Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Να μου λειπει....δεν θελω να φαω πατσα!!Μήν πτοήσε , θά σέ πάω άπο τό σπίτι της να σέ γνωρίση καί προσωπικα τό κορίτσι ;)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Να μου λειπει....δεν θελω να φαω πατσα!!Μήν πτοήσε , θά σέ πάω άπο τό σπίτι της να σέ γνωρίση καί προσωπικα τό κορίτσι ;)
Να μου λειπει....δεν θελω να φαω πατσα!!![]()
![]()
Καλημερα ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ,με το κοφτερο μυαλο και τις ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΑΤΑΚΕΣ,δεν ανυσηχω ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο HAWKINS ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,και ετσι θα ηρεμησω ΚΑΙ ΕΓΩ και ΟΛΟΙ μαςΤά σεβη μου άγαπημένε φίλε !!!!!!
Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του....
Ρόαν!!!!!!!!
Οχι ρε συ και ο πατσας εχει την νοστιμια του, αμα ειναι καλομαγειρεμενος!!AAAAAAAA Είσαι κακούλης , ντροπή![]()
![]()
Καλημερα ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ,με το κοφτερο μυαλο και τις ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΑΤΑΚΕΣ,δεν ανυσηχω ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο HAWKINS ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,και ετσι θα ηρεμησω ΚΑΙ ΕΓΩ και ΟΛΟΙ μας
Οχι ρε συ και ο πατσας εχει την νοστιμια του, αμα ειναι καλομαγειρεμενος!!
Καλημερα καλε μου φιλε.......να εισαι παντα καλα και να περνας ομορφα γιατι εισαι ποιοτικος ανθρωπος...θα τα πουμε το απογευμα....... γιατι παω τωρα στην Εφορια να καταθεσω την δηλωση μου και μετα για ταβλι!!!!καλημερα δασκαλε παιχτουρα!!!!!!
καλημερααααααααααααα![]()
Οτι πεις....σου εχω εμπιστοσυνη...θα τα πουμε το απογευμα!!!Άσε με να σε όδηγησω λοιπόν ....... δώσε μου τό τιμόνι !!!!!!!!!
Tωρα που επιασε η ζεστη βγαλτα ολακαλημέρα![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημερα καλο Σ/Κ![]()
Τι προτείνεις για σήμερα?Να ρίξουμε λεφτά στον Αλκαίο?Καλημερα....καλα γαμησια σε ολους.....και πανω απ' ολα, καλη εμφανιση στον Αλκαιο σημερα το βραδυ!![]()
![]()
![]()
Τον βλεπω για πενταδα και διολου απιθανο πρωτο!Τι προτείνεις για σήμερα?Να ρίξουμε λεφτά στον Αλκαίο?