Νέα

Grand Ritorno

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ass4ever
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Το club είναι πρώτο και τα τεμαχια αρκετά καλά!!!

Προσωπικά το προτιμώ γιατί πάντα με ταιζε καλά και συνεχίζει να με ταιζει εκτος μαγαζιου φυσικά!

Εχω παίξει Ρωσικα αλλά και Ρουμάνικα που δεν τα ειχα σε πολύ καλή εκτίμηση λόγω χαρακτήρα.Παντου υπάρχουν εξαιρέσεις.

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
πολι καλο μαγαζι αλα ακριβο ετσι λενε ι κολιτι

εμενα μου αρεσι πολι παντοσ

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Eίναι και το μιλφόνι εκεί που σε κοιτάει στα μάτια και σε φραπεδιάζει.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
εδώ πρόσφατα σχετικά βρήκαν στέγη η λουίζα νταμάτα η περιβόητη μπραζιλιάνα απο λιντο, η όλγα η αγιοπετρουπουλιώτισσα απο μπειμπι γκόλντ λίντο κλπ...υγρό φραπεδάκι με παρολίγον καλαμωτή, η μαρθάρα.....σίγουρα η γιάννα παραμάνοβα είναι πολύ ψηλή και η ρουσλάνα μικρουλάκι...αλλά αυτή που λείπε περισσότερο είναι το ναταλάκι...

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
315
Πόντοι
21
Eίναι και το μιλφόνι εκεί που σε κοιτάει στα μάτια και σε φραπεδιάζει.
ποια ειναι αυτη ρε παιδια και ψαχναμε για καφεδακι τις προαλλες στο Ριτορνο για τον κολητουλη μας και δε βρισκαμε?

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
315
Πόντοι
21
εδώ πρόσφατα σχετικά βρήκαν στέγη η λουίζα νταμάτα η περιβόητη μπραζιλιάνα απο λιντο, η όλγα η αγιοπετρουπουλιώτισσα απο μπειμπι γκόλντ λίντο κλπ...υγρό φραπεδάκι με παρολίγον καλαμωτή, η μαρθάρα.....σίγουρα η γιάννα παραμάνοβα είναι πολύ ψηλή και η ρουσλάνα μικρουλάκι...αλλά αυτή που λείπε περισσότερο είναι το ναταλάκι...
συνεχιζουν φραπε στο καταστημα?

rex85

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Μηπως καποιος συναγωνιστης γνωριζε την Αλεξια που δουλευε σ'αυτο το μαγαζι??ξανθια ρωσιδα με μαυρες ανταυγειες..ξερουμε που βρισκεται τωρα?

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Μηπως καποιος συναγωνιστης γνωριζε την Αλεξια που δουλευε σ'αυτο το μαγαζι??ξανθια ρωσιδα με μαυρες ανταυγειες..ξερουμε που βρισκεται τωρα?

αν εννοείς μια κοντούλα που ήταν εκεί πριν από κάνα χρόνο, ρουμάνα ήταν και δεν ήξερε καν ρωσσικά! το πού είναι δεν το γνωρίζω. τα μαλλιά της ήταν καστανά αλλά βαμμένα. εκτός κι'αν ήταν άλλη.

rex85

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
μαλλον δεν λεμε την ιδια..η συγκεκριμενη ηξερε ρωσικα γιατι μιλαω και εγω..

rex85

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
αν εννοείς μια κοντούλα που ήταν εκεί πριν από κάνα χρόνο, ρουμάνα ήταν και δεν ήξερε καν ρωσσικά! το πού είναι δεν το γνωρίζω. τα μαλλιά της ήταν καστανά αλλά βαμμένα. εκτός κι'αν ήταν άλλη.

θυμασαι ονομα να μου πεις της κοπελας που περιγραφεις?ισως με βοηθησεις σε αυτο που ψαχνω..

rex85

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες ψαχνω μια κοπελα που δουλευε στο LIDO PALACE με το ονομα ΑΛΕΞΙΑ..τους τελευταιους μηνες ισως και παραπανω δουλευε στο GRAND RITORNO με αλλο ονομα που αρχιζε απο "Κ", κρυστ(κατι)..μετριου αναστηματος,πρασινα ματια,μεγαλο βυζι,ξανθια με καστανες/μαυρες ανταυγειες!!ρωσιδα στα λεγομενα της..ισως και ρουμανα τελικα!!οποιος ξερει κατι ας μου απαντησει!!Ευχαριστω!!

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
μαγκες ψαχνω μια κοπελα που δουλευε στο LIDO PALACE με το ονομα ΑΛΕΞΙΑ..τους τελευταιους μηνες ισως και παραπανω δουλευε στο GRAND RITORNO με αλλο ονομα που αρχιζε απο "Κ", κρυστ(κατι)..μετριου αναστηματος,πρασινα ματια,μεγαλο βυζι,ξανθια με καστανες/μαυρες ανταυγειες!!ρωσιδα στα λεγομενα της..ισως και ρουμανα τελικα!!οποιος ξερει κατι ας μου απαντησει!!Ευχαριστω!!

μήπως ήτο καρολίνα; πολάκα μού είπε ότι είναι, καθόταν με άλλες πολάκες και μιλούσε αγγλικά και τίποτα από ελληνικά. σου θυμίζει τίποτα; ψάξε καρολίνα στο φόρουμ, κάτι είδα τελευταία αλλά δε θυμάμαι.

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
μια ερώτηση - σε τί οφείλεται η σπουδαιότητά της; :rolleyes:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Δευτέρα έγινε ντου.
Τρίτη,Τετάρτη και σήμερα
images

Soulis(1)

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
υποτίθεται θα άνοιγε σήμερα

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom