company of heroes tho
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 184
- Like
- 18.687
- Πόντοι
- 31.558
Καλημέρα όλη μέρα
file den pezi to videoΚαλημέρα με μία χειμωνιάτικη ημέρα !!
[youtube]
μαναβισσες και μπακάλισσες δεν έχει η γειτονιά, πατριώτ' ?Kαλό μεσημέρι κι από εμένα, θα σας πω τι έγινε σήμερα και χθες πρωινιάτικα!
Χθες πήγα στην πρώτη φουρνάρισσα μεσημεριάτικα ψιλοβρεγμένος κι αν και καινούργιος στη γειτονιά, επειδή έβρεχε μου πιάνει λίγο την πάρλα και της λέω πάω μέσα γιατί βρέχει...
Από τώρα με ρωτάει...
Ε τι να κάνω έγινα μουσκίδι δε βλέπεις?
Τράβα άλλαξε γιατί κάηκες......
Πήγα σπίτι (δυο τετράγωνα παραπάνω) αλλάζω και μετά από λίγο έκοψε η βροχή. Βλέποντας ότι κέρδισα στο ΚΙΝΟ, ξαναπάω καυλωμένος στη φουρνάρισσα να πάρω τυρόπιττα.
- Τι να πάρω, δεν έχετε τυρόπιττα...
- Πάρε σταφιδόψωμο....
- Εμ δεν έχω τα ψιλά ακριβώς, θα σε ρίξω για 20 λεπτά...
- Δεν πειράζει πάρτο!
- Όχι, δώσε 1Ε κριτσίνια κι είμαστε πάτσι!
Εντάξει μην τα βάλεις στην τσάντα, εδώ δίπλα μένω, δε χρειάζεται!
- Κι αν ξαναβρέξει όπως πριν?
- Μπα να έβρεχε 50ρικα, καλύτερα θα ήταν!
- Όχι 100ρικα, ακόμη καλύτερα!
Κι έσκασε ένα χαμόγελο, μιλφ είναι, τώρα χειρωνακτική εργασία κάνει, πάντως καλό σωματάκι για κριτσίνισμα αν με τάιζε και γλυκά θα τα λέγαμε καλύτερα!
Σήμερα πήγα σε άλλη φουρνάρισσα, τοποθετούσε το ψωμί στα ράφια και της φαινόταν λίγο η μεσούλα στο σκύψιμο. Εγώ δεν της μίλησα επίτηδες, πήρα λίγο μάτι!
- Συγγνώμη κύριε, δε σας κατάλαβα που μπήκατε!
- Κανένα πρόβλημα, δεν ήθελα να σας διακόψω, δε μου φεύγει το καράβι, το αεροπλάνο να δούμε πότε θα με πάρει!
Σκάει κι αυτή ένα χαμόγελο καυλιάρικο :-*
Ρε φτυάρια, ξέρετε καμμιά φουρνάρισσα να κάνει βίζιτες??
Για ενημερώστε!
Τώρα δε θέλω να την πέσω στη γειτονιά, πονηρός ο βλάχος, θέλω να το παίζω κύριος εδώ γύρω, αλλού να είμαι κάθαρμα!
Καλο απογευμα γιατρε μου!μαναβισσες και μπακάλισσες δεν έχει η γειτονιά, πατριώτ' ?
Η ντουντάρα σου καλά τύπε?Καλο απογευμα γιατρε μου!
Μπακαλυσσα δεν παιζει γιατι δεν εχω δει κανενα (παει η εποχη των 60ς), τωρα για μαναβικη κατι αξυριστους εχω δει.
Χμ θα παω καμμια μερα λαικη!
Καλημέρα,χρόνια πολλά στους Δημήτρηδες και τις Δήμητρες!