Επισκέπτης
τα σεβοι μου στουσ σινεμπουρδελιαριδες...ο μαυροσ θανατοσ ζει αναμεσα μασ....ελινιδες μπριζολες στισ κουζινες σας!
γεια σου βιντι μου :-* :-* :-* :-* :-* :-*
γεια σου βιντι μου :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Δόκτωρ !Καλημεραααα!!
Και τα σέβη μου στον μονο ανθρωπο που ποσταρει καλημερα και καληνυχτα ταυτοχρονως...
Ε τοτε απολογουμαι που αργησα τοσο πολυ να το αντιληφθω...Δόκτωρ !
Πάγια τακτική μου , η παρατήρηση της οποίας σας τιμά , είναι να ποστάρω ΠΡΩΤΑ στο νήμα της Καλημέρας και Έπειτα στο της Καληνύχτας !
Αναμένω γνωμάτευση και συνταγή !
Τα σέβη μου !
Καλημέρα σύντροφοι, άρτι αφιχθείς από Βουδαπέστη (θα επακολουθήσει ρεπορτάζ), μεταφέρω τις καλύτερες ευχές μου για χρόνια πολλά και καλή χρονιά, γιατί επακολουθεί και το υπόλοιπο της άδειας. Για να πάει καλά η εβδομάδα μας, με χαμόγελο και χαρά, θυμάμαι μια φάση από την εκπομπή του Λεωτσάκου και της Πέπης (εγώ το χαβά μου). Ο πρόεδρος έκανε βαθυστόχαστη ανάλυση για τα αγόρια που πέφτουν στην αμαρτία, στην πλατεία Κουμουνδούρου,ενώ η Πέπη, με το μαστίγιο στο χέρι, του έλεγε "κ. Πρόεδρε, άλλο μπότα κι άλλο μπομπότα" και συνεχίζονταν για λίγο ο χαβαλές.Τηλεφωνεί, τότε, ένας τηλεθεατής και λέει στο Πρόεδρο: "κ. Πρόεδρε, θα πάθω ζάχαρο αν κάνω γλυφομ...νι στην Πέπη;".Και να ο Πρόεδρος τα βρισίδια για μάνες και αδερφές.Αξέχαστες φάσεις...