[move][size=30pt] agggggggiana mmmmm fages tin gggggggomena [/size] [/move]
Elaborate please (δηλαδή κάνε το λιανά ), γιατί έχω πολλά μέτωπα ανοικτά αυτό τον καιρό, και δεν κατάλαβα περί τίνος πρόκειται......
[move][size=30pt] agggggggiana mmmmm fages tin gggggggomena [/size] [/move]
Elaborate please (δηλαδή κάνε το λιανά ), γιατί έχω πολλά μέτωπα ανοικτά αυτό τον καιρό, και δεν κατάλαβα περί τίνος πρόκειται......
Αλλα χαλαλι αφου την εφαγε ο αγιανας (δεν την εφαγε και κανας τυχαιος λεει)
Ρε το κοριτσάκι..... κακόπεσε το δύσμοιρο!
Καλημερούδια λοιπόν και στην ατυχή(ύ)σασα κορασίδα.
καλημερες τυπε , σου βγαλαμε την φημη εδω μεσα
Πάλι καλά που δε μου βγάλατε το μάτι!
Τυπε αν συνεχισεις τις επεκτατικες σου πολιτικες δεν σε βλεπω καλα
Οπως και ο Μ. Αλεξανδρος δεν σταματησε στον στοχο του παρα συνεχισε και τον εφαγαν
Μέχρι τότε όμως, τους είχε....γαμήσει όλους!!! ;) ;) ;)
καλημερα σε ολουσ ειμαστε στο καλητερο σαιτ του κοσμου,πολυ καλο ρε παιδια δεν παιζεται τη χρυσο σαιτ ειναι αυτο βρισκεισ τα Panda .μακαρι να ειναι μαζι μασ για παντα.ειμαστε ολοι μια καλη παρεα χρυσων πληρωφωριον.
Θα κατάλαβε πως η σιωπή είναι χρυσός στο χρυσό αυτό σάιταχαχαχα αυτος δεν ειναι που εχει λυσσαξει με τα πμ? δε νομιζω να λεει ακομα για το χρυσοοοοοοοο αυτο σαιτ
Συμφωνοι. Αλλα το τελος μετραει
Η αρχη και το τελος ειναι αυτα που μενουν κ.κ Αγιανα.
Η αρχη μενει για την πορεια και το τελος για την ιστορια.
Ζω για το σήμερα, κάθε στιγμή, σαν να πρόκειται να είναι η τελευταία!
[size=4pt](Κάθε δευτερόλεπτο που περνά, ο θάνατος πλησιάζει όλο και περισσότερο).[/size]
Σαφως και πρεπει να αφηνεσαι στην στιγμη και να ζεις.
Αλλα αφου πρωτα εχεις βαλει το παρον σε μια αποσταση
εχεις εξετασει το παρελθον και σχεδιαζοντας αντικειμενικα το μελλον
Οι περισσοτεροι και οι περισσοτερες καταστραφηκαν λογω αυτου , λογω της διαρκους εμμονης τους στην στιγμη
Τουτα ειπε ο νεος και κινησε για την Λιοσιων
1.Συμφωνώ, γιαυτό, οι κινήσεις μου είναι με το βλέμμα στο μέλλον και σε συνέργεια με το ήδη διαμορφωμένο παρόν. Πάντως, η ζωή δεν μετριέται από το πόσες ανάσες παίρνεις κάθε στιγμή, αλλά από το πόσες στιγμές σου έχει κοπεί η ανάσα.....
2.Μόνος?
3.[size=4pt]Παρέα στην τσάρκα?[/size]