Νέα

Gooοοοd morning bourdeliarides…

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr_Mojo_Risin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34K
  • Εμφανίσεις 793K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Γεια σου ιατρέ.....ήπια 3 μάριο'ς ντρινκ χθες,και μου έρχεται πάλι ύπνος.....τι να κάνω; :tired:

ASPIRE(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
2.935
καλημέρα φίλοι μου!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.117
Πόντοι
22.785
Καλημέρα.

Δική σου είναι η ανωτέρω αίτηση? :think:

Χα χα χα χα  , κάτι τέτοιο δέν θα μπορούσε να έπιτευχθεί μέ όποιονδήποτε γραμμικό τρόπο, άγαπητέ καθώς θα έρχόταν σε διαδικαστική άντίθεση...........

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
εαν κρινω απο το τροπο γραφης,οχι.

:dancing: Thank God!!!

Τις καλημέρες μου λοιπόν.

(Όταν η επόμενη λέξη ξεκινάει από Κ,Π και Τ, τότε η προηγούμενη τελειώνει σε σύμφωνο. Αν δυσκολεύεσαι να το αφομοιώσεις, μπορείς κάλλιστα να θυμάσαι ότι τα ανωτέρω σύμφωνα (Κ,Π,Τ) τυχαίνει να είναι τα σύμφωνα της λέξης "καπότα". :cheesy:

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
:dancing: Thank God!!!

Τις καλημέρες μου λοιπόν.

(Όταν η επόμενη λέξη ξεκινάει από Κ,Π και Τ, τότε η προηγούμενη τελειώνει σε σύμφωνο. Αν δυσκολεύεσαι να το αφομοιώσεις, μπορείς κάλλιστα να θυμάσαι ότι τα ανωτέρω σύμφωνα (Κ,Π,Τ) τυχαίνει να είναι τα σύμφωνα της λέξης "καπότα". :cheesy:
δε θα μου κανεις εσυ μαθημα ορθογραφιας,κανε καμια αλλη δουλεια,και μην ασχολεισαι μαζι μου..................αντε ακομη δεν ηπια καφε,πρωι πρωι.το ποιος ειναι ορθογραφος και ποιος οχι φαινεται δε θα μας το πεις εσυ.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
δε θα μου κανεις εσυ μαθημα ορθογραφιας,κανε καμια αλλη δουλεια,και μην ασχολεισαι μαζι μου..................αντε ακομη δεν ηπια καφε,πρωι πρωι.το ποιος ειναι ορθογραφος και ποιος οχι φαινεται δε θα μας το πεις εσυ.

:smitten: :smitten: :smitten: Τα Σέβη μου! Δεν ήθελα να σε κάνω βαπόρι πρωινιάτικα..... Πιές το καφεδάκι σου και αν έχεις όρεξη, μανουριάζουμε αργότερα.... :-* :-* :-*

Επισκέπτης

Σε κερνάμε στο μαγαζί καφέ,γιατί είσαι Μαριάννα :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :grin: :grin: :sunglasses:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.117
Πόντοι
22.785
:smitten: :smitten: :smitten: Τα Σέβη μου! Δεν ήθελα να σε κάνω βαπόρι πρωινιάτικα..... Πιές το καφεδάκι σου και αν έχεις όρεξη, μανουριάζουμε αργότερα.... :-* :-* :-*

Πώ πώ πώ , πώς άφήνης νά ύπάρχη  όλοκληρωτική έξοδος άπό τον κύκλο των έπαναλήψεων της μικρότητας  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Αμζίκ πέρνα και συ από το Μαριάδικο,να πιούμε έναν καφέ :dancing:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Πώ πώ πώ , πώς άφήνης νά ύπάρχη  όλοκληρωτική έξοδος άπό τον κύκλο των έπαναλήψεων της μικρότητας  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Είναι γιατί η διαδραστική κίνηση των νετρονίων του εγκεφά(λ)λου ακολουθεί την κυκλική κίνηση των τοπικών καταιγίδων και ενίοτε την ένταση των τυφώνων.....!

Καλημέρες σε όλους, όλες και όλα.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.117
Πόντοι
22.785
Αμζίκ πέρνα και συ από το Μαριάδικο,να πιούμε έναν καφέ :dancing:

Μάλον όχι [size=17pt]why[/size] ή συσσώρευση της έντασης μπορεί να έκτρέψει τον όργανισμό μου

άπό τη συνειδητότητα και να τον ρίξει σε μια περίοδο σχιζοφρενικής  έκφρασης !!!!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.117
Πόντοι
22.785
:think: :think: :think: :think: Πώς έγινε μείωση μελλών ????????
97775  :think: :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom