You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Gooοοοd morning bourdeliarides…
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr_Mojo_Risin
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 34K
- Εμφανίσεις 791K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Σου ευχομαι περαστικα και να τυχεις της αναλογης φροντιδας που ζητησεςΚαλημερααααααααα.........ειμαι αρρωστη κρεβατωμενη θελω κοτοσουπα φροντιδα και προδερμ καθως επισης και τα εσωρουχα που ποσταρε ο γκατουλης
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Στα ίδια νούμερα?Καλημερααααααααα.........ειμαι αρρωστη κρεβατωμενη θελω κοτοσουπα φροντιδα και προδερμ καθως επισης και τα εσωρουχα που ποσταρε ο γκατουλης
Περαστικά...
Καλημερααααααααα.........ειμαι αρρωστη κρεβατωμενη θελω κοτοσουπα φροντιδα και προδερμ
Σου ευχομαι περαστικα και να τυχεις της αναλογης φροντιδας που ζητησες
Συμφωνώ με τον forest, και σου εύχομαι τά ίδια, αλλά αν κάποτε σου ζητηθεί βοήθεια από κάποιον άλλο που βρίσκεται στην ίδια θέση με εσένα, να μην του την αρνηθείς.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Συμφωνώ με τον forest, και σου εύχομαι τά ίδια, αλλά αν κάποτε σου ζητηθεί βοήθεια από κάποιον άλλο που βρίσκεται στην ίδια θέση με εσένα, να μην του την αρνηθείς.
γιατι να την αρνηθω καλε? τι ειμαι μισανθρωπος? ο σοπενχαουερ μπας και νομιζεις οτι ειμαι επειδη ξινιζω ωρες ωρες?
αυτο για τα νουμερα κανω οτι δεν το διαβασα
Επισκέπτης
Περαστικα mounitsa μου εαν δεν βρεις καποιον να σε φροντισει στειλε PM !!!Καλημερααααααααα.........ειμαι αρρωστη κρεβατωμενη θελω κοτοσουπα φροντιδα και προδερμ καθως επισης και τα εσωρουχα που ποσταρε ο γκατουλης
Σιδερενια !!!
Παρακαλουμε λιγοΑ.....ξεχασα..........σας ευχαριστω πολυ
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Περαστικα mounitsa μου εαν δεν βρεις καποιον να σε φροντισει στειλε PM !!!
Σιδερενια !!!
μωρε ολο και καποιος θα με φροντισει και μενα το δυστυχο.....με την κοτοσουπα τι θα γινει??? αυγολεμονο εεεεε....
ευχαριστω μπεμπε μου
Εσυ αμεσως να γινεις νοσοκομοςΠεραστικα mounitsa μου εαν δεν βρεις καποιον να σε φροντισει στειλε PM !!!
Σιδερενια !!!
Επισκέπτης
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Φωνάρα!!!!Την γνωριζεται την Κυρια... για δεστε μουνακι το μορο.
Θα μας αρρωστήσεις κι εμάς!
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Kαλημέρα!!!!
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Τι ειναι αυτα πρωι-πρωι ωχωχωχωχχχχχ θα αρωστησουμε και εμεις περαστικα μουνιτσαΤην γνωριζεται την Κυρια... για δεστε μουνακι το μορο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 94
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 214
- Εμφανίσεις