tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.698
- Πόντοι
- 606
Με τον κρασο δε συνηλθες?????Welcome to the club!ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ!Πανω που(νομιζω οτι)συνερχομαι,ξανα απ'την αρχη!
Με τον κρασο δε συνηλθες?????Welcome to the club!ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ!Πανω που(νομιζω οτι)συνερχομαι,ξανα απ'την αρχη!
Από πότε επηρεάζονται τα πτώματα από ιώσεις?Welcome to the club!ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ!Πανω που(νομιζω οτι)συνερχομαι,ξανα απ'την αρχη!
Ναι...ξεκίνησαν από την δευτέρα γιατί έρχονται με καμήλες και δεν τραβάνε στην ανηφόρα...Καλά εδώ μέσα το έχουμε διαβάσει και αυτό!
Σήμερα ανεβαίνουν οι Ταλιμπάν?![]()
Στις ιώσεις δεν δίνουν αντιβίωση ταλιμπάν...εκτός άν έχεις κάποια λοίμωξη και έγραψες από συνήθεια ίωση...τέσπα εσύ θα χάσεις τα τσίπρα...γιατί φοβήθηκα........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μια εβδομάδα ρε με έχει γαμήσει μια ίωση.....γαμώ την αντιβίωση μου γαμώ......
ρε....άντε μην γαμήσω......φενταγίν είπαμε.........άντε μην ξαμολήσω τον δωρητή.....Καλά εδώ μέσα το έχουμε διαβάσει και αυτό!
Σήμερα ανεβαίνουν οι Ταλιμπάν?![]()
χιχιχιχιχ.....νομίζεις.....θα τα ΄φερεις κάτω.....απο 3 λίτρα και πάνω γιατί μένω απο απόθεμα όπου νάναι.......Ναι...ξεκίνησαν από την δευτέρα γιατί έρχονται με καμήλες και δεν τραβάνε στην ανηφόρα...Στις ιώσεις δεν δίνουν αντιβίωση ταλιμπάν...εκτός άν έχεις κάποια λοίμωξη και έγραψες από συνήθεια ίωση...τέσπα εσύ θα χάσεις τα τσίπρα...
![]()
Ασε,ιερο τσεκουρι!Αν ξαναρχισω το πιωμα...θα συνελθω μια και καλη...εν τοπω χλοερω!!Θα βρω και τον κολλητο μου,τον Statler,που το Ι.Κ.Α. εχει ξεχασει να του στειλει την αγγελια θανατου,και ΝΟΜΙΖΕΙ,οτι ζει!Με τον κρασο δε συνηλθες?????![]()
Αχ μου λείπει η Lucy μου...ρε....άντε μην γαμήσω......φενταγίν είπαμε.........άντε μην ξαμολήσω τον δωρητή.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα σου κοστίσει 3 καμήλες...χιχιχιχιχ.....νομίζεις.....θα τα ΄φερεις κάτω.....απο 3 λίτρα και πάνω γιατί μένω απο απόθεμα όπου νάναι.......
τι λε ρε παπάρα...1 καμ'ήλα το λίτρο?......τσ'ιπουρο θέλω όχι...city tours.....Αχ μου λείπει η Lucy μου...
Με τσάκισες Ταλέ...μου θύμισες τις χρυσαφένιες μπούκλες της...πάω να πιω να ξεχάσω τον πόνο μου.... :'(Θα σου κοστίσει 3 καμήλες...![]()
Αμα σ'αρέει...άμα δεν σ'αρέει βρες αλλού τσίπρο...αλλά μιας και το ανέφερες...σου ρίχνω κι ένα μανίκι άμα το θες τόσοτι λε ρε παπάρα...1 καμ'ήλα το λίτρο?......τσ'ιπουρο θέλω όχι...city tours.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ένα?....γιατί ρε ..το άλλο που είναι?......πρώτη φορά βλέπω πουκάμισο με ένα μανίκι.......γιαννιώτικη μόδα θάναι.......Αμα σ'αρέει...άμα δεν σ'αρέει βρες αλλού τσίπρο...αλλά μιας και το ανέφερες...σου ρίχνω κι ένα μανίκι άμα το θες τόσο![]()
τρικαρδεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΚαλημέρα σόλους![]()
![]()
![]()