Επισκέπτης
Φραπέ η γαλλικό μόνο!!!α τοτε μαλιστα
Φραπέ η γαλλικό μόνο!!!α τοτε μαλιστα
Με λιγο αφροοριστε
καλημερα Γιωργη μου :-* :-* :-*Με λιγο αφρο
καλημερα Νταρια
Μerci!!! :-* :-*οριστε
Μολις ξυπνησεις δεν πινης καφε; τι πινης τοτε βοτκακαλημερα Γιωργη μου :-* :-* :-*
ε εγω που δεν πινω καφεδες που να ξερω τετοιες λεπτομεριες
Σημερά δυστυχώς όχι,εφαγά ντματοσαλάτα εχθές το βράδυ και ακόμα χάλια το στομάχι!!! >κερναω
Αυτος ειναι οτι πρεπηκερναω
μπυρεςΜολις ξυπνησεις δεν πινης καφε; τι πινης τοτε βοτκα
A για αυτό τα κεφάκια!!!μπυρες
ντοματοσαλατα;διαιτα κανεις; εγω εφαγα μια σταβλισια μπριζολα και ακομα πειναω....αλλα η νταρια τρωει γενικως και αλλα οποτε ειναι αχορταγη...Σημερά δυστυχώς όχι,εφαγά ντματοσαλάτα εχθές το βράδυ και ακόμα χάλια το στομάχι!!! >
Καλά πώς μπορείτε και βοσκάτε όλη μέρα μερικές;!
Βοτκα το βραδυ μπυρες το πρωι καταλαβα βαδιζω και παραμιλω και το μεσημερι ουισκι για να χωνεψη το φαγητομπυρες
Οχί ρε φίλε δεν κάνω δίαιτα,βαρίεμαι να τρέχω σουπερ μάρκετ και βολεύτηκα με ότι υπήρχε!!!ντοματοσαλατα;διαιτα κανεις; εγω εφαγα μια σταβλισια μπριζολα και ακομα πειναω....αλλα η νταρια τρωει γενικως και αλλα οποτε ειναι αχορταγη...
σωστος....σε πιανω γιατι υπηρξα εργενης....Οχί ρε φίλε δεν κάνω δίαιτα,βαρίεμαι να τρέχω σουπερ μάρκετ και βολεύτηκα με ότι υπήρχε!!!
Σήμερα όμως θα πάω γιατί αλλιώς το ψυγείο θα φάω!!!
πανταA για αυτό τα κεφάκια!!!
Τωρά πια παντρεμένος;!σωστος....σε πιανω γιατι υπηρξα εργενης....
οχι,φτου φτου φτου μακρια απο μας ακομα... απλα τωρα παιζει κανα ταπερακι....Τωρά πια παντρεμένος;!
Καλά να πάθεις!!!
Ωραίος και εγώ μία από τα ίδια αλλά έρχονται και κάποιοι δύσκολοι καιροί κάπου-κάπου!!! ;)οχι,φτου φτου φτου μακρια απο μας ακομα... απλα τωρα παιζει κανα ταπερακι....