You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γουρούνια άντρες !!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 561
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Πρόσεξε γιατί όλο και κανα ΣΔΟΕ θα σερφάρει εδώ μέσα!Η φορολογική δήλωση δεν χρειάζεται να είναι αληθινή!!!!!
epivitoras300
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Εχω μια αποψη για τις σημερινες γυναικιες. Παιρνουν μια τσαντα στον ομο βαζουν ενα καβλι στον κωλο και ολη μερα κανουν βολτες στα μαγαζια.Δουλευουμε τα κοροιδα εμεις οι αντρες και αυτες γυρνανε σπιτι κομματια στην κουραση.Δεν ξερω αν ντρεπονται ετσι που καταντησαν οι πατσαβουρες
Για φανταστητε μια κοινωνια ανδρων.
Γλεντι ατελειωτο σε τεραστιους στρατωνες χωρις εθνικα συνορα πολεμους και αναγκη αποκτησης επιμυκηντηρων οπως αμαξια γιωτ επαυλεις. Μπαλλα, ταβλι και χαβαλες χωρις σκοτουρες λεξεις θα εκλειπαν απο το λεξιλογιο οπως δουλεια, μαξεψε, το δικο μου. Ποσοι απο εμας δεν αναπολουν την κοινωνια στον στρατο που εαν δεν υπηρχαν οι αξιωματικοι να μας επιβαλλουν την υπερασπιση των αποκτηματων των γυναικων και αυτων κατα συνεχεια.
Απο που ξεκινα το προβλημα??
Γιατι η πρωτη λεξη που εκστομιζουν οι γυναικες ειναι το ΘΕΛΩ!!!
Και εμεις τα κοροιδα πρεπει να τους το αποκτησουμε και ειμαστε και γουρουνια απο πανω
Πεφτουνε ομως στον λακο που φτιαξαν μονες τους γιατι μισιουνται θανασιμα αναμεταξυ τους και δεν θελουν να καταλαβουν οτι γουρουνια γινομαστε μονο με την γουρουνισια συμπεριφορα καποιοας αλλης που θελει να αποκτησει περισσοτερα προνομια.
Για σκεψου,λες να εχω δικιο
Γλεντι ατελειωτο σε τεραστιους στρατωνες χωρις εθνικα συνορα πολεμους και αναγκη αποκτησης επιμυκηντηρων οπως αμαξια γιωτ επαυλεις. Μπαλλα, ταβλι και χαβαλες χωρις σκοτουρες λεξεις θα εκλειπαν απο το λεξιλογιο οπως δουλεια, μαξεψε, το δικο μου. Ποσοι απο εμας δεν αναπολουν την κοινωνια στον στρατο που εαν δεν υπηρχαν οι αξιωματικοι να μας επιβαλλουν την υπερασπιση των αποκτηματων των γυναικων και αυτων κατα συνεχεια.
Και εμεις τα κοροιδα πρεπει να τους το αποκτησουμε και ειμαστε και γουρουνια απο πανω
Πεφτουνε ομως στον λακο που φτιαξαν μονες τους γιατι μισιουνται θανασιμα αναμεταξυ τους και δεν θελουν να καταλαβουν οτι γουρουνια γινομαστε μονο με την γουρουνισια συμπεριφορα καποιοας αλλης που θελει να αποκτησει περισσοτερα προνομια.
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.477
- Πόντοι
- 3.786
Ανακάλυψα τυχαία αυτό το thread και διαπίστωσα ότι παλιότερα υπήρχαν και γυναίκες μέλη που έλεγαν την άποψη τους για διάφορα θέματα.Τα τελευταία χρόνια μια @Mantw είδα να γράφει μόνο,άντε και μια ακόμα μιλφ που επίσης χάθηκε.Γιατί εξελίσσεται έτσι το φόρουμ και δεν εγγράφονται πλέον γυναίκες;Δε μιλάω για επαγγελματίες που γράφουν μόνο σε πορνοθρεντ
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.318
- Πόντοι
- 11.146
...μαγκα μου, εγγραφονται και διαβαζουν σχεδον τα παντα, να εισαι σιγουρος!Ανακάλυψα τυχαία αυτό το thread και διαπίστωσα ότι παλιότερα υπήρχαν και γυναίκες μέλη που έλεγαν την άποψη τους για διάφορα θέματα.Τα τελευταία χρόνια μια @Mantw είδα να γράφει μόνο,άντε και μια ακόμα μιλφ που επίσης χάθηκε.Γιατί εξελίσσεται έτσι το φόρουμ και δεν εγγράφονται πλέον γυναίκες;Δε μιλάω για επαγγελματίες που γράφουν μόνο σε πορνοθρεντ
Απλα δν ποσταρουν ειτε γιατι τις παιρνουν απ'τα μουτρα αρκετοι εδω μεσα, ειτε γιατι αν γραψουν κατι θα γεμισει σε χρονο dt το inbox τους με dick pic
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
Ανακάλυψα τυχαία αυτό το thread και διαπίστωσα ότι παλιότερα υπήρχαν και γυναίκες μέλη που έλεγαν την άποψη τους για διάφορα θέματα.Τα τελευταία χρόνια μια @Mantw είδα να γράφει μόνο,άντε και μια ακόμα μιλφ που επίσης χάθηκε.Γιατί εξελίσσεται έτσι το φόρουμ και δεν εγγράφονται πλέον γυναίκες;Δε μιλάω για επαγγελματίες που γράφουν μόνο σε πορνοθρεντ
Τρωνε μπουλινγκ με το καλημερα αν τολμησουν να γραψουν καπου τυπε
Ειναι σα να φωναζεις "ζητω ο ΠΑΟΚ" σε εξεδρα στο Καραισκακη η "ζητω ο Ολυμπιακος" σε εξεδρα στην Τουμπα
Ιδιο αποτελεσμα εχει οταν γραφει γκομενα στο μπου, ειδικα σε κατι θρεντ οπως το "τι τρεχει με τις ελλεηνιδες, κλπ"
Κι εγω θυμαμαι παλια κατι Velvy, Erinal, κλπ αλλα εχουν εξαφανιστει ολες πλεον
Τελευταία τροποποίηση:
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
Με την ευκαιρια, αν θελετε, ας ανοιξουμε ενα νημα "Γυναικες του μπου" για να αναπολησουμε παλιες γκομενες που εμπαιναν και τα λεγαμε
Η Εριναλ ηταν καλο τυπακι, τα λεγαμε και στο τηλεφωνο, αλλα δυστυχως δεν ετυχε να βρεθουμε απο κοντα
Η Εριναλ ηταν καλο τυπακι, τα λεγαμε και στο τηλεφωνο, αλλα δυστυχως δεν ετυχε να βρεθουμε απο κοντα
ΚΑΥΛΑΝΤΈΙΡΟ
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2021
- Like
- 749
- Πόντοι
- 81
Έχεις, απόλυτο. Υπέροχα μονο αντροκοινωνία χωρίς τα προβλήματα που μας δημιουργούν οι γυναίκες. Τελικά προς χάριν της συντροφικότητας και του σεξ τον πρώτο χρόνο, αξίζει να υποστούμε όλες τις μαλακιες τους σε ενα γάμο ή σχέση; Για αυτό μεγαλώνει το κίνημα mgtow και το red and black pill.... κοινότητες αντρών που οργανώνουν τη ζωή τους χωρίς γυναίκες. Ολα αυτά γιατι οι γυναίκες θέλουν, απαιτούν, πήραν εξουσία και δε σκύβουν το κεφάλι. Δεν είναι υποταγμένες. Δε μας χρειάζονται. Δεν έχουν κίνητρο πιακαι η αριστερή φεμινιστική δικαιοματιστική μαλάκινση εγκεφάλου τις έχει τρελάνει. Μόνο σε χώρες λευκών ανθρώπων βέβαια υπάρχουν αυτά τα ιδεολογικά πλαίσια.....Για φανταστητε μια κοινωνια ανδρων.
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.477
- Πόντοι
- 3.786
...μαγκα μου, εγγραφονται και διαβαζουν σχεδον τα παντα, να εισαι σιγουρος!
Απλα δν ποσταρουν ειτε γιατι τις παιρνουν απ'τα μουτρα αρκετοι εδω μεσα, ειτε γιατι αν γραψουν κατι θα γεμισει σε χρονο dt το inbox τους με dick pic
Άρα μερικοί ή μάλλον αρκετοί κάφροι τις έχουν αποτρέψει από το να γράφουν.Κρίμα,γιατί θα είχε ενδιαφέρον η άποψη τους και θα είχαμε και ωραία καυλάντα,με την καλή έννοια και όχι dick pics των αγάμητωνΜε την ευκαιρια, αν θελετε, ας ανοιξουμε ενα νημα "Γυναικες του μπου" για να αναπολησουμε παλιες γκομενες που εμπαιναν και τα λεγαμε
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
Προφανως. Εχω μεινει πολλες φορες εκπληκτος απο το μισος που δεχονται μολις απο τα πρωτα τους σχολια. Σε βαθμο προκαταληψηςΆρα μερικοί ή μάλλον αρκετοί κάφροι τις έχουν αποτρέψει από το να γράφουν.Κρίμα,γιατί θα είχε ενδιαφέρον η άποψη τους και θα είχαμε και ωραία καυλάντα,με την καλή έννοια και όχι dick pics των αγάμητων
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.477
- Πόντοι
- 3.786
Για αυτό μερικοί τύποι μένουν για πάντα αγάμητοι και πάνε μόνο με επαγγελματίες.Αν είχαν τη διάθεση να γίνουν πιο ανοιχτόμυαλοι,θα ωφελούνταν και οι ίδιοι & θα πηδούσαν πιο ποιοτικά και θα έκαναν & σωστές σχέσεις,χωρίς να γίνονται σκέτοι χορηγοί.Καταλαβαίνω ότι μερικοί έχουν πληγωθεί από κάποιες καριολες,αλλά πρέπει να κοιτάμε μπροστάΠροφανως. Εχω μεινει πολλες φορες εκπληκτος απο το μισος που δεχονται μολις απο τα πρωτα τους σχολια. Σε βαθμο προκαταληψης
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.799
- Πόντοι
- 3.506
Γιατί έχει σκληρούς χύστες που τις τραμπουκίζουν και τις επιβραβεύουν με εξευτελισμό και απαξίωση, τύπε. Μέχρι τη χοντροΠενταγιώτισσα πήδηξαν δυο-τρεις και εξαφανίστηκε τρέχοντας.Ανακάλυψα τυχαία αυτό το thread και διαπίστωσα ότι παλιότερα υπήρχαν και γυναίκες μέλη που έλεγαν την άποψη τους για διάφορα θέματα.Τα τελευταία χρόνια μια @Mantw είδα να γράφει μόνο,άντε και μια ακόμα μιλφ που επίσης χάθηκε.Γιατί εξελίσσεται έτσι το φόρουμ και δεν εγγράφονται πλέον γυναίκες;Δε μιλάω για επαγγελματίες που γράφουν μόνο σε πορνοθρεντ
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.952
- Πόντοι
- 3.506
Γιατί κάποιο μέλος τους γράφει «γεια σου Κόκλα ,είμαι ο Αλέξανδρος»
Για αυτό εξαφανίζονται
Για αυτό εξαφανίζονται
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.231
- Πόντοι
- 3.846
Μια από τις πιο σωστές γυναίκες που έχω γνωρίσει στη ζωή μου, τη γνώρισα μέσω του bou.
Πέρα απο σεξεργάτριες που θέλουν να αυξήσουν την πελατεία τους (δεν το βρίσκω λάθος) θα ήθελα γυναίκες να μπαίνουν εδώ και να συζητάνε, σίγουρα θα κοντραριστούν με τους περισσότερους που είναι φαλλοκράτες αλλά εκεί φαίνεται ποιες δε μασάνε.
Πέρα απο σεξεργάτριες που θέλουν να αυξήσουν την πελατεία τους (δεν το βρίσκω λάθος) θα ήθελα γυναίκες να μπαίνουν εδώ και να συζητάνε, σίγουρα θα κοντραριστούν με τους περισσότερους που είναι φαλλοκράτες αλλά εκεί φαίνεται ποιες δε μασάνε.
Προσυπογράφω.Μια από τις πιο σωστές γυναίκες που έχω γνωρίσει στη ζωή μου, τη γνώρισα μέσω του bou.
Επίσης νομίζω ότι υπάρχει και η αγνόηση μελών, αν υπάρχουν ενοχλητικοί.
kiss-my-feet
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2023
- Like
- 1.559
- Πόντοι
- 206
μα σε φόρουμ που η κύρια θεματολογία του είναι το σεξ επί πληρωμη, με ορολογιες πεζοδρομίου, τι να γράψει γυναίκα και τι δίκιο να βρει, την στιγμή που ειναι στην ουσία ερωτικό αντικειμενο επί πληρωμή;
Οι ίδιοι άνθρωποι που μιλάνε με ορολογίες πεζοδρομίου, έχουν μάνες, γυναίκες, κόρες, αδερφές.μα σε φόρουμ που η κύρια θεματολογία του είναι το σεξ επί πληρωμη, με ορολογιες πεζοδρομίου, τι να γράψει γυναίκα και τι δίκιο να βρει, την στιγμή που ειναι στην ουσία ερωτικό αντικειμενο επί πληρωμή;
Δεν υπάρχει δικαιολογία όταν επιτίθενται κάποιοι με μένος, σε γυναίκες μέλη.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.462
- Πόντοι
- 25.467
Βεβαίως και οι άντρες είναι γουρούνια.
Γι αυτό άλλωστε τον λόγο επέλεξα να πηδάω αυστηρά και μόνο γυναίκες.
Γι αυτό άλλωστε τον λόγο επέλεξα να πηδάω αυστηρά και μόνο γυναίκες.
kiss-my-feet
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2023
- Like
- 1.559
- Πόντοι
- 206
isa ισα γιαυτο μου αρεσει να δερνω και να ξεφτιλιζω "αντρες" . γιατι πολλοί είμαστε για ξύλο μονο.