marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
εαν κρινω απο το τροπο γραφης,οχι.Καλημέρα.
Δική σου είναι η ανωτέρω αίτηση?
εαν κρινω απο το τροπο γραφης,οχι.Καλημέρα.
Γεια σου ιατρέ.....ήπια 3 μάριο'ς ντρινκ χθες,και μου έρχεται πάλι ύπνος.....τι να κάνω;
Καλημέρα.
εαν κρινω απο το τροπο γραφης,οχι.
δε θα μου κανεις εσυ μαθημα ορθογραφιας,κανε καμια αλλη δουλεια,και μην ασχολεισαι μαζι μου..................αντε ακομη δεν ηπια καφε,πρωι πρωι.το ποιος ειναι ορθογραφος και ποιος οχι φαινεται δε θα μας το πεις εσυ.Thank God!!!
Τις καλημέρες μου λοιπόν.
(Όταν η επόμενη λέξη ξεκινάει από Κ,Π και Τ, τότε η προηγούμενη τελειώνει σε σύμφωνο. Αν δυσκολεύεσαι να το αφομοιώσεις, μπορείς κάλλιστα να θυμάσαι ότι τα ανωτέρω σύμφωνα (Κ,Π,Τ) τυχαίνει να είναι τα σύμφωνα της λέξης "καπότα".
δε θα μου κανεις εσυ μαθημα ορθογραφιας,κανε καμια αλλη δουλεια,και μην ασχολεισαι μαζι μου..................αντε ακομη δεν ηπια καφε,πρωι πρωι.το ποιος ειναι ορθογραφος και ποιος οχι φαινεται δε θα μας το πεις εσυ.
δε θα μου κανεις εσυ μαθημα ορθογραφιας,κανε καμια αλλη δουλεια,και μην ασχολεισαι μαζι μου..................αντε ακομη δεν ηπια καφε,πρωι πρωι.το ποιος ειναι ορθογραφος και ποιος οχι φαινεται δε θα μας το πεις εσυ.
Τα Σέβη μου! Δεν ήθελα να σε κάνω βαπόρι πρωινιάτικα..... Πιές το καφεδάκι σου και αν έχεις όρεξη, μανουριάζουμε αργότερα.... :-* :-* :-*
Πώ πώ πώ , πώς άφήνης νά ύπάρχη όλοκληρωτική έξοδος άπό τον κύκλο των έπαναλήψεων της μικρότητας
Αμζίκ πέρνα και συ από το Μαριάδικο,να πιούμε έναν καφέ
Πώς έγινε μείωση μελλών ????????
97775