Νέα

Gooοοοd morning bourdeliarides…

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr_Mojo_Risin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34K
  • Εμφανίσεις 807K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Καλά εδώ μέσα το έχουμε διαβάσει και αυτό! :headbang:
Σήμερα ανεβαίνουν οι Ταλιμπάν? :2funny:
Ναι...ξεκίνησαν από την δευτέρα γιατί έρχονται με καμήλες και δεν τραβάνε στην ανηφόρα... :2funny:
γιατί φοβήθηκα........ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

μια εβδομάδα ρε με έχει γαμήσει μια ίωση.....γαμώ την αντιβίωση μου γαμώ......
Στις ιώσεις δεν δίνουν αντιβίωση ταλιμπάν...εκτός άν έχεις κάποια λοίμωξη και έγραψες από συνήθεια ίωση...τέσπα εσύ θα χάσεις τα τσίπρα... :birdman:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Ναι...ξεκίνησαν από την δευτέρα γιατί έρχονται με καμήλες και δεν τραβάνε στην ανηφόρα... :2funny:Στις ιώσεις δεν δίνουν αντιβίωση ταλιμπάν...εκτός άν έχεις κάποια λοίμωξη και έγραψες από συνήθεια ίωση...τέσπα εσύ θα χάσεις τα τσίπρα... :birdman:
χιχιχιχιχ.....νομίζεις.....θα τα ΄φερεις κάτω.....απο 3 λίτρα και πάνω γιατί μένω απο απόθεμα όπου νάναι.......

Επισκέπτης
Με τον κρασο δε συνηλθες????? :cheesy:
Ασε,ιερο τσεκουρι!Αν ξαναρχισω το πιωμα...θα συνελθω μια και καλη...εν τοπω χλοερω!!Θα βρω και τον κολλητο μου,τον Statler,που το Ι.Κ.Α. εχει ξεχασει να του στειλει την αγγελια θανατου,και ΝΟΜΙΖΕΙ,οτι ζει!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
ρε....άντε μην γαμήσω......φενταγίν είπαμε.........άντε μην ξαμολήσω τον δωρητή..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αχ μου λείπει η Lucy μου... :smitten:
Με τσάκισες Ταλέ...μου θύμισες τις χρυσαφένιες μπούκλες της...πάω να πιω να ξεχάσω τον πόνο μου.... :'(
χιχιχιχιχ.....νομίζεις.....θα τα ΄φερεις κάτω.....απο 3 λίτρα και πάνω γιατί μένω απο απόθεμα όπου νάναι.......
Θα σου κοστίσει 3 καμήλες... :grin:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Αχ μου λείπει η Lucy μου... :smitten:
Με τσάκισες Ταλέ...μου θύμισες τις χρυσαφένιες μπούκλες της...πάω να πιω να ξεχάσω τον πόνο μου.... :'(Θα σου κοστίσει 3 καμήλες... :grin:
τι λε ρε παπάρα...1 καμ'ήλα το λίτρο?......τσ'ιπουρο θέλω όχι...city tours..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
τι λε ρε παπάρα...1 καμ'ήλα το λίτρο?......τσ'ιπουρο θέλω όχι...city tours..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αμα σ'αρέει...άμα δεν σ'αρέει βρες αλλού τσίπρο...αλλά μιας και το ανέφερες...σου ρίχνω κι ένα μανίκι άμα το θες τόσο :grin:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Αστο Ταλέ μην απαντάς...ξέρω εχυσες πάλι... :2funny:

Βαγιέρω ΄πάω για τσίπρο και στο καπάκ' γήπεδο...τ'ς πούστιδοι 3 το μεσημέρι το έβαλαν το ματς πάλι σουρομένα θα είμαστε...χικ :tickedoff:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Αμα σ'αρέει...άμα δεν σ'αρέει βρες αλλού τσίπρο...αλλά μιας και το ανέφερες...σου ρίχνω κι ένα μανίκι άμα το θες τόσο :grin:
ένα?....γιατί ρε ..το άλλο που είναι?......πρώτη φορά βλέπω πουκάμισο με ένα μανίκι.......γιαννιώτικη μόδα θάναι....... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
    :crazy:    ...μεραααααααααααααααααα!!!    :crazy:

URL]]

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Καλημερααααααααααααααααααααααααααα

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.698
Πόντοι
606
καλημερααααααααααααα :rolleyes:

Επισκέπτης
Καλη βροχερη Κυριακη και ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

Συνημμένα

• walking-umbrella-rain_~u14045614.jpg
    walking-umbrella-rain_~u14045614.jpg
    75,8 KB · Εμφανίσεις: 42

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα τρελοπαιδα!!!

URL]]

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα BABY, για ανοιξε το οικογενειακο μου αλμπουμ και ποσταρε την φωτο καμίας χαμένης ξαδελφης μου, γιατί ειναι πολύ "συνεφιασμένη Κυριακή" :babycry:

Επισκέπτης
Να σου πω δεν σηκωνομαι απο το κρεββατι με τετοιο κωλοκαιρο. :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• GI_7550.jpg
    GI_7550.jpg
    26,2 KB · Εμφανίσεις: 17
  • GI_8745.jpg
    GI_8745.jpg
    25,7 KB · Εμφανίσεις: 17

Stories

Νέο!

Stories