Νέα

Gooοοοd morning bourdeliarides…

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr_Mojo_Risin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34K
  • Εμφανίσεις 794K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καλα ρε φουστη τοσος ζηλος για καποια που δεν εχεις δει :2funny:

Θα παω να την δω ρε. Αλλα απο οτι βλεπω παιζει μεταμεσονυχτια στην Διδυμου ... Και αυτες τις μερες ειχα υποχρεωσεις και πρωινα ξυπνηματα...

Ζηλο εχω επειδη ψαχνω ενα καλο VFM αυτη τη περιοδο με λιγο εξτραδακι GFE δεν θα με χαλουσε  :2funny: :2funny: :2funny:

Πολλα ζηταω σε μπουρδελο ε????

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Θα παω να την δω ρε. Αλλα απο οτι βλεπω παιζει μεταμεσονυχτια στην Διδυμου ... Και αυτες τις μερες ειχα υποχρεωσεις και πρωινα ξυπνηματα...

Ζηλο εχω επειδη ψαχνω ενα καλο VFM αυτη τη περιοδο με λιγο εξτραδακι GFE δεν θα με χαλουσε  :2funny: :2funny: :2funny:

τωρα ενεκα κρισης ολες gfe ειναι....

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.297
Πόντοι
5.097

δηλαδη το σαββατο το βραδυ την αντριαννα ειδα στην διδυμου με ενα μαυρο κολλητο κορμακι και ξανθο μαλλι κοντο :think: δεν ειναι μεσα στα δικα μου κριτηρια παντως για πολλους λογους

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ποτε δεν καταλαβα τι εξυπηρετει αυτη η ορολογια παντως...

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Καλησπέρα μουνάκηδες...απολαμβάνω κρύο φρέντο καπουτσίνο και ζεστή μπουγάτσα  και ετοιμάζομαι για το γραφείο  ;) :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom