You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γουστάρετε να ΓΑΜΑΤΕ ΑΝΤΡΙΚΟ ΚΩΛΟ; Και γιατί;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ippotis69
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 270K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 34
- Πόντοι
- 246
ΡΕ! ΜΑΓΚΕΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ.. ΡΕ! ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ.. ΟΛΟΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΗΝ ΣΟΥΦΡΑ! ΚΑΙ ΔΑΚΤΥΛΟ ΑΚΟΜΑ !!ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ!!!ΑΝΤΕ……………………………….ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΜΕΡΕΝΤΑ ΕΣΥ!!!!!!!Η Μερέντα σου αρέσει τύπε;
Συνημμένα
Σου αρεσει να στην καρφωνουν στην σουφρα φιλε;ΡΕ! ΜΑΓΚΕΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ.. ΡΕ! ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ.. ΟΛΟΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΗΝ ΣΟΥΦΡΑ! ΚΑΙ ΔΑΚΤΥΛΟ ΑΚΟΜΑ !!ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ!!!ΑΝΤΕ……………………………….ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΜΕΡΕΝΤΑ ΕΣΥ!!!!!!!
Kavlarxis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.334
- Πόντοι
- 216
ΡΕ! ΜΑΓΚΕΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ.. ΡΕ! ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ.. ΟΛΟΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΗΝ ΣΟΥΦΡΑ! ΚΑΙ ΔΑΚΤΥΛΟ ΑΚΟΜΑ !!ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ!!!ΑΝΤΕ……………………………….ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΜΕΡΕΝΤΑ ΕΣΥ!!!!!!!
Είχατε την "παρέλαση" χθές και πήρες τα πάνω σου ε??? Θα έπεσε το καρφοκώλι σύννεφο!!!!
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 34
- Πόντοι
- 246
ΡΕ!!! ΞΕΚΟΛΛΑ ΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΓΩ ΜΑΛΑΚΑ! ΕΣΥ ΡΕ ΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ?? ΝΑΙ Η ΟΧΙ! ΑΝΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ……Σου αρεσει να στην καρφωνουν στην σουφρα φιλε;
ΡΕ!! ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ… ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΚΟΥΓΑΤΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΙΒΑΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ..ΑΝΤΕ!!
ma οχι πες μας
Επισκέπτης
Εμένα δε μου αρέσει να γαμάω αντρικό κώλο γιατι ειναι πουστικο, αφύσικο, εκφυλισμένο και παρεκτροπή απο τον ορθό δρόμο.
Επισκέπτης
ΡΕ!ΦΙΛΕ..ΚΟΦΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΛΑ!!ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!!ΜΟΚΟ,,ΦΙΛΑΡΑ....
Δεν υπάρχει άντρας που να γουστάρει να γαμάει αντρικό κώλο ή να του γαμάνε τον κώλο. Ενα τέτοιο άτομο λέγεται:
Πουστάρα, αδερφή, συκια, ντιγκιντάγκας, κουνιστός, τραβέλι, ανώμαλος, ψυχοπροβληματικός, ντιντής, φλούφλης, φτερά και πούπουλα, έχετε να μας κάνετε ενα τάλαρο λιανά και άλλα πολλα. Αιντε, τρελοπουσταριά να ούμε.
Δεν υπάρχει άντρας που να γουστάρει να γαμάει αντρικό κώλο ή να του γαμάνε τον κώλο. Ενα τέτοιο άτομο λέγεται:
Πουστάρα, αδερφή, συκια, ντιγκιντάγκας, κουνιστός, τραβέλι, ανώμαλος, ψυχοπροβληματικός, ντιντής, φλούφλης, φτερά και πούπουλα, έχετε να μας κάνετε ενα τάλαρο λιανά και άλλα πολλα. Αιντε, τρελοπουσταριά να ούμε.
τι εννοεις ρε φιλε δεν ειναι δηλαδη αρενωπο να σου ξεχαρβαλωνουν την βαλβιδα?
Οχι,δεν γουσταρω να με γαμανε ουτε να γαμαω "αντρες".Κομπλεξικός;Μπορει!Πουσταρα του κερατα οχι.ΡΕ!!! ΞΕΚΟΛΛΑ ΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΓΩ ΜΑΛΑΚΑ! ΕΣΥ ΡΕ ΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ?? ΝΑΙ Η ΟΧΙ! ΑΝΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ……
Θα πεσει η κυβερνηση αν μιλησεις;ΡΕ!! ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ… ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΚΟΥΓΑΤΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΙΒΑΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ..ΑΝΤΕ!!
Επισκέπτης
τι εννοεις ρε φιλε δεν ειναι δηλαδη αρενωπο να σου ξεχαρβαλωνουν την βαλβιδα?
Τσίφτη....ΟΧΙ! ειναι θυληπρεπές, ανώμαλο κι αντίθετο απ την αντρική φύση. Εσυ το βλέπεις αρενωπό? Δηλαδή να σκίζεις τρυφερά μουνάκια πως το βλέπεις? Αντι-αντρικό?
Τσίφτη....ΟΧΙ! ειναι θυληπρεπές, ανώμαλο κι αντίθετο απ την αντρική φύση. Εσυ το βλέπεις αρενωπό? Δηλαδή να σκίζεις τρυφερά μουνάκια πως το βλέπεις? Αντι-αντρικό?
ρε ψηλε τοσο μυαλο θελει για να καταλαβεις πως τρολαρω?
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 34
- Πόντοι
- 246
Φίλε! δεν σημαίνει ότι όλοι οι άντρες πάνε με άντρες.. αλλά το 80% γουστάρει.. άντρας είναι? μα τρανς είναι? πάντα κάτι γουστάρουμε στην κωλο/δα μας….Οχι,δεν γουσταρω να με γαμανε ουτε να γαμαω "αντρες".Κομπλεξικός;Μπορει!Πουσταρα του κερατα οχι.
Επισκέπτης
ρε ψηλε τοσο μυαλο θελει για να καταλαβεις πως τρολαρω?
Οποα δικε μου, το ξέρω οτι τρολάρεις, με αυτό πνεύμα σου απάντησα ελπίζωντας να απαντήσεςι κατι σαν :"ε οχι και εναντια στην αρσενική φύση το γαμησι του κώλου μας! Αφου γαμάμε παλι αντρες είμαστε κλπ", να συνεχίζαμε το τρολάρισμα κι ετσι. ;)
Φίλε! δεν σημαίνει ότι όλοι οι άντρες πάνε με άντρες.. αλλά το 80% γουστάρει.. άντρας είναι? μα τρανς είναι? πάντα κάτι γουστάρουμε στην κωλο/δα μας….
80%
Οποα δικε μου, το ξέρω οτι τρολάρεις, με αυτό πνεύμα σου απάντησα ελπίζωντας να απαντήσεςι κατι σαν :"ε οχι και εναντια στην αρσενική φύση το γαμησι του κώλου μας! Αφου γαμάμε παλι αντρες είμαστε κλπ", να συνεχίζαμε το τρολάρισμα κι ετσι. ;)
οκ σορρυ
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 34
- Πόντοι
- 246
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Φίλε! δεν σημαίνει ότι όλοι οι άντρες πάνε με άντρες.. αλλά το 80% γουστάρει.. άντρας είναι, μα τρανς είναι, πάντα κάτι γουστάρουμε στην κωλο/δα μας….
ρε ιπποτη τραβα σε κεινο το θρεντ που ειναι ενα ντροπαλο αγορι που θελει λαου λαου να του μαθεις μπαλα
moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
ρε ιπποτη τραβα σε κεινο το θρεντ που ειναι ενα ντροπαλο αγορι που θελει λαου λαου να του μαθεις μπαλα
τον λιλα εννοεις τυπε;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 116