Νέα

Gooοοοd morning bourdeliarides…

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr_Mojo_Risin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34K
  • Εμφανίσεις 792K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τα σεβοι μου στουσ σινεμπουρδελιαριδες...ο μαυροσ θανατοσ ζει αναμεσα μασ....ελινιδες μπριζολες στισ κουζινες σας! :rockon:
γεια σου βιντι μου :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλως ηλθες αλλα οχι Greeklish.
Διαβασε τους κανονες του φορουμ.

Επισκέπτης
Καλημεραααα!!

Και τα σέβη μου στον μονο ανθρωπο που ποσταρει καλημερα και καληνυχτα ταυτοχρονως...
Δόκτωρ !
Πάγια τακτική μου , η παρατήρηση της οποίας σας τιμά , είναι να ποστάρω ΠΡΩΤΑ στο νήμα της Καλημέρας και Έπειτα στο της Καληνύχτας !
Αναμένω γνωμάτευση και συνταγή !
Τα σέβη μου !

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δόκτωρ !
Πάγια τακτική μου , η παρατήρηση της οποίας σας τιμά , είναι να ποστάρω ΠΡΩΤΑ στο νήμα της Καλημέρας και Έπειτα στο της Καληνύχτας !
Αναμένω γνωμάτευση και συνταγή !
Τα σέβη μου !
Ε τοτε απολογουμαι που αργησα τοσο πολυ να το αντιληφθω...
Με αγωνιστικους χαιρετισμους!!  :thumbsup: :thumbsup:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Καλημερα  :coffee:και καλη εβδομαδα - η τελευταια εβδομαδα του 2008

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Καλημέρα σε όλους τους πρωϊνούς τύπους !  :)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Εχω ηδη διαβαση και το πρωινο και τον απογευματινο τυπο

Φιλε Τσιμπουκιε, σε ζητα ο Λιλας απο διπλα :dancing:

Karaboujouklis

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα σύντροφοι, άρτι αφιχθείς από Βουδαπέστη (θα επακολουθήσει ρεπορτάζ), μεταφέρω τις καλύτερες ευχές μου για χρόνια πολλά και καλή χρονιά, γιατί επακολουθεί και το υπόλοιπο της άδειας. Για να πάει καλά η εβδομάδα μας, με χαμόγελο και χαρά, θυμάμαι μια φάση από την εκπομπή του Λεωτσάκου και της Πέπης (εγώ το χαβά μου). Ο πρόεδρος έκανε βαθυστόχαστη ανάλυση για τα αγόρια που πέφτουν στην αμαρτία, στην πλατεία Κουμουνδούρου,ενώ η Πέπη, με το μαστίγιο στο χέρι, του έλεγε "κ. Πρόεδρε, άλλο μπότα κι άλλο μπομπότα" και συνεχίζονταν για λίγο ο χαβαλές.Τηλεφωνεί, τότε, ένας τηλεθεατής και λέει στο Πρόεδρο: "κ. Πρόεδρε, θα πάθω ζάχαρο αν κάνω γλυφομ...νι στην Πέπη;".Και να ο Πρόεδρος τα βρισίδια για μάνες και αδερφές.Αξέχαστες φάσεις...

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
  Φίλε,αυτό ήταν πρωινή...μαχαιριά "καρφί" στην καρδιά(το "άρτι αφιχθείς από Βουδαπέστη",εννοώ φυσικά και όχι Λεωτσάκο και Πέπη:)))
  φοιτητής εκεί 6 χρόνια(όχι τώρα βέβαια,παλιότερα)και....καταλαβαίνεις!ελπίζω να πέρασες καλά,φίλε!
    Καλημέρα

Καλημέρα σύντροφοι, άρτι αφιχθείς από Βουδαπέστη (θα επακολουθήσει ρεπορτάζ), μεταφέρω τις καλύτερες ευχές μου για χρόνια πολλά και καλή χρονιά, γιατί επακολουθεί και το υπόλοιπο της άδειας. Για να πάει καλά η εβδομάδα μας, με χαμόγελο και χαρά, θυμάμαι μια φάση από την εκπομπή του Λεωτσάκου και της Πέπης (εγώ το χαβά μου). Ο πρόεδρος έκανε βαθυστόχαστη ανάλυση για τα αγόρια που πέφτουν στην αμαρτία, στην πλατεία Κουμουνδούρου,ενώ η Πέπη, με το μαστίγιο στο χέρι, του έλεγε "κ. Πρόεδρε, άλλο μπότα κι άλλο μπομπότα" και συνεχίζονταν για λίγο ο χαβαλές.Τηλεφωνεί, τότε, ένας τηλεθεατής και λέει στο Πρόεδρο: "κ. Πρόεδρε, θα πάθω ζάχαρο αν κάνω γλυφομ...νι στην Πέπη;".Και να ο Πρόεδρος τα βρισίδια για μάνες και αδερφές.Αξέχαστες φάσεις...

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Καλημέρα Καραμπου - !
Τι εχει γίνει πράγματι  η Πέπη ???  Που βρίσκεται αυτή η κορμάρα ?
Σε ζηλεύω για το ταξιδάκι σου ! Τυχεράκια

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.008
Πόντοι
22.785
Καλημερα λατρεμενοι μου φιλοι........

Συνημμένα

• nu7.jpg
    nu7.jpg
    43,4 KB · Εμφανίσεις: 23

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα φίλοι μου κ χρόνια πολλά.
Αρτι αφιχθείς από Ελβετία,όπου πέρασα τις Χριστουγεννιατικες μου διακοπές ,μαζί με το Σαρλιζάκι μου. :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• charlize-theron-cleavage-christian-dior-cruise-04.jpg
    charlize-theron-cleavage-christian-dior-cruise-04.jpg
    70,4 KB · Εμφανίσεις: 46

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Πως ειναι το γλυκο μου το Σαρλακι, καλα?
Με πηρε για τα χρονια πολλα και ευχες , ολο μου τρυβονταν για να ερθει Αθηνα να την μαμησω, αλλα εγω εκεινη την ωρα μπουκονα την ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ και δεν μπορουσα να βαλω και αυτη στο ηδη φορτομενο μου προγραμμα.
Φιλε ΣΚΟΤΕΙΝΕ πεσμου αληθεια οτι ειναι καλα, γιατι νοιοθω τυψεις για την συμπεριφορα μου
Τουλαχιστον εσυ θα την βοηθησες να με ξεπερασει

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μια χαρά είναι.Καταρχάς το Σαρλιζάκι μου δεν ήρθε ποτέ Αθήνα ακόμα.Στην Ελβετία ήμασταν.Οπότε ότι κ να λες κ να σκέφτεσαι,είναι στην σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :idiot: :idiot: :idiot:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ΣΚΟΤΕΙΝΕ δεν ειπα οτι εχει ερθει ποτε στην Αθηνα το Σαρλακι.
Ειπα οτι μου τρυβονταν γαι την καλεσω να ερθει, αλλα η Μονικα μου εχει παρει τα μυαλα και δεν ειμαι και πολυγαμηκος τυπος, μια την φορα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μείνε στην Μόνικα σου εσύ,όποια Μόνικα γουστάρεις,δεν με νοιάζει,και ασε το κορίτσι μου κατω. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom