You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Gooοοοd morning bourdeliarides…
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr_Mojo_Risin
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 34K
- Εμφανίσεις 793K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
καλημερουδια παρεα
σπερααα
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
φροντιζω να σου παει καλα η μερα....ρε μλκ εμενα σκεφτεσσαι με το που ξυπνας
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
sexoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
σπερααα
για μενα που ξυπνησα πριν καμια ωρα μπορει και λιγο παραπανω ακομα ειναι καλημερα :-* :-*
to katalaba. :-*για μενα που ξυπνησα πριν καμια ωρα μπορει και λιγο παραπανω ακομα ειναι καλημερα :-* :-*
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Here I am κι εγώ
Έλα καλημέρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!
Έλα καλημέρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
καλημερα σε οδους ξυπνανε νωρις.....καλημερα και σε οσους με αποφευγουν κι αλλαζουν πεζοδρομιο σαν την μαυρη γατα οταν την συναντας...ιδιαιτερη καλη μερα στον βαρουλη.....του ευχομαι σημερα να μην πεσει σε καμια λακουβα στον δρομο,ουτε να του χυθει ο καφες ....
Επισκέπτης
καλημερα σε οδους ξυπνανε νωρις.....καλημερα και σε οσους με αποφευγουν κι αλλαζουν πεζοδρομιο σαν την μαυρη γατα οταν την συναντας...ιδιαιτερη καλη μερα στον βαρουλη.....του ευχομαι σημερα να μην πεσει σε καμια λακουβα στον δρομο,ουτε να του χυθει ο καφες ....
Μου θυμισες το βιβλιο "Η τελευταια μαυρη γατα" του Ευγενιου Τριβιζα. Παιδικο βιβλιο μεν , υπεργαματο δε
Α και καλημερα
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
καλημερα και στον γκολφακη ακα γουλφακη ακα νωντοπατερα,μανα κλπ....του ευχομαι να βρει τον ερωτα του εδω στο σαιτ....
καλημερα και στον μιστερ χ ακα παπαζολ που δεν μου μιλαει γιατι φοβαται μην στειλω πμ στον αντι οτι ειναι ο ρεξαρος....
καλημερα στον νωντα και του ευχομαι καλη ανασταση προσεχως....
καλημερα και στον μιστερ χ ακα παπαζολ που δεν μου μιλαει γιατι φοβαται μην στειλω πμ στον αντι οτι ειναι ο ρεξαρος....
καλημερα στον νωντα και του ευχομαι καλη ανασταση προσεχως....
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.128
- Πόντοι
- 22.785
Fon_Karagian
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
μέρα καλή σε όλους...
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.295
- Πόντοι
- 5.097
να προλαβω σημερα να καλημερησω εγω τον φιλο μου τον γλου να του πανε ολα κατ'ευχην να του κοψει το γιαουρτι να μην βγαλουν σταλα γαλα τα ζα να χασει το μισο κοπαδι να βρει τα κοτοπουλα λειψα η βροχη να του εχει κανει το χωραφι φυτειες για ρυζι κατα τ'αλλα ας εχει σηκωμαρες ολη μερα
στην μιζερια του πρωινου ξυπνηματος η σηκωμαρα ειναι κατι τι ευχαριστο θαρρωνα προλαβω σημερα να καλημερησω εγω τον φιλο μου τον γλου να του πανε ολα κατ'ευχην να του κοψει το γιαουρτι να μην βγαλουν σταλα γαλα τα ζα να χασει το μισο κοπαδι να βρει τα κοτοπουλα λειψα η βροχη να του εχει κανει το χωραφι φυτειες για ρυζι κατα τ'αλλα ας εχει σηκωμαρες ολη μερα
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.295
- Πόντοι
- 5.097
ναι βεβαια και να μη ξερεις που να το βαλειςστην πρωινη μιζερια του πρωινου ξυπνηματος η πρωινη σηκωμαρα ειναι κατι τι ευχαριστο θαρρω
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
ναι βεβαια και να μη ξερεις που να το βαλεις
εμ εκει ειναι που πρεπει να χεις καμια "ανωμαλη" διπλα σου που να χει κεφια το πρωι ;)
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.295
- Πόντοι
- 5.097
μπα ολος ο κοσμος εχει κεφια το πρωι ακομα και με τη τσιμπλα στο ματι βλεπεις ειναι οι πρωινες καυλεςεμ εκει ειναι που πρεπει να χεις καμια "ανωμαλη" διπλα σου που να χει κεφια το πρωι ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 94
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 218
- Εμφανίσεις