Νέα

Γουρούνια άντρες !!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 561
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τί πιστεύετε για τους άντρες ????

• οτι ειναι γουρουνια

Ψήφοι: 1 6,7%
  • οτι δεν ειναι γουρουνια

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οτι ειναι γουρουνια, γιατι εχουν να κανουν με γουρουνες

Ψήφοι: 5 33,3%
  • καμια σχεση. ολα αυτα ειναι σπεκουλα (που λεει κι ο γιακουματος)

Ψήφοι: 2 13,3%
  • δξ/δα

• μερικοι ειναι γουρουνια/μαλακες/ηλιθιοι αλλα οχι οι περισσοτεροι

Ψήφοι: 5 33,3%
  • μερικοι ειναι γουρουνια/μαλακες/ηλιθιοι αλλα οι περισσοτεροι

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    15

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Σηκω φυγε απο εδω ρε κουλε και τραβα να ξεσηκωσεις το θρεντ μας... :knuppel: :hammer: :bottom:

Μπουα χαχαχααχαχ...
  Αλτεκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Ειμαι ακαβαλος κοντα 16 μερες τωρα....
  Τρεχωωωωωωωωωωω

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
το θρεντ παντως δεν το ανοιξε κανενας/.Δημιουργηθηκε επειδη εγραψε ενας οτι γεννουσε η γυναικα του κ αυτος πηγε σε στριπ :2funny:

είναι κάτι μαγικό ...

θρεντ που δεν τα ανοίγει κανείς ...

δημιουργούνται μόνα τους ...

κάτι σε παρθενογέννεση ένα πράγμα ...

και η ιστορία δεν ήταν ακριβώς έτσι αλλά πιστεύω ότι έχει τελειώσει η συγκεκριμένη συζήτηση ...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
[και η ιστορία δεν ήταν ακριβώς έτσι αλλά πιστεύω ότι έχει τελειώσει η συγκεκριμένη συζήτηση ...
[/quote]
δεν ειναι δικαιοοοοοο!!!!!!εγω τωρα ανακαλυψα το θεμα...κ τελειωσε η κουβεντα??? :'( :'( :'( :'( :'( :'( :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :'( :'( :'(

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
[και η ιστορία δεν ήταν ακριβώς έτσι αλλά πιστεύω ότι έχει τελειώσει η συγκεκριμένη συζήτηση ...

δεν ειναι δικαιοοοοοο!!!!!!εγω τωρα ανακαλυψα το θεμα...κ τελειωσε η κουβεντα??? :'( :'( :'( :'( :'( :'( :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :'( :'( :'(

...γιατι θες να την συνεχισουμε;

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
  ...γιατι θες να την συνεχισουμε;
να σου εκθεσω το προβλημα μου...ειμαι ακρως κοινωνικη κ ομιλητικη κ στο συγκεκριμενο σαιτ καταπιεζομαι!!γιατι: 1.στα μισα κ βαλε θεματα δε μπορω να συμμετασχω καθοτι ειναι για κοπελες που εκδιδονται/πορνεια/σεξουαλικα αντρικα φετιχ!!  2.τα περισσοτερα που μπορω να συμμετεχω εχουν ξεπερασει τις 141751786198710σελιδες κ ειναι αδυνατο να τις διαβασω κ να ειμαι μεσα στην κουβεντα... 3.και ως νεα εδω καποια ''καλα''τα ανακαλυπτω αργα κ το θεμα εχει κλεισει...  ε δεν ειναι αδικια?????????????????????????? :2funny: :2funny: :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
να σου εκθεσω το προβλημα μου...ειμαι ακρως κοινωνικη κ ομιλητικη κ στο συγκεκριμενο σαιτ καταπιεζομαι!!γιατι: 1.στα μισα κ βαλε θεματα δε μπορω να συμμετασχω καθοτι ειναι για κοπελες που εκδιδονται/πορνεια/σεξουαλικα αντρικα φετιχ!!  2.τα περισσοτερα που μπορω να συμμετεχω εχουν ξεπερασει τις 141751786198710σελιδες κ ειναι αδυνατο να τις διαβασω κ να ειμαι μεσα στην κουβεντα... 3.και ως νεα εδω καποια ''καλα''τα ανακαλυπτω αργα κ το θεμα εχει κλεισει...  ε δεν ειναι αδικια?????????????????????????? :2funny: :2funny: :2funny:
στο 1. ξεκινα τις βιζιτες για να δικαιουσια δια να ομιλεις..  :tooth:

στο 2. πες σε κανενα αλλο τεμαχιο του σαιτ να σου στειλει τις σημειωσεις του..  :boobies:

στο 3. ειναι οντως αδικια να μενεις με το πουλι στο χερι. μπορεις ομως το χερι σου να το στρέψεις όπου σε βολευει..  :)

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
μην εξοργίζεσαι loukritia! μου!!!! θα βρούμε μια λύση... ;) ;) ;) ;)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
στο 1. ξεκινα τις βιζιτες για να δικαιουσια δια να ομιλεις..  :tooth:

στο 2. πες σε κανενα αλλο τεμαχιο του σαιτ να σου στειλει τις σημειωσεις του..  :boobies:

στο 3. ειναι οντως αδικια να μενεις με το πουλι στο χερι. μπορεις ομως το χερι σου να το στρέψεις όπου σε βολευει..  :)
πατερ με το συμπαθειο αλλα ειστε καφρος!!!!!!!!!με διωχνεις ρε??????????τςτςτςτςτς!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kokovikos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Συγνώμη για να καταλάβω... γέννησε η γυναίκα σου κι εσύ είχες στο μυαλό σου τα strip???  :think:
και να παρατηρείς το ρολόϊ του παιδιάτρου ???

... μένω άφωνη... από την ασύμμετρη μαγκιά.... (για να μην το πώ κάπως αλλιώς...)

τελικά,μου αποδεικνύετε καθημερινά με όλους τους πιθανους τρόπους επικοινωνίας(εσείς γυναίκες) πόσο ελαφρά σκέφτεστε,ποσο επιφανειακά πνευματώδεις είστε όταν αναφέρεστε σε οτιδήποτε.Απο αυτό που έγραψε το συγκεκριμένο μέλος,εσύ αυτό έβγαλες ως συμπέρασμα?Εγώ "κατηγορώ" τους άντρες που τρέχουν απο πίσω απο οποιαδήποτε γυναίκα μόνο και μόνο για να το παίξουν μούρη ή να μην τους πούν προβληματικους,αδερφές κλπ..γιατί πραγματικά είναι δυστυχία να βλέπεις κάτι άστοχο γενικά στη ζωή να συμβαινει.Βλέπουμε τις ορδές των αντρών να κυκλοφορούν κάθε καρυδιάς καρύδι απο γυναίκες σε όλα αυτά τα μπουζουκαδερι,αλλά και γενικά σε καθε λογής μαγαζά όχι γιατί γουστάρουν πραγματικά(πώς να γίνει αυτό εύκολα άλλωστε,απο τη στιγμή που και τα 2 φύλλα και κυρίως οι γυναίκες είναι πολύ ρηχές σε πνεύμα και κρίση),αλλά γιατί είναι σαββάτο βράδυ και απο το να κάτσουν να μαλακιστούν σε σπίτια φίλων ή σπίτι τους κλπ..καλύτερα να πάνε στα στέκια των ελληνίδων,δηλ.σε κάτι που έχουν διαλέξει εκείνες για εμάς ώς χώρους διασκέδασης.Βλέπουμε επίσης τους άντρες να πηγαίνουν στα κωλόμπαρα επειδή εσείς είστε υπεύθυνες για αυτό το κατάντημα.Αν ξέρατε η μεγάλη πλειοψηφία απο εσάς να αγαπάτε και να κάνετε τον υποψήφιο εραστή και άντρα σας να νιώσει πραγματικά άντρας θα εκτίθεστο σε τόση μεγάλη αγάπη απο τους περισσότερους απο εμάς(καθότι εμεις ειμεθα πλεον σε αθλια κατασταση,αλλά γιαννη αγιαννη ,βικτωρ ουγκο)που και ενα ξεροκομματο να μας πεταγατε θα πεφταμε στα ποδια μας.Γιατι το πρόβλημα μας αγαπητες κυριες ειναι ότι δεν λαμβάνουμε μυνηματα αγαπης,καλης διαθεσης και ειλικρινων στασεων απο μερους σας.Βέβαια δεν αποτελούν τα παραπάνω δικαιολογία για τη σταση του borg ή οποιουδηποτε αλλου ανδρα κάνει κατι αντιστοιχο γιατι ποτε δεν ξερεις την πραγματικη αληθεια αν δεν ξερεις το ζευγαρι.Τραγικό,έτσι?Πόσοι αντρες θα πήγαιναν άραγε στα μπουζουκάδικα,αν δεν τραβιόντουσαν εκεί οι γυναίκες?Ας μη το προχωρήσουμε άλλο σε αυτό το θρεντ.Το ρεζουμέ του πόστ τούτου είναι ότι οι γυναίκες που έχουν κατακτήσει τόσα μα τόσα πολλά "υποτίθεται" τα τελευταία 30 χρόνια δηλ.δικαίωμα στην εργασία(σιγά την τρομερή κατάκτηση,νομίζουν πιά ότι έγινε κάτι συνταρακτικό στο πλανητη)διαβάζοντας μία μαλακία ενός ανδρός απαντάνε με αυτόν τον τρόπο που δείχνει πολλα...για τον τρόπο που σκεφτονται οι γυναικες.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
οταν λες ''ημαστε'', εννοεις παλιά ????
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ελα ενταξει!!!μη βαρας...στο αλλο θρεντ δε σου χαλασα χατηρι..εκανα το νταξ το εκανα νταξξξξξ!!!βλεπεις ειμαι τοσο καλη...μη με γειωνεις... :headbang: :headbang: :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ελα ενταξει!!!μη βαρας...στο αλλο θρεντ δε σου χαλασα χατηρι..εκανα το νταξ το εκανα νταξξξξξ!!!βλεπεις ειμαι τοσο καλη...μη με γειωνεις... :headbang: :headbang: :2funny:
δε σε γειωνω  :-*, αλλα σε παρακαλω απαντησε αν θελεις στον κοκοβικο..

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πόσοι αντρες θα πήγαιναν άραγε στα μπουζουκάδικα,αν δεν τραβιόντουσαν εκεί οι γυναίκες?

Χα....

Αν εισαι πραγματι αντρας φιλε μου κ οχι μουνοδουλος, δεν χρειαζεται να σερνεσαι πισω απο τ αμουνια σε μερη που δεν γουσταρεις μονο κ μονο για να γαμησεις...........Κανεις τα κουμαντα σου εχεις τις παρεες σου και διαλεγεις την γκομενα που θα χεις διπλα σου κοιταζοντας να ειναι του επιπεδου (μορφωτικου κ εμφανισιακου) που θελεις......

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
τελικά,μου αποδεικνύετε καθημερινά με όλους τους πιθανους τρόπους επικοινωνίας(εσείς γυναίκες) πόσο ελαφρά σκέφτεστε,ποσο επιφανειακά πνευματώδεις είστε όταν αναφέρεστε σε οτιδήποτε.Απο αυτό που έγραψε το συγκεκριμένο μέλος,εσύ αυτό έβγαλες ως συμπέρασμα?Εγώ "κατηγορώ" τους άντρες που τρέχουν απο πίσω απο οποιαδήποτε γυναίκα μόνο και μόνο για να το παίξουν μούρη ή να μην τους πούν προβληματικους,αδερφές κλπ..γιατί πραγματικά είναι δυστυχία να βλέπεις κάτι άστοχο γενικά στη ζωή να συμβαινει.Βλέπουμε τις ορδές των αντρών να κυκλοφορούν κάθε καρυδιάς καρύδι απο γυναίκες σε όλα αυτά τα μπουζουκαδερι,αλλά και γενικά σε καθε λογής μαγαζά όχι γιατί γουστάρουν πραγματικά(πώς να γίνει αυτό εύκολα άλλωστε,απο τη στιγμή που και τα 2 φύλλα και κυρίως οι γυναίκες είναι πολύ ρηχές σε πνεύμα και κρίση),αλλά γιατί είναι σαββάτο βράδυ και απο το να κάτσουν να μαλακιστούν σε σπίτια φίλων ή σπίτι τους κλπ..καλύτερα να πάνε στα στέκια των ελληνίδων,δηλ.σε κάτι που έχουν διαλέξει εκείνες για εμάς ώς χώρους διασκέδασης.Βλέπουμε επίσης τους άντρες να πηγαίνουν στα κωλόμπαρα επειδή εσείς είστε υπεύθυνες για αυτό το κατάντημα.Αν ξέρατε η μεγάλη πλειοψηφία απο εσάς να αγαπάτε και να κάνετε τον υποψήφιο εραστή και άντρα σας να νιώσει πραγματικά άντρας θα εκτίθεστο σε τόση μεγάλη αγάπη απο τους περισσότερους απο εμάς(καθότι εμεις ειμεθα πλεον σε αθλια κατασταση,αλλά γιαννη αγιαννη ,βικτωρ ουγκο)που και ενα ξεροκομματο να μας πεταγατε θα πεφταμε στα ποδια μας.Γιατι το πρόβλημα μας αγαπητες κυριες ειναι ότι δεν λαμβάνουμε μυνηματα αγαπης,καλης διαθεσης και ειλικρινων στασεων απο μερους σας.Βέβαια δεν αποτελούν τα παραπάνω δικαιολογία για τη σταση του borg ή οποιουδηποτε αλλου ανδρα κάνει κατι αντιστοιχο γιατι ποτε δεν ξερεις την πραγματικη αληθεια αν δεν ξερεις το ζευγαρι.Τραγικό,έτσι?Πόσοι αντρες θα πήγαιναν άραγε στα μπουζουκάδικα,αν δεν τραβιόντουσαν εκεί οι γυναίκες?Ας μη το προχωρήσουμε άλλο σε αυτό το θρεντ.Το ρεζουμέ του πόστ τούτου είναι ότι οι γυναίκες που έχουν κατακτήσει τόσα μα τόσα πολλά "υποτίθεται" τα τελευταία 30 χρόνια δηλ.δικαίωμα στην εργασία(σιγά την τρομερή κατάκτηση,νομίζουν πιά ότι έγινε κάτι συνταρακτικό στο πλανητη)διαβάζοντας μία μαλακία ενός ανδρός απαντάνε με αυτόν τον τρόπο που δείχνει πολλα...για τον τρόπο που σκεφτονται οι γυναικες.
χαιρομαι που με ''εβαλε''ο γιωργος να σου απαντσω γτ ετσι διαβασα την απαντηση σου...η οποια κατ'εμε ειναι πολυ σωστη!δε τσουβαλιαζεις..δε αντεχω εδω μεσα απαντησεις που εκθειαζουν του ελληναραδες κ ολες οι γυναικες πλην μανας/αδερφης ειναι τσουλες ελλεηνιδες..με βρισκει απολυτα συμφωνη στο οτι για την καταντια οπως λες των ανδρων ευθυνονται καποιες γυναικες!!αλλα υσχιει κ το αντιθετο..καποιοι ανδρες εκαναν σκατα καποιες γυναικες...τα θεωρω αμφιδρομα...
το οτι καποιες εχουν την μυτη ψηλα ευθυνονται αντρες που γιναν σκυλακια τους..για καποιες που δεν εχουν αυτοεκτημιση ευθυνονται αντρες που τις φτυσαν /φερθηκαν σκαρτα...
αντιστοιχα κ στους αντρες!!αλλα:υπαρχουν ανθρωποι που αυτο το εκφραζουν με λογια/πραξεις που αυτοματα ''καταδικαζουν''το φυλλο τους...αν καταλαβαινεις...
για τις μπουζουκλερι που λες σιχαινομαι κ γω οταν παω(ευτυχως σπανια)να βλεπω γκομενιτσες γ'κατηγοριας να κωλοτριβονται για ενα κερασμα...να βλεπω αντρες να χαλανε λεφτα σε λουλουδια μπας κ καταφερουν να πηδηξουν μια πολυ ευκολη κατα τα αλλα γκομενα...
δεν μπορω να εχω πιο ολοκληρομενη αποψη πανω στο θεμα καθοτι δεν συναναστρεφομαι ουτε με αντρες ουτε με γυναικες τετοιου ειδους..και χαιρομαι γ αυτο...οποτε αν θες κατι πιο ολοκληρωμενο ρωτα με κ θα παρεις προσωπικη κ οχι γενικη απαντηση..-νομιζω-!!! :)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Χα....

Αν εισαι πραγματι αντρας φιλε μου κ οχι μουνοδουλος, δεν χρειαζεται να σερνεσαι πισω απο τ αμουνια σε μερη που δεν γουσταρεις μονο κ μονο για να γαμησεις...........Κανεις τα κουμαντα σου εχεις τις παρεες σου και διαλεγεις [size=12pt]την γκομενα που θα χεις διπλα σου κοιταζοντας να ειναι του επιπεδου (μορφωτικου κ εμφανισιακου) που θελεις[/size]......

Εδώ πέφτει το μεγάλο γέλιο  :2funny:

Ξέρεις με πόσες γκόμενες "κυρίες" νταραβερίστηκα, με "μόρφωση" και γαλαζοαίματες δουλειές, που κάνανε σαν τρελές να ανεβούν στα τραπέζια;
Επίπεδο; Ποιό επίπεδο;

Κατά τα άλλα δεν ήταν άσχημες, μια χαρά τα πηγαίναμε, μόνο που ζητάγανε ΓΑΜΟ :2funny:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αυτο που ειπα ειναι "του επιπεδου (μορφωτικου και εμφανισιακου) που θελεις"....Αυτο περιεχει κ τη συμπεριφορα μεσα....Ο καθενας ψαχνει αυτο με το οποιο περναει καλα και του ταιριαζει.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom