alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
ομαδικη αγορα...σαν να λεμε παρτουζα...αλλα στα προιοντα που διαθετεις ;)
Σωστά το θέσατε αγαπητέ Αλπούλιε. Αναμένουμε με χαρά τις όποιες προεκτάσεις.
εσυ τι πουλας Αγιε?Σωστά το θέσατε αγαπητέ Αλπούλιε. Αναμένουμε με χαρά τις όποιες προεκτάσεις.
ευχαριστω φιλεεεεεεεεεεεε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
υδροχοοςςςςεγω ανηκω στο 19%
εισαι παρατηρητικη ε?ευχαριστω φιλεεεεεεεεεεεε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* υδροχοοςςςς
εσυ τι πουλας Αγιε?
μπορουμε να αργανωνουμε group buy με την κοινη συναινεση των mods τωρα που η κριση μας χτυπαει την πορτα...
γαμιομαστε που γαμιομαστε εδω μεσα ας κανουμε και κανενα καλο μεταξυ μας...μερες που ειναι!!
Επί της ομαδικότητος φίλτατε. ;)
ειμαι ειμαι ...εισαι παρατηρητικη ε?
Η ισχύς, εν τη ενώσει!
Κάτι έχω κατά νου αγαπητέ. Θα προβώ στις απαραίτητες διεργασίες με τον φίλτατο ΦΥΤΙΛΙΑΡΗ και θα σας ενημερώσω εν καιρό.
Η ισχύς, εν τη ενώσει!
γαματη τωρα μωρε και εσυ , καθεσαι και πιανεις κουβεντα με την βαλβιδα
αστην μολις ξαναμπει κανας πλεζουρας....θα ερωτευτει
και θα κοπασει
μια ο ενας μια ο αλλος...
ιντερνετ λοβ ειναι η τυπισσα
Και δια της γνώσεως....να προσθέσω.
ελπιζω να εισαι εμπειρος παιχτης σε ομαδικα παιχνιδια γιατι δεν λεει να πηγαινουμε τοιχο τοιχο!!!Κι αυτό παίζει, γιατί αν δεν ξέρεις να γαμάς, μπορεί κατά τη διάρκεια του πάρτυ, να το χώσεις σε λάθος τρύπα...
Κι αυτό παίζει, γιατί αν δεν ξέρεις να γαμάς, μπορεί κατά τη διάρκεια του πάρτυ, να το χώσεις σε λάθος τρύπα...
ελπιζω να εισαι εμπειρος παιχτης σε ομαδικα παιχνιδια γιατι δεν λεει να πηγαινουμε τοιχο τοιχο!!!
ελπιζω να εισαι εμπειρος παιχτης σε ομαδικα παιχνιδια γιατι δεν λεει να πηγαινουμε τοιχο τοιχο!!!
η προταση κατω απο το avatar σου μου δινουν ελπιδα για μελλοντικες εξορμησεις!!Μετά από ένα τέτοιο, θα συνευρεθώ με τον Άγιο για αναψυκτικό το Σάββατο.
ομορφα..ολα βαινουν σε ενα υπεροχο group buy....Είμαι εις θέση να βεβαιώσω ότι επ΄αυτού δεν χωρά αμφιβολία αγαπητέ Αλπούλιε. ;)