You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γουστάρετε να ΓΑΜΑΤΕ ΑΝΤΡΙΚΟ ΚΩΛΟ; Και γιατί;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ippotis69
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 271K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
ALEX MASSEUR
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ALEX MASSEUR
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
mikele7413
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 409
- Πόντοι
- 21
πολλες φορες ειναι καλυτερος απο γυναικειο
οποτε γιατι να παει χαμενος??
καθαρος πρεπει να ειναι ετσι κ αλλιως
ειτε ειναι υναικα ειτε αντρας
οποτε γιατι να παει χαμενος??
καθαρος πρεπει να ειναι ετσι κ αλλιως
ειτε ειναι υναικα ειτε αντρας
ALEX MASSEUR
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ALEX MASSEUR
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Συνημμένα
pipaVarkiza
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2018
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
γεια σας αγορια ;)
δε συγκρινετε ο αντρικος κολος στο σεξ κ η πιπα που κανει ο αντρας ;)
σας το εγγυομαι χεχε ;-)
δε συγκρινετε ο αντρικος κολος στο σεξ κ η πιπα που κανει ο αντρας ;)
σας το εγγυομαι χεχε ;-)
Giorgaras Kalamatianos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 578
- Πόντοι
- 990
Δηλώνω πάντα απόλυτος λάτρης του κωλοτρουπιδοτού! Και σίγουρα το απολαμβάνω με μια εξασκημένη αντρική κωλάρα!!!! Αν είναι και άτριχη, έχει κλύσμαριστεί και βαζελωθεί!!!! Ουάου ότι καλύτερο για ένα δηλωμένο κωλομπαρά σαν εμένα! Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω συναντήσει, ποτέ μέχρι τώρα, γυναίκα να βγάζει την κάβλα και το πάθος ενός άντρα, στο κωλοτρουπιδωτό!!!!!!!!!!!!!
Να ενημερώσω τον αναγνώστη και για το εξής! Ως επαγγελματίας έχω γαμηθεί με πάρα πολλούς παντρεμένους, κωλομπαράδες, φούλ γαμήκουλες! Όταν κάποιος μου έλεγε ότι γαμάει σταθερά τη γυναίκα του από τον κώλο, τον ρωτούσα αν προτιμάει αντρικό ή γυναικείο κώλο; Μάλιστα τον ιντρίκαρα, προσθέτοντας ότι οπωσδήποτε εσύ ως άντρακλας θα προτιμάς το γυναικείο κώλο! Οι περισσότεροι μου δήλωναν ότι το γαμήσι με άντρα είναι άλλο πράμα!!!
Τελευταίο, από τη θητεία μου ως τραβεστί στα μπουρδέλα και ως κωλομπαράς στους πάλαι ποτέ «καμπινέδες της Ομόνοιας»! Πολλοί από όσους πέρναγαν, θέλαν να συγκρίνουν τα προσόντα τους με τα δικά μου!!! Ειδικά οι πραγματικά πουτσαράδες!!! Όταν διαπίστωναν ότι την έχουν μικρότερη οι περισσότεροι ζήταγαν να με γαμήσουν! Πιστεύω για να αυτό-επιβεβαιωθούν, ως άντρακλες και πουτσαράδες! Θέλω δηλαδή να πω ότι και το ψυχολογικό μετράει!!! Είμαι ο πρώτος, τους γαμάω όλους!!! Κάπως έτσι!!!!
Καλό αγώνα, φίλοι μου!
Να ενημερώσω τον αναγνώστη και για το εξής! Ως επαγγελματίας έχω γαμηθεί με πάρα πολλούς παντρεμένους, κωλομπαράδες, φούλ γαμήκουλες! Όταν κάποιος μου έλεγε ότι γαμάει σταθερά τη γυναίκα του από τον κώλο, τον ρωτούσα αν προτιμάει αντρικό ή γυναικείο κώλο; Μάλιστα τον ιντρίκαρα, προσθέτοντας ότι οπωσδήποτε εσύ ως άντρακλας θα προτιμάς το γυναικείο κώλο! Οι περισσότεροι μου δήλωναν ότι το γαμήσι με άντρα είναι άλλο πράμα!!!
Τελευταίο, από τη θητεία μου ως τραβεστί στα μπουρδέλα και ως κωλομπαράς στους πάλαι ποτέ «καμπινέδες της Ομόνοιας»! Πολλοί από όσους πέρναγαν, θέλαν να συγκρίνουν τα προσόντα τους με τα δικά μου!!! Ειδικά οι πραγματικά πουτσαράδες!!! Όταν διαπίστωναν ότι την έχουν μικρότερη οι περισσότεροι ζήταγαν να με γαμήσουν! Πιστεύω για να αυτό-επιβεβαιωθούν, ως άντρακλες και πουτσαράδες! Θέλω δηλαδή να πω ότι και το ψυχολογικό μετράει!!! Είμαι ο πρώτος, τους γαμάω όλους!!! Κάπως έτσι!!!!
Καλό αγώνα, φίλοι μου!
Giorgaras Kalamatianos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 578
- Πόντοι
- 990
Τη έγινε ρε? Ολλοι ΜΟΥΝΑΚΙΔΕΣ! κανένας κωλομπαρας???
Ωχ!!! Στο κάτω (όπως βλέπουμε τη φωτό)-εξωτερικό μουνόχειλο διακρίνω ένα αρχόμενο κονδύλωμα!!!
Ενημερωθείτε και μακριά συναγωνιστές!!!!
Πουστρα35
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 90
- Πόντοι
- 16
Χμμμ.... εγω δεν εχω γαμησει ποτε ανδρικο κολο, αλλα απο οτι "συμπεραινω" απο τις αντιδρασεις των ανδρων που μου το δοκιμαζουν..... πρεπει να εινα ΥΠΕΡΟΧΟ!!!
Ολοι μου λενε οτι ειναι καλυτερο απο γυναικειο!!
Οποτε για να λενε ολοι το ιδιο....κατι θα ξερουν!
Πουστρα35
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 90
- Πόντοι
- 16
σωστα teddy
πολύ σωστός!!Δηλώνω πάντα απόλυτος λάτρης του κωλοτρουπιδοτού! Και σίγουρα το απολαμβάνω με μια εξασκημένη αντρική κωλάρα!!!! Αν είναι και άτριχη, έχει κλύσμαριστεί και βαζελωθεί!!!! Ουάου ότι καλύτερο για ένα δηλωμένο κωλομπαρά σαν εμένα! Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω συναντήσει, ποτέ μέχρι τώρα, γυναίκα να βγάζει την κάβλα και το πάθος ενός άντρα, στο κωλοτρουπιδωτό!!!!!!!!!!!!!
Καλό αγώνα, φίλοι μου!
Piraeus_56
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Χμμμ.... εγω δεν εχω γαμησει ποτε ανδρικο κολο, αλλα απο οτι "συμπεραινω" απο τις αντιδρασεις των ανδρων που μου το δοκιμαζουν..... πρεπει να εινα ΥΠΕΡΟΧΟ!!!
Αν δεν έχεις δοκιμάσει είτε ενεργητικά είτε παθητικά έχεις χάσει. Δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς.
bidimisxxx
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καυλα μαλακες ο αντρικη κολαρα.γουσταρο τρελα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 19