Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 34
- Πόντοι
- 246
ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ????Αυτος μαλλον θα σε ξεκωλιασει φιλε...και θα γινεις μουνι του παροντως..χαχα
ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ????Αυτος μαλλον θα σε ξεκωλιασει φιλε...και θα γινεις μουνι του παροντως..χαχα
Τι λες τωρα....βαλτε και αλλα... τα παιδια γουσταρουν!!!! και φυσικα ολοι μας!!Διαγραφτε επιτελους αυτο το θρεντ του κωλου
Γιατι να παιζει τυπε? Τι μας το παιζεις?H επιλογη τιποτα απο τα παραπανω στην ψηφοφορια δεν παιζει ετσι?
Φιλαράκο! μην μπαίνεις σε αυτά τα θέματα του κωλου. Έχει και της πουτσας. Μπες σε αυτά…Διαγραφτε επιτελους αυτο το θρεντ του κωλου
τον δινεις η τον περνεις δικε μου?oriste orea gamisi. ego ime stin foto.
Φιλαράκο, ΝΑΙ! δικός μου είναι. Είμαι γυμναστής και γουστάρω λίγο. Εάν θες στείλε στο προφίλ μου να τα πούμε..Εδώ.Μέγας λάτρης του ανδρικού κώλου.Topic starter η κωλάρα που έβαλες ξαπλωμένος δικιά σου?Αν ναι ψήσου μάγκα,είσαι γερή καύλα
Μια χαρα ειναι η πουτσα σουγιατι οχι δεν ειναι καλη?????
αυτη εχουμε σε οποιον αρεσει
ιπποτη γαμας η σε γαμανε τι απο τα δυο δικε μου?Φιλαράκο, ΝΑΙ! δικός μου είναι. Είμαι γυμναστής και γουστάρω λίγο. Εάν θες στείλε στο προφίλ μου να τα πούμε..
Φιλαράκο, ΝΑΙ! δικός μου είναι. Είμαι γυμναστής και γουστάρω λίγο. Εάν θες στείλε στο προφίλ μου να τα πούμε..
Φιλε,μεσα σε όλα,ειμαι.Δεν κομπλάρω!!ιπποτη γαμας η σε γαμανε τι απο τα δυο δικε μου?
Ωραιος!!!!!! *PΩραίος φίλε.Γαμιέμαι και γω ανετάκι αλλά το βρίσκω πιο εύκολο να γαμάω τέλειες κωλάρες σα τη δικιά σου.Γενικά είμαι σφιχτός παρά τη πούτσα που έχω φάει οπότε προτιμώ να φερμάρω και να γουστάρω χωρίς πόνο.
Εdit
Σου απάντησα στο PM
Σωστος,ο παιχτης!!μόλις επιβεβαιώθηκε αυτό που λένε ότι οι "δροσεροί"
είναι μακράν οι πιο απελευθερωμένοι σεξουαλικά άνθρωποι
ούτε σχέσεις , ούτε μαρμελάδες , ούτε δεσμευσεις , ούτε υποσχέσεις
καυλώσανε ,δώσανε ραντεβού και πάνε να πηδηχτούνε