Νέα

Gooοοοd morning bourdeliarides…

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr_Mojo_Risin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34K
  • Εμφανίσεις 795K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
καλημερα παιδακια!!!ομορφη μερα αλλα εγω στην δουλεια! :- δε πειραζει!!!καλη διαθεση να χεις κ παντου ωραια περνας!!! :cheesy: :cheesy:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλημέρα παίδες! :boobies:

Συνημμένα

• Gemma_Atkinson6.jpg
    Gemma_Atkinson6.jpg
    276,4 KB · Εμφανίσεις: 22

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
καλημερα παιδακια!!!ομορφη μερα αλλα εγω στην δουλεια! :- δε πειραζει!!!καλη διαθεση να χεις κ παντου ωραια περνας!!! :cheesy: :cheesy:

ελα σημερα δουλευεις????τι δουλεια κανεις?...αν δεν θες εδω ελα πμ

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ελα σημερα δουλευεις????τι δουλεια κανεις?...αν δεν θες εδω ελα πμ
το εχω ξαναπει αναλ μου!!!σε καφε δουλευω...!!βασιακ αυτο τον καιρο δουλευω μονο σκ οποτε δε παραπονιεμαι...5μερες καθομαι ενω αλλοι δουλευουν... ;)

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616

Επισκέπτης
το εχω ξαναπει αναλ μου!!!σε καφε δουλευω...!!βασιακ αυτο τον καιρο δουλευω μονο σκ οποτε δε παραπονιεμαι...5μερες καθομαι ενω αλλοι δουλευουν... ;)
ε τότε να σου ρθουμε να σου κάνουμε παρέα :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee:

σε όλους που δουλέυουν φίλε σημερα, είναι και καλή μερα

καλημέρα και από δώ φιλαράκι, καλήμέρα και καλή συνέχεια σε όλους μς :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
θενξ γ την προσφορα ξανθη μου αλλα σ πεφτω καπως μακρια!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:  ναι οντως εχει πολυυυυ ομορφη μερα!!!!μου φτιαχνει την διαθεση!!!!!μην ειστε μουρτζουφληδες κ κακοκεφοι!!!!!!!! :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
καλημερα συναγωνιστεs/στριεs

Συνημμένα

• pic12293.jpg
    pic12293.jpg
    55,6 KB · Εμφανίσεις: 21

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Καλημέρα.
Πέρασε ο πόνος απο το δόντι;
:think: :think:
ναι ευτυχως χωρις γιατρο!!!!!!!!παντως το μονο καλο ηταν οτι μια βδομαδα εκοψα τα γλυκα κ εχασα κανα γραμμαριο!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

καλημερα λαιφακο!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ναι ευτυχως χωρις γιατρο!!!!!!!!παντως το μονο καλο ηταν οτι μια βδομαδα εκοψα τα γλυκα κ εχασα κανα γραμμαριο!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

καλημερα λαιφακο!!!

Σε ποναει το ......δοντακι καλη μου????
Και εκοψεs και τα .....γλυκα???

Επισκέπτης
θενξ γ την προσφορα ξανθη μου αλλα σ πεφτω καπως μακρια!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:   ναι οντως εχει πολυυυυ ομορφη μερα!!!!μου φτιαχνει την διαθεση!!!!!μην ειστε μουρτζουφληδες κ κακοκεφοι!!!!!!!! :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

αγαπητή λουκρητία, δεν έχουμε γνωριστεί , έστω και εδώ.  :2funny: :2funny: :2funny: δεν είμαι μακριά εδώ και 9 μήνες δουλεύω αθήνα και είμαι από πριν στο σαιτ. δεν τα έχουμε πει φάινεται εδώ μέσα. κακώς. για χαβά και να φτιαχτεί το κέφι σου στο είπα. αν ήθελες βέβαια θα σου ερχόμουνα για καφεδάκι.

πολλοί που δεν γνωρίζουν το μπερδεύουν για την πόλη μου χαχαχα
και ξανά την καλημέρα μου σε όλους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom