καλημερα και απο εμενα...)))
Καλημέρα στο αστεράκι
καλημερα και απο εμενα...)))
:-* :-* :-*Καλημέρα στο αστεράκι
καλημερα παιδακια!!!ομορφη μερα αλλα εγω στην δουλεια! :- δε πειραζει!!!καλη διαθεση να χεις κ παντου ωραια περνας!!!
το εχω ξαναπει αναλ μου!!!σε καφε δουλευω...!!βασιακ αυτο τον καιρο δουλευω μονο σκ οποτε δε παραπονιεμαι...5μερες καθομαι ενω αλλοι δουλευουν... ;)ελα σημερα δουλευεις????τι δουλεια κανεις?...αν δεν θες εδω ελα πμ
το εχω ξαναπει αναλ μου!!!σε καφε δουλευω...!!βασιακ αυτο τον καιρο δουλευω μονο σκ οποτε δε παραπονιεμαι...5μερες καθομαι ενω αλλοι δουλευουν... ;)
ευχαριστω πολυ αναλακο μου!!!αλλα δεν εχω παραπονο..!!!ομορφα περναω...ασε που αλλοι δεν εχουν καν δουλεια... :-καλη δυναμη!!!!
ε τότε να σου ρθουμε να σου κάνουμε παρέατο εχω ξαναπει αναλ μου!!!σε καφε δουλευω...!!βασιακ αυτο τον καιρο δουλευω μονο σκ οποτε δε παραπονιεμαι...5μερες καθομαι ενω αλλοι δουλευουν... ;)
σε όλους που δουλέυουν φίλε σημερα, είναι και καλή μερακαλη δυναμη!!!!
Καλημέρα!!!!!
Καλημέρα.ευχαριστω πολυ αναλακο μου!!!αλλα δεν εχω παραπονο..!!!ομορφα περναω...ασε που αλλοι δεν εχουν καν δουλεια... :-
ναι ευτυχως χωρις γιατρο!!!!!!!!παντως το μονο καλο ηταν οτι μια βδομαδα εκοψα τα γλυκα κ εχασα κανα γραμμαριο!!!!!Καλημέρα.
Πέρασε ο πόνος απο το δόντι;
ναι ευτυχως χωρις γιατρο!!!!!!!!παντως το μονο καλο ηταν οτι μια βδομαδα εκοψα τα γλυκα κ εχασα κανα γραμμαριο!!!!!
καλημερα λαιφακο!!!
Φτου σου.ναι ευτυχως χωρις γιατρο!!!!!!!!παντως το μονο καλο ηταν οτι μια βδομαδα εκοψα τα γλυκα κ εχασα κανα γραμμαριο!!!!!
δε φταιω!!!εγω στον λαιφ τα εστειλα!!!!!!Φτου σου.
τα έχασες εσύ και τα πήρα εγώ.
θενξ γ την προσφορα ξανθη μου αλλα σ πεφτω καπως μακρια!!! ναι οντως εχει πολυυυυ ομορφη μερα!!!!μου φτιαχνει την διαθεση!!!!!μην ειστε μουρτζουφληδες κ κακοκεφοι!!!!!!!!