Νέα

Grand Ritorno

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ass4ever
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618
:humpleg:Κανονικά στην έδρα της και η κρυστάλ!Αναστάτωση σκέτη είναι ιδιαίτερα όταν χορεύει! τραβάει όλα τα βλέμματα των θαμώνων!

hakeem

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Like
335
Πόντοι
21
απορια απο παλιο παιχτη.Η Ναταλι ειναι η παλια μπατσινα με τα τρελα σοου η καποια νεοτερη εκδοχη της?απο οτι βλεπω γιαννα κρυσταλ το βαρυ πυροβολικο του μαγαζιου συνεχιζουν ακαθεκτες

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618
απορια απο παλιο παιχτη.Η Ναταλι ειναι η παλια μπατσινα με τα τρελα σοου η καποια νεοτερη εκδοχη της?απο οτι βλεπω γιαννα κρυσταλ το βαρυ πυροβολικο του μαγαζιου συνεχιζουν ακαθεκτες

Η Ναταλί ήταν στο μαγαζί έφυγε και ξαναγύρισε.Μάλλον αυτή είναι!Τώρα στα τρελά σόου με μπατσίνα έχει πρωταγωνιστήσει και η Κρυστάλ...Επίσης στο βαρύ πυροβολικό του μαγαζιού να προστεθεί και η Καρολίνα :tits:

alkos1982

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Μπορείς σε παρακαλώ να μου περιγράψεις την καρολινα και που δούλευε?

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618
Μπορείς σε παρακαλώ να μου περιγράψεις την καρολινα και που δούλευε?

Δεν ξέρω που δούλευε πριν..Πάντως έχει σιλικονούχα :tits2:και φοράει τα πιο σέξυ εσώρουχα εκεί!

alkos1982

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Πιο μεγάλα από της κορινας. .? μελαχρινη ?

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Η Ναταλί ήταν στο μαγαζί έφυγε και ξαναγύρισε.Μάλλον αυτή είναι!Τώρα στα τρελά σόου με μπατσίνα έχει πρωταγωνιστήσει και η Κρυστάλ...Επίσης στο βαρύ πυροβολικό του μαγαζιού να προστεθεί και η Καρολίνα :tits:

δεν εχει σχεση. η παλια ναταλι ηταν ρωσσιδουλα, γεματουλα με καβλιαρικο προσωπακι. η ναταλι του σημερα δεν εχει ουτε το προσωπο, ουτε το σωμα. να μην περιμενουν να βρουν την παλια ναταλια οι διαβαζοντες. δεν ειναι εκει......................

Soulis(1)

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
μια πολωνη ξανθια που τελευταια δουλευει στο λιντο. απο οτι ξερω......

νομίζω ρουμάνα είναι. αλλά στο lido δούλευε και είναι ξανθιά πιτσιρίκα με ωραίο σώμα, πρέπει να παίζει εκεί σκ

Vergara

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
νομίζω ρουμάνα είναι. αλλά στο lido δούλευε και είναι ξανθιά πιτσιρίκα με ωραίο σώμα, πρέπει να παίζει εκεί σκ

Εάν μυρίζει ωραία... είναι Πολωνέζα
Εάν Σκυλοβρωμάει.... είναι Ρουμάνα

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618
Μόλις γύρισα από το συγκεκριμένο μαγαζί!Κινείται λίγο καλύτερα από κάποια άλλα πχ.wall strip και kinky,τιμή εισόδου το γνωστό 15 euro,έχουν επιστρέψει μερικές κοπέλες αφού έκλεισε το cotton club!Σε γενικές γραμμές πιστεύω είναι πιο καλή επιλογή απ'αυτά που ανέφερα!

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Εάν μυρίζει ωραία... είναι Πολωνέζα
Εάν Σκυλοβρωμάει.... είναι Ρουμάνα

Μια Καρολίνα που θυμάμαι εγώ ήταν ξανθια, λεπτούλα κ γενικά ψιλο-μινιόν..εκείνη ήταν Πολωνέζα, βέβαια την θυμάμαι σε άαλλο μαγαζί από το οποίο έχει φύγει εδώ κ 2-3 χρόνια, οπότε θα μπορούσε να είναι αυτή...στο Lido βόσκει τώρα..?

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Μόλις γύρισα από το συγκεκριμένο μαγαζί!Κινείται λίγο καλύτερα από κάποια άλλα πχ.wall strip και kinky,τιμή εισόδου το γνωστό 15 euro,έχουν επιστρέψει μερικές κοπέλες αφού έκλεισε το cotton club!Σε γενικές γραμμές πιστεύω είναι πιο καλή επιλογή απ'αυτά που ανέφερα!

καλα, το κοτον το ανοιξαν για να το κλεισουν;

θα ηθελα να πω στον κοσμο οτι η χριστινα στο γκραν ριτορνο ειναι προς αποφυγην. επειδη στην κριτικη που απαντησα μου αφαιρεσαν τη λεξη <<σκατουλα>>, σας την λεω εδω!

δε φτανει που την κερασα μια φορα στις γιορτες και με ακριβο ποτο, που συνηθως δεν κανω, γιατι ειναι κοροιδια, τη δευτερη φορα με εβρισε! λες και πρεπει να την κανω ψευτο-φιλεναδα......

μακρυα!

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
τωρα, αν αυτη η σασα ειναι η παλια που δουλευε εκει περισυ, ηταν πολυ ωραια, κατα τη γνωμη μου, και παρα πολυ ευγενικη. και αυτο για μενα μετραει πολυ.

αλλη μια που προτεινω ειναι η αντριανα. μια ρουμανα καινουρια, νεα, ομορφη σχετικα, και ολιγον στρουμπουλη.

μιλησαμε. καλο κοριτσι, καλη παρεα. δε ζηταει τιποτα. καθεται μονη της και περιμενει.

αξιζει ως ατομο. η γνωμη μου..........

το αντιθετο του <<καρχαρια>>.

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Μια Καρολίνα που θυμάμαι εγώ ήταν ξανθια, λεπτούλα κ γενικά ψιλο-μινιόν..εκείνη ήταν Πολωνέζα, βέβαια την θυμάμαι σε άαλλο μαγαζί από το οποίο έχει φύγει εδώ κ 2-3 χρόνια, οπότε θα μπορούσε να είναι αυτή...στο Lido βόσκει τώρα..?

απο οτι ξερω, ναι, στο λιντο. αν ειναι η ιδια. πρεπει να εχει και σιλικονη, οχι οτι <<εψαξα>> αλλα απο την εμφανιση θα ελεγα οτι ειμαι κατα 95 τοις εκατο σιγουρος.

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
απο οτι ξερω, ναι, στο λιντο. αν ειναι η ιδια. πρεπει να εχει και σιλικονη, οχι οτι <<εψαξα>> αλλα απο την εμφανιση θα ελεγα οτι ειμαι κατα 95 τοις εκατο σιγουρος.

ευχαριστώ για την απάντηση man...cheers. :)

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618
καλα, το κοτον το ανοιξαν για να το κλεισουν;

θα ηθελα να πω στον κοσμο οτι η χριστινα στο γκραν ριτορνο ειναι προς αποφυγην. επειδη στην κριτικη που απαντησα μου αφαιρεσαν τη λεξη <<σκατουλα>>, σας την λεω εδω!

δε φτανει που την κερασα μια φορα στις γιορτες και με ακριβο ποτο, που συνηθως δεν κανω, γιατι ειναι κοροιδια, τη δευτερη φορα με εβρισε! λες και πρεπει να την κανω ψευτο-φιλεναδα......

μακρυα!

Το Cotton σύμφωνα με το dj θα ανοίξει σε λίγες μέρες γύρω στις 7 Φεβρουαρίου...Τώρα για τη Χριστίνα δεν το περίμενα αυτό που αναφέρεις,πάλι καλά που δεν την πήρα για χορό!

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Καλέ μου φίλε raminator κάνε μου μία ενημέρωση για roster , γιατί έχω σκοπό να έρθω μετά από καιρό
στο μαγαζί που με έχει ταισει Ρωσικο και Ρουμάνικο μουνί. :rolleyes: :rolleyes:

terisxr

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
εχει επισκευτει κανεις το μαγαζι προσφατα?σκεφτομαι να παραβρεθω αμεσα.εντυπωσεις κανεις να μην χανουμε τον καιρο μας??

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom