Νέα

Gooοοοd morning bourdeliarides…

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr_Mojo_Risin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34K
  • Εμφανίσεις 791K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
μέρααα!  :coffee:

αγαπητέ πιτσιλιστή εγώ απλά θα το 'λεγα:
φιλάκια στην κλειτορίδα σου γλωσσού... ;)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
ολεσ πορνεσ ειστε!απλα χοριζεστε σε διαβαθμισεις!
ι κατιγορια σου ανικει στα καθιμερινα πορνιδια....ι αλιοσ(πορνιδιο τισ διπλανισ πορτασ)
επισισ ιπαρχουν και οι ιεροδουλεσ πορνεσ ιο οπιες βρισκοδαι στα αμαρτολα κοκινοσπιτα!
φιλακια στιν κλιτοριδα σου ξετσιποτι και αλοπροσαλι νεανιδα!

Να σου κάνω μαι απλοϊκή ερώτηση;;
Εφόσον όλες οι γυναίκες ειναι πορνες, η μαμακα σου τι είναι;;;

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Από αυτόν που έγραψε ότι όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες. Δεν είσαι εσύ φίλε και κουμπάρε!!!

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Θα επαναλάβω την καλημέρα μου και τις ευχές μου για τους ξενύχτηδες συναγωνιστές.
Καλημέρα εύχομαι.Επίσης εύχομαι τα εξής:Γυναίκες που δε γκρινιάζουν,που λένε τι θέλουν και δεν εχουν την απαιτηση να το μαντέψεις,που αν δεν το μαντέψεις δε μουρμουρίζουν και δεν κατεβάζουν μούτρα.Ακόμη ευχομαι γυναίκες που δεν σου κανουν πασα τις γαμημένες αντρικές φιλοδοξίες τους,που δε θέλουν να σε αναδομήsουν,ωστε να σε βαρεθουν στα σίγουρα,που θυμώνουν,όπως ολοι οι ανθρωποι,αλλα αφηνουν το θυμό να περάσει.Γυναικες που ναχουν εμπιστοσύνη,κέφι για γαμήσια και αναζητησεις μόνες του η χώρια,που να παραχωρουν προτεραιότητα στα φάναρια,που να ξερουν να μαγειρευουν και κανα φαγακι.Αυτο εύχομαι,αλλα μάλλον θα συνεχίσουμε να παιρνουμε τ αρχίδια...

Επισκέπτης
Θα επαναλάβω την καλημέρα μου και τις ευχές μου για τους ξενύχτηδες συναγωνιστές.
Καλημέρα εύχομαι.Επίσης εύχομαι τα εξής:Γυναίκες που δε γκρινιάζουν,που λένε τι θέλουν και δεν εχουν την απαιτηση να το μαντέψεις,που αν δεν το μαντέψεις δε μουρμουρίζουν και δεν κατεβάζουν μούτρα.Ακόμη ευχομαι γυναίκες που δεν σου κανουν πασα τις γαμημένες αντρικές φιλοδοξίες τους,που δε θέλουν να σε αναδομήsουν,ωστε να σε βαρεθουν στα σίγουρα,που θυμώνουν,όπως ολοι οι ανθρωποι,αλλα αφηνουν το θυμό να περάσει.Γυναικες που ναχουν εμπιστοσύνη,κέφι για γαμήσια και αναζητησεις μόνες του η χώρια,που να παραχωρουν προτεραιότητα στα φάναρια,που να ξερουν να μαγειρευουν και κανα φαγακι.Αυτο εύχομαι,αλλα μάλλον θα συνεχίσουμε να παιρνουμε τ αρχίδια...
respect!!!!! :rockon:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
τωρα ξυπνησες πουλακι μου?
θα κοψεις αυτα τα ξενα που μου βαζει συνεχεια στα ποστ και με μπερδευεις,να μου κανεις και την μεταφραση για να μπορω να σε παρακολουθω

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
OMG!

Καλημέρα μόρτες!

Ρε Azazel....τι καλημερα ρε μλκ....πλακα μας κανεις?

Ποσα πηρες?Σου ειπα...δεν ειναι για χορταση!

images

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
τωρα ξυπνησες πουλακι μου?
oh yes... :grin:

θα κοψεις αυτα τα ξενα που μου βαζει συνεχεια στα ποστ και με μπερδευεις,να μου κανεις και την μεταφραση για να μπορω να σε παρακολουθω
einfach geil λέμεεεεε!  :boobies:
[size=8pt](απλά καύλα λέμεεεε! smiley με βυζιά που κουνιούνται)[/size]

Ρε Azazel....τι καλημερα ρε μλκ....πλακα μας κανεις?
Ρε, αφού σου έχω πει...τα καλά σκηνικά γίνονται under the week, όχι στο τέλος της. Πλέμπα είσαι?  :2funny:

Ποσα πηρες?Σου ειπα...δεν ειναι για χορταση!
[URL unfurl="true"]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:BS4Cj76v6bxRsM:http://bp3.blogger.com/_auaUB_sdnUw/R4yxUN959UI/AAAAAAAAAzc/EoN2ynKHFMM/s400/%CF%87%CE%B1%CF%80%CE%B9%CE%B1%2Batripla.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ένα πριν και ένα μετά το φαγητό μου είπατε. Ε...δεν τρώω και λίγες φορές εγώ την ημέρα, ειδικά εχθές που είχα και υπερωρία!  :boobies:

Επισκέπτης
oh yes... :grin:
einfach geil λέμεεεεε!  :boobies:
[size=8pt](απλά καύλα λέμεεεε! smiley με βυζιά που κουνιούνται)[/size]
Ρε, αφού σου έχω πει...τα καλά σκηνικά γίνονται under the week, όχι στο τέλος της. Πλέμπα είσαι?  :2funny:
Ένα πριν και ένα μετά το φαγητό μου είπατε. Ε...δεν τρώω και λίγες φορές εγώ την ημέρα, ειδικά εχθές που είχα και υπερωρία!  :boobies:
Γαμω το Νοτιο ημισφαιριο σου ρε που ξυπνας τετοια ωρα και θα πας για υπνο την ωρα που θα ξυπναω γαμω!!!!!!!

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6

[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

για μένα είναι πράγματι μια καλή μέρα...
ξεκινάει μια δεκαήμερη άδειά μου!
ελπίζω σύντροφοι και συναγωνιστές να μπορέσουμε να τα πούμε ανάμεσα, αλλιώς... μετά δέκα μέρες...
να μου προσέχετε τον Σιγιμούνδο, τον Βόθρο και τη Μουνίτσα (κυρίως αυτήν!)
ελπίζω αγαπούλα μου να είσαι φρόνιμη...
BYE! www.freesmileys.org] [/url]

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16

για μένα είναι πράγματι μια καλή μέρα...
ξεκινάει μια δεκαήμερη άδειά μου!
ελπίζω σύντροφοι και συναγωνιστές να μπορέσουμε να τα πούμε ανάμεσα, αλλιώς... μετά δέκα μέρες...
να μου προσέχετε τον Σιγιμούνδο, τον Βόθρο και τη Μουνίτσα (κυρίως αυτήν!)
ελπίζω αγαπούλα μου να είσαι φρόνιμη...
BYE! www.freesmileys.org] [/url]
Λέω και εγώ ποιο τρελοκομείο ποστάρει "καλημέρα" στις 1 η ώρα? :2funny:
Να περνάς καλά φίλε! :2funny:
υγ: Η Μουνίτσα δεν δεχεται να την προσέχουμε...

ftyman

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ελα καλημερα και απο μενανε!!!!!

Stories

Νέο!

Stories