Νέα

Γουρούνια άντρες !!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 561
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τί πιστεύετε για τους άντρες ????

• οτι ειναι γουρουνια

Ψήφοι: 1 6,7%
  • οτι δεν ειναι γουρουνια

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οτι ειναι γουρουνια, γιατι εχουν να κανουν με γουρουνες

Ψήφοι: 5 33,3%
  • καμια σχεση. ολα αυτα ειναι σπεκουλα (που λεει κι ο γιακουματος)

Ψήφοι: 2 13,3%
  • δξ/δα

• μερικοι ειναι γουρουνια/μαλακες/ηλιθιοι αλλα οχι οι περισσοτεροι

Ψήφοι: 5 33,3%
  • μερικοι ειναι γουρουνια/μαλακες/ηλιθιοι αλλα οι περισσοτεροι

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    15

Pireotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αποδεχωμε την γουρουνισια μου μορφη αλλα καταφερα να διασταυρωθω με το ανωτερο ειδος σας.
Και τα μονο που εχω εισπραξει οτι η σειρα ειναι ατερμωωνη.  :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Η του παπα η του ζευγα, εκει που η μια το ειδους ενδειει η αλλη ειναι κουτσα στραβα ετοιμη να παρει την θεση της.
Ατερμωνη καλες μου γιατι σεις καλες μου Ελληνιδες πασχεται απο παγκοσμιοποιηση , πραγμα που εμεις αποδεχωμαστε ολοκληρωτηκα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Δηλαδη υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες και εσεις απολαυστε την απολυτη μοναξοια του ειναι και του ειμουν.......
Το τι θα γινω ανοικει αλλου.......Φιλακια Μιχος

No_Guts_No_Sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σκληρούς και ανελέητους μας θέλει η Σοφία...

...είναι και αυτή ένα γύναιο, γι' αυτό αγαπάει πάντα έναν πολεμιστή.

Αυτά έγραψε κάποτε ο Νίτσε. Προσπάθεια και υπομονή θέλει και από τις δυό πλευρές. Όμως την κύρια ευθύνη την έχουν οι άντρες. Πιο μικρός θυμάμαι κάτι τρελές νίλες που είχα φάει επειδή είχα εξιδανικεύσει τις γυναίκες σε τέτοιο βαθμό, που θεωρούσα ότι μόνο η καλή θέληση, η ευγένεια και η ειλικρίνεια αρκούν... αμ δε! Όλες, μα όλες σας θέλετε να νιώσετε την ισχύ του αρσενικού στο πετσί σας: άλλες στο κρεβάτι, άλλες στο μυαλό, άλλες στο επάγγελμα, άλλες με το ξύλο, άλλες τέλος σε όλα! Ταυτόχρονα βέβαια θέλετε αγάπη, ενδιαφέρον, χάδια, περιποίηση, δώρα... :rolleyes:

Συμπέρασμα: διαίσθηση πρέπει να έχει ο άντρας για να διακρίνει τι ζητάει η άλλη ανα πάσα στιγμή και πάνω απ' όλα να μπορεί να γίνεται χαμαιλέοντας, ώστε να της το προσφέρει, έστω και ΨΕΥΤΙΚΑ, και αυτό για τις γυναίκες αρκεί...  :think:

Έλα μου όμως που αν πάρεις μία καλή πίπα στον άντρα τον κάνεις ό,τι θέλεις... ίσως γι' αυτό και δημιουργήθηκε η πατριαρχική κοινωνία... για να εμποδίσει τις γυναίκες να χρησιμοποιούν τα διαχρονικά τους όπλα...

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.744
Πόντοι
6.255
Δεν χρειάζονται σχόλια

Συνημμένα

• DSC00280.jpg
    DSC00280.jpg
    35,8 KB · Εμφανίσεις: 28

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Aρα αφου ειμαστε γουρουνια με τι θηλυκα ταιριαζουμε????????  Με  γουρουνεs!!!!!!!!!!

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
ενα ειναι σιγουρο!οι γυναικες πλεον στην Ελλαδα δε φερονται μονο, σαν γουρουνες..τρωνε και σαν γουρουνες

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ενα ειναι σιγουρο!οι γυναικες πλεον στην Ελλαδα δε φερονται μονο, σαν γουρουνες..τρωνε και σαν γουρουνες

Και στο μυαλο......αλλα και στο φαι  οντωs πεφτουνε σαν τιs γουρουνεs!!!!!!!!!........Ειναι πολυ...στυλακια ολεs τουs....τρομαρα τουs ......Ωραιο φυλον!!!!!!!!!!

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
παντως δε το λεω ετσι στην πλακα για να τις μειωσω..καθε χρονο καλοκαιρι βλεπω τη διαφορα..εχει γινει τοσο τραγικο που οτι κορμι βλεπω στη παραλια τιποτα σλαβωνι θα ειναι..οι ελληνιδες δε πανε πλεον στην παραλια αλλα σε ταβερνες..

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
παντως δε το λεω ετσι στη πλακα για να τις μειωσω..καθε χρονο καλοκαιρι βλεπω τη διαφορα..εχει γινει τοσο τραγικο που οτι κορμι βλεπω στη παραλια τιποτα σλαβωνι θα ειναι..οι ελληνιδες δε πανε πλεον παραλια αλλα σε ταβερνες..

Αφου ουτωs η αλλοιωs θα τουs ανοιξει η ορεξη με το μπανιο.........γιατι να πανε πρωτα θαλασσα και μετα ταβερνα???
Γλυτωνουν την μια διαδρομη ετσι.......

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ελληνιδες...........μμμμμμμμμμμμμ.........................    Μακριααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Και να θελειs να τουs πειs μερικα πραγματα για να διορθωθουνε , μηπωs καθονται να ακουσουν?????
Σε γραφουν εκει που δεν πιανει μελανι.......Δεν αξιζει ουτε να προσπαθειs να τιs μεταπεισειs.....Μονο πηδημα κι εξω απ την πορτα

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Έλα μου όμως που αν πάρεις μία καλή πίπα στον άντρα τον κάνεις ό,τι θέλεις... ίσως γι' αυτό και δημιουργήθηκε η πατριαρχική κοινωνία... για να εμποδίσει τις γυναίκες να χρησιμοποιούν τα διαχρονικά τους όπλα...

Μεγαλε πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!μολις εγραψες ιστορια!Απιστευτο αποφθεγμα συνεθεσες και ποσταρες.Ευγε.Παρακαλω να γραφτει στα πρακτικα.

MystiriosLover

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
μιας και είμαι νέος στην παρέα σας ας πω και εγώ τι γνώμη μου... πλέον οι πλειοψηφία τον αντρών (για να μην μιλήσω για ποσοστά τα οποια σίγουρα αγγίζουν το 95%) κοιτάζουν τι γυναικα με βάση τα φυσικά τις προσόντα και το πως θα την ρήξουν στο κρεβάτι! Αντίστοιχα η πλειοψηφία τον γυναικών κοιτάει έναν άντρα είτε για τα λεφτά τα οποια έχει είτε ΜΟΝΟ για την εξωτερική του εμφάνιση αδιαφορώντας για χαρακτήρα κλπ... να μην μιλήσω για ηλικίες κάτω τον 18 που πλέον κυριαρχεί η λέξη "φάση" και η λέξη σχέση είναι κάτι το οποιο το κάνουν μονο οι "ξενέρωτες" και όσες και καλά "δεν είναι στην εποχή" για να το πω απλά και όσο ποιο όμορφα γίνεται, πλέον οι άντρες κοιτάνε πως να γαμήσουν (όχι όλοι αλλα η πλειοψηφία) και οι γυναίκες πως θα βρούν λεφτά η έναν άντρα "τούμπανο", "κούκλο" κλπ που θα αρέσει στις φιλενάδες τους και θα τον κάνουν θεό λόγο εμφάνισης και ΟΧΙ ψυχής... (επίσης όχι όλες οι γυναίκες αλλα η πλειοψηφία)... αυτή είναι η γνώμη μου μπορεί να κάνω και λάθος αλλα από τις εμπειρίες μου και ότι έχω ζήσει αυτά βλέπω αυτά λέω...

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
I am a male chauvinist pig.. but you are a female chauvinist cow...

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Οταν πεις σε μια γυναικα γεια σου θες να γνωριστουμε ??  Αυτη απαντα...........  Χαρηκα.Μηπως εχεις την φορολογικη σου δηλωση μαζι να δω τα εισοδηματα σου. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Η φορολογική δήλωση δεν χρειάζεται να είναι αληθινή!!!!!

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
μιας και είμαι νέος στην παρέα σας ας πω και εγώ τι γνώμη μου... πλέον οι πλειοψηφία τον αντρών (για να μην μιλήσω για ποσοστά τα οποια σίγουρα αγγίζουν το 95%) κοιτάζουν τι γυναικα με βάση τα φυσικά τις προσόντα και το πως θα την ρήξουν στο κρεβάτι! Αντίστοιχα η πλειοψηφία τον γυναικών κοιτάει έναν άντρα είτε για τα λεφτά τα οποια έχει είτε ΜΟΝΟ για την εξωτερική του εμφάνιση αδιαφορώντας για χαρακτήρα κλπ... να μην μιλήσω για ηλικίες κάτω τον 18 που πλέον κυριαρχεί η λέξη "φάση" και η λέξη σχέση είναι κάτι το οποιο το κάνουν μονο οι "ξενέρωτες" και όσες και καλά "δεν είναι στην εποχή" για να το πω απλά και όσο ποιο όμορφα γίνεται, πλέον οι άντρες κοιτάνε πως να γαμήσουν (όχι όλοι αλλα η πλειοψηφία) και οι γυναίκες πως θα βρούν λεφτά η έναν άντρα "τούμπανο", "κούκλο" κλπ που θα αρέσει στις φιλενάδες τους και θα τον κάνουν θεό λόγο εμφάνισης και ΟΧΙ ψυχής... (επίσης όχι όλες οι γυναίκες αλλα η πλειοψηφία)... αυτή είναι η γνώμη μου μπορεί να κάνω και λάθος αλλα από τις εμπειρίες μου και ότι έχω ζήσει αυτά βλέπω αυτά λέω...

Καλώς όρισες στο 2009...Να δεις τι σου 'χω για μετά!

MystiriosLover

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλώς όρισες στο 2009...Να δεις τι σου 'χω για μετά!

έτσι είναι φιλε μου.. η ακολουθείς την εποχή και γαμάς ότι κινείται η μένεις μονος και γαμιέσαι στη μαλακια! σοβαρές σχέσεις, γάμοι και έτσι είναι πλέον υποθέσεις για ηλικίες 30+ μην σου πω 40+ και πάλι το κέρατο δεν λείπει! άρα το συμπέρασμα είναι ένα... γαμάτε  μην σας γαμήσουν :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom