και ελαιγα ραι κωλειτε γηατη μαι τροι το μουνη μου............
προι πρωη
Πες που ακριβώς σε τρώει..... να σε ξύσουμε!
προι πρωη
Πες που ακριβώς σε τρώει..... να σε ξύσουμε!
Πανω κατω δεξια αριστερα μεσα εξω πουΠες που ακριβώς σε τρώει..... να σε ξύσουμε!
Εκτοs..........κι αν ειδεs κατι πρωι πρωι και σ επιασε φαγουρα!!!!!!! Το βρηκα?????και ελαιγα ραι κωλειτε γηατη μαι τροι το μουνη μου............
προι πρωη
προι πρωη
Εκτοs..........κι αν ειδεs κατι πρωι πρωι και σ επιασε φαγουρα!!!!!!! Το βρηκα?????
τωρα που βλεπω κατι και εμενα σαν να με πιανηΕκτοs..........κι αν ειδεs κατι πρωι πρωι και σ επιασε φαγουρα!!!!!!! Το βρηκα?????
τωρα που βλεπω κατι και εμενα σαν να με πιανη
μια γλυκια φαγουρα.....................
Σε εχουν στην απομονωση και δεν βλεπης;ουτε τα μπουτακια της απεναντι.....Ti στο καλο!!!!!!!!!!! Ολοι βλεπουνε???????????........Μοναχα εγω βλεπω γραφεια???????????? xaxaxaxaxa
Σε εχουν στην απομονωση και δεν βλεπης;ουτε τα μπουτακια της απεναντι.....
Και αν αρχισης να περνας απο πισω της ολο και κατι απο στριγκακι θα παρης [size=19pt]ματι[/size]Σημερα δεν φοραει μινι.......ειναι παντενολοφορουσα ..........Δλδ κι ετσι δεν ειναι ασχημα.......αλλα δεν βλεπω πραμα απο κατω.........Απο πανω φοραει αυτο με τα τιραντακια.........Βυζακια εξω!!!!!!!!!!
Και αν αρχισης να περνας απο πισω της ολο και κατι απο στριγκακι θα παρης [size=19pt]ματι[/size]
γοια σου αρχωντα.........Καλημέρααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εβαλα τω κωκηνω τωρα...... γεια δαισ.Mαυρο χρωμα εχει ρε γμτ.........Φαινεται το σχημα αλλα............Ευτυχωs ειμαι ψηλοs και θα κοιταζω αφ..υψηλου που λενε
Θα κανω.....μπουστοσκοπηση !!!!!!!!