Νέα

Γουρούνια άντρες !!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 561
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τί πιστεύετε για τους άντρες ????

• οτι ειναι γουρουνια

Ψήφοι: 1 6,7%
  • οτι δεν ειναι γουρουνια

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οτι ειναι γουρουνια, γιατι εχουν να κανουν με γουρουνες

Ψήφοι: 5 33,3%
  • καμια σχεση. ολα αυτα ειναι σπεκουλα (που λεει κι ο γιακουματος)

Ψήφοι: 2 13,3%
  • δξ/δα

• μερικοι ειναι γουρουνια/μαλακες/ηλιθιοι αλλα οχι οι περισσοτεροι

Ψήφοι: 5 33,3%
  • μερικοι ειναι γουρουνια/μαλακες/ηλιθιοι αλλα οι περισσοτεροι

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    15

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Με άλλα λόγια στη σημερινή κοινωνία υπάρχουν θύτες ή θύματα...Διάλεξε, που θες να ανήκεις; Λυπηρό...αλλά έτσι είναι γιατί έτσι πάει...

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Εχω μια αποψη για τις σημερινες γυναικιες. Παιρνουν μια τσαντα στον ομο βαζουν ενα καβλι στον κωλο και ολη μερα κανουν βολτες στα μαγαζια.Δουλευουμε τα κοροιδα εμεις οι αντρες και αυτες γυρνανε σπιτι κομματια στην κουραση.Δεν ξερω αν ντρεπονται ετσι που καταντησαν οι πατσαβουρες :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Pireotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Για φανταστητε μια κοινωνια ανδρων.
Γλεντι ατελειωτο σε τεραστιους στρατωνες χωρις εθνικα συνορα πολεμους και αναγκη αποκτησης επιμυκηντηρων οπως αμαξια γιωτ επαυλεις. Μπαλλα, ταβλι και χαβαλες χωρις σκοτουρες λεξεις θα εκλειπαν απο το λεξιλογιο οπως δουλεια, μαξεψε, το δικο μου. Ποσοι απο εμας δεν αναπολουν την κοινωνια στον στρατο που εαν δεν υπηρχαν οι αξιωματικοι να μας επιβαλλουν την υπερασπιση των αποκτηματων των γυναικων και αυτων κατα συνεχεια.

Απο που ξεκινα το προβλημα??
Γιατι η πρωτη λεξη που εκστομιζουν οι γυναικες ειναι το ΘΕΛΩ!!!
Και εμεις τα κοροιδα πρεπει να τους το αποκτησουμε και ειμαστε και γουρουνια απο πανω  :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Πεφτουνε ομως στον λακο που φτιαξαν μονες τους γιατι μισιουνται θανασιμα αναμεταξυ τους και δεν θελουν να καταλαβουν οτι γουρουνια γινομαστε μονο με την γουρουνισια συμπεριφορα καποιοας αλλης που θελει να αποκτησει περισσοτερα προνομια.
Για σκεψου,λες να εχω δικιο  :tits2:

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.477
Πόντοι
3.786
Ανακάλυψα τυχαία αυτό το thread και διαπίστωσα ότι παλιότερα υπήρχαν και γυναίκες μέλη που έλεγαν την άποψη τους για διάφορα θέματα.Τα τελευταία χρόνια μια @Mantw είδα να γράφει μόνο,άντε και μια ακόμα μιλφ που επίσης χάθηκε.Γιατί εξελίσσεται έτσι το φόρουμ και δεν εγγράφονται πλέον γυναίκες;Δε μιλάω για επαγγελματίες που γράφουν μόνο σε πορνοθρεντ

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.318
Πόντοι
11.146
Ανακάλυψα τυχαία αυτό το thread και διαπίστωσα ότι παλιότερα υπήρχαν και γυναίκες μέλη που έλεγαν την άποψη τους για διάφορα θέματα.Τα τελευταία χρόνια μια @Mantw είδα να γράφει μόνο,άντε και μια ακόμα μιλφ που επίσης χάθηκε.Γιατί εξελίσσεται έτσι το φόρουμ και δεν εγγράφονται πλέον γυναίκες;Δε μιλάω για επαγγελματίες που γράφουν μόνο σε πορνοθρεντ
...μαγκα μου, εγγραφονται και διαβαζουν σχεδον τα παντα, να εισαι σιγουρος! :wink:
Απλα δν ποσταρουν ειτε γιατι τις παιρνουν απ'τα μουτρα αρκετοι εδω μεσα, ειτε γιατι αν γραψουν κατι θα γεμισει σε χρονο dt το inbox τους με dick pic :2funny::2funny::2funny:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

Τρωνε μπουλινγκ με το καλημερα αν τολμησουν να γραψουν καπου τυπε

Ειναι σα να φωναζεις "ζητω ο ΠΑΟΚ" σε εξεδρα στο Καραισκακη η "ζητω ο Ολυμπιακος" σε εξεδρα στην Τουμπα

Ιδιο αποτελεσμα εχει οταν γραφει γκομενα στο μπου, ειδικα σε κατι θρεντ οπως το "τι τρεχει με τις ελλεηνιδες, κλπ"

Κι εγω θυμαμαι παλια κατι Velvy, Erinal, κλπ αλλα εχουν εξαφανιστει ολες πλεον

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Με την ευκαιρια, αν θελετε, ας ανοιξουμε ενα νημα "Γυναικες του μπου" για να αναπολησουμε παλιες γκομενες που εμπαιναν και τα λεγαμε

Η Εριναλ ηταν καλο τυπακι, τα λεγαμε και στο τηλεφωνο, αλλα δυστυχως δεν ετυχε να βρεθουμε απο κοντα

Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
749
Πόντοι
81
Για φανταστητε μια κοινωνια ανδρων.
Γλεντι ατελειωτο σε τεραστιους στρατωνες χωρις εθνικα συνορα πολεμους και αναγκη αποκτησης επιμυκηντηρων οπως αμαξια γιωτ επαυλεις. Μπαλλα, ταβλι και χαβαλες χωρις σκοτουρες λεξεις θα εκλειπαν απο το λεξιλογιο οπως δουλεια, μαξεψε, το δικο μου. Ποσοι απο εμας δεν αναπολουν την κοινωνια στον στρατο που εαν δεν υπηρχαν οι αξιωματικοι να μας επιβαλλουν την υπερασπιση των αποκτηματων των γυναικων και αυτων κατα συνεχεια.

Απο που ξεκινα το προβλημα??
Γιατι η πρωτη λεξη που εκστομιζουν οι γυναικες ειναι το ΘΕΛΩ!!!
Και εμεις τα κοροιδα πρεπει να τους το αποκτησουμε και ειμαστε και γουρουνια απο πανω :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Πεφτουνε ομως στον λακο που φτιαξαν μονες τους γιατι μισιουνται θανασιμα αναμεταξυ τους και δεν θελουν να καταλαβουν οτι γουρουνια γινομαστε μονο με την γουρουνισια συμπεριφορα καποιοας αλλης που θελει να αποκτησει περισσοτερα προνομια.
Για σκεψου,λες να εχω δικιο :tits2:
Έχεις, απόλυτο. Υπέροχα μονο αντροκοινωνία χωρίς τα προβλήματα που μας δημιουργούν οι γυναίκες. Τελικά προς χάριν της συντροφικότητας και του σεξ τον πρώτο χρόνο, αξίζει να υποστούμε όλες τις μαλακιες τους σε ενα γάμο ή σχέση; Για αυτό μεγαλώνει το κίνημα mgtow και το red and black pill.... κοινότητες αντρών που οργανώνουν τη ζωή τους χωρίς γυναίκες. Ολα αυτά γιατι οι γυναίκες θέλουν, απαιτούν, πήραν εξουσία και δε σκύβουν το κεφάλι. Δεν είναι υποταγμένες. Δε μας χρειάζονται. Δεν έχουν κίνητρο πιακαι η αριστερή φεμινιστική δικαιοματιστική μαλάκινση εγκεφάλου τις έχει τρελάνει. Μόνο σε χώρες λευκών ανθρώπων βέβαια υπάρχουν αυτά τα ιδεολογικά πλαίσια.....

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.477
Πόντοι
3.786
...μαγκα μου, εγγραφονται και διαβαζουν σχεδον τα παντα, να εισαι σιγουρος! :wink:
Απλα δν ποσταρουν ειτε γιατι τις παιρνουν απ'τα μουτρα αρκετοι εδω μεσα, ειτε γιατι αν γραψουν κατι θα γεμισει σε χρονο dt το inbox τους με dick pic :2funny::2funny::2funny:
Με την ευκαιρια, αν θελετε, ας ανοιξουμε ενα νημα "Γυναικες του μπου" για να αναπολησουμε παλιες γκομενες που εμπαιναν και τα λεγαμε

Η Εριναλ ηταν καλο τυπακι, τα λεγαμε και στο τηλεφωνο, αλλα δυστυχως δεν ετυχε να βρεθουμε απο κοντα
Άρα μερικοί ή μάλλον αρκετοί κάφροι τις έχουν αποτρέψει από το να γράφουν.Κρίμα,γιατί θα είχε ενδιαφέρον η άποψη τους και θα είχαμε και ωραία καυλάντα,με την καλή έννοια και όχι dick pics των αγάμητων

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Άρα μερικοί ή μάλλον αρκετοί κάφροι τις έχουν αποτρέψει από το να γράφουν.Κρίμα,γιατί θα είχε ενδιαφέρον η άποψη τους και θα είχαμε και ωραία καυλάντα,με την καλή έννοια και όχι dick pics των αγάμητων
Προφανως. Εχω μεινει πολλες φορες εκπληκτος απο το μισος που δεχονται μολις απο τα πρωτα τους σχολια. Σε βαθμο προκαταληψης

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.477
Πόντοι
3.786
Προφανως. Εχω μεινει πολλες φορες εκπληκτος απο το μισος που δεχονται μολις απο τα πρωτα τους σχολια. Σε βαθμο προκαταληψης
Για αυτό μερικοί τύποι μένουν για πάντα αγάμητοι και πάνε μόνο με επαγγελματίες.Αν είχαν τη διάθεση να γίνουν πιο ανοιχτόμυαλοι,θα ωφελούνταν και οι ίδιοι & θα πηδούσαν πιο ποιοτικά και θα έκαναν & σωστές σχέσεις,χωρίς να γίνονται σκέτοι χορηγοί.Καταλαβαίνω ότι μερικοί έχουν πληγωθεί από κάποιες καριολες,αλλά πρέπει να κοιτάμε μπροστά

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.799
Πόντοι
3.506
Γιατί έχει σκληρούς χύστες που τις τραμπουκίζουν και τις επιβραβεύουν με εξευτελισμό και απαξίωση, τύπε. Μέχρι τη χοντροΠενταγιώτισσα πήδηξαν δυο-τρεις και εξαφανίστηκε τρέχοντας.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.231
Πόντοι
3.846
Μια από τις πιο σωστές γυναίκες που έχω γνωρίσει στη ζωή μου, τη γνώρισα μέσω του bou.
Πέρα απο σεξεργάτριες που θέλουν να αυξήσουν την πελατεία τους (δεν το βρίσκω λάθος) θα ήθελα γυναίκες να μπαίνουν εδώ και να συζητάνε, σίγουρα θα κοντραριστούν με τους περισσότερους που είναι φαλλοκράτες αλλά εκεί φαίνεται ποιες δε μασάνε.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.446
Πόντοι
456
Μια από τις πιο σωστές γυναίκες που έχω γνωρίσει στη ζωή μου, τη γνώρισα μέσω του bou.
Πέρα απο σεξεργάτριες που θέλουν να αυξήσουν την πελατεία τους (δεν το βρίσκω λάθος) θα ήθελα γυναίκες να μπαίνουν εδώ και να συζητάνε, σίγουρα θα κοντραριστούν με τους περισσότερους που είναι φαλλοκράτες αλλά εκεί φαίνεται ποιες δε μασάνε.
Προσυπογράφω.
Επίσης νομίζω ότι υπάρχει και η αγνόηση μελών, αν υπάρχουν ενοχλητικοί.

kiss-my-feet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2023
Like
1.559
Πόντοι
206
μα σε φόρουμ που η κύρια θεματολογία του είναι το σεξ επί πληρωμη, με ορολογιες πεζοδρομίου, τι να γράψει γυναίκα και τι δίκιο να βρει, την στιγμή που ειναι στην ουσία ερωτικό αντικειμενο επί πληρωμή;

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.446
Πόντοι
456
μα σε φόρουμ που η κύρια θεματολογία του είναι το σεξ επί πληρωμη, με ορολογιες πεζοδρομίου, τι να γράψει γυναίκα και τι δίκιο να βρει, την στιγμή που ειναι στην ουσία ερωτικό αντικειμενο επί πληρωμή;
Οι ίδιοι άνθρωποι που μιλάνε με ορολογίες πεζοδρομίου, έχουν μάνες, γυναίκες, κόρες, αδερφές.
Δεν υπάρχει δικαιολογία όταν επιτίθενται κάποιοι με μένος, σε γυναίκες μέλη.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.462
Πόντοι
25.467
Βεβαίως και οι άντρες είναι γουρούνια.

Γι αυτό άλλωστε τον λόγο επέλεξα να πηδάω αυστηρά και μόνο γυναίκες.

kiss-my-feet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2023
Like
1.559
Πόντοι
206
isa ισα γιαυτο μου αρεσει να δερνω και να ξεφτιλιζω "αντρες" . γιατι πολλοί είμαστε για ξύλο μονο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom