allakse_me
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τιν πιο πιτσιλιαρα καλιμερα μου στο πιο δροσερο αγορι του φορουμ!
ευχομαι με τον καινουργιο χρονο να βρω καποιον να με πιτσιλαει μονιμα.. ;) :-*
τιν πιο πιτσιλιαρα καλιμερα μου στο πιο δροσερο αγορι του φορουμ!
πιτσιλοσχεση δηλαδηευχομαι με τον καινουργιο χρονο να βρω καποιον να με πιτσιλαει μονιμα.. ;) :-*
πιτσιλοσχεση δηλαδη
πσσσσσσσ!!!μι μου λεσ τετια και μου ανεβαζεισ τισ τεστοστερονι στα ιψι προινιατικα!ασε που ξιπνισα και με ξεροχιμενο σλιπακι απο τισ ατακτεσ ονιροξισ....πιτσιλοέρωτας..
πσσσσσσσ!!!μι μου λεσ τετια και μου ανεβαζεισ τισ τεστοστερονι στα ιψι προινιατικα!ασε που ξιπνισα και με ξεροχιμενο σλιπακι απο τισ ατακτεσ ονιροξισ....
μμμμμμμμ.......μι μου λες τετια γιατι θα ιποκιψο στι καυλα τισ παλινδρομικισ ιδονισ και μετα τα φλοκια μου θα σε αναζιτουνε στιν μπουρδελιαρα αθινα για να προσγιοθουν πανο στο τριφερο και φιλιδονο κορμακι σου....Μακαρι να γινεις εσυ ο μελλοντικος μου καβαλαρης..!!
μμμμμμμμ.......μι μου λες τετια γιατι θα ιποκιψο στι καυλα τισ παλινδρομικισ ιδονισ και μετα τα φλοκια μου θα σε αναζιτουνε στιν μπουρδελιαρα αθινα για να προσγιοθουν πανο στο τριφερο και φιλιδονο κορμακι σου....
http://[URL unfurl="true"]www.robertamsterdam.com/funeral.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ναι.. αυτό είχα κατά νου.. :P :P
πσσσσσσσ!!!μι μου λεσ τετια και μου ανεβαζεισ τισ τεστοστερονι στα ιψι προινιατικα!ασε που ξιπνισα και με ξεροχιμενο σλιπακι απο τισ ατακτεσ ονιροξισ....