pligomenos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 73
- Πόντοι
- 16
γουρουνια μπατσοι
Σκληρούς και ανελέητους μας θέλει η Σοφία...
...είναι και αυτή ένα γύναιο, γι' αυτό αγαπάει πάντα έναν πολεμιστή.
ενα ειναι σιγουρο!οι γυναικες πλεον στην Ελλαδα δε φερονται μονο, σαν γουρουνες..τρωνε και σαν γουρουνες
παντως δε το λεω ετσι στη πλακα για να τις μειωσω..καθε χρονο καλοκαιρι βλεπω τη διαφορα..εχει γινει τοσο τραγικο που οτι κορμι βλεπω στη παραλια τιποτα σλαβωνι θα ειναι..οι ελληνιδες δε πανε πλεον παραλια αλλα σε ταβερνες..
Έλα μου όμως που αν πάρεις μία καλή πίπα στον άντρα τον κάνεις ό,τι θέλεις... ίσως γι' αυτό και δημιουργήθηκε η πατριαρχική κοινωνία... για να εμποδίσει τις γυναίκες να χρησιμοποιούν τα διαχρονικά τους όπλα...
And ... όχι but!!!I am a male chauvinist pig.. but you are a female chauvinist cow...
Η φορολογική δήλωση δεν χρειάζεται να είναι αληθινή!!!!!
μιας και είμαι νέος στην παρέα σας ας πω και εγώ τι γνώμη μου... πλέον οι πλειοψηφία τον αντρών (για να μην μιλήσω για ποσοστά τα οποια σίγουρα αγγίζουν το 95%) κοιτάζουν τι γυναικα με βάση τα φυσικά τις προσόντα και το πως θα την ρήξουν στο κρεβάτι! Αντίστοιχα η πλειοψηφία τον γυναικών κοιτάει έναν άντρα είτε για τα λεφτά τα οποια έχει είτε ΜΟΝΟ για την εξωτερική του εμφάνιση αδιαφορώντας για χαρακτήρα κλπ... να μην μιλήσω για ηλικίες κάτω τον 18 που πλέον κυριαρχεί η λέξη "φάση" και η λέξη σχέση είναι κάτι το οποιο το κάνουν μονο οι "ξενέρωτες" και όσες και καλά "δεν είναι στην εποχή" για να το πω απλά και όσο ποιο όμορφα γίνεται, πλέον οι άντρες κοιτάνε πως να γαμήσουν (όχι όλοι αλλα η πλειοψηφία) και οι γυναίκες πως θα βρούν λεφτά η έναν άντρα "τούμπανο", "κούκλο" κλπ που θα αρέσει στις φιλενάδες τους και θα τον κάνουν θεό λόγο εμφάνισης και ΟΧΙ ψυχής... (επίσης όχι όλες οι γυναίκες αλλα η πλειοψηφία)... αυτή είναι η γνώμη μου μπορεί να κάνω και λάθος αλλα από τις εμπειρίες μου και ότι έχω ζήσει αυτά βλέπω αυτά λέω...
Καλώς όρισες στο 2009...Να δεις τι σου 'χω για μετά!