Νέα

Gooοοοd morning bourdeliarides…

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr_Mojo_Risin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34K
  • Εμφανίσεις 794K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Πώς κάνεις έτσι για λίγη βροχούλα...

η βροχουλα μια χαρα ειναι ρεεεεεεεε

δε μου δινουν καποια λεφτα που μου χρωστανε, και ειναι πολλα. οποτε πανω που βρηκα παρεα, δεν παω στους αρκαιβ.. θελω να βαλω τα κλαματα :(

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Από δουλεια στα χρωστάνε, ή "φίλοι"?????

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Γάμα τους το σπίτι..

δεν μπορω :(
απλα με ενοχλει που σφυριζουν αδιαφορα. ας με παρουν, εφοσον εχουμε καλη σχεση (δεν βλεπομαστε-μονο τηλεφωνικη) και να μου πουν ξερεις, εχουμε καποια δυσκολια. οχι να το ανακαλυπτω μονη μου γαμω.

εγω γτ ειμαι συνεπης με ολους? :(

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
απλα με ενοχλει που σφυριζουν αδιαφορα. ας με παρουν, εφοσον εχουμε καλη σχεση (δεν βλεπομαστε-μονο τηλεφωνικη) και να μου πουν ξερεις, εχουμε καποια δυσκολια. οχι να το ανακαλυπτω μονη μου γαμω.

Το ελεύθερο επάγγελμα τις έχει αυτές τις "χαρές"...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Καμία απολύτως σημασία δεν έχει αυτό...

ενταξει δεν ειμαι καμια τραπεζα να καθομαι να απαιτω λεφτα. ολοι εχουμε δυσκολιες και μπορω να το δεχτω, προφανως θα με χαλασει γτ εκεινοι εχουν περισσοτερα λεφτα απο μενα :P αλλα παρε ενα γαμοτηλεεεεεφωνο!
τωρα περιμενω να περασει η ωρα για να παρω κατα τις 12 σε περιπτωση που κοιμαται.
δε θα δω ποτεεεεεεεεε τους αρκαιβ :( :(

Το ελεύθερο επάγγελμα τις έχει αυτές τις "χαρές"...
ουτε καν ομως..

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

αν σε βοηθησει κάπως κι εμενα μου χρώσταγε τράπεζα ενα αρκετα μεγάλο ποσον. Απο ενα σημειο και μετά βαριομουν να παιρνω τηλέφωνο (μισο λεπτο να σας συνδεσω... ναι, παρτε στο τηλέφωνο που θα σας πω... εχει παρει άδεια..)

οποτε τα ξέγραψα και πορευομουν κανονικά. μονο η μανα μου τα θυμοταν και επαιρνε καμια αναλυτικη, οποτε προχτες ανακάλυψε οτι εχουν μπει απ τον Ιουλιο. Νομιζω οτι οταν ερχονται εκει που δεν το περιμένεις ειναι ενα ευχαριστο ξάφνιασμα!

(με τιποτα δεν σικαιολογω οσους καθυστερουν, να εξηγουμαστε)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τι τόσο ρε.
υπάρχουν πολλοί εργοδότες εδώ και καιρό που χρωστάνε μήνες, ή που συστηματικα΄καθυστερούν δεδουλευμένα από βδομάδα μέχρι μήνα.....
(δε μιλάω για ετσιρείες μεγάλες). μιλάω για μέχρι 10 20 άτομα προσωπικό.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
να το συνηθίσεις.
το βερεσε θα δουλέψει ξανά όπως τότε που ήσουνα αγέννητη.
να μάθουν ορισμένοι πιστωτές και τι σημαίνει κοινωνική αλληλεγγύη και καλή καρδιά.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
αν σε βοηθησει κάπως κι εμενα μου χρώσταγε τράπεζα ενα αρκετα μεγάλο ποσον. Απο ενα σημειο και μετά βαριομουν να παιρνω τηλέφωνο (μισο λεπτο να σας συνδεσω... ναι, παρτε στο τηλέφωνο που θα σας πω... εχει παρει άδεια..)

οποτε τα ξέγραψα και πορευομουν κανονικά. μονο η μανα μου τα θυμοταν και επαιρνε καμια αναλυτικη, οποτε προχτες ανακάλυψε οτι εχουν μπει απ τον Ιουλιο. Νομιζω οτι οταν ερχονται εκει που δεν το περιμένεις ειναι ενα ευχαριστο ξάφνιασμα!

δεν ειναι ευκολο να τα ξεγραψω γτ χωρις αυτα ισα που βγαζω το μηνα. :(
γαμω το σπιτι τους.
*γκρινιαζω εδω για να βγαλω ολο το θυμοοο μου και στο τηλ να ειμαι χαρωπη κ ευγενικη :(

Επισκέπτης
τωρα περιμενω να περασει η ωρα για να παρω κατα τις 12 σε περιπτωση που κοιμαται.

Ε είσαι εντελώς μαλάκω..
Αν θες περισότερο μπινελίκι μόνο με πμ,γιατί θα σου χώσω πολλά και δε γουστάρω γιατί σε συμπαθώ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom