enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Δεν υπάρχουν gay στο στρατό τύπε! :Sη μερεντα ή ο πουστης ανθυπολοχαγος;
Δεν υπάρχουν gay στο στρατό τύπε! :Sη μερεντα ή ο πουστης ανθυπολοχαγος;
Σορυ φιλαράκο! Εκεί μέσα και εάν γίνεται της πουτανας. Εάν είσαι και στα σύνορα? Τότε βραστα!!!Δεν υπάρχουν gay στο στρατό τύπε! :S
ειμαι 36 σοβαρος,παντρεμενος υγιεστατος και μ αρεσει που και που να με πηδανε αυταρχικες κυριες.Αλλα 100 ευρω γιαυτη τη δουλεια δεν βρισκοντε συχνα.Οπως ειναι δυσκολο να βρισκεις λεφτα για να γαμας σε μπουρδελα(της προκοπης)συχνα.Αν θελει κανενας υγιεις σοβαρος πουτσαρας ας μου στειλει μυνημα.
ρε τυπε πληρωνεις και να γαμας και να γαμιεσαι;; περιπτωση εισαι!!ειμαι 36 σοβαρος,παντρεμενος υγιεστατος και μ αρεσει που και που να με πηδανε αυταρχικες κυριες.Αλλα 100 ευρω γιαυτη τη δουλεια δεν βρισκοντε συχνα.Οπως ειναι δυσκολο να βρισκεις λεφτα για να γαμας σε μπουρδελα(της προκοπης)συχνα.Αν θελει κανενας υγιεις σοβαρος πουτσαρας ας μου στειλει μυνημα.
Τι να πω ρε μάγκες.... εγώ αηδιάζω μόνο στη σκέψη σεξουαλικής επαφής με άλλον άντρα.
Εχω γαμήσει και μπαζόλες στη ζωή μου. Γυναίκες που κάποιοι ούτε που θα τις κοιτούσαν.
Αλλά μόνο γυναίκες...
Στο στρατό γαμούσα μια κουτσή.
Πισωκολλητό στα 4, κι έβαζα ένα τουβλάκι στο κουτσό πόδι για να έρθει στα ίσα το "κορίτσι"
Της τον φερμάριζα και μετά κλωτσούσα το τουβλάκι...
Μετά να δεις κουνήματα....!!!
γαμουσες με πατεντα τυπε ε? ωραιος, το κανες το ψυχικο σου
αυτα ειναι!!! ξερει να εκτιμαει το κοριτσι!!!!Στο τέλος μου λεγε ευχαριστώ κι αν ήθελα να μου φτιάξει καφέ!
Παρομοιως.Οχι.
Γιατι ειναι αντρικος.
αυτα ειναι!!! ξερει να εκτιμαει το κοριτσι!!!!
μπραβο ρε μαγκα, εισαι ωραιος τυποςΑγάμητη ρε φίλε τι περιμένεις?
Δεν την πηδούσε κανείς την κακομοίρα λόγω του "προβλήματός" της...
Και δεν ήταν άσχημη σαν κοπέλα. Εκεί που χε γεμίσει "ζουμιά" από καύλα ήταν όταν της είπα να βγούμε έξω ραντεβού.
Ειχε την εντύπωση πως ντρεπόμουν να τη βγάλω βόλτα.
Ξεπουτσιάστηκα εκείνο το βράδυ... Σα λυσσάρα έκανε...
Εμένα μου αρέσει να γαμάω θηλυπρεπή τραβεστάκια,άντρες όχι
Ψάχνω για οδηγό επιβίωσης για τη χρήση στραπόν σε άντρα.
Θέλω οδηγίες για πως θα τον κάνω να "αδειάσει".
Απευθύνομαι τόσο σε STR8 άντρες όσο και σε γυναίκες που κατέχουν το αντικείμενο.
Επίσης είναι δεκτό και κάθε σχόλιο για το τι στραπόν να δοκιμάσω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και περιμένω τα σχόλια σας.