φανικες ρεμαλι........ που ησουνα;;;;;;;;
Είχα πολυ δουλειά!!! Σορυ φίλε γείτονα και κουμπάρε που δεν μπόρεσα να είμαι μαζί σου νωρίτερα!!!
φανικες ρεμαλι........ που ησουνα;;;;;;;;
Γουρουνια μπάτσοι
Γουρουνια μπάτσοι
πουτανες ελλεεινηδες
Στη γειτονια μου δε χρειαζομαστε να μας τα φερει η UPS τα παπουτσακια. Παμε και τα παιρνουμε απο τα κοντινα μαγαζια ή σε ταξιδακια. Θα βγαλεις πικρα και κακια και γι αυτο; Οσο για τα παιδια τα κανουμε μονες μας οποτε γουσταρουμε και όχι οποτε μας υπαγορευει ο στενομυαλος κυκλος μας ή ο πανικος μηπως γερασουμε και μεινουμε στο ραφι.[size=12pt] Εχουμε λεφτα για μποτοξ και personal trainer για να εμαστε παντα νεες[/size] καλη μου. Τραβας κανα ζορι;
καλα βρε φλεσακι οταν καναμε ομηρικες μαχες με το γκομενακι του κολωνακιου κ τις λουι βιτον της εσυ που ησουν????Ρε σεις, το φρόκαλο που νομίζει ότι με μπότοξ και μαλακίες θα μείνει πάντα νέο ποιό είναι;
Καινούργιο φρούτο;
καλα βρε φλεσακι οταν καναμε ομηρικες μαχες με το γκομενακι του κολωνακιου κ τις λουι βιτον της εσυ που ησουν????
Έλα ντε!!!
Έχασα τέτοιο κελεπούρι;
Έλα ντε!!!
Έχασα τέτοιο κελεπούρι;
ακομα τα σκισμενα σουτιεν και στρινγκακια τους υπαρχουν στο εδαφος απο την γατομαχια
μαλλον σωβρακοφανελες
em...
εδω πεσαμε στις λασπες... ξεμαλλιαστηκαμε
κ εσυυυυυ...
φερτε μου πισω την αυρα.. βαρεθηκα με τον ανατολ... θελω την αυρα! ειναι πιο ιντελλεκτουελ...
Kαλε..πως τα μιλας τα σπανιολικα...χαχαχαχαχχαχα
http://[URL unfurl="true"]www.bagofnothing.com/wordpress/wp-content/uploads/2007/01/1759527.jpeg[/img[/URL]]
[/quote]
το δικο μου ειναι λιιιιιιιιγο μεγαλυτερο :P :P
Γουρουνια αντρες...
οπως λεμε...
καριολες Γυναικες;
Ε;;;;;
το θρεντ παντως δεν το ανοιξε κανενας/.Δημιουργηθηκε επειδη εγραψε ενας οτι γεννουσε η γυναικα του κ αυτος πηγε σε στριπ
Χαιρω πολυ -Χαιροπουλος..
Ξερω πως μας ετυχε το παρον θρεντ,ημουν εδω ..τοτε
Ελπιζω μονο να ειναι ευκρινεστατος ο παραλληλισμος μου
"Γουρουνι εγω-Καριολα εσυ" ενα πραμα...
Απλα..