Νέα

Γουσταρω την ξαδελφη μου....αλλα κολλαω...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zonky79
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 179
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zonky79

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
1
Πόντοι
0
Μενω σε νησι και ειμαι μονος αρκετον καιρο.Προχθες ηρθε σπιτι η ξαδελφη μου 33 ετων παντρεμενη - χωρισμενη.Ειμαστε δευτερα ξαδελφια αλλα εχω να την δω απο τοτε που ημασταν 5 ετων.Εχουμε βγει 2 φορες 1 για ποτο και 1 σημερα για μπανιο.Σημερα το βραδυ μου ζητησε να βγουμε παλι.Οπως καταλαβαινετε γουσταρω να κανω κατι μαζι της αλλα κολλαω μηπως δεν ειναι σωστο επειδη εχουμε συγγενεια και 2ον αν φαω ακυρο θα νιωσω ασχημα γιατι ερχονται σπιτι με του δικους της. Ειναι ωραια κοπελα και την βλεπω και λιγο ζεστη μαζι μου(βεβαια δεν ξερω αν το κανει σαν ξαδελφηκά) Τι να κανω? Πως να χωθω και να μην ξεφτιλιστω?? Περιμενω αποψεις...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
αν είναι χωρισμένη και σου τρίβεται... κάτι θέλει!!!!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
το βασικο ειναι σε ποιο νησι :sunglasses:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Λοιπόν. επειδή έχει ζέστη όταν πάτε για ποτό πέτα έξω τον παργαλάτσο και πες "ώπα σόρρυ βγήκε να ανασάνει"  :dancing:. Εάν τον πάρει στο στόμα τότε προχωράς  :fuck1:. Εάν στο δώσει στο στόμα (που λέει ο λόγος)  :think: τότε ρίχνεις το φταίξιμο πάνω της που δεν πήγατε για ποτό χειμώνα όπου ο ψώλος θα καθόταν στα ζεστά  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

diokaz

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
100
Πόντοι
1
δωσε φίλε και μην κολλάς. θα μετανιώνεις μετά. εγω ξερω κ κάποιοι που παντρεύτηκαν και κάναν και παιδια.(δεύτερα ξαδέλφια)  στην τελική ενα μανικι δεν λεει απολύτως τπτ. το πολυ πολυ να μετρήσεις 5 δακτυλα

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
Περίμενε λίγο ακόμη και δώσε προσοχή στα μηνύματα που σου στέλνει.
Μπορεί στο μυαλό της να μην έχει περάσει ούτε κατά διάνοια κάτι τέτοιο..... αλλά μπορεί και να έχει περάσει και να ψήνεται.
Προσεκτικά η υπόθεση θέλει λεπτό χειρισμό.

OP
OP
zonky79

zonky79

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
1
Πόντοι
0
εχω κολλησει, πως να της το φερω?

ftyman

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε...Στη ξαδέρφη και στη θεία η ψωλή πάει ευθεία...

bear74

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Περίμενε λίγο ακόμη και δώσε προσοχή στα μηνύματα που σου στέλνει.
Μπορεί στο μυαλό της να μην έχει περάσει ούτε κατά διάνοια κάτι τέτοιο..... αλλά μπορεί και να έχει περάσει και να ψήνεται.
Προσεκτικά η υπόθεση θέλει λεπτό χειρισμό.

:thumbsup: συμφωνώ απόλυτα..πολλές φορές άλλα πράγματα δείχνει μια γυναίκα και άλλα καταλαβαίνουμε εμείς με συνέπεια να γίνεται γιογιο το θέμα..οπότε πολύ προσεκτικά βήματα..

OP
OP
zonky79

zonky79

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
1
Πόντοι
0
μεχρι στιγμης δεν μου χετεω  πει τι να κανω....τι ατακα να της πεταξω ωστε να δω αν γουσταρει αλλα αν δεν γουσταρει να μην γινω ρομπα??

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
και εγω θελω την ξαδερφη μου που ειναι στην γερμανια..

:'( :'( :'(

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Ελα εσυ στη θεση της και σκεψου -δυσκολο βεβαια να μπεις στο μυαλο μιας γυναικας- οτι ειναι σε ενα ξενο μερος και δε μπορει να κινηθει μονη της, εκτος αν εσυ την κυκλοφορησεις. Το να σου πει δλδ να βγειτε παλι, δε σημαινει οτι θελει να τη γαμησεις. Και τι να κανει σπιτι δλδ. Να πλεκει με τις θειαδες? Ταξιτζη σε θελει.

OP
OP
zonky79

zonky79

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
1
Πόντοι
0
Ελα εσυ στη θεση της και σκεψου -δυσκολο βεβαια να μπεις στο μυαλο μιας γυναικας- οτι ειναι σε ενα ξενο μερος και δε μπορει να κινηθει μονη της, εκτος αν εσυ την κυκλοφορησεις. Το να σου πει δλδ να βγειτε παλι, δε σημαινει οτι θελει να τη γαμησεις. Και τι να κανει σπιτι δλδ. Να πλεκει με τις θειαδες? Ταξιτζη σε θελει.
εχει αμαξι(βασικα επειδη εχει χαλασει το δικο μου βγαινουμε με το δικο της ) παρεες δεν εχει

bear74

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μεχρι στιγμης δεν μου χετεω  πει τι να κανω....τι ατακα να της πεταξω ωστε να δω αν γουσταρει αλλα αν δεν γουσταρει να μην γινω ρομπα??

εγώ πάντως ρε φίλε σε τέτοιες περιπτώσεις αλλάζω δρόμο ακόμη κι αν γουστάρω γιατί πολλές φορές δεν ξέρεις τι θα παιχτεί..σορρυ αν σε αποθαρρύνω αλλά έτσι σκέφτομαι εγώ..από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι να της πεις για να δεις αν θα τσιμπήσει..

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Τσέκαρε 3.25 καλλιτέχνη για να πάρεις ιδέες από πραγματική τέχνη. www.postimage.org/] [/url]

Μην ξεχάσεις να κάνεις like.

cleitone13

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε στην ξαδέρφη και στη θειά μπαίνει πάντα πιο βαθιά!!! :2funny:

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
εγώ θα 'λεγα να ξαναβγείτε...πιείτε κανένα ποτάκι να χαλαρώσει λίγο η κατάσταση και μετά πες της για καμιά παραλία,έστω στο αμάξι,αράξτε......και βλέπεις πως κινείται...γουστάρει την παρέα σου? δεν θέλαι να φύγετε ? κωλοτρίβεται??? εσύ συλλέγεις μηνύματα...και ανάλογα πράτεις...

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Βρε φίλε η ξαδέλφη σου είναι ολόκληρη μουλάρα , χωρισμένη κιόλας . Λες να μην ξέρει οτι θέλεις να την πηδήξεις ?(εφόσον εσύ βέβαια το έχεις δείξει με τον τρόπο σου) .
Δεν είναι κανα κοριτσάκι, ούτε άβγαλτη , λες να παρεξηγηθεί αμα της πεις "θέλω να σε γαμήσω" ? Η θα παρεξηγηθείς αμα δεν σου ξαναμιλήσει ...
Φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος , καθαρός κτλ , κάνε την κίνηση (και με την προϋπόθεση πως δεν είσαι τελείως Κουασιμόδος ) και όλα θα πάνε καλά.
Φρόντισε μόνο να της τον βάλεις 5 πόντους πιο βαθιά , έτσι είναι το τυπικό .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom