καλησπέρα!!Προχθές πήρα μια κοπέλα από το 80/80.
Τηλεφωνήτρια μου λέει θα σου στείλω μία ρωσίδα γυρω στο 1,70 με 3αρι στήθος γύρω στα 25 δεν κανει πρωκτικό να περάσεις καλά σε κανα 40λεπτο θα είναι σπίτι σου.
Όντως σε λιγότερο από μισάωρο ήρθε η κοπελίτσα,αλλα ξενέρωσα που τη βλέπω.Οχι 1,70 αλλά κατω απο 1,60 ήταν πρόσωπο αδιάφορο γύρω στα 22-23.τεσπα λεω δε γαμιέται αστην,με ειδε συστακτικό και ετοιμο να τις δώσω ενα 5ευρο που ειχα πανω στο τραπεζι να τσακιστει, μου λέει εχω 2 μερες μονο στη δουλειά και ετσι αλλιώς.ξεντύνεται να κάνειμπάνιο,άλλη ξενέρα βυζί σχεδόν 2αρι πεσμένο-κρεμασμένο,με λίγη κοιλίτσα και ραγάδες στα πόδια.τι το ήθελα από συνήθεια να ρωτήσω απο που ειναί?Αλβανία!!!πω πω πω.εκεί τρελένομαι λεω δεν ειναί δυνατόν.τεσπα θυμάμαι εναν φίλο μου που λεει μαλάκα στο μουνί δεν είμαι ρατσιστής.ας το πάμε μεχρι τέλος να δουμε που θα μας βγάλει.Επί του πρακτέου: σταματικό άνω του μετριου (πάντα με καπότα)και προσπαθειες για deapthroat,τις λεω να γλυψει @@ και μου λέει ειναι +20 αστο δεν πειραζει της κάνω και μου το εκανε μόνη της.να τονίσω ότι το ρούφιγμα στα @@ το κατέχει καλύτερα από την πιπα.ενώ αυτή ασχολούταν με @@ εγω τις εβαζα δαχτυλο στο σφιχτό νινάκι της που με δυσκολία χωρεσε δευτερο.Ξεκινάμε στα 4 και ακολούθησαν αρκετες στασεις,φανηκε να γουσταρει και να το κατέχει το αθλημα.δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου στο αλύπητο σφυροκόπημα(εκεινη την ωρα θυμόμουν οτι ειναι απο την αλβανία χαχαχαχα) και πρεπει να τελειωσε γιατί είδα υγρά στα πόδια της και δεν εβαλε λιπαντικό η κατι τετοιο.κοιτάει το ρολόι μου λέει εχουμε κανα 15-20λεπτο θα κάνουμε αλλον γύρο.οκ!λεω της δίνω ενα 20 αλλά της λέω μονο στοματικό τπτ αλλο.οκ μου λεει και εκει εδωσε ενα ρεσιταλ τσιμπουκιου,χτυπηματα στη γλωσσα,φτυσιδια,μπουκωματα,ρουφιγμα @@ εναλλαξ με στραγγιξε.Για 100 ευρο νομιζω μπορουμε να βρουμε πιο ομορφες,από υπηρεσειες εμεινα ικανοποιημενος,απο σωμα μετρια προτιμω ψηλές (ειμαι 1,87),αν θα την ξανασυναντουσα δεν νομιζω.Να επισημάνω οτι εμεινε 1:10,την καθυστερησα στο 2ο γυρο αλλα ουτε καν δυσανασχετησε.Είχε αφησει το κινητο της στο σαλόνι και δεν ακουγε,την επαιρνε 5 φορες ο οδηγος απο κατω.παρόλα αυτα εκατσε να κάνει και ενα τσιγάρο μαζί μου.φαινεται οτι είναι φρέσκια ακομα και δεν δειχνει επαγγελματισμό. Αντζελα την λεγανε.