Επισκέπτης
τελικά εσύ πιτσιλάς ή διαβάζεις?Καλημερα και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ. Και καλη ορεξη σε οσους τρωνε.
τελικά εσύ πιτσιλάς ή διαβάζεις?Καλημερα και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ. Και καλη ορεξη σε οσους τρωνε.
Γεια!!!επίσης και προς το καλύτερο για σένα, βρε συ που βρίσκεσαι? από τις απιστίες και μετά σε έχασα.
δουλειά δουλειά δουλειά θα μας φάει κοριτσάκι ,αλλά με αυτή ζούμε. καθημερινές και εγώ μόνο απογεύματα ;) ;) ;)Γεια!!!
Ολο και καπου εδω γυρω βολταρω,αλλα οχι συχνα καποιες φορες!!!
Με εφαγε η δουλεια και εκει δεν μπαινω στο νετ για χαβαλε,ειναι αδυνατον!!!
πολυ κουρασμενη δυστηχως, κοιμομουνα μεχρι πριν απο καμμια ωρα!!δουλειά δουλειά δουλειά θα μας φάει κοριτσάκι ,αλλά με αυτή ζούμε. καθημερινές και εγώ μόνο απογεύματα ;) ;) ;)
τουλάχιστον είσαι καλά?
πολυ κουρασμενη δυστηχως, κοιμομουνα μεχρι πριν απο καμμια ωρα!!
βλεπεις χτες ειχα ρεπο και δεν εστρωσα πωπο,ολη μερα βολταριζα!! ;)
δεν μπορούμε να σε πετύχουμε και πουθενά. αλλού εμείς και αλλού εσύ. έψαχνες το νέο αμόρε?
ωχ παρεούλα πολλές γυναίκες. καλά το μάτι θα πήγαινε σύνεφο.
Ειμαι σαν το αερικο....
Οχι βρε με παρεουλα ημουνα χτες!!!
Εχεις χασει επεισοδια....δες το θρεντ με την αεκαρα και θα καταλαβεις για τη μεσημεριανη μου παρεα!!ωχ παρεούλα πολλές γυναίκες. καλά το μάτι θα πήγαινε σύνεφο.
δεν με παίρνεις και μένα καμιά φορά μαζί σου?
Εχεις χασει επεισοδια....δες το θρεντ με την αεκαρα και θα καταλαβεις για τη μεσημεριανη μου παρεα!!
Εσενα ομως δεν θα σε παρω βολτα με τις φιλες μου,εισαι ατακτος πολυ,ετσι διαβαζω... ;)
ε λιγο τα έχω χάσει αλλά δεν αναλώνομαι σε αυτά. τόσο άτακτος είμαι και δεν το ξέρω. αμά με γνωρίσεις είμαι γλυκό παιντί.
θα ηρεμήσω για χάρη σου.
Για να μην ξεφευγουμε απο το θεμα!!
καλημερα!μία από τα ίδια και από εμένα ...
και κάτι έξτρα ...