giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Φαρκελι που μπωρο να βρω μια να γαμησω οπως στην 2 η 3φωτο σε αυτη την σταση
Φαρκελι που μπωρο να βρω μια να γαμησω οπως στην 2 η 3φωτο σε αυτη την σταση
ασε τα κολπα........ να τι γλυψης θελης εσυ............Φαρκελι που μπωρο να βρω μια να γαμησω οπως στην 2 η 3φωτο σε αυτη την σταση
Ε καλα το γλυψιμο ειναι βασικος κανονας,χωρις γλυψιμο παιχνιδι δεν γινεται,ολες η στασης καλες ειναι και ετσι κι αλλιως και αλλιωτικα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)ασε τα κολπα........ να τι γλυψης θελης εσυ............
σου αρεση η σταση αυτη,
Ε καλα το γλυψιμο ειναι βασικος κανονας,χωρις γλυψιμο παιχνιδι δεν γινεται,ολες η στασης καλες ειναι και ετσι κι αλλιως και αλλιωτικα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
parte kosmeeeeeeeeeeeeeeΠολύ σωστά!! Άμα δε γλύψεις δε φχαριστιέσαι γαμήσι!!!
καλο μηνα αν κ εξακολουθω να ανακατευομαι...Καλημεραααααααααααααααααα
Λεμε ναι στο γλυψιμο Λουκ!!!!!!!!!!και δεν ειναι πρωταπριλιατικο!!!!!!!!
Καλο μηνα
Καλημέρα. Πολύ ευαισθητούλα είσαι. Μάλλον θέλεις κανένα καλόκαλο μηνα αν κ εξακολουθω να ανακατευομαι...
δεν ειναι ευαισθησια...καλαισθησια ειναι... καλο;;τι καλο;;;δεν νομιζω να χρειαζομαι κατι,...Καλημέρα. Πολύ ευαισθητούλα είσαι. Μάλλον θέλεις κανένα καλό
καλο μηνα αν κ εξακολουθω να ανακατευομαι...
αι ρε...Να υποθεσω οτι ανακατευεσαι επειδη δεν εισαι εσυ στη φωτο?????????????????????
Αν ησουν???????????
Δίπλα στο καλό, βάζεις εσύ ότι προτιμάς. Όσο για την καλαισθησία είπαμε....περί ορέξεωςδεν ειναι ευαισθησια...καλαισθησια ειναι... καλο;;τι καλο;;;δεν νομιζω να χρειαζομαι κατι,...
δεν ειναι ευαισθησια...καλαισθησια ειναι... καλο;;τι καλο;;;δεν νομιζω να χρειαζομαι κατι,...
δεν σε αναγνωριζω..........ανακατευτηκα παλι...
αι ρε...
δεν σε αναγνωριζω..........
μου βαζης υποπυες σκεψεις loyk........
μη το πας οπυ σε βολευει πονηρε λαιφ...Δηλαδηs...................υπαρχουνε γυναικεs που ανακατευονται με το γλυψιμο?????????????????????
Να το ακουσω κι αυτο και να γινω.......ιερομοναχοs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν σε αναγνωριζω..........
μου βαζης υποπυες σκεψεις loyk........
πρωινιατικα???????τουλαχιστον τρεις!!!!!!Oνομασε μου εναν αντρα που θα δει φωτο γλυψιματοs και οχι μονον....και θα ανακατευτει.....Μωρε εναν μονο!!!!