αλλά με ωραίο τρόπο κ χωρίς να γίνονται ενοχλητικές. Καθε δεύτερο τραγούδι περίπου, ανέβαινε κι από μία να χαϊδέψει το σωλήνα, αλλά όχι τίποτα φοβερό από σόου, κ πεντέξι που πέρασαν μου δήλωσαν Ρωσίδες, λες κ έχει μονοκαλλιέργεια το μαγαζί!
Μερικές απ' τις κοπέλες που θυμάμαι: μια Καρολίνα ανάσταινε νεκρούς με
έναν κώλο-ποίημα στην πίστα και οι Γκρέης (φοβερό κορμί, βυζάρες, πολύ γρήγορο κ άγριο lap dance για τα γούστα μου), Ολγα (ωραίο κορμί, λίγο σπασμέμο πρόσωπο, πολύ αισθησιακός, αργός χορός) κ άλλη μια ξανθιά με καβλιάρικο πρόσωπο κ διαδικαστικό lap, αλλά δεν συγκράτησα όνομα γιατί ήμουν απασχολημένος να συγκρατώ τα μαστάρια της.
Στο μαγαζί καμιά 5άρα πελάτες σκόρπιοι κ μια ντουζίνα κορασίδες να περιφέρονται κ να αράζουν στη μπάρα. Τα κορίτσια σε πολύ καλό επίπεδο γενικά, αν εξαιρέσεις κάνα-δυο σαύρες, κι όπως ήταν λογικό, δεδομένης της αναδουλειάς, με το που πήρα το ποτό μου, πέσαν πάνω μου σα τα στούκας, αλλά με ωραίο τρόπο κ χωρίς να γίνονται ενοχλητικές. Καθε δεύτερο τραγούδι περίπου, ανέβαινε κι από μία να χαϊδέψει το σωλήνα, αλλά όχι τίποτα φοβερό από σόου, κ πεντέξι που πέρασαν μου δήλωσαν Ρωσίδες, λες κ έχει μονοκαλλιέργεια το μαγαζί!
έναν κώλο-ποίημα στην πίστα και οι Γκρέης (φοβερό κορμί, βυζάρες, πολύ γρήγορο κ άγριο lap dance για τα γούστα μου), Ολγα (ωραίο κορμί, λίγο σπασμέμο πρόσωπο, πολύ αισθησιακός, αργός χορός) κ άλλη μια ξανθιά με καβλιάρικο πρόσωπο κ διαδικαστικό lap, αλλά δεν συγκράτησα όνομα γιατί ήμουν απασχολημένος να συγκρατώ τα μαστάρια της.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 52.000
- Πόντοι
- 36.618
Βόλτα χθες βράδυ απ'το κατάστημα, γύρω στη 1. Το δεκαπεντάευρω είσοδος είναι λίγο τσουχτερό για να πιείς ξέρω 'γώ μια μπύρα, κι ειδικά για καθημερινή, γι'αυτό κι είπα να το ρισκάρω κ να πάρω ένα ουίσκι, το οποίο ευτυχώς δεν με έστειλε αδιάβαστο.
Η Καρολίνα είναι γκομενάρα!
DocHollywood
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
Η Καρολίνα είναι γκομενάρα!
Στο χορό λέει τίποτα, ή τον έχει πολύ ψηλά τον αμανέ;
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 52.000
- Πόντοι
- 36.618
Στο χορό λέει τίποτα, ή τον έχει πολύ ψηλά τον αμανέ;
Αρκετά καλή και στο χορό...Μου έβαλες ιδέα μάλλον θα κάνω επίσκεψη το Σαβ/κο...!
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 52.000
- Πόντοι
- 36.618
γκρευς vs κρυσταλ εχει καποιος αποψη?(χορος-παρεα)???
Τη Γκρευς δεν την έχω πάρει σε χορό ή ποτό!Την Κρυσταλ την έχω πάρει και κάνει αρκετά καλό χορό!
γκρευς vs κρυσταλ εχει καποιος αποψη?(χορος-παρεα)???
Εάν η Κρύσταλ είναι η Μάρτα η Πολωνέζα που δούλευε στο Baby Gold, την είδα πριν δύο εβδομάδες να εργάζεται στο Lido...
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 75
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 2K