στο χΤο βραδυ παιζει ολυμπιακος-αεκ...στοιχηματισα την εισπραξη της ημερας...που πονταρω?
Για να ακουσω...
Χαχαχαχαχαχαχ....!!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Gooοοοd morning bourdeliarides…
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr_Mojo_Risin
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 34K
- Εμφανίσεις 793K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Εγώ θα το έπαιζα στην ΑΕΚ. Δεν είναι φαβορί , άρα πληρώνει παραπάνω. Πάντως τέτοιους αγώνες δεν τους αγγίζεις, γνώμη μουΤο βραδυ παιζει ολυμπιακος-αεκ...στοιχηματισα την εισπραξη της ημερας...που πονταρω?
Για να ακουσω...
Χαχαχαχαχαχαχ....!!!!!
2 κατι δινουν και οι δυοΕγώ θα το έπαιζα στην ΑΕΚ. Δεν είναι φαβορί , άρα πληρώνει παραπάνω. Πάντως τέτοιους αγώνες δεν τους αγγίζεις, γνώμη μου
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Εγω βασικα...εχω στον νου μου την ομαδα..αλλα δεν την λεω...Εγώ θα το έπαιζα στην ΑΕΚ. Δεν είναι φαβορί , άρα πληρώνει παραπάνω. Πάντως τέτοιους αγώνες δεν τους αγγίζεις, γνώμη μου
Ενα θα πω...αν ειμαι κλειστα αργα την νυχτα θα ειμαι απο τους κερδισμενους...οεοοοο...χαχαχαχαχαχ..!!!!
Αν οχι...θα πληρωσω τα γαμησιατικα....χαχαχαχαχαχ....!!!!!
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Η δουλειά χθες θα έπεσε κατακόρυφα φαντάζομαι λόγω ματς...Εγω βασικα...εχω στον νου μου την ομαδα..αλλα δεν την λεω...
Ενα θα πω...αν ειμαι κλειστα αργα την νυχτα θα ειμαι απο τους κερδισμενους...οεοοοο...χαχαχαχαχαχ..!!!!
Εγω βασικα...εχω στον νου μου την ομαδα..αλλα δεν την λεω...
Αν οχι...θα πληρωσω τα γαμησιατικα....χαχαχαχαχαχ....!!!!!
σατανα...
γιατι ειχε χθες ανοιχτα?Η δουλειά χθες θα έπεσε κατακόρυφα φαντάζομαι λόγω ματς...
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Πολυ μαυριλα στο μεταξυ-σιτυ....την εκανα νωρις..χαρα στα σκελια τους οσες τους παιρνουν σκουπα..Η δουλειά χθες θα έπεσε κατακόρυφα φαντάζομαι λόγω ματς...
λοιπον καθριν ειχε χθες ανοιχτα μονο ενα στην πιπινου με ενα τραβελο και ενα παρακμιακο νταβαΠολυ μαυριλα στο μεταξυ-σιτυ....την εκανα νωρις..χαρα στα σκελια τους οσες τους παιρνουν σκουπα..
(?) που εκοβε βολτες αποξω
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Ολα ανοιχτα ητανε..τουλαχιστο την ωρα που εφυγα εγω...λοιπον καθριν ειχε χθες ανοιχτα μονο ενα στην πιπινου με ενα τραβελο και ενα παρακμιακο νταβα
(?) που εκοβε βολτες αποξω
Εχω δει και εχω δει στην μπουρδελοκαριερα μου...αλλα μερικες φορες...φοβαται ο ματης μου εκει περα...
Ωρες-ωρες βλεπεις ενα λεφουσι απο ξενους και κατι φατσες...λες και τους αμολυσανε οι ιδιοι οι μπατσοι απο τον κορυδαλλο...γιατι δεν αντεχανε την μπιχλα....τι χαλι ειναι αυτο...ελεος....!!!!
αστα , παω να ξυριστω μη με μαζεψουνε κι εμενα ...Ολα ανοιχτα ητανε..τουλαχιστο την ωρα που εφυγα εγω...
Εχω δει και εχω δει στην μπουρδελοκαριερα μου...αλλα μερικες φορες...φοβαται ο ματης μου εκει περα...
Ωρες-ωρες βλεπεις ενα λεφουσι απο ξενους και κατι φατσες...λες και τους αμολυσανε οι ιδιοι οι μπατσοι απο τον κορυδαλλο...γιατι δεν αντεχανε την μπιχλα....τι χαλι ειναι αυτο...ελεος....!!!!
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
αστα , παω να ξυριστω μη με μαζεψουνε κι εμενα ...
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Καλημέρα και καλό Σαβατοκύριακο σε όλους και όλες!! Εύγε φίλε Αμτζικ!!! Η φωτογραφία σου είναι τρανή απόδειξη για ποιο λόγο θέλω να γίνω μαύρος!!!
Γιατι ???? το Μαρουλια κυριο ακομα λευκο ειναι????
Επισκέπτης
καλημέρα σε όλους και όλες
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357